Cum să se îmbarce trenul de avion la aeroportul internațional hartsfield-jackson atlanta (atl)

La Aeroportul Internațional Hartsfield Jackson-Atlanta, Atlanta celebru și mai aglomerat aeroport, poate fi o sarcină descurajantă de a ajunge la oamenii care vă duce la și între fiecare terminal. Deși este mai ușor de la terminalul principal (în cazul în care escalatorul la trenul plan este direct în fața punctului de control de securitate pe măsură ce ieșiți din terminal), este la fel de ușor între terminale dacă urmați unele instrucțiuni. Acest articol va explica cum puteți ajunge la ele, astfel încât să puteți ajunge la poarta dvs. cu ușurință.

Pași

Metoda 1 din 2:
Între porți
  1. Imagine intitulată Board Trenul de avion la Hartsfield-Jackson Atlanta Aeroportul Internațional Pasul 1
1. Debarce din avionul dvs. (dacă ați ajuns dintr-un zbor anterior în acest aeroport). Nu merge prea departe.
  • Imagine intitulată Board Trenul de avion la Hartsfield-Jackson Atlanta Aeroportul Internațional Pasul 2
    2. Uită-te la scrisoarea terminală a porții și alocarea numărului. Dependent de locul în care ați zburat, ați putea fi în porțile T, A, B, C, D, E (de la West la est) sau un terminal internațional separat (că există doar o pasională). Poarta dvs. va avea, de asemenea, un număr.
  • Unele aplicații mobile ale companiilor aeriene vă vor spune chiar la ce poartă ați ajuns, este la fel de ușor să căutați în sus pentru a spune ce clădire terminală sunteți în. Pas în lateral sau stai jos, dacă este necesar să-l dai seama sau să adresați un însoțitor de companii aeriene.
  • Imagine intitulată Board Trenul de avion la Hartsfield-Jackson Atlanta Aeroportul Internațional Pasul 3
    3. Aflați următoarea poartă înainte de timp dacă intenționați să faceți un zbor de conectare. De multe ori înainte de pasarea trenului avionului, puteți găsi calendarul curent și informațiile despre porțile pe ecranele de plecare. Acestea sunt actualizate frecvent și pot fi mai actualizate decât biletul sau pasa de îmbarcare.
  • Imagine intitulată Board Trenul de avion la Hartsfield-Jackson Atlanta Aeroportul Internațional Pasul 4
    4. Plimbați rapid (dar nu rulați) pe tot parcursul terminalului. Trenul de avion al fiecărui terminal se află într-un punct de mers pe jos de la jumătatea distanței dintre capătul terminalului și cealaltă și veți dori să mergeți spre el.
  • Imagine intitulată Board Trenul de avion la Aeroportul Internațional Hartsfield-Jackson Atlanta Pasul 5
    5. Ajungeți la pasarea dintre direcțiile trenurilor. Dependent de ce terminal în care vă aflați, semnele din apropiere vă vor spune care porți sunt în direcția trenului planului pe care vă aflați - pe cealaltă parte a trenului avionului, concursurile vor merge în direcția opusă.
  • Există un loc lângă scări scări (în cazul în care va fi fie un mic magazin, fie un restaurant mai important) în care unii își verifică datele de zbor.
  • Dacă aveți nevoie să utilizați un lift, căutați semne care vă trimit la lift - veți putea să treceți în jurul îndoirii pentru a vă trimite pe calea cea bună spre terminalul dvs. Semnele pot fi deasupra capului sau în jurul scărilor opuse, așa că arată în consecință.
  • Imagine intitulată Board Trenul de avion la Aeroportul Internațional Hartsfield-Jackson Atlanta Pasul 6
    6. Coborâți în jos folosind escalatorul. Păstrați-vă la o parte dacă oamenii încearcă să se plimbe mai repede decât voi.
  • Imagine intitulată Board Trenul de avion la Aeroportul Internațional Hartsfield-Jackson Atlanta Pasul 7
    7. Mergeți în jos spre ușile duble care vă vor duce în trenul avionului.
  • Trenurile de avion vin în fiecare minut sau două, așa că dacă nu este chiar acolo, va fi unul în curând.
  • Imagine intitulată Board Trenul de avion la Aeroportul Internațional Hartsfield-Jackson Atlanta Pasul 8
    8. Placă trenul avionului. Mergeți repede în tren, dar nu alergați, din motive de siguranță.
  • Imagine intitulată Board Trenul de avion la Aeroportul Internațional Hartsfield-Jackson Atlanta Pasul 9
    9. Ai grijă de oameni din interiorul trenului. Nu împingeți sau bateți în oameni cu sau fără bagajele de transport. Deplasați-vă cu atenție în jurul oamenilor, pe măsură ce vă faceți drumul spre un loc sigur.
  • Imagine denumită placa de avion la Aeroportul Internațional Hartsfield-Jackson Atlanta Pasul 10
    10. Nu vă faceți griji că vă faceți drumul la locurile. Nu există locuri fizice pe aceste trenuri. Atârnă pe cârligele cu cârlig ca trenul mișcă. Ascultați vocea liniștitoare. Anunțurile sale utile vor oferi un ghid audibil pentru a vă informa ce terminal vă apropiați de următorul. Deși trenul se îndreaptă înainte, se va simți ca și cum vă deplasați lateral de la terminalul la terminal.
  • Imagine intitulată Board Trenul de avion la Aeroportul Internațional Hartsfield-Jackson Atlanta Pasul 11
    11. Coborâți la terminalul de destinație. Nu încercați să ieșiți din tren cu mulțimea oamenilor dacă oamenii încearcă să barge prin sau în jurul vostru. Mergeți la un loc în interiorul trenului, unde există puține la nici un popor care să-și facă drumul.
  • Când ajungeți la terminal, capați-vă pe holurile și în sus ca escalatoarele să vă găsească poarta.
  • Metoda 2 din 2:
    De la terminalul principal
    1. Imagine denumită tablă Trenul de avion la Aeroportul Internațional Hartsfield-Jackson Atlanta Pasul 12
    1. Să știi unde este poarta ta când ajungi la aeroport. Dacă vă aflați în terminalul T, nu trebuie să vă faceți griji că ați luat trenul de avion, așa cum ați ajuns în instanța centrală a acestei clădiri terminale. Pentru alții, va trebui să vă uitați la plăcile din porțiunea Atrium, pe măsură ce intrați pentru a vedea pentru ce misiuni de poartă. Deși biletul dvs. vă oferă câteva informații, datele cele mai actualizate sunt disponibile pe aceste ecrane sau pe aplicația dvs. Airline.
  • Imagine intitulată Board Trenul de avion la Hartsfield-Jackson Atlanta Aeroportul Internațional Pasul 13
    2. Treceți prin punctele de control de securitate. Va trebui să treci atât prin punctele principale, cât și cele de nord / sud pentru a putea merge mai departe. Dacă zborul dvs. decolează de la terminalul T, nu trebuie să mergeți prea departe de punctul de control de securitate, deoarece terminalul dvs. se află pe ambele părți ale punctului de control principal. Cel mai bine este să treceți prin punctele de control de la nord sau de sud sau de sud pentru a ajunge la poarta dvs. și nu va trebui să călătoriți la trenul avion deloc.
  • Imagine intitulată Board Trenul de avion la Aeroportul Internațional Hartsfield-Jackson Atlanta Pasul 14
    3. Luați rulante sau ascensoarele în jos. Stai la o parte dacă oamenii încearcă să se grăbească.
  • Dacă trebuie să utilizați un lift, căutați semne care vă trimit la lift. Semnele pot fi deasupra capului sau în jurul scărilor opuse, așa că arată în consecință.
  • Imagine intitulată Board Trenul de avion la Aeroportul Internațional Hartsfield-Jackson Atlanta Pasul 15
    4. Mergeți în jos spre ușile duble care vă vor duce în trenul avionului.
  • Trenurile de avion vin în fiecare minut sau două, deci dacă nu este chiar acolo, va ajunge în curând.
  • Imagine intitulată Board Trenul de avion la Aeroportul Internațional Hartsfield-Jackson Atlanta Pasul 16
    5. Placă trenul avionului. Mergeți repede în tren, dar nu alerga - chiar dacă nu există oameni în tren.
  • Imagine denumită placa de avion la Aeroportul Internațional Hartsfield-Jackson Atlanta Pasul 17
    6. Ai grijă de oameni din interiorul trenului. Nu împingeți sau bateți în oameni - faceți încet calea spre un loc sigur.
  • Imagine intitulată Board Trenul de avion la Aeroportul Internațional Hartsfield-Jackson Atlanta Pasul 18
    7. Nu vă faceți griji că vă faceți drumul la locurile. Nu există locuri fizice pe aceste trenuri.Atârnă pe cârligele cu cârlig ca trenul mișcă. Deși trenul se îndreaptă înainte, se va simți ca și cum vă deplasați lateral de la terminalul la terminal.
  • Imagine denumită placa de avion la Aeroportul Internațional Hartsfield-Jackson Atlanta Pasul 19
    8. Coborâți la terminalul de destinație. Nu încercați să ieșiți din tren cu mulțimea oamenilor dacă oamenii încearcă să barge prin sau în jurul vostru. Mișcați cu atenție în jurul oamenilor și din tren.
  • Când ajungeți la terminalul dvs., capul în jos pe holuri și până la scări rulante pentru a vă găsi poarta.
  • sfaturi

    Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport este centrul corporativ al Delta Airlines. Este, de asemenea, facilitatea de întreținere a Atlanta. Dacă nu ați văzut nici nu "Fly Delta Jets," "Fly Delta Air" sau Bays de întreținere care vin în acest aeroport, le veți vedea ieși (dacă stați pe aceeași parte a aeronavei care vine și mergând din ambele sensuri.) Adresa lor corporativă este 1030 Blvd-ul Delta, Atlanta, Georgia, care, atunci când este cartografiat este doar la partea de nord a aeroportului internațional Hartsfield-Jackson Atlanta
  • La fel ca alte aeroporturi, acest aeroport servește mai mult decât Aeroportul Delta. Cu toate acestea, compania lor principală pe care le servesc cu mândrie este Delta, și se va părea că există terminale delta oriunde arăți.
  • La acest aeroport, ei numesc terminalele lor concursuri, deși sunt într-adevăr pe un singur nivel. Nu vă descurajați deoarece folosesc acest termen și cred că fiecare terminal este la un nivel diferit.
  • Avertizări

    Când umbli holurile aici, holurile pot părea că sunt nesfârșite. Atârnă acolo!
  • Urmăriți bagajele pe măsură ce vă faceți drumul prin labirintul de hol pentru a ajunge la trenul avionului. Este foarte ocupat la acest aeroport.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar