Cum de a alege un rachetă de tenis

Indiferent dacă sunteți un hitter începător sau visarea de a deveni următorul campion de tenis, cumpărarea unui rachetă de tenis va face o mare diferență pentru jocul dvs. Toate rachetele de tenis nu sunt create în mod egal și toți au avantajele și contra. Dacă vă gândiți să jucați frecvent tenis, în orice calitate, racheta potrivită este o investiție care merită cercetată.

Pași

Metoda 1 din 2:
Alegerea rachetei potrivite
  1. Imagine intitulată Alegeți un rachetă de tenis 1
1. Măsurați dimensiunea corespunzătoare a gripului. Adulți GRIPS variază de la 4 la 4 și 5 / 8ths centimetri. Pentru a găsi a ta, măsurați de la linia de mijloc din palma dvs. în partea de sus a degetului mijlociu - aceasta este dimensiunea dvs. de prindere, în inci.
  • O altă regulă bună a degetului mare este de a ține rachetele în mâna voastră dominantă, așa cum ați fi ținut să jucați. Glisați degetul arătător al mâinii opuse între sfaturile degetelor și baza palmei pe rachetă. Dacă nu există suficientă spațiu pentru degetul arătător, mânerul racket este prea mic.
  • Dacă există o mulțime de camere suplimentare, mânerul racket este prea mare.
  • Dacă sunteți între două dimensiuni, alegeți cea mai mică pentru că puteți mări întotdeauna circumferința prin adăugarea unui Banda de suprapunere (o bandă moale, căptușită, cu pânză înfășurată în jurul gripului).
  • Imagine intitulată Alegeți un rachetă de tenis 2
    2. Alegeți o rachetă normală, de 27 inch, cu excepția cazului în care doriți să adăugați puterea adăugată a rachetelor de lungime extinsă. Lungimea tradițională de rachetă este de aproximativ 27 până la 28 de centimetri (68.6 la 71.1 cm), dar puteți obține rachete mai lungi de până la 29 de centimetri (73.7 cm). Cu cât lungimea rachetei este mai lungă, cu atât este mai mare pârghia pe un leagăn, oferind mai multă putere unei fotografii.
  • Totuși, compromisul este că rachetele mai lungi sunt puțin mai puțin manevrabile și greu de urmărit.
  • Începătorii ar trebui să înceapă cu un normal, 27" rachetă.
  • Imagine intitulată Alegeți un rachetă de tenis 3
    3. Cunosc cele trei stiluri majore de rachete de tenis. În funcție de nevoile dvs., nivelul de calificare și de stilul de joc, veți avea nevoie de o rachetă diferită pentru a vă atinge întregul potențial. Cele trei stiluri cele mai frecvente sunt:
  • Racqueturi de îmbunătățire a puterii / jocului: Caracterizată de capete mari, stil mai lung și greutate redusă, acestea sunt în cea mai mare parte pentru începători - jucători intermediari sau oricine dorește o putere mai mică la împușcarea lor.
  • Racqueturi Tweener: Această rachetă bine echilibrată este proiectată pentru toate nivelurile de calificare și oferă un echilibru bun de putere, control și manevrabilitate.
  • Racqueturi de control / jucător: Designul profesional, aceste rachete au capete mici destinate controlului maxim. Jucătorul adaugă în propria lor putere la împușcare. Ele pot fi lungi sau scurte și sunt în general mai grele decât alte rachete.
  • Imagine intitulată Alegeți un rachetă de tenis Pasul 4
    4. Cumpărați o rachetă mare, echilibrată dacă sunteți începător. Dacă începeți să jucați tenis, doriți o rachetă iertător care permite o mulțime de putere fără supra-balansare. Alegeți o prindere care vă potrivește bine și vizează o rachetă în apropierea următoarelor specificații:
  • Mărimea capului: 106-118 de centimetri pătrați.
  • Lungime: 27"
  • Greutate: Ușor, 9-10oz
  • Echilibru: Head-greu, echilibrat spre partea de sus.
  • Imagine intitulată Alegeți un rachetă de tenis Pasul 5
    5. Achiziționați o rachetă mai puțin puternică dacă sunteți mare, atletic sau deja un hitter puternic. Chiar și unii începători găsesc prea mult rachetele mari, grele, mai ales dacă sunt în mod natural atletice și puternice. Cea mai bună modalitate de a vă ajusta este să micșorați dimensiunea capului pe care o achiziționați, lăsând celelalte specificații la fel. O rachetă ușoară, cu capul greu ar putea fi încă de dorit pentru control atunci când începeți.
  • Imagine intitulată Alegeți un rachetă de tenis Pasul 6
    6. Cunoașteți diferențele în materialul rachetelor atunci când cumpărați.Cele mai multe rachete sunt fabricate din grafit deoarece este ușor și puternic, făcându-l perfect pentru orice începător. Alte rachete potrivite pentru începători sunt făcute din aluminiu sau titan, deoarece acestea oferă o bună putere și confort atunci când loviți. Rachetele Bor sau Kevlar sunt cele mai ușoare pe piață, dar sunt, de asemenea, destul de rigide și, astfel, iertarea mai puțin pe greșeli.
  • Începătorii trebuie să rămână la aluminiu sau grafit, dar alegerea materialului este, de asemenea, mai puțin importantă decât dacă rachetele se simte confortabil în mâini și dacă se potrivește gamei dvs. de prețuri.
  • Aluminiu este cea mai ieftină rachetă și sunt de obicei grele. Cu toate acestea, ele sunt, de asemenea, robuste și de încredere.
  • Rachetele de bor, kevlar și fibre de carbon sunt adesea mult mai scumpe decât omologii lor de grafit.
  • Imagine intitulată Alegeți un rachetă de tenis Pasul 7
    7. Testați câteva rachete înainte de cumpărare. Luați schimbări de testare și servește în magazin și notați modul în care racheta se simte în mână. Încercați și eșantionați o varietate largă de rachete când începeți mai întâi să căutați - de la rachete de putere lungi și mari la câțiva la capătul mai mic. Pentru cele mai bune rezultate, adresați-vă câțiva prieteni dacă vă puteți preda rachetele viitoare când vă aflați în curte și, de fapt, ați lovit câteva bile pentru a vedea ce vă potrivește cel mai bine. Toată lumea și stilul este puțin diferit, motiv pentru care există atât de multe tipuri diferite de rachete de pe piață.
  • Metoda 2 din 2:
    Înțelegerea specificațiilor rachetelor
    1. Imagine intitulată Alegeți un rachetă de tenis Pasul 8
    1. Știți că o dimensiune mai mare a capului transferă mai multă putere la minge. Cu cât este mai mare capul, cu atât mai multă putere pe care o puneți pe minge (dacă totul - lungimea rachetei, leagăn etc.-- rămâne consecventă). Aceasta este una dintre cele mai mari alegeri pe care le veți face atunci când luați o rachetă, deoarece mai multă putere duce frecvent la mai puțin control. De obicei, ați lovit mingea sau doriți o putere mai mică fără a vă modifica leagănul? Verificați dimensiunea actuală a capului și ajustați corespunzător.
    • Capetele supradimensionate și mari sunt de obicei 106-118 centimetri pătrați, dar pot obține până la 120-30 de centimetri pătrați pentru rachete de putere.
    • Rachetele de control mai mici au de obicei o dimensiune a capului în jurul valorii de 85-94 de centimetri pătrați.
    • Pentru începători, trage pentru ceva mai aproape de 100 de centimetri pătrați sau mai sus.
  • Imagine intitulată Alegeți un rachetă de tenis Pasul 9
    2. Alegeți rachete grele pentru o putere adăugată și stabilitate. Rachetele grele capului sunt cele mai bune pentru redarea inițială și începători și sunt de obicei găsite pe rachete de putere. Ele sunt ușor ponderate în apropierea vârfului, ceea ce le face puțin mai puțin mai puțin manevrabile. Jucătorii intermediari și avansați preferă, de obicei, o rachetă echilibrată.
  • Dacă mergeți la o mulțime de joc net, încercați o rachetă cu lumină pentru manevrabilitatea sa.
  • Dacă nu sunteți sigur ce să obțineți sau să jucați un stil variat de tenis, obțineți o rachetă echilibrată, care își distribuie uniform greutatea.
  • Imagine intitulată Alegeți un rachetă de tenis Pasul 10
    3. Luați în considerare modelul dvs. de string. Racquetul în sine nu este singurul lucru care afectează jocul dvs. Modul în care șirurile sunt aliniate, fie într-o deschidere sau închisă ("dens") String, va afecta puterea, controlul și rotirea:
  • Strângerea deschisă oferă mai multă rotire, ceea ce înseamnă că puteți lovi mingea mai greu cu vârful de sus. Aceste șiruri, totuși, sunt mai susceptibile de a se rupe.
  • String închis / dens oferă mai mult control pentru plasarea fotografiilor și sunt mai bune pentru începători.
  • Imagine intitulată Alegeți un rachetă de tenis 11
    4. Utilizați rachete flexibile pentru mai multă putere, dar mai puțin control. O flexibilitate rachetă este dată de un rating de la 0-100, cu 100 de opțiuni cele mai rigide disponibile. Cele mai multe rachete se încadrează între 45-75 pe scară:
  • Numerele inferioare indică mai mult control și spin, mai puțină putere și o senzație mai confortabilă.
  • Numerele mai mari indică mai multă putere, dar și mai multe vibrații în rachetă. Unii începători se simt de fapt ca ei primesc mai mult control asupra lor, deoarece lipsa de îndoire îi face să se simtă puțin mai naturală.
  • Imagine intitulată Alegeți un rachetă de tenis Pasul 12
    5. Verificați lățimea fasciculului, triunghiul sub capul rachetelor, pentru a evalua potențialul de putere. O lățime mai mare a fasciculului înseamnă că veți avea mai multă putere pe rachetă. Acest lucru are sens, deoarece grinzile mai mari sunt necesare pentru rachete mai mari, dar chiar rachetele de control au lățimi variabile ale fasciculului care afectează cât de greu puteți lovi mingea.
  • Pentru începători, o bună lățime de plecare ar fi între 23-27mm.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Puteți face întotdeauna aderența dvs. mai mare, dar este greu să o faceți mai mică. Optați pentru o dimensiune mai mică decât ceea ce credeți că aveți nevoie dacă vă aflați între dimensiuni.
  • Amortizoarele pot fi folosite pentru a absorbi vibrațiile și pentru a reduce șocul la încheietura mâinii și cotului.
  • Multe rachete sunt evaluate / recomandate de "Swing Speed", Deci este important să vă evaluați leagăn înainte de a alege. Se presupune că începătorii și oamenii cu o viteză mai mică și putere fizică vor avea un a "mai lent, mai scurt" profilul leagăn și, prin urmare, aveți nevoie de o rachetă cu mai multă putere (practic, "recul".) În timp ce jucătorii mai avansați și mai puternici au o "lung, repede" leagăn și, prin urmare, au nevoie de a "Control" rachetă (una care este în esență "Dead-Er", mai puțin dintr-un efect de trambulină.)
  • Puteți opta pentru șirul intestinal natural (în loc de sintetic) dacă aveți nevoie de ceva mai iertător pe cot și umăr.
  • Avertizări

    Alegerea rachetei greșite poate crește probabilitatea unor maladii comune legate de tenis, cum ar fi cotul de tenis (epicondilita laterală) și stresul asupra ligamentului colateral Ulnar.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar