Cum să câștigi bani ca un freelancer

Freelancing înseamnă locuri de muncă diferite sau misiuni pe termen scurt sau contracte cu numărul de companii, site-uri web, organizații etc., Fără un contract pe termen lung. Internetul a extins foarte mult posibilitățile de a câștiga bani care lucrează ca un freelancer. Aproximativ 10.3 milioane de americani lucrează pentru ei înșiși, un număr care se așteaptă să crească în viitor. Freelancingul poate fi eliberat, după cum sugerează și numele, precum și împuternicirea și provocarea

Pași

Metoda 1 din 2:
Devenind un freelancer
  1. Imagine intitulată Câștigă bani ca un pas liber continuu 1
1. Decide cu privire la ambarcațiunile dvs. Decideți ce tip de muncă independentă sunteți angajat să faceți. Frevanizarea locurilor de muncă sunt la fel de largi ca forța de muncă și aveți nevoie să identificați ceea ce doriți să faceți înainte de a începe să faceți acest lucru. Vizualizați-vă abilitățile ca resurse valoroase care merită încărcarea și primirea plăților.
  • Cu toate acestea, este important să știți că nu trebuie să vă temeți să vă schimbați zona de concentrare ca un freelancer. Mulți freelanceri încep să facă ceva și prin călătoria de freelancing ei descoperă că sunt de fapt bune și iubesc ceva complet diferit. Știți că vă puteți schimba întotdeauna indiferent de ce.
  • Reflectă asupra a ceea ce ești bun la. Doar despre fiecare tip de abilitate poate fi transformat într-o oportunitate de freelancing. Țineți minte că sunteți "secundar" abilitățile, cum ar fi cercetarea și scrierea, de exemplu, pot fi la fel de utile ca un set specific de competențe unice pentru o profesie (e.G., Designer grafic sau programare de calculator). Dacă știți că sunteți un scriitor puternic, atunci ați putea dezvolta o afacere liberă de scriere.
  • Este foarte ușor să credeți că nu aveți abilitățile sau experiența necesare, ci de fapt aveți nevoie de foarte puțină experiență pentru a începe să nu converge. În schimb, credeți în abilitățile dvs. și concentrați-vă asupra producerii unei bune lucrări.
  • Imaginea intitulată Câștigă bani ca un pas liber 2
    2. Creați un brand. Pentru a vă oferi operațiunea de freelancing de pe teren și a deveni profitabilă, trebuie să vă gândiți la modul în care vă veți comercializa și produsele / munca dvs. Aceasta se numește branding. Trebuie să creați un brand pentru dvs. ceea ce vindeți și cum vă aflați în afară de competiție - aceasta este identitatea dvs. și include site-ul dvs., logo-ul, tag-ul, blogul și conturile media sociale, printre alte aspecte.
  • Brandul dvs. ar trebui să comunice în mod clar ceea ce faceți acest lucru este special și ceea ce vă oferiți acest lucru merită cumpărat. Încercați să vă concentrați atenția asupra unei industrii specifice. De exemplu, dacă vă decideți că doriți să faceți o scriere independentă, ați putea decide doar să scrieți pentru site-uri de călătorie online și de afaceri și, astfel, să fie un scriitor de călătorie independent. Sau ați putea decide că doriți să scrieți pentru site-uri de afaceri și companii corporative. Specializarea în cadrul domeniului (în acest caz, domeniul foarte larg al scrisului) vă va face mai atractivă pentru potențialii clienți, deoarece vă arată că aveți un set special de abilități mai degrabă decât un generic, cunoscut ca o nișă.
  • Cu toate acestea, nu lăsați marca să fie accentul dvs. principal. Ați putea avea o imensă Instagram sau Twitter urmând, dar asta nu plătește facturile. Nu vă faceți griji cu privire la adepți sau retweets și, în schimb, concentrându-se pe producerea de muncă de calitate. Aceasta este modul final de a construi afacerea dvs. de freelancing și de a câștiga bani.
  • Imaginea intitulată Câștigă bani ca un pas liber 3
    3. Construiți un portofoliu care prezintă munca dvs. O mulțime de clienți potențiali sunt mai puțin interesați de calificările dvs. specifice decât într-o abilitate demonstrată de a-și face treaba. Vor să vadă eșantioane ale muncii dvs. și să decidă dacă sunteți o potrivire bună pentru proiectul lor special. Deci, construirea unui portofoliu puternic al muncii dvs. (mostre, precum și proiectele anterioare) este esențial pentru a vă construi afacerea și, de fapt, nu ar trebui să vă lansați afacerea de freelancing până când aveți acest portofoliu. Includ, precum și mărturiile oamenilor și organizațiilor cu care ați lucrat. Citirea recenzii stralucitoare va ajuta la stimularea profilului dvs. printre clienti prospectivi.
  • Generarea de observații pentru portofoliul dvs. necesită timp și resurse. Dacă nu aveți misiuni plătite sau lucrări anterioare pentru a pune într-un portofoliu, creați unii oferind serviciile pro bono sau luați timpul liber pentru a produce unele.
  • Amintiți-vă că mai mult nu este întotdeauna mai bine. Deși volumul poate fi bun și ajutor cu auto-promovare, este, de asemenea, important să încercați să încorporați câteva locuri de muncă mai mari și mai mari decât să construim doar un portofoliu plin de cele mai mici și mai puțin profitabile proiecte. Dacă doriți să faceți bani mari prin colaborarea cu clienți cu plată mare, atunci trebuie să arătați acei clienți că puteți produce tipul de muncă pe care o caută. Din nou, luați în considerare oferirea pro bono atunci când începeți mai întâi.
  • Nu lansați cariera de freelancing până când nu ați creat produsele sau ați furnizat serviciile pe care intenționați să le vindeți. Având portofoliul arată clienților că ați făcut de fapt ceea ce le spuneți că puteți face.
  • Imaginea intitulată Câștigă bani ca un pas liber 4
    4. Dezvoltați abilități de afaceri-savvy. Poate fi un freelancer, dar trebuie, de asemenea, să fii bărbat sau o femeie de afaceri. Pentru a câștiga cu succes bani ca un freelancer și transformați-l într-o carieră, trebuie să vă familiarizați cu elementele de bază ale operarii unei afaceri, cum ar fi impozitele, contabilitatea, marketingul etc. În multe cazuri, aceste elemente de bază ale afacerii vor dura mai mult timp decât serviciul sau produsul real de oferit pe care îl oferiți!
  • Luați în considerare vorbirea cu prietenii (în viața reală sau on-line) care au câștigat bani în legătură cu afacerea Ins și Outs. De asemenea, ați putea consulta o serie de cărți și site-uri online despre cum să începeți o afacere de la sol.
  • Deși ar putea părea prematură să vă faceți griji cu privire la "Afaceri" Din munca dvs. independentă, având un model de afaceri cu obiective, rezultate, repere și așa mai departe vă poate ajuta să determinați domeniul de aplicare și amploarea operațiunii de freelancing. Un model de afaceri clar și conturi transparente și cărți, va arăta, de asemenea, clienților că sunteți adevărata afacere - un profesionist freelancer și nu doar cineva care lucrează în pijamalele lor acasă.
  • Imaginea intitulată Câștigă bani ca un pas liber 5
    5. Configurați un sistem de facturare. O parte din Freelancing ca o modalitate de a câștiga bani reali înseamnă înființarea unui sistem de încărcare și primire a plății. Înainte de a ajunge la potențiali clienți și începeți să faceți de fapt lucrarea de freelancing, fiți pregătiți pentru aceasta. Este mult mai ușor să țineți pasul cu contabilitatea și facturarea de-a lungul drumului, mai degrabă decât să o lăsați până la mai târziu sau chiar până la sezonul de impozitare temut. Creați un cadru financiar care vă va face ușor să păstrați bani financiari organizi. Acest lucru vă va ajuta, de asemenea, să urmăriți cât de mulți bani câștigați și dacă faceți un profit.Luați în considerare efectuarea următoarelor:
  • Stabiliți prețurile pentru serviciile sau produsele pe care le oferiți. Figurați dacă încărcați o rată orară sau pe piesă / produs. Fiți gata să explicați cum vă taxați pentru ceea ce oferiți (eu.E., cedare psihica).
  • Creați șabloane de factură. Folosind un instrument de procesare a cuvintelor (cum ar fi Microsoft Excel, de exemplu), proiectați o factură care are toate informațiile importante (serviciul prestat, cost, plata, adresele beneficiarului și plătitorului etc.).
  • Stabiliți un plan de contabilitate și luați în considerare deschiderea unui cont bancar de afaceri. Deseori băncile au servicii speciale și taxe pentru conturile bancare de afaceri.
  • Examinați cât de mult ar trebui să plătiți și să renunțați la o parte pentru impozite.
  • Imaginea intitulată Câștigă bani ca un pas liber 6
    6. Primiți clienți. Odată ce aveți un portofoliu, este timpul să ieșiți acolo și să începeți să vă plimbați pe clienți. Freelancing-ul este un joc de numere - cei mai mulți clienți potențiali pe care îi localizați și ajungeți afară, cu atât este mai probabil să obțineți munca și, cel mai important, să vă plătiți. Puteți începe prin a atinge rețeaua dvs. personală de familie, prieteni și colaboratori vechi. Întrebați-le pentru recomandări - acest lucru poate ajuta la aducerea unor lucrări de pornire care vă poate oferi operațiunea de freelanțare de pe teren. Cu toate acestea, va trebui, de asemenea, să faceți prima mișcare și să ramificați într-o mulțime de cazuri pentru a câștiga bani buni. Când vă împingeți produsul sau serviciile către noi clienți, pitch numai acelor clienți care sunt relevanți. Și pitch la o mulțime de ei.
  • Încercați regula 10 înainte de 10 clienți potențiali înainte de 10 dimineața în timpul săptămânii de lucru.
  • Dacă încă mai lucrați alte locuri de muncă, lăsați-vă deoparte o parte din timpul liber pentru a începe construirea unei rețele client pe care le puteți contacta în viitor.
  • Ar trebui să știți cine sunt clienții dvs. țintă dacă v-ați marcat în mod corespunzător. Amintiți-vă că întreprinderile doresc să lucreze cu Freelancers, care par a fi serviciile / produsele lor au fost proiectate doar pentru nevoile acelor întreprinderi. Conceptul de specializare, menționat mai sus, creează acest sens.
  • De asemenea, puteți încerca să utilizați o piață independentă. Există mai multe placții gratuite online, cum ar fi Elance și Odesk, unde puteți oferi serviciile dvs. și căutați în sus și la fața locului. Acestea pot fi foarte utile pentru Freelancers doar începând.
  • Metoda 2 din 2:
    Înțelegerea muncii independente
    1. Imaginea intitulată Câștigă bani ca un pas liber 7
    1. Au o viziune. Știți ce doriți și mergeți pentru asta! Cel mai mare obstacol în calea liberului, depășește blocarea mentală care spune "Nu poți să o faci și nu ar trebui să." Pentru a depăși acel sentiment, arătați-vă că convertinarea nu este doar ceva ce doriți să faceți pentru că doriți să lucrați de acasă, ci un plan de afaceri. Aceasta nu este doar o idee fantastică, ci o realitate de afaceri.
    • O modalitate utilă de a începe să vedeți Freelancing ca opțiune viabilă este de a fi procesul de legitimizare. Vino cu un nume pentru afacerea dvs. și un logo sau un tip de font. Odată ce începeți să creați viziunea, devine mai ușor să vă dați seama că această afacere reală pe care o lansați. Porniți procesul prin stabilirea unui nume de afaceri și crearea unei viziuni pentru marca companiei dvs.
  • Imaginea intitulată Câștigați bani ca un pas independent 8
    2. Ia timp pentru a intra în freelancing. Nu sari imediat și nu vă încadrați toate pariurile pe freelancing imediat. Freelancingul poate fi o modalitate excelentă de a câștiga bani, dar poate, de asemenea, să ia o perioadă considerabilă de timp pentru a construi. Asigurați-vă că sunteți 100% angajați să vă investiți timpul și efortul în libertate înainte de a vă decide cu celelalte locuri de muncă (e).
  • Rețineți că o mulțime de pași din partea 1 pot fi întreprinse în timp ce lucrați în continuare la locul de muncă de zi. Concentrați-vă pe stabilirea planului de sol pentru freelanțare, câștigând în continuare un venit stabil și veți simți mai încrezător și confortabil luarea saltului.
  • Imaginea intitulată Câștigați bani ca un pas liber 9
    3. Fi gata pentru perioade lente. În fiecare afacere, există perioade lente. Acest lucru se va întâmpla și pentru operațiunea dvs. de freelancing. Probabil că veți fi stresați și gândiți-vă că totul este un flop, dar știți că toate industriile trec întotdeauna prin bebeluri și fluxuri. De asemenea, știți că în cele din urmă, afacerea va alege înapoi.
  • Asigurați-vă că ați planificat perioade lente, indiferent dacă semnificațiile se schimbă prețurile sau să aibă un plan de economii.
  • Cu cât mai mult, veți putea identifica tendințele și perioadele de vârf și lentă. În cele din urmă, veți putea anticipa când lucrurile încetinesc pentru dvs. și veți înceta să vă îngrijorați, deoarece aceasta va fi rutină.și puteți începe să vă așteptați la secetă și să vă pregătiți. Dar durează ceva timp pentru a ajunge acolo.
  • Imaginea intitulată Câștigă bani ca un pas liber Freelancer
    4. Fiți pregătiți să vă mențineți responsabili. Deoarece ca un freelancer, tu ești șeful tău, trebuie să te asiguri că faci ceea ce trebuie să faci. În timp ce majoritatea oamenilor se încântă de perspectiva de a nu avea un șef care se uită peste umeri, este, de asemenea, important să vă amintiți că șefii vă împiedică să vă motivați și să vă dați feedback cu privire la progresul dvs. Fără un sef, va trebui să faceți acest lucru de cele mai multe ori.
  • Să se implice în reflecție zilnică și săptămânală despre munca pe care ați făcut-o pentru a face Sur, vă atingeți țintele. Dacă nu sunteți, atunci trebuie să aveți o privire serioasă la obiceiurile și sistemul de lucru.
  • Alți oameni - cum ar fi editorii sau mentorii Dacă sunteți scriitor independent, de exemplu - poate contribui, de asemenea, la răspundere. La sfârșitul zilei, totuși tu ești șeful așa că fii șeful.
  • Imaginea intitulată Câștigă bani ca un pas liber 11
    5. Fi gata să vorbească despre tine foarte mult. Ca un freelancer, mai ales unul nou minat, va trebui să vorbești despre tine, ce faci și ce ai făcut multe. Sunteți propriul dvs. comerciantor. Oportunitățile pot proveni din locuri surprinzătoare și neașteptate, deci este important să aveți un pas gata de câteva propoziții despre dvs. și serviciile sau produsele dvs. de freelancing pe care le puteți utiliza dacă sunteți la o petrecere de vacanță sau un târg de afaceri. Dacă sunteți o persoană privată prin natura naturii, încercați să scrieți și să practicați pitch până când devine natural. De-a lungul timpului, veți fi mai bine să vorbiți despre dvs. și să faceți o promovare de sine. Un pic de husting este esențial pentru succesul în lumea congelantă.
  • Asigurați-vă că obțineți cărți de vizită făcute astfel încât să le puteți predați ori de câte ori vă aflați în cineva și începeți să discutați. Acestea sunt o modalitate veche - dar totuși relevantă pentru a obține numele dvs. acolo.
  • Imaginea intitulată Câștigă bani ca un pas liber 11
    6. Face față în mod eficient cu a fi singur. Lipsa interacțiunii sociale și a comunicării mediului de birou poate face ca Freelancerii să se simtă singură și izolată. Deși va trebui să învățați cum să rămâneți îndreptată spre obiective și pe sarcină fără motivația altora, ar trebui, de asemenea, să aveți grijă să preveniți singurătatea de a face rădăcină. Încercați să lucrați în diferite spații pe zi sau două săptămâni - luați computerul la o cafenea locală și la locul de muncă acolo. Chiar și auzind buzz-ul interacțiunii sociale vă poate face să vă simțiți mai puțin singuri.
  • De asemenea, vă puteți întâlni cu alți freelanceri pentru prânz sau cafea pentru a discuta despre probleme, preocupări și alte subiecte. Există o serie de grupuri locale de rețele de afaceri care pot ajuta la conectarea persoanelor care lucrează pentru ei înșiși și de obicei de la distanță.
  • Există, de asemenea, mici lucruri pe care le puteți face pentru a ameliora sentimentele de izolare. Apelați pe cineva, în loc să trimiteți un e-mail, de exemplu.
  • sfaturi

    Dacă aveți abilități puternice în ceea ce este oferiți ca un freelancer și puteți crea un brand de calitate și portofoliu, puteți obține succes în lumea Freelancing. Nu este ușor, dar este posibil.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar