Cum se adaugă bandă de plumb la o rachetă de tenis

Dacă sunteți un fan al tenisului, ați fi observat jucători care aplică mici benzi de bandă plumb la rachetele lor. În timp ce poate părea prostie la început, folosind banda de plumb în poziția potrivită vă poate ajuta să vă personalizați racheta și chiar să vă dați mai multă putere în leagăn. Am răspuns la întrebările dvs. despre banda de plumb, astfel încât să puteți alege locul perfect pentru nevoile dvs. înainte de următorul meci.

Pași

Întrebarea 1 din 4:
Unde puneți banda de plumb pe o rachetă de tenis?
  1. Imagine intitulată Creșterea greutății driverului Swing Pasul 1
1. Adăugați banda la 3 și 9 pentru mai multă stabilitate. Imaginați-vă racheta ca pe fața unui ceas. Dacă doriți mai multă stabilitate pe loviturile off-center și în plus pop în leagăn, stick a 3 în (7.6 cm) bandă de bandă plumb în interiorul rachetei dvs. la ora 3 și ora 9.
  • 2. Puneți banda pe 2 și ora 10 pentru a muta locul dulce. Dacă de obicei, loviți mingea de sub locul dulce al rachetei, aceasta este poziția pentru dvs. Adăugați o bandă de bandă în interiorul rachetei la ora 2 și ora 10 pentru a ridica locul dulce în sus.
  • 3. Adăugați-o la ora 12 pentru mai multă putere. Dacă rachetele dvs. este prea ușoară, adăugați o bandă de bandă la partea de sus pentru a face mai mult capul greu. Acest lucru vă va oferi un leagăn mai puternic, astfel încât să puteți lovi mingea cu forță suplimentară.
  • Întrebarea 2 din 4:
    Cum puneți banda de prindere pe o rachetă de tenis?
    1. Înfășurați banda în jurul garniturii pentru ao acoperi complet. Începeți prin plasarea capătului benzii de prindere de la capătul mânerului. Vânează banda în jurul garniturii o dată, apoi păstrați înfășurați, dar mișcați într-o direcție descendentă. Asigurați-vă că fiecare strat de bandă se suprapune cu cel precedent doar ușor. Când ajungeți la capăt, tăiați excesul și lipiți capătul benzii la aderență.
    • Poți să urmezi canelurile care sunt deja în mânerul tău în timp ce vânezi banda în jur.
    Întrebarea 3 din 4:
    Tenis de tenis folosesc banda de plumb?
    1. Da, majoritatea jucătorilor folosesc banda plumb. Vă ajută să personalizați rachetele lor, astfel încât să le poată potrivi nevoilor lor. Pro De asemenea, folosesc de obicei rachete mai ușoare, iar banda de plumb poate ajuta la echilibrarea acestei greutăți dacă au nevoie de ea.
    • Chiar și cineva care folosește o rachetă personalizabil ar putea folosi banda de plumb pur și simplu pentru că au subestimat cât de multă greutate au nevoie de fapt.
    Întrebarea 4 din 4:
    Are o rachetă mai mare de tenis vă oferă mai multă putere?
    1. Imaginea intitulată Obțineți o backhand puternic cu două mâini în Tenis Pasul 10
    1. Da, și poate crește și greutatea de leagăn. Dacă vă place racheta dvs., dar găsiți că este doar un pic prea whippy sau lumină, adăugând bandă plumb poate ajuta cu asta. În plus, dacă nu vă place, puteți să o luați întotdeauna.
    • Dacă mergeți mai multă putere în leagăn, puneți banda pe racheta dvs. în poziția 12.

    sfaturi

    Curățați racheta cu alcool cu ​​alcool înainte de a aplica banda pentru a le face mai mult.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar