Cum să obțineți lucruri gratuite

Toată lumea iubește o înțelegere și care este o afacere mai bună decât lucrurile complet gratuite? Eșantioane gratuite, alimente gratuite și divertisment gratuit sunt toate disponibile pentru persoanele care știu cum să se uite în locurile potrivite. Nu mai plătiți prețurile inutile pentru lucrurile pe care le puteți obține în altă parte. Începeți să căutați în locurile potrivite și să petreceți mai puțin.

Pași

Metoda 1 din 3:
Obțineți mostre gratuite
  1. Imagine intitulată Obțineți lucruri libere Pasul 1
1. Înscrieți-vă pentru listele de discuții pentru a obține promoții gratuite. Dacă doriți să primiți mostre gratuite de produse noi de la companiile dvs. preferate sau de către comercianții cu amănuntul, cel mai bun mod de a vă asigura că nu pierdeți niciodată este să vă înscrieți pentru listele lor de discuții. Este greu să urmăriți toate produsele disponibile fără mementouri utile, motiv pentru care listele de discuții online vă ajută să vă țineți la curent cu cele mai noi oferte și oferte că companiile oferă să încerce să înconjoare consumatorii.
  • În general, ați putea obține un cupon gratuit sau un cod care vă va permite să răscumpărați pentru un eșantion gratuit al produsului nou. S-ar putea să trebuiască să sari prin câteva cercuri, dar vor fi chestii libere la sfârșitul ei.
  • Imaginea intitulată Obțineți lucruri libere Pasul 2
    2
    Luați sondaje online. Din ce în ce mai mult, start-up-urile online și alte companii cunosc valoarea datelor consumatorilor și sunt dispuși să plătească pentru el cu premii și compensații în numerar. O modalitate rece nouă pentru a obține lucruri gratuite este să faceți sondaje online care vor lua un pic din timpul dvs., alegeți-vă creierul și vă dau câteva lucruri gratuite la sfârșit, de obicei sub forma unui card cadou sau altor mărfuri gratuite ale companiei.
  • Imagine intitulată Obțineți lucruri libere Pasul 3
    3. Țineți un ochi pentru cupoane. Căutați un cupoane de cumpărare sau cupoane complet gratuite în etapele săptămânale la magazinele de produse alimentare, magazinele de vânzare cu amănuntul, iar alte locuri este o modalitate excelentă de a lansa SWAG. Clipuri gratuite și păstrați-le în plicuri separate, marcate cu data de expirare pentru a vă asigura că puteți răscumpăra cât mai mult posibil. Aceasta este o modalitate comună de comercializare a produselor noi consumatorilor. Ar putea profita și de avantajele!
  • Imaginea intitulată Obțineți lucruri libere Pasul 4
    4. Plângeți despre un produs. În timp ce ar putea să ia niște acționări, una dintre cele mai vechi modalități de a obține lucruri gratuite este să se plângă la cineva responsabil. De cele mai multe ori, mai degrabă decât să încerce să raționez cu clienții grumpy sau să ofere restituiri, este în interesul majorității managerilor de retail să ofere doar câteva lucruri gratuite și sperăm că problemele dispare. Dacă vă plângeți să vă plângeți la străini perfecți, aveți o șansă bună de a obține ceva gratuit.
  • Dacă sunteți la un magazin, cereți să vedeți managerul și să vină cu un motiv bun că produsul dvs. a fost inacceptabil și poate periculos. "Nu mi-a plăcut" sau "Nu se potrivește" nu este un motiv suficient de bun. Dacă este alimente, este întotdeauna cel mai bine să mergeți la ruta insectelor sau a părului. Aduceți posibilitatea de a apela inspectorul de sănătate. Veți avea atât de multe carduri cadou, veți avea nevoie de alt portofel.
  • Dacă primiți un produs, sunteți într-adevăr nemulțumit de când ajungeți acasă, sunați la numărul serviciului clienți pentru corporație sau apelați direct magazinul și cereți să vorbiți cu managerul. Explicați-vă problema cu produsul și, de cele mai multe ori, veți primi recompensă fără a fi nevoie să întrebați.
  • Imagine intitulată Obțineți lucruri gratuite Pasul 5
    5. Doar intreaba. Dacă sunteți la magazin și doriți un eșantion de alimente, parfum sau alt tip de produs, majoritatea comercianților cu amănuntul sunt mai mult decât fericiți să le ofere, mai ales dacă sunteți deja interesat de cumpărare. Găsiți un vânzător și spuneți-i că sunteți interesat de un produs în special și întrebați dacă ați putea încerca un eșantion. Cele mai bune magazine vor oferi eșantioane direct, dar puteți întreba întotdeauna.
  • Amintiți-vă, doar pentru că ați obținut un eșantion, vă pune sub obligația de a face o achiziție. S-ar putea să fiți considerat un client enervant, dar este banii tăi.
  • Metoda 2 din 3:
    Obținerea de alimente gratuite
    1. Imagine intitulată Obțineți lucruri libere Pasul 6
    1. Obțineți cafea gratuită la bancă. Mâncare și băutură gratuită sunt disponibile uneori în cele mai puțin probabil locuri. Cele mai multe bănci mari oferă o cafea gratuită în hol, pe care o puteți încărca rapid și pe jos de acolo. Dacă cineva întreabă dacă aveți nevoie de ajutor, spuneți că aveți un cec de la o altă bancă pe care trebuie să o depuneți și doriți să știți dacă o puteți depozita aici. Când angajatul întreabă dacă sunteți membru, spuneți nu. Nici o tranzacție necesară.
    • De asemenea, puteți obține cafea gratuită la Starbucks, Dunkin Donuts și Caribou cafea prin înscrierea în programul de recompense, care este gratuit. Înscrieți-vă, imprimați cuponul și îl răscumpărați la magazin pentru o cafea pe casă.
  • Imagine intitulată Obțineți lucruri libere Pasul 7
    2. A lovit micul dejun continental cu "alte" vizitatori. Este timpul să vă lustruiți din nou abilitățile de actorie. Găsiți un lanț de hotel bun în zona dvs. și localizați sala de mic dejun continental pentru o patiserie gratuită, bucată de fructe și poate chiar o vafe dacă aveți noroc. În timp ce unele hoteluri păstrează micul dejun blocat într-o cameră trebuie să accesați cu un card cheie, majoritatea au micul dejun în aer liber, făcându-l cu ușurință la dispoziția oricui care arată partea.
  • Nu vă faceți griji prea multe despre a fi prins. Deoarece majoritatea oaspeților nu stau mai mult decât o zi, și pentru că angajatul recepției se întoarce în fiecare dimineață, este puțin probabil că veți fi prins. În timp ce nu este ilegal, este mai bine să plecați liniștit dacă cineva te prinde și amenință polițiștii. Există o diferență între "impotriva legii" și "împotriva regulilor corporative." Totuși, nu faceți o scenă.
  • Imaginea intitulată obține lucruri gratuite Pasul 8
    3. A lovit piața fermierilor chiar înainte de închiderea timpului. Unul dintre cele mai mari secrete despre piețele fermierilor este că majoritatea vânzătorilor sunt mâncărime pentru a scăpa de tot înainte ca ei să se împacheteze înapoi și capul acasă. Faceți o mișcare rapidă prin piață pentru a vedea ceea ce arată bine, apoi așteptați să apropiați oricare dintre cabine până la 10 sau 15 minute înainte de sfârșitul zilei. Cu atât mai puțin produc furnizorii trebuie să se rătăcească înapoi, cu atât mai bine. Întrebați aproximativ două pentru o anumită oferte sau dacă aveți sau nu chestii de suprasolicitare pentru a scăpa de.
  • Imagine intitulată Obțineți lucruri libere Pasul 9
    4. Se îndreaptă spre un festival de stradă pentru eșantioane. Târgurile stradale și alte festivaluri vor oferi în mod obișnuit eșantioane gratuite pentru a încerca să înconjoare trecătorii, iar aceste locații sunt, de asemenea, locuri minunate la o băutură energetică gratuită, un bar de energie sau alte produse noi, care vor trimite adesea angajați să renunțe la lucruri gratuite Pentru a încerca să tambri interesul pentru produse. Căutați oameni care transportă rucsacuri pline de Red Bull, Yoo-Hoo sau Luna Bars.
  • Imaginea intitulată Obțineți lucruri libere Pasul 10
    5. Obțineți gusturi gratuite. Vin, bere, ciocolată, produse proaspete și o mulțime de alte tipuri de bunuri high-end sunt frecvent date ca eșantioane fără costuri la locațiile cu amănuntul. Presupunerea este că o veți iubi atât de mult încât veți cumpăra ceva pentru o etichetă de prețuri hefty, dar nu există nici un contract implicat și nici o rușine. Încercați totul și spuneți-le că vă veți gândi la asta.
  • Imagine intitulată Obțineți lucruri libere Pasul 11
    6. Verificați coșul de gunoi din spatele magazinelor de bacanie. Dacă sunteți dispus să vă murdări, mergeți la aleea din spatele unui magazin alimentar și găsiți depozitarea. Din punct de vedere legal, restaurantele, magazinele de bacanie și alte prize de alimente sunt obligate să arunce o cantitate nebună de alimente perfect comestibile. Necesită unele săpat (literalmente), dar găsirea "expirat" Bunurile conservate și produsele parțial zdrobite pot fi o modalitate excelentă de a nu se alimenta alimente libere. Evitați carnea și produsele lactate.
  • În unele locuri, acest lucru se numără din punct de vedere tehnic ca fiind încălcate, dacă vă rătăciți în sau pe proprietatea afacerii. Fi discret și fii atent.
  • Imaginea intitulată Obțineți lucruri libere Pasul 12
    7
    Învață să recunoască plantele comestibile și alte alimente foragibile. Dacă sunteți un fan al plimbări cu natură și produse gratuite, învățarea de a recunoaște plantele comestibile din zona dvs. poate fi o modalitate excelentă de a intra în afara și de a se bucura de lumea mai largă, precum și găsirea de alimente gratuite. Verzii, fructe de padure și nuci sunt disponibile dacă știți unde să vă uitați. Investiți într-un ghid bun de câmp în zona dvs. și învățați să recunoașteți comestiile locale. Spălați lucrurile cu atenție, asigurați-vă că nu vă rătăciți pe proprietatea privată și veți fi în formă bună.
  • EUELL GIBBONS, un supraviețuitor și scriitor, au trăit în primul rând de alimente furajate pentru majoritatea vieții sale, și nu doar în locuri precum Hawaii. El a fugit extensiv în Pennsylvania, Indiana și Ohio, găsind o mulțime de alimente neașteptate pentru a-l susține. Oriunde locuiești, există hrană pentru a fi.
  • Metoda 3 din 3:
    Obținerea divertismentului gratuit
    1. Imagine intitulată Obțineți lucruri libere Pasul 13
    1. Utilizați conexiuni Wi-Fi gratuite. Dacă plătiți pentru Internet, dar nu sunteți neapărat un utilizator greu, este probabil o modalitate mai ușoară de a viziona YouTube și de a verifica e-mailul. Cele mai multe cafenele și un număr tot mai mare de alte locații cu amănuntul oferă Wi-Fi gratuit clienților, iar unele orașe efectuează chiar și proiecte publice de Wi-Fi gratuit. De asemenea, majoritatea bibliotecilor au conexiuni gratuite pe Internet pe care le puteți utiliza. Opriți scurgerea salariului dvs. cu abonamente la internet pe care le puteți obține în altă parte gratuită.
    • Hackerii pot intra în conexiunile gratuite Wi-Fi, iar utilizarea acestora vă pot pune în pericol pentru a fi hacked.
  • Imaginea intitulată Obțineți lucruri libere Pasul 14
    2. Ridicați ziarele gratuite. Dacă plătiți pentru hârtie, opriți. Obținerea accesului la ziar gratuit sau obținerea unei varietăți de materiale de citire nu necesită transformarea banilor câștigați cu greu.
  • Campusele colegiului fac în mod regulat ziarele disponibile în intrări ale anumitor clădiri. Ar trebui să fie pentru studenți, dar campusurile publice sunt ușor de mers pe jos. Obțineți gratuit Times din New York sau hârtia campusului.
  • Săptămâni liberi care se concentrează în principal pe arte și divertisment sau alte piețe de nișă, sunt disponibile în cele mai mari orașe. Ridicați-le gratuit pe stradă sau în cafenele, magazine de înregistrare și alte locații.
  • Imaginea intitulată Obțineți lucruri libere Pasul 15
    3. Mergi la biblioteca. Cel mai bun loc pentru divertisment gratuit trebuie să fie biblioteca publică. De la Wi-Fi la ziarul zilnic, puteți obține aproape orice doriți gratuit la bibliotecă. Check out cele mai recente DVD-uri fără a fi nevoie să plătească pentru ei, să citească problemele actuale ale revistelor dvs. preferate, ziare și cărți și să verificați CD-urile gratuite și să le încărcați pe computer, astfel încât să le puteți păstra pe iPod-ul dvs. Lucruri gratuite, atâta timp cât îl întoarceți la timp.
  • Imaginea intitulată Obțineți lucruri libere Pasul 16
    4. Descărcați muzică gratuită. Descărcarea muzicii gratuit nu trebuie să fie ilegală sau să vă arunce în apa adâncă a părților umbrite ale Internetului. Învățarea de a găsi descărcări juridice gratuite este o modalitate excelentă de a învăța despre noi grupuri și de a auzi noi lucruri pe ieftine.
  • Check out Bandcamp și SoundCloud pentru single-uri gratuite, descărcări gratuite și albume întregi disponibile pentru plata ceea ce vrei planuri. Introduceți zero și descărcați albume gratuite gratuit.
  • Dacă sunteți un utilizator obișnuit de YouTube când doriți să auziți o melodie, puteți descărca rapid fișierele audio de la videoclipurile YouTube, cu un client freeware, cum ar fi YouTube la MP3 sau alte programe gratuite care izolează audio și descărcați-l pe computer.
  • Imagine intitulată Obțineți lucruri libere Pasul 17
    5. Urmăriți televizorul în public. A primit o factură mare de cablu în fiecare lună? Anuleaza. Cap la cafenele sau baruri pentru a viziona jocul mare sau alte locuri în care televizorul este pe tot timpul. Uita-te la TV în timp ce faci alte lucruri în public și nu va trebui să vă faceți griji cu privire la plătiți pentru el acasă. Dacă aveți acces la Internet, urmăriți programele preferate pe Hulu sau alte locații online gratuite în loc să plătiți pentru 300 de canale fără nimic.
  • Imagine intitulată Obțineți lucruri libere Pasul 18
    6. Așteptați până la închiderea timpului la locații. Intrarea la un spectacol gratuit? De ce nu! Deși nu este cea mai fiabilă modalitate de a intra într-un eveniment (cel puțin în comparație cu cumpărarea de fapt a unui bilet), o mulțime de locuri cum ar fi grădinile zoologice, muzee, festivaluri și concerte vor deveni un pic mai lenitor despre păstrarea ușii în ultimele 20 sau 30 de minute Înainte de spectacol sa terminat. Unele locuri, dacă întrebați despre bilete, ar putea chiar să vă lăsați să intrați. Nu pot face rău să întreb.
  • Dacă auziți despre un concert în aer liber, nu vă deranjează cu un bilet. Aduceți niște scaune de gazon și înființați-vă chiar pe cealaltă parte a gardului. Tunele gratuite într-o noapte frumoasă? Care îi pasă dacă nu vezi scena.
  • sfaturi

    Dacă vizitați adesea anumite magazine, veți găsi că ele pop un eșantion în geanta dvs. fără a fi întrebat.
  • Asigurați-vă că întotdeauna zâmbiți când cereți o mostră, o față slabă nu vă va aduce nimic.
  • Oamenii care lucrează la magazinele de frumusețe ar putea avea mostre gratuite dacă întrebați frumos. Nu vizitați un loc prea des sau poate supăra pe muncitori.
  • De asemenea, puteți obține îmbrăcăminte gratuită prin verificarea dulapurilor de îmbrăcăminte cu venituri mici, întrebându-vă prietenii și rudele pentru mână-coborâșuri și verificarea site-urilor în care oamenii postează articolele pe care doresc să le dea departe.
  • Avertizări

    Nu cereți niciodată o probă mai mult de două ori într-un spațiu scurt de timp. Se pare nepoliticos și nerecunoscător.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar