Cum se adaugă avioane la simulatorul de zbor x

Utilizatori noi la simulatorul de zbor de joc X, denumiți și FSX sau simulator de zbor 10, vor observa că Microsoft nu a inclus niciodată companii aeriene din lumea reală și a exclus mulți dintre cele mai populare aeronave, cum ar fi Boeing 777, Airbus A319, sau britanic-aerospațiale Concorde.

Adăugarea unei noi vopsea sau a unei vieți la o aeronavă preexistentă uneori nu este la fel de ușoară cum ați putea gândi. În timp ce există niște linii care vin cu un instalator, multe, dacă nu majoritatea, vin fără un instalator, care poate prezenta o problemă pentru modificatorii neexperimentați FSX.

Nu este la fel de simplu ca descărcarea, trageți și scăpați. Adăugarea de noi moștenire va, indiferent dacă vă place sau nu, necesită o editare a codului. Cu toate acestea, acest ghid vă va arăta o modalitate ușoară de a face acest lucru.

Pași

  1. Imagine intitulată Adăugați avioane la simulatorul de zbor X Pasul 1
1. Alegeți un site web pentru a obține add-on-uri, cele mai populare includ simviere, AVSIM și Flightsim.com, și, înainte de a vă descărca. Creați un cont sau un log-in, ca fără cont. Nu puteți descărca până când veți obține un cont.
  • Imagine intitulată Adăugați avioane la simulatorul de zbor X Pasul 2
    2. Căutați aeronava pe care doriți să o aveți, utilizând căutarea de fișiere și căutarea aeronavei potrivite de care aveți nevoie, dar dacă nu există. Încercați celălalt site web pentru a vedea.
  • Imagine intitulată Adăugați avioane la simulatorul de zbor X Pasul 3
    3. Utilizați WinZip, aveți nevoie de acest lucru pentru a dezlipi / instala add-urile la FSX. Așa că o folosiți cu înțelepciune.
  • Imagine intitulată Adăugați avioane la simulatorul de zbor X Pasul 4
    4. Copiați folderul de aeronavă, în fișierele de program / Microsoft Jocuri / Simulator de zbor X / Simobjects / Avioane
  • Imagine intitulată Adăugați avioane la simulatorul de zbor X Pasul 5
    5. Acum testați-l, dacă a funcționat, bucurați-vă!
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Texturile din acest articol pot fi obținute Aici.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar