Cum să zbori un drone mic

Dronii mici sunt perfecți pentru învățarea manevrelor și tehnicilor de bază fără presiunea unui preț imens de preț. Înainte de a începe zborul, faceți o verificare rapidă pentru a vă asigura că totul este configurat corect și spațiul din jurul dvs. este clar. Pentru a vă perfecționa abilitățile de navigație, practicați manevrele de bază în interior până când ați stăpânit elementele de bază. După aceea, este timpul să vă luați micul drone afară și să vă bucurați de un zbor distractiv!

Pași

Partea 1 din 3:
Efectuarea unui control pre-zbor
  1. Imagine intitulată Zburați un mic drone 1
1. Verificați intervalul de transmițător mic al drone. Acest lucru este important pentru a vă asigura că nu lăsați să zboare din rază și să-l pierzi. Verificați limita de pe ambalajul Drone sau manualul de instrucțiuni. Majoritatea producătorilor vor lista un interval recomandat și o gamă maximă, deci luați notă de ambele numere.
  • Dronii mici vor avea, în general, un interval de transmițător mult mai mic decât modelele medii sau mari, astfel încât întotdeauna păstrați-vă drone-ul și în vedere.
  • Dacă nu găsiți ambalajul sau manualul Drone, faceți o căutare rapidă Google cu numele și modelul drone împreună cu intervalul de transmițător cheie "."Ar trebui să puteți găsi informații pentru majoritatea dronilor online!
  • Imagine intitulată zboară o mică etapă de dronă 2
    2. Asigurați-vă că bateriile dvs. de drone și transmițător sunt încărcate. Pentru a profita la maximum de zbor, verificați mai întâi bateriile. Plasați-le pe încărcător și asigurați-vă că încărcătorul indică faptul că sunt plini. Asigurați-i înapoi în interiorul emițătorului și drone astfel încât să fie conectați și în siguranță blocați în poziție.
  • Majoritatea dronilor nano / micro au o încărcătură completă de 5-7 minute, în timp ce dronii mici / mini au de obicei un timp de zbor de 20-25 minute pe o baterie completă.
  • Aceste timpi de zbor pot părea scurte, dar sunt încă foarte distractive! Puteți să acoperiți încă un pic de sol în 5-7 minute.
  • Imagine intitulată zboară un mic drone 3
    3. Îndepărtați toate obstacolele mici din zonă pe care o veți zbura. Ca începător, este important să practici într-un spațiu clar, deschis până când veți obține o senzație de control. Mutați orice lămpi sau scaune din cameră înainte de a începe. Dacă există oameni sau animale de companie în zonă, le puteți cere politicos să se miște sau să caute doar un spațiu diferit de practică.
  • De asemenea, trebuie să aveți grijă de orice decorațiuni rupte, cum ar fi vase și cadre de imagine.
  • Când zburați afară, fiți conștienți de împrejurimile dvs. și evitați obstacolele, cum ar fi clădirile, copacii, liniile electrice sau vehiculele.
  • Imagine intitulată Fly O mică etapă de dronă 4
    4. Porniți dronul dvs. și fixați-l în jos, astfel încât luminile din spate vă confruntă cu dvs. Odată ce drone este pornit, susțineți câțiva pași pentru a verifica lumina. Acestea indică faptul că bateriile funcționează și drone este gata să zboare. De asemenea, este important să începeți cu partea din spate a drone îndreptată, astfel încât comenzile corespund mișcărilor drone.
  • Faceți acest lucru pentru primele câteva zboruri, chiar dacă drone-ul dvs. se poate ridica din alte locuri, cum ar fi mesele sau mâna dvs.
  • Imagine intitulată Zburați un mic dronă 5
    5. Întoarceți emițătorul și asigurați-vă că este conectat la drone. Dacă aceasta este prima dată când zboară cu Drone, este posibil să fie necesar să vă conectați sau să le "legați" cu transmițătorul. Urmați manualul de instrucțiuni pentru a finaliza acest proces, care, în general, necesită conectarea dronelui și a emițătorului cu un cablu și menținând butonul "Bind".
  • Dacă drone dvs. nu se va conecta cu emițătorul, încercați mai întâi butonul de legare de pe emițător, apoi porniți-l. Semnalul trebuie să se conecteze automat.
  • Dacă încă nu se va conecta, contactați producătorul pentru ajutor.
  • Partea 2 din 3:
    Învățați elementele de bază
    1. Imagine intitulată Fly un drone mic pas 6
    1. Începeți să zburați în interiorul unei camere goale, deschise. Pentru primul dvs. zbor, obțineți confortabil folosind controalele în interior. În acest fel, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la combaterea vântului sau de pierderea controlului micului drone. O cameră mare, deschisă, cu tavane înalte și cât mai puține obstacole posibil ar fi ideal.
    • Deoarece dronii mici sunt de dimensiuni de jucărie, sunt perfecte pentru utilizarea în interior. În general, nu ați putea să zburați în siguranță o clasă mai mare de drone în interior.
  • Imagine intitulată Fly O mică etapă de dronă 7
    2. Utilizați joystick-ul stâng pentru a controla înălțimea drone. Împingeți ușor joystick-ul înainte pentru a face ca drona să urce și înapoi pentru a face ca drona să coboare. Practicați cu atenție această mișcare, menținând drona constantă fără prea multe corecții.
  • Asigurați-vă că utilizați o atingere ușoară, doar în cazul în care drona este mai receptivă decât vă puteți gândi.
  • Dacă faceți peste-corecte, utilizați niște nudges blând pentru a returna drone la o poziție neutră și stabilă.
  • Imagine intitulată zboară un mic dronă 8
    3. Împingeți joystick-ul drept pentru a controla direcția drone. Deplasați joystick-ul cu atenție spre dreapta pentru a face ca dalul să se deplaseze orizontal la dreapta și viceversa pentru stânga. Apoi practicați împingerea joystick-ului pentru a face ca dalul să se deplaseze înainte sau în jos pentru a face să se miște înapoi pe orizontală.
  • Menținerea echilibrului poate fi dificilă, deci încercați să utilizați mișcări moi până când sunteți familiarizați sensibilitatea drone.
  • Imagine intitulată Zburați un mic dronă 9
    4. Practicați scoaterea, plasamentul și aterizarea. Setați drone mic pe o suprafață plană, apoi utilizați bastonul din stânga pentru a ridica drona până când este decolată. Ridicați-l, așa că se plimbă cel puțin 1 ft (0.30 m) în aer și folosiți-vă accelerația pentru a ține-o acolo cât de constant posibil. După câteva secunde, adu-o ușor să aterizeze pe suprafața plană. Practicați acest lucru până când îl aveți în jos!
  • Dați-i o mică accelerație în plus, pe măsură ce vă aterizați să o faceți foarte netedă.
  • Imagine intitulată zboară un mic etapă de dronă 10
    5. Lucrați la plimbări și stabilizarea dronelui dvs. mic. Aceasta va fi deosebit de importantă odată ce ați practica în afara, deoarece briza poate purta cu ușurință drone mici de-a lungul. Practicați scoaterea și ghidarea ușoară a drone lateral cu joystick-ul drept, apoi ajungeți la o oprire și treceți în poziție.
  • Dacă drone se rătăcește, fac corecții prin lipirea ușoară a drone în direcția opusă.
  • Asigurați-vă că vă mențineți corecțiile lent și blânde. Dacă rotiți dronul greu, ați putea pierde controlul asupra acesteia.
  • Imagine intitulată Fly O mică etapă de dronă 11
    6. Practica făcând niște rotiri blânde cu joystick-ul drept. În timp ce se plimbă, împingeți ușor joystick-ul drept spre stânga și la dreapta pentru a vă obișnui cu sentimentul de întoarcere. Apoi, puteți practica transformarea într-o cutie sau o formă de cerc prin deplasarea joystick-ului drept spre dreapta, apoi înainte, apoi spre stânga, apoi înapoi.
  • Odată ce ați obișnuit să vă întoarceți, practicați decolarea de la un loc stabilit, transformând un pătrat sau un cerc și apoi aterizați pe același loc.
  • Partea 3 din 3:
    Flying Drone în aer liber
    1. Imagine intitulată Zburați un mic drone 12
    1. Luați drona afară într-o zonă liniștită, deschisă. Câmpurile și parcurile liniștite, de la distanță sunt puncte minunate pentru practicarea abilităților de zbor de drone. Evitați obstacolele mari, cum ar fi liniile de alimentare, clădirile și copacii, precum și persoanele și animalele. Acest lucru este deosebit de important atunci când începeți doar!
    • Asigurați-vă că nu există nimeni în zona în care veți zbura înainte de a vă întoarce drone și transmițător și practicându-vă abilitățile.
  • Imagine intitulată zboară un mic dronă 13
    2. Zburați în zilele clare, cu puțin la nici un vânt pentru cele mai bune condiții. Dronii mici sunt deosebit de susceptibili de a fi îndepărtați de rafale de vânt, atât de clar, vreme echitabilă este ideală. Evitați vremea, vremea furtunoasă, care poate interfera cu semnalul dintre telecomandă și drone, sau chiar să vă ducă drone din intervalul de transmițător.
  • Dacă o furtună sau vânturi puternice încep să se rostogolească în timp ce zburați, ar trebui să vă aduceți drona imediat.
  • Imagine intitulată zboară un mic etapă de dronă 14
    3. Utilizați comenzile pentru a echilibra drone împotriva vântului ușor. Chiar și într-o zi clară, o mică briză poate afecta în continuare echilibrul micului Drone. Observați modul în care vântul ușor împinge drone, apoi compensați prin aplicarea unei mici presiuni asupra joystick-ului în direcția opusă. Acest lucru vă va ajuta echilibrul drone și veți rămâne stabil.
  • În general, vă puteți aștepta ca briza să afecteze direcția orizontală a drone, precum și capacitatea sa de a plasa într-un singur loc.
  • Imagine intitulată Fly O mică etapă de dronă 15
    4. Se așteaptă la cel puțin 5-7 minute de zbor înainte ca bateria să moară. Diferitele clase de dimensiuni ale drone au toate timpurile de zbor, dar cantitatea minimă este de aproximativ 5-7 minute pentru nano / micro drone. Fiți atenți la durata de viață a bateriei Drone și asigurați-vă că o aduceți înapoi înainte de expirarea timpului.
  • Timpul de zbor tinde să urce cu dimensiunea drone, așa că dacă cumpărați un drone mini / mic, timpul de zbor va fi probabil puțin mai mare.
  • Imagine intitulată Fly O mică etapă de dronă 16
    5. Nu zburați drone peste apă în cazul în care se încadrează. Majoritatea dronilor mici nu au sistemul avansat de aterizare a apei care sunt mai mari, mai scumpe drone. Fiți atenți la peisajul în timp ce zburați și utilizați comenzile dvs. pentru a vă îndrepta drona departe de orice corp de apă.
  • Ar trebui să evitați în special zborul peste corpurile mari de apă, cum ar fi râurile, lacurile și oceanele.
  • sfaturi

    Alegeți un nano sau micro Drone dacă doriți o opțiune ieftină de a învăța. Aceasta este cea mai mică clasă de drone, cu dimensiuni cât mai mici ca 1.7 până la 1.7 în (4.3 până la 4.3 cm).
  • Du-te la un drone mini / mic dacă doriți mai multe caracteristici, cum ar fi camerele, modul de cascadorie și durata de viață mai lungă a bateriei. Acești drone vă pot lăsa, de asemenea, să vă testați mai mult abilitățile, deoarece pot merge mai mult, mai repede și mai departe.
  • Nu cumpărați un drone mic dacă doriți să luați imagini de înaltă calitate a camerei. Deși unii drone mini / mici au caracteristici camerei, calitatea camerei va fi de obicei destul de scăzută.
  • Avertizări

    Stați departe de oameni și câini atunci când zboară drona mică.
  • Dronii trebuie să fie înregistrați de FAA și nu pot fi transportați în apropierea aeroporturilor.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar