Cum să cumpărați bilete de film online

Mergând la cinematograful este un eveniment distractiv și plăcut. Din păcate, în conformitate cu linia de a cumpăra bilete de film poate lua pentru totdeauna. Este posibil să trebuiască să vă grăbiți să vă luați gustările și să pierdeți să obțineți locuri bune. Un film popular ar putea chiar să vândă înainte de a ajunge acolo și să vă ruineze în totalitate noaptea. Cel mai bun pariu pentru a evita aceste tipuri de probleme este de a achiziționa bilete de film online înainte de timp.

Pași

Partea 1 din 3:
Selectarea unui film
  1. Imagine intitulată Cumpărați bilete de film online Pasul 1
1. Căutați cinematografe online. Mergeți la un motor de căutare și tip "cinematografe lângă mine." De asemenea, puteți introduce pur și simplu țiglă a filmului pe care doriți să le vedeți dacă utilizați Google. Apoi selectați teatrul de alegere făcând clic pe numele.
  • După căutarea teatrelor din apropiere, va fi o listă a teatrelor de film locale și a locațiilor acestora. Pe unele motoare de căutare, poate fi, de asemenea, o listă de filme care sunt în prezent în teatre.
  • Dacă ați căutat un titlu de film folosind Google, va fi o listă de showtimes pentru filmul de la teatrele din apropiere.
  • Puteți, de asemenea, să mergeți la un site de bilete de film terț, cum ar fi Fandango și introduceți codul poștal pentru a găsi o listă de teatre în apropierea dvs. Fiți atenți la site-urile terțe părți care nu vă sunt familiare. Achiziționarea unui bilet de la un vânzător neautorizat poate însemna că biletul dvs. este refuzat de teatru. Dacă nu sunteți sigur dacă un site este autorizat să vândă biletele, contactați teatrul de film înainte de a cumpăra biletele.
  • Imagine intitulată Cumpărați bilete de film online Pasul 2
    2. Selectați un film. Dacă nu sunteți sigur ce film doriți să vedeți, puteți face clic pe titlul din lista de filme pentru a vizualiza datele IMDB, remorci și recenzii pentru a vă ajuta să vă decideți. Găsiți filmul de pe listă, atunci va trebui să specificați care vă arată că doriți să vedeți.
  • Imagine intitulată Cumpărați bilete de film online Pasul 3
    3. Selectați o showtime. Verificați lista de timpuri viitoare enumerate sub film. Faceți clic pe afișarea dorită. Timpurile de film ar trebui să apară toate legăturile clicabile în browserul dvs. Unele teatre utilizează site-uri terțe pentru a gestiona vânzările de bilete online. Puteți fi redirecționat la unul dintre ele când faceți clic pe timpul afișat.
  • Asigurați-vă că selectați o indicație care vă va permite suficient timp pentru a ajunge la teatru.
  • Cele mai multe teatre oferă spectacole de matinee reduse uneori când teatrul nu este ocupat. Timpurile de matinee pot varia în funcție de locația dvs. și de film, dar sunt de obicei spectacole mai devreme în această zi. Luați în considerare accesarea unui film timpuriu dacă doriți să salvați câțiva dolari.
  • Partea 2 din 3:
    Plătiți pentru biletele de film
    1. Imagine intitulată Cumpărați bilete de film online Pasul 4
    1. Specificați numărul de bilete de care veți avea nevoie. De asemenea, va trebui să specificați câte copii, adulți sau vârstnici vor fi cu grupul dvs. deoarece vor obține, în general, prețuri de bilete mai mici. În mod obișnuit, biletele pentru copii sunt pentru copii sub 11 ani, iar biletele de senior sunt pentru telespectatori de peste 60 de ani. Aceste politici de vârstă pot varia în teatre, deci asigurați-vă că verificați politica de vârstă pe pagina de bilet pentru a fi siguri.
    • Cele mai multe teatre oferă, de asemenea, reduceri pentru studenți, totuși va trebui să aveți cartea dvs. actuală de identificare a studenților și să o aduceți la teatru când vă ridicați biletele.
  • Imagine intitulată Cumpărați bilete de film online Pasul 5
    2. Alegeți locurile. Multe teatre au acum locuri care sunt etichetate cu rânduri și numere și vindeți bilete cu locuri atribuite. Acest lucru vă ajută să vă asigurați că toată lumea din grupul dvs. va primi un loc și poate sta împreună.
  • Imagine intitulată Cumpărați bilete de film online Pasul 6
    3. Introduceți informațiile dvs. de plată. De obicei, veți avea nevoie de un card de credit major pentru a achiziționa biletele. Introduceți toate informațiile de facturare personale necesare, numărul cardului de credit, data de expirare și codul de securitate, așa cum este indicat în câmpurile de text. Dacă aveți certificate de cadouri sau vouchere, veți putea introduce pe cei care aplică și pe ecranul de plată.
  • Fiți conștienți de faptul că majoritatea teatrelor percep o taxă de confort pentru a vă permite să achiziționați bilete în avans. Acest lucru va apărea la checkout.
  • Partea 3 din 3:
    Răscumpărarea biletelor
    1. Imagine intitulată Cumpărați bilete de film online Pasul 7
    1. Verificați confirmarea comenzii. O pagină de confirmare va apărea, de obicei, odată ce plata dvs. a fost procesată. De asemenea, veți primi un e-mail de confirmare. Unele cinematografe și site-urile de bilete pot chiar să trimită un link de mesaj text la confirmarea la telefon.
  • Imagine intitulată Cumpărați bilete de film online Pasul 8
    2. Imprimați confirmarea comenzii. Puteți face clic pe butonul de imprimare de pe pagina web sau puteți accesa e-mailul și imprimați informațiile de acolo. Cele mai multe cinematografe au un cod de bare incluse în confirmarea care poate fi scanată pentru a verifica achiziția dvs. Dacă ați avut confirmarea trimisă la telefon, faceți clic pe link pentru a trage în sus codul de bare.
  • Imagine intitulată Cumpărați bilete de film online Pasul 9
    3. Aduceți confirmarea la cinematograful. Va trebui să arătați cu câteva minute înainte de a fi check-in și să vă luați gustările. De obicei, puteți sări peste linia de vânzări de bilete și puteți aduce confirmarea direct la Usher. Usher va scana un cod de bare la confirmarea dvs. și vă va direcționa în locația teatrului. Unele teatre pot avea un chioșc electronic care scanează confirmarea dvs. sau vă permite să introduceți numărul de confirmare și să imprimați biletele.
  • sfaturi

    Film Theatres nu pot rambursa bilete achiziționate Fandango, asigurați-vă că timpul și data pe care ați ales-o sunt ceea ce doriți sau cumpărați biletele de pe site-ul web al companiei Film Theatre.
  • Dacă vă vedeți un film foarte popular, cum ar fi întotdeauna o idee bună să cumpărați bilete online. Verificați teatrele la începutul zilei pentru cele mai bune locuri.
  • Majoritatea teatrelor vă vor permite să obțineți o rambursare a biletelor achiziționate de pe site-ul lor online. De obicei, trebuie să anulați prin telefon sau prin e-mail cu cel puțin două ore înainte de spectacol.
  • Avertizări

    Utilizați prudență atunci când cumpărați bilete de pe orice site-uri web online pe care nu le cunoașteți. Unele site-uri pretind că vinde bilete reduse care nu vor fi acceptate de teatre.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Card de credit
    • Un calculator
    • Imprimanta (opțional)
    • Hârtie de hârtie (opțional)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar