Cum de a alege o rachetă racquetball

Indiferent dacă sunteți nou la racquetball sau sunteți un jucător veteran care caută să vă ia jocul la nivelul următor, alegerea rachetei potrivite este importantă. În funcție de playstyle și de viteza de leagăn, chiar și fanții de rachete nu se simte chiar în mâinile tale. Acesta este motivul pentru care ajută la înțelegerea modului în care greutatea, forma și designul rachetei dvs. influențează jocul dvs. Imaginând ce să caute, veți putea găsi rachetele ideale pentru dvs.

Pași

Metoda 1 din 5:
Formă
  1. Imagine intitulată Alegeți un rachetă racquetball Pasul 1
1. Optați pentru un cap de formă Quadra dacă sunteți nou la joc. Partea din rachetă, unde lovit mingea cu șirurile este numit capul. Quadra formează rachetele capului sunt mai largi în centrul și fundul capului și seamănă cu un trapez. Forma lor mai largă face mai ușor să lovești mingea în "Spot dulce" unde se fixează de rachetă asupra impactului. Dacă sunteți un jucător nou sau aveți tendința de a alerga într-o mulțime de bile mort de pe ciuperci, QuadRaform este calea de a merge.
  • QuadRaful este adesea scris "Quadroform."Acestea sunt același lucru, deși.
  • QuadRaform rachete nu sunt super-populare cu jucători profesioniști, deoarece nu aveți tendința de a obține cât mai multă putere cu o rachetă cvadraform ca cu o rachetă triunghiulară.
  • Imagine intitulată Alegeți un rachetă rachetă 2
    2. Du-te pentru un cap triunghiular (lacardrop) dacă doriți o putere maximă. Rachete triunghiulare, cunoscute în mod obișnuit ca rachete de lacrimă, au o conică mai clară din partea superioară a capului până la fund, care se numește arborele sau gâtul. Zona șirurilor este mai mică, deci va fi un pic mai greu să lovească mingea perfect cu un cap triunghiular, dar veți obține mult mai multă putere de la leagăn dacă l-ați lovit bine!
  • Dacă sunteți nou la sport, puteți avea probleme cu conectarea cu mingea și controlul traiectoriei sale cu un cap triunghiular, dar dacă sunteți un jucător condimentat, acesta este probabil calea de parcurs.
  • Rachetele triunghiulare vor fi, de asemenea, o brichetă mai ușoară decât rachetele Quadraform, care vă pot oferi și o anumită putere suplimentară.
  • Imagine intitulată Alegeți un rachetă rachetă 3
    3. Alegeți un mâner de prindere pătrat pentru a facilita atingerea mingea curată. Mânerele de prindere pătrate au laturi unghiulare în care țineți racheta. Părțile laterale pot face mai ușor să leagă corect rachetul, deoarece veți ști intuitiv că capul se confruntă cu direcția cea bună în timp ce vă mișcați. Dacă doriți ca ajutorul suplimentar să lovească corect mingea sau vă place modul în care se simte, du-te pentru o aderență pătrată.
  • Griptele pătrate nu sunt întotdeauna perfect plat pe fiecare parte. Unele (dacă nu majoritatea) acestor rachete au marginile rotunjite, astfel încât acestea sunt puțin mai ușor de ținut.
  • Imagine intitulată Alegeți un rachetă racquetball Pasul 4
    4. Du-te pentru un mâner rotund, dacă se simte mai confortabil pentru tine. Griptele rotunde sunt perfect netede și simetrice, ca un mâner al bâtului de baseball. Dacă vă place să faceți această mișcare în cazul în care rotiți racheta în mână, nu aveți nevoie de ajutor urmărirea capului rachetei sau preferați doar simțul, mergeți la mânerul de prindere rotundă.
  • Unii oameni nu-i plac mânerul de prindere pătrată, și asta e complet amendă. Puteți stăpâni în continuare jocul cu un fel de aderență, iar acest lucru este mai puțin important decât forma, dimensiunea de aderență și greutatea rachetei dvs.
  • Metoda 2 din 5:
    Dimensiunea de prindere
    1. Imagine intitulată Alegeți un rachetă racquetball Pasul 5
    1. Du-te cu un 3/8 în (9.2 cm) pentru a începe. Există trei dimensiuni de prindere acolo când vine vorba de grosimea mânerului. Cea mai mică aderență este 3/8 în (9.2 cm), și este mâinile cele mai populare opțiuni. Acest lucru se datorează faptului că este mult mai ușor să vă strângeți încheietura mâinii și să loviți mingea cu putere dacă ați înfășurat mâna pe tot parcursul mânerului.
    • Chiar și printre jucătorii cu mâini mai mari, aceasta este încă cea mai populară dimensiune a gripului. Dacă acesta este primul dvs. rachetă, trebuie să începeți cu siguranță cu această strângere de dimensiuni.
  • Imagine intitulată Alegeți un rachetă racquetball Pasul 6
    2. Alegeți o dimensiune mai mare în cazul în care mâinile dvs. sunt deosebit de mari. Următoarea cea mai mare aderență după 3/8 în (9.2 cm) este de 3/8 în (9.8 cm). Dacă găsiți că mânerul mai mic este prea mic pe baza experienței anterioare, aceasta ar putea fi dimensiunea potrivită pentru dvs.
  • După cea mai mică dimensiune a gripului, aceasta este cea de-a doua opțiune cea mai populară. Totuși, foarte puțini jucători preferă o aderență mai mare.
  • Imagine intitulată Alegeți un rachetă racquetball Pasul 7
    3. Selectați cea mai mare dimensiune de grip disponibilă dacă aveți mâini masive. Cea mai mare dimensiune a gripului este de 3/16 în (10.0 cm). Dacă aveți mănuși uriașe, acest lucru se poate simți mai bine pentru dvs. Dacă într-adevăr nu vă place modul în care se simt acei mâneruri mai mici, nu este nimic în neregulă cu alegerea unei aderențe mai mari.
  • Chiar și pentru jucătorii cu mâini mari, este de obicei mai ușor pentru ei să folosească o aderență mai mică. Foarte puține entuziaști de racquetball se joacă cu o aderență atât de mare.
  • Metoda 3 din 5:
    Greutate
    1. Imagine intitulată Alegeți un rachetă racquetball Pasul 8
    1. Du-te pentru o rachetă medie (170-185 g) dacă începeți doar. Racqueturile medii sunt cele mai populare printre jucătorii casual. Ei tind să vă dea un echilibru bun de control și putere. Dacă sunteți nou la joc, aceasta este probabil cea mai sigură greutate de a alege. Puteți să faceți upgrade întotdeauna la o rachetă mai ușoară sau mai grea când aveți un sentiment pentru PlayStyle preferat.
    • Dacă intrați într-un magazin sportiv și alegeți o rachetă raschetă aleatorie, probabil că va avea o greutate medie.
    • Dacă nu sunteți nou, dar nu aveți tendința de a fi un jucător echilibrat în ceea ce privește puterea / controlul, nu este nimic în neregulă cu utilizarea unei rachete cu greutate medie.
  • Imagine intitulată Alegeți un rachetă racquetball Pasul 9
    2. Alegeți o rachetă grea (peste 185 g) dacă doriți mai mult control. Racqueturile grele vor împacheta mai multă putere, fără a se mișca cât de tare poți. Acest lucru le face o alegere excelentă dacă nu aveți un leagăn puternic, sunteți mai în vârstă, sau vă interesează mai mult despre acuratețe decât să vă mișcați din greu. Sunt, de asemenea, preferați de jucătorii care îngrijesc mai mult despre plasarea și controlul cu bile, deoarece nu aveți nevoie să vă concentrați pe oscilații din greu în timp ce jucați.
  • O rachetă grea va fi, de asemenea, cea mai bună alegere dacă aveți de-a face cu orice probleme de braț sau umăr, deoarece nu vă veți arunca brațul atunci când leagăn.
  • Imagine intitulată Alegeți un rachetă racquetball Pasul 10
    3. Obțineți o rachetă ușoară (150-165 g) dacă vă mișcați pentru garduri. Mai ușor rachetul este, cu atât este mai ușor să se manevreze și să-l lege cu o viteză serioasă. Dacă vă place să mâncați mingea cât de tare puteți, du-te pentru o rachetă mai ușoară. Deoarece nu va fi super greu, nu vă veți purta în timpul meciurilor. Mulți jucători profesioniști preferă rachete mai ușoare din acest motiv!
  • Ca note, rachetele racquetball sunt întotdeauna cântărite în grame.
  • Rachetele mai ușoare nu vă vor da mai multă putere, dar ei vor face mai ușor să se miște din greu la minge, fără să zboare peste tot. Dacă vă mișcați din greu și folosiți o rachetă grea, veți avea un timp greu să stați exact.
  • Dacă aveți vreun fel de leziuni ale brațului sau umărului, nu utilizați o rachetă mai ușoară. Racquetul mai greu vă va împiedica să vă aruncați brațul și greutatea mai mare se va simți mult mai ușor pe cot.
  • Metoda 4 din 5:
    Echilibru
    1. Imagine intitulată Alegeți un rachetă racquetball Pasul 11
    1. Du-te pentru o rachetă echilibrată dacă sunteți un jucător nou sau versatil. O rachetă echilibrată are un centru de greutate care are exact 11 cm (28 cm) în sus de la fundul mânerului. Aceasta este considerată o rachetă echilibrată și va avea o combinație bună de control și putere. Dacă nu sunteți sigur ce stil echilibrat doriți sau aveți un joc versatil, acesta este calea de urmat.
    • Dacă soldul nu este listat pe rachetă (i.E. Nu spune "cap-greu" sau "lumină-lumină"), este un pariu sigur că țineți o rachetă echilibrată.
  • Imagine intitulată Alegeți un rachetă racquetball Pasul 12
    2. Obțineți o rachetă greu de cap dacă doriți să îl depășiți pe adversari. Echilibrul se referă la centrul de greutate pe rachetă. Racqueturile grele de cap au greutatea distribuită spre partea superioară a rachetei. Aceasta înseamnă că mingea va zbura de pe șiruri când l-ai lovit. Dacă doriți să jucați un joc focalizat de putere și nu vă deranjează să pierdeți o mică manevrabilitate, o rachetă cu capul greu ar putea fi potrivită pentru dvs.
  • Aproape fiecare rachetă va enumera echilibrul pe ambalaj sau numele. Dacă nu, țineți degetul sub rachetă și încercați să o echilibrați perfect pe degetul dvs. pentru a găsi centrul de greutate. O rachetă greu are un centru de greutate mai mare de 11 inci (28 cm) în sus de la fundul mânerului.
  • Imagine intitulată Alegeți un rachetă racquetball Pasul 13
    3. Optați pentru o rachetă cu lumină de cap dacă prioritizați acuratețea. Racqueturile ușoare ale capului au un centru de greutate mai mică de 11 cm (28 cm) de mâner. Aceste rachete se vor simți mai ușoare decât sunt de fapt, și vor fi mai ușor de manevrat rapid în ultimul moment. Dacă sunteți un jucător de control sau vă place să jucați de la tribunal, aceasta este o opțiune excelentă pentru dvs.
  • S-ar putea prefera modul în care aceste rachete se simt dacă utilizați o tonă de încheietura mâinii pentru a lovi mingea. Centrul inferior al gravitației vă va da încheietura mâinii mai mult.
  • Metoda 5 din 5:
    Siruri de caractere
    1. Imagine intitulată Alegeți un rachetă racquetball Pasul 14
    1. Nu vă faceți griji cu privire la corzi dacă începeți doar. Corzile care vin cu racheta ta sunt cunoscuti ca "siruri de fabrici" si vor fi destul de baza. Nu este nimic în neregulă cu utilizarea șirurilor standard și probabil că nu veți observa o mare parte a unei diferențe între șirurile de fabricare și alternativele lor oricum. Folosiți doar șirurile din fabrică dacă sunteți nou. Puteți obține întotdeauna rachetele dvs. restabilind în viitor.
    • Va trebui să obțineți racheta dvs. în mod profesionist dacă doriți un șir specific, dar nu există nici un punct dacă sunteți nou la joc și nu sunteți pozitiv ce preferințele dvs. sunt încă.
    • Dacă un rachetă vine cu șiruri de capăt superior, acesta va spune așa pe ambalaj sau în nume. Veți vedea fraze precum "înaltă tensiune" sau "gauge redus" imprimat undeva.
  • Imagine intitulată Alegeți un rachetă racquetball Pasul 15
    2. Stick cu corzi de ecartament inferior (15-16) Dacă sunteți nou la joc. Manometrul corzilor se referă la grosime. Cu cât ecartamentul este mai mic, cu atât mai multă corzile vor fi. Corzile de ecartament inferior nu vor da jocul dvs. nici o margine specială sau beneficii, dar sunt mai durabile decât șirurile de ecartament superior. Acest lucru le face ideal dacă sunteți un jucător casual sau sunteți nou la joc.
  • Dimensiunea cea mai scăzută pe care o veți găsi este de 15, cu 16 fiind media.
  • Veți vedea uneori "L" enumerate lângă măsurarea ecartamentului. Aceasta este stenogramă pentru "lumină", ​​iar aceste șiruri vor fi mai puțin durabile decât șirurile standard, dar veți obține mai mult pe minge dacă l-ați lovit într-un unghi.
  • Imagine intitulată Alegeți un rachetă racquetball Pasul 16
    3. Obțineți șiruri de înaltă tensiune pentru mai mult control asupra leagănului dvs. Șirurile cu o tensiune mai înaltă sunt mai mult decât șirurile de tensiune din fabrică sau cu tensiune redusă. Acestea vă vor oferi mai mult control, deoarece mingea va sări de pe corzile mai repede, ceea ce este minunat dacă prețuiți precizia în jocul dvs. Nu veți obține aproape la fel de multă putere din leagăn, totuși.
  • Unii oameni cred că șirurile de tensiune superioară vă dau mai multă rotire sau "engleză."Acest lucru nu este adevărat, deși veți simți că rotirea mai precis cu șiruri de înaltă tensiune, deoarece feedbackul va fi imediat.
  • Imagine intitulată Alegeți un rachetă racquetball Pasul 17
    4. Du-te pentru șiruri de tensiune inferioară Dacă doriți mai multă putere. Șirurile cu o tensiune mai scăzută vă vor oferi mai multă putere. Aceste șiruri se vor simți puțin mai slăbită și puteți simți că este un pic mai greu pentru a controla mingea, dar acest lucru poate fi un schimb demn dacă nu aveți un leagăn puternic. Mergeți la acest traseu dacă sunteți în căutarea mai multor sucuri sau aveți probleme cu trimiterea mingii la backcourt.
  • Gândiți-vă la diferența dintre sărituri pe beton și sărituri pe o trambulină. Corzile Looser permit mingea să se întoarcă mai tare decât ar fi pe șiruri mai stricte.
  • Imagine intitulată Alegeți un rachetă racquetball Pasul 18
    5. Obțineți șiruri de ecartament mai mare (17-18) Dacă doriți ca nebunul să se rotească pe minge. Corzile de ecartament superior vor fi mai subțiri decât omologii lor de ecartament inferior, care vă vor oferi mai multă acțiune și rotiți atunci când ați lovit mingea la un anumit unghi. Căutați ceva mai mare de 17 ecartament dacă acest lucru sună ca ceva ce doriți într-o rachetă.
  • Corzile de ecartament superior tind să se prăbușească sau să spargă mai des decât șirurile de ecartament inferior.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Unele rachete au un amortizor încorporat. Dacă nu vă place sentimentul vibrațiilor de la minge lovind rachetele, obțineți un rachetă cu unul dintre acestea.
  • Aproape fiecare rachetă acolo va fi de 22 de centimetri (56 cm) în lungime, astfel încât lungimea rachetei este rar o considerație. Dacă găsiți 22 de centimetri (56 cm) pentru a fi prea mare, este posibil să găsiți o rachetă de 19-20 cm (48-51 cm) în lungime.
  • Racqueturile rachete sunt fabricate din aluminiu sau grafit. Aluminiu este mai ieftin, dar mai puțin durabil și nu vă poate oferi cât mai multă putere ca grafit.Majoritatea jucătorilor non-profesioniști nu observă nici o diferență între aluminiu și grafit, totuși.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar