Cum să urmăriți după un târg de carieră

Fie că sunteți în căutarea unui loc de muncă de vară, un stagiu sau primul dvs. loc de muncă după absolvire, târgurile de carieră sunt un loc minunat pentru a se întâlni cu angajatorii față-în-față. Cu toate acestea, chiar dacă ați pus un efort amplu și faceți o mare impresie la târg, fără urmărirea acest efort este irosit. Trimiteți o notă de mulțumire pentru oricine vorbește în profunzime într-o zi sau două după târg. După aceea, conectați-vă cu recrutorii online și continuați să vă exprimați interesul. Stați în legătură cu recrutorul vă oferă o șansă mai bună de a prinde poziția râului râvnit. Noroc!

Pași

Metoda 1 din 3:
Trimiterea unui e-mail de mulțumire
  1. Imagine intitulată Urmărirea după un târg de carieră Pasul 1
1. Luați câteva note după conversația dvs. cu recrutorul. Când vă trimiteți e-mailul dvs. de mulțumire, doriți să includeți ceva specific pe care îl amintiți din conversație. Având în vedere că probabil veți vorbi cu mulți recrutori pe parcursul târgului de locuri de muncă, luați o clipă pentru a reflecta după fiecare interacțiune și pentru a scrie punctele cheie din conversație.
  • Dacă ați spus recruiterului, ați face ceva, cum ar fi aplicați pentru un loc de muncă pe site-ul companiei, faceți o notă pentru a face acest lucru cât mai curând posibil.
  • Reflectând asupra conversației poate declanșa noi întrebări pe care doriți să le întrebați recrutorul. Scrieți și cei jos - le puteți include în e-mailul dvs.
  • Dacă ați vorbit cu o mulțime de oameni, luați în considerare redactarea unui șablon de e-mail plug-and-play pe care îl puteți personaliza cu numele și părțile interesate ale fiecărei companii. Care vă va ajuta să fiți mai eficienți cu timpul dvs.
  • Imagine intitulată Urmărirea după un târg de carieră Pasul 2
    2. Explorați site-ul companiei pentru a găsi informații despre companie. Când ajungeți acasă de la târgul de carieră, faceți ceva timp pentru a vă uita la site-urile companiilor pe care sunteți cel mai interesat de lucrul. Luați note despre lucruri care vă prinde ochii. Poate doriți să puneți întrebări despre ele sau să vă exprimați interesul în e-mailul dvs.
  • Pe site-ul companiei, căutați o filă pentru comunicate de presă sau știri recente. Aceasta este o modalitate ușoară de a se ridica la curent cu ceea ce se întâmplă cu compania.
  • Notați numele managerilor sau al șefilor departamentului care supraveghează departamentul în care doriți să lucrați. Poate doriți să vă conectați mai târziu cu ele.
  • Imagine intitulată Urmărirea după un târg de carieră Pasul 3
    3. Elaborarea unui e-mail profesional și personal. A Trimiteți un e-mail este relativ scurtă și are o structură relativ universală. Puteți utiliza același format de bază pentru toate e-mailurile dvs. de mulțumire - trebuie doar să le trimiteți la recrutorul drept. Iată un șablon de bază pe care îl puteți urma:
  • În primul paragraf, menționați numele târgului de carieră și ceva ce ați vorbit cu recrutorul despre. Dacă ați promis să faceți ceva, cum ar fi aplicarea pentru un loc de muncă pe site-ul companiei, spuneți-i dacă ați făcut asta. Primul paragraf trebuie să fie 2 sau 3 propoziții.
  • În al doilea paragraf, puneți întrebări pe care le-ați bazat pe conversația sau informațiile pe care le-ați adunat de la explorarea site-ului companiei. Dacă nu aveți întrebări, menționați anumite lucruri care vă interesează și explicați de ce. Al doilea paragraf trebuie, de asemenea, să fie 2 sau 3 propoziții.
  • În al treilea paragraf, restituie poziția specială pe care sunteți interesat. Menționați 2 sau 3 lucruri pe care credeți că vă faceți un candidat puternic pentru această poziție și rețineți că CV-ul dvs. este atașat de referința lor. Acest lucru va fi probabil de 2 sau 3 propoziții.
  • Includeți o linie de închidere mulțumită din nou. Lăsați-i să știe când veți verifica înapoi cu ei. Coborâți două linii, apoi utilizați o închidere profesională, cum ar fi "Cel mai bun." Dați încă două linii și introduceți numele dvs. complet.
  • Bacsis: Utilizați un stil de scrisoare de afaceri modificat pentru e-mailul dvs., spațierea dublă între paragrafe și după salutul inițial.

  • Imagine intitulată Urmărirea după un târg de carieră Pasul 4
    4. Adăugați o linie specifică și profesională. Dacă recrutorul nu poate spune în mod specific ceea ce e-mailul este vorba de privirea la linia de subiect, ele nu pot chiar să o deschidă. Include numele târgului de carieră unde le-ați întâlnit și le mulțumiți pentru ajutorul lor.
  • De exemplu, linia dvs. de subiect ar putea citi "Vă mulțumim pentru ajutorul dvs. la Târgul de Carieră Unicorn University." De asemenea, puteți scrie "Vă mulțumim rapid și urmăriți-vă după târgul Unicorn Universiversitar."
  • Păstrați linia de subiect scurt și specifică. Nu este nevoie să vă includeți numele sau să menționați că CV-ul dvs. este atașat.
  • Image denumită urmărirea după un târg de carieră Pasul 5
    5. Utilizați o adresă de e-mail mai formală. Cea mai bună adresă de e-mail pe care doriți să o utilizați pentru căutarea dvs. de locuri de muncă este una cu numele și prenumele dvs. sau numele dvs. și numele dvs. de familie. Dacă aveți un nume relativ comun care nu este disponibil pe principalele servicii de e-mail, adăugați-vă inițial inițial sau un descriptor profesionist, cum ar fi "vânzări" sau "inginer."
  • Dacă este posibil, faceți adresa dvs. de e-mail pentru un singur cuvânt. De exemplu, "Suzysunshine" sau "Lunalovegood."
  • Nu utilizați niciodată numerele în adresa dvs. de e-mail. Ei ar putea fi interpretați ca vârsta dvs. sau anul în care v-ați născut și nu priviți niciodată ca profesioniști.
  • Evitați să vă separați numele cu cratime, subliniere și perioade. Acestea sunt dificile pentru recrutorii să-și amintească, deoarece acestea fac adresa dvs. de e-mail mai complicată. Subsecții pot fi dificil de văzut în unele machete primite. O singură perioadă, totuși, este bine. De exemplu, "Suzy.Raza de soare" sau "Luna.Iubeste bine."
  • Image denumită urmărirea după un târg de carieră Pasul 6
    6. Atașați-vă relua la e-mailul dvs. Faceți o clipă pentru a vă adapta CV-ul la compania specifică în care funcționează recrutorul. Apoi faceți A Pdf Copiați acest CV pentru a trimite împreună cu adresa dvs. de e-mail. Dacă ați oferit deja recruiterului dvs. la târgul de carieră, notați-vă în e-mailul dvs. pe care îl includeți doar pentru referință.
  • Salvați fișierul de reluare cu numele dvs. complet și cuvântul "relua" înainte de ao atașa. Dacă utilizați un nume de fișier generic, este posibil ca recrutorul să nu fie capabil să îl localizeze din nou.
  • Bacsis: Asigurați-vă că vă corectați e-mailul și reluarea cu atenție înainte de a le trimite. Nu vă bazați exclusiv pe SpellCheck. Citirea e-mailului cu voce tare poate facilita erori de capturare.

  • Imagine intitulată Urmărirea după un târg de carieră Pasul 7
    7. Trimiteți-vă e-mailul în termen de 48 de ore de la târgul de carieră. În mod ideal, ar trebui să trimiteți de e-mailuri de mulțumire în termen de 24 de ore de la târgul de carieră. Cu toate acestea, vă poate duce ceva timp pentru a cerceta companiile și trageți împreună notele și informațiile dvs. Atâta timp cât e-mailul dvs. este grijuliu, lustruit și profesional, 48 de ore este bine.
  • Dacă târgul de carieră a fost de vineri, poate doriți să așteptați până luni pentru a trimite e-mailul dvs. astfel încât să nu atingă contul de e-mail al recrutorului în weekend.
  • În general, este cel mai profesionist pentru a trimite e-mailul dvs. în timpul orelor normale de lucru (de obicei între 9 a.M. și 5 P.M.) Mai devreme dimineața arată mai bine decât mai târziu în după-amiaza.
  • Metoda 2 din 3:
    Conectarea cu recrutorii
    1. Image denumită urmărirea după un târg de carieră Pasul 8
    1. Deschide A Contul LinkedIn Dacă nu aveți deja una. Mulți recrutori fac o utilizare extinsă a lui LinkedIn. Platforma este concepută pentru a vă ajuta să obțineți numele dvs. acolo și să găsiți un nou loc de muncă. Puteți deschide un cont gratuit, apoi configurați pagina dvs. de profil adăugând informații despre educația dvs., experiența dvs. de lucru și abilitățile.
    • Păstrați informațiile și limba pe dvs Profilul LinkedIn profesional. Utilizați o imagine a dvs. în care sunteți bine îngrijiți și îmbinată profesional. Dacă aveți o fotografie de școală recentă sau o fotografie de absolvire, care poate funcționa.
    • Luați o clipă pentru a căuta oameni de pe LinkedIn S-ar putea să știți, dar păstrați-vă minte că LinkedIn nu este a "social" Rețea ca Facebook sau Instagram. Doar pentru că sunteți prieteni cu cineva nu înseamnă că vor adăuga în mod necesar o valoare rețelei dvs. Pe de altă parte, conectarea cu foști profesori, șefi sau colegi este întotdeauna o idee bună.
  • Imagine intitulată Urmărirea după un târg de carieră Pasul 9
    2. Căutați recrutorul pe LinkedIn. Cartea de vizită a recrutatorului poate avea o adresă pentru pagina lor LinkedIn pe ea. Dacă nu, puteți utiliza funcția de căutare LinkedIn pentru a le găsi. Pur și simplu introduceți numele lor în bara de căutare.
  • Când găsiți profilul pentru persoana potrivită, uitați-vă pe scurt pentru a obține o mai bună înțelegere a istoriei carierei recrutorului și a muncii lor la companie. Puteți găsi alte lucruri pe care le aveți în comun cu recrutorul. De exemplu, ar fi absolvit aceeași școală ca tine.
  • Imagine intitulată Urmărirea după un târg de carieră Pasul 10
    3. Trimiteți un mesaj scurt cu solicitarea dvs. de conectare. Introduceți un mesaj scurt 2 sau 3 menționat care le-a îndeplinit la târgul de carieră și doriți să le conectați cu ei. Menționează numele târgului de carieră în mod specific, împreună cu data la care a avut loc. S-ar putea să includeți și detalii despre ceva despre care ați vorbit să ajutați recrutorul să vă plaseze.
  • De exemplu, ați putea scrie "Bună Ronda Recruiter! Am vorbit la Târgul de carieră Unicorn din 1 aprilie. Aș dori să vă conectați cu dvs. aici pentru a vă menține la curent cu orice oportunități care se pot deschide în organizația dvs. Mulțumiri!"
  • Dacă trimiteți pur și simplu o solicitare de conectare fără un mesaj, recrutorul probabil nu va accepta solicitarea dvs. Majoritatea utilizatorilor LinkedIn nu acceptă cereri de conectare de la persoane pe care nu le cunosc sau au o relație de afaceri cu.
  • Bacsis: Dacă ați scris numele managerilor sau șefilor departamentului atunci când explorați site-ul companiei, căutați-le și încercați să faceți o conexiune sau două. Includeți întotdeauna un mesaj cu solicitarea dvs. care explică cine sunteți și de ce doriți să vă conectați cu ei.

  • Imagine intitulată Urmărirea după un târg de carieră Pasul 11
    4. Utilizați-vă LinkedIn pentru a urmări companiile care vă interesează lucrul. Nu numai că indivizii nu au profiluri pe LinkedIn, dar companiile fac, de asemenea. Urmând pagina LinkedIn a unei companii, puteți rămâne în buclă despre noile dezvoltări și deschideri de locuri de muncă de la acea companie.
  • Mulți directori și lideri de afaceri sunt, de asemenea, "Influenți" pe LinkedIn. Puteți urma postările unui influență fără a trimite o cerere de conectare directă cu ele. Influenții scriu adesea postări despre evoluțiile industriei, ideile și nevoile din forța de muncă. Aceste postări vă pot oferi o mulțime de perspectivă asupra câmpului dvs. ales.
  • LinkedIn are videoclipuri și alte resurse care vă pot învăța cum să utilizați rețeaua pentru a vă începe cariera. Mergi la HTTPS: // University.LinkedIn.Com / LinkedIn-for-Studenți pentru a incepe.
  • Bacsis: Dacă vedeți un articol despre LinkedIn sau în altă parte, care se referă la locul de muncă sau la companie, împărtășiți-l cu recrutorul și întrebați-le gândurile pe el. Acest tip de interacțiune vă va ține în buclă cu recrutorul fără să le bugați în mod constant despre locul de muncă.

    Metoda 3 din 3:
    Scrierea unei scrisori formale de urmărire
    1. Image denumită urmărirea după un târg de carieră Pasul 12
    1. Marcați o dată de urmărire a calendarului dvs. pentru a trimite o scrisoare formală. Este oportună urmărirea cu o scrisoare formală dacă nu auziți prea multe de la recrutor după ce trimiteți scurt e-mailul dvs. de mulțumire. Așteptați aproximativ o lună dacă nu căutați să începeți să lucrați timp de câteva luni. Cu toate acestea, dacă sperați să începeți să lucrați în luna următoare sau două, trimiteți-vă scrisoarea de la 10 la 14 zile după trimiterea dvs. de e-mail de mulțumire.
    • De asemenea, este posibil să doriți să setați un memento cu câteva zile înainte de data de urmărire, astfel încât să aveți un pic mai mult timp pentru a vă elabora scrisoarea.
  • Image denumită urmărirea după un târg de carieră Pasul 13
    2. Formatați scrisoarea dvs. în stilul de afaceri formal. Aplicația dvs. de procesare a cuvântului are probabil șabloane pe care le puteți utiliza pentru a crea o scrisoare de afaceri formală. Adresați-vă scrisoarea recrutorului pe care l-ați vorbit la târgul de carieră.
  • Utilizați un font conservator, lizibil, cum ar fi Times New Roman sau Helvetica, în dimensiunea de 10 sau 12 puncte.
  • Image denumită urmărirea după un târg de carieră Pasul 14
    3. Utilizați informațiile din e-mailul dvs. ca punct de plecare pentru a vă proiecta scrisoarea. Începeți scrisoarea dvs. menționând că ați vorbit cu recrutorul la târgul de carieră. Includ numele specific al târgului de carieră și data la care a avut loc. De asemenea, puteți adăuga detaliile din conversația dvs. pe care ați menționat-o în e-mailul dvs. inițial vă mulțumesc.
  • Dacă ceva sa schimbat de când ați trimis e-mailul de mulțumire, adăugați aceste informații la primul paragraf. De exemplu, dacă recrutorul a recomandat să vorbești cu un șef departament în companie, le-ai putea lăsa să știe că te-ai îndreptat spre acea persoană.
  • Image denumită urmărirea după un târg de carieră pasul 15
    4. Evidențiază abilitățile și experiența care ar fi valoroasă pentru companie. În al doilea paragraf din scrisoarea dvs., discutați despre cum ați fi un bun pentru companie în poziția pe care o căutați. Includ abilități soft, cum ar fi conducerea sau auto-motivația, pentru a rotunja acest paragraf.
  • De exemplu, ați putea afirma că sunteți proactivi și auto-motivați, apoi mențineți cum ați dus la un program de voluntariat pentru a merge câinii în adăpostul local de animale ca exemplu.
  • Image denumită urmărirea după un târg de carieră Pasul 16
    5. Închideți scrisoarea cu a "apel la acțiune." Pentru ultimul paragraf al scrisorii dvs., lăsați recrutorul să știe ce veți face în continuare sau ce doriți să facă ca răspuns la scrisoarea dvs. Oferiți o dată prin care veți urma din nou.
  • De exemplu, dacă anticipați un interviu, le puteți lăsa să știe când ați fi disponibil spunând "Aș dori să discut această ocazie cu dvs. în persoană. Sunt disponibilă joi și vineri după-2:00 p.M."
  • Image denumită urmărirea după un târg de carieră Pasul 17
    6. Corectați scrisoarea dvs. cu atenție înainte de imprimare și semnarea acestuia. Dacă trimiteți o scrisoare cu greșeli și erori gramaticale, efortul dvs. se poate întoarce. Citind scrisoarea dvs. cu voce tare vă poate ajuta să observați erori gramaticale și pete în care frazele este ciudat.
  • De asemenea, poate ajuta să aveți un prieten, instructor sau un consilier școlar citiți peste scrisoarea dvs. Ei vă pot oferi sfaturi despre cum puteți face mai puternică și mai convingătoare.
  • Imagine intitulată Urmărirea după un târg de carieră Pasul 18
    7. Închideți o copie a CV-ului. Citiți prin CV-ul pe care l-ați trimis anterior la recrutor și îl actualizați pentru a ține cont de orice modificare. Apoi dați-i o altă verificare înainte de a le imprima.
  • Imprimați CV-ul dvs. la hârtie CV-ul de calitate. Puteți găsi această lucrare online sau la magazinele de alimentare. De asemenea, ați putea dori să imprimați litera pe aceeași lucrare.
  • Bacsis: Dacă au existat modificări semnificative ale CV-ului dvs. de când ați trimis-o ultima dată recrutorului, menționați aceste modificări și în scrisoarea dvs.

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Organizați toate cărțile de vizită, broșurile și alte informații pe care le primiți la târgul de carieră, astfel încât să puteți accesa ceea ce aveți nevoie cu ușurință. Crearea unui A foaie de calcul de potențiali de conducere vă poate ajuta să urmăriți contactele pe care le-ați făcut și când trebuie să urmați.
  • Deoarece cărțile scrise de mână sunt rare, o mână scrisă vă mulțumesc notă de papetărie profesională vă poate ajuta cu adevărat să ieșiți din mulțime în mintea recrutorului. Asigurați-vă că scrierea de mână este îngrijită și lizibilă sau această idee ar putea să se backfire.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar