Cum să faci un machiaj simplu să caute școală

Încercarea de machiaj caută școala? Doresc ceva drăguț și simplu? Ai ajuns la locul potrivit! Acest articol vă va arăta cum să faceți machiajul dvs. pentru a arăta treaz și abordabil.

  1. Imaginea intitulată Faceți un machiaj simplu Căutați școala Pasul 1
1. Spălați și vă hidratează fața. Vrei o suprafață curată pentru a lucra. Asigurați-vă că hidratantul dvs. are un SPF de cel puțin 10. Încercați să nu vă spălați fața dimineața, dacă faceți machiajul dvs. atunci. Majoritatea dermatologilor sunt de acord că nu vă spălați fața imediat înainte de a aplica cosmetica este o idee destul de bună.
  • Dacă într-adevăr simți că aveți nevoie de ea, de ce să nu luați un duș eficient înainte de culcare noaptea și vă dați fața cu un prosop umed dimineața? Care vă poate trezi cu adevărat, dacă ați făcut corect. Fii blând cu pielea ta, te rog.
  • Imaginea intitulată Faceți un machiaj simplu Căutați școala Pasul 2
    2. Luați în considerare fundația. Dacă nu aveți nevoie de ea, atunci vă rugăm să nu puneți-o pe pielea mică, adesea nu este ideală pentru aplicarea fundației. Dacă aveți nevoie, încercați să cumpărați produse cosmetice minerale, deoarece acestea sunt mai bune pentru pielea dvs.
  • Simțiți-vă liber să mergeți la un hidratant colorat dacă aveți nevoie doar de cea mai mică acoperire. Cea mai ușoară modalitate de a aplica acest lucru este doar cu degetele dvs. curate sau utilizați un fel de perie de fundație dacă îl preferați.
  • Imaginea intitulată Faceți un machiaj simplu Căutați școala Pasul 3
    3. Puneți pe concealer. Faceți acest pas dacă aveți cercuri întunecate și vizibile sub ochi. Încălziți crema de ascuns cu degetele, apoi bateți-o. Dacă aveți alte pete, apoi aplicați-o și acolo. Vă rog, amestecați bine. Dacă te duci la școală cu puncte sub ochii tăi și în jurul nasului tău, poți să uit mai ridicol decât frumos.
  • Imaginea intitulată Faceți un machiaj simplu Căutați școala Pasul 4
    4. Aplicați Blush și Bronzer. Dacă aveți o față lungă, aplicați numai merele obrajilor, dacă aveți o față scurtă sau rotunjită, faceți dungi lungi ascendente, amestecați bine. Crema Blishes arata foarte naturala, dar o blush pulbere va lucra si - indiferent de ce pluteste barca ta! Dacă credeți că fața dvs. este puțin prea rotundă, definiți-vă pomeții prin aplicarea Bronzerului. Puteți găsi sfaturi pe Internet despre cum să faceți acest lucru.
  • Făcut bine și adecvat, se va arăta că pomeții dvs. sunt mai vizibili, făcând adesea ca fața să apară mai subțire sau mai elegantă. Încercați acest lucru acasă înainte de a ieși cu el, deoarece nu toată lumea arată bine cu ea. Adresați-vă mamei, sorei sau prietenului dvs. dacă aveți nevoie de ea.
  • Imaginea intitulată Faceți un machiaj simplu Căutați școala Pasul 6
    5. Folosiți fard de ochi. Încercați să utilizați aur, bej, bronz și cremă. Aplicați doar o culoare dacă pare a fi naturală și frumoasă pe tine. Nu contează ce pot purta alți oameni sau dacă se aplică sau nu machiaj. Cosmetica este un lucru personal, și arată doar frumos dacă mergeți cu ceea ce vă convine.
  • Doriți să copiați cea mai populară fată din școala dvs? Uita. Veți arăta doar atractiv dacă aplicați machiajul care arată bine pe tine și numai tu. Nu vă fie frică să întrebați sfaturile celor care par să știe ce fac cu cosmeticele lor. Puteți obține niște cunoștințe valoroase.
  • Imaginea intitulată Faceți un machiaj simplu Căutați școala Pasul 7
    6. Puneți pe ochi. Utilizați negru sau maro! Dacă doriți, va face și un albastru sau verde foarte întunecat. Așa cum a spus mai înainte, indiferent de ce plutește barca! Încercați diferite stiluri, dar amintiți-vă să o faceți subtil și elegant. Nu faceți stiluri care sunt destinate părților și alte sărbătorile, deoarece acest lucru poate fi văzut ca nesofisticat. Dacă sunteți dramatic cu machiajul dvs., puteți fi considerat lipsit de respect față de autoritate.
  • Imaginea intitulată Faceți un simplu machiaj Căutare pentru școala Pasul 9
    7. Vă curățați genele. Acest lucru vă va deschide ochii și mai mult, făcându-i să pară mai mari și să-ți prezinte ochii frumoși! Cu toate acestea, dacă genele dvs. sunt deja curbate în mod natural, este posibil să nu doriți să faceți acest lucru. Dacă nu sunteți blând, vă puteți răni, așa că utilizați prudență, chiar dacă vă grăbiți.
  • În cele mai multe ocazii, nu vă îndoiți genele decât dacă credeți că îl cereți pentru a arăta frumos. Toată lumea este destul de într-un fel. S-ar putea să fi auzit că oamenii pozitivi spun o mie de ori, dar da, toată lumea este frumoasă și nimeni nu poate nega asta!
  • Imaginea intitulată Faceți un machiaj simplu Căutați școala Pasul 10
    8. Ia rimelul. Pentru un aspect mai îndrăzneț, utilizați două straturi (reintroduceți bagheta după aplicarea unui strat și aplicați o altă). Bold este diferit de dramatic, dar încercați să lăsați să rămână subtil și. Utilizați rimelul negru, maro închis sau clar sau orice culoare completează tonul pielii.
  • Dacă nu sunteți sigur, poate doriți să discutați cu un membru al familiei de sex feminin sau un prieten, doar pentru o consultare rapidă.
  • Imaginea intitulată Faceți un machiaj simplu Căutați școala Pasul 11
    9. Finisați cu ruj. Utilizați un ruj ușor, neutru și ați terminat cu o luciu limpede de buze limpede sau ușor colorate. Dacă nu vă place rujul, o luciu bine aplicat poate arăta chiar mai bine!
  • Pentru ocazii speciale, vă recomandăm să aplicați o culoare mai profundă sau chiar prune - este nevoie de încredere, totuși. Prune nu este întotdeauna o culoare bună pentru școală, dar pentru pielea chineză întunecată și australiană, poate arăta destul de atractivă.
  • sfaturi

    Îndepărtați cosmetica. Înainte de a merge la culcare, întotdeauna scoateți machiajul pe care îl aveți și spălați-vă cu grijă fața și cu atenție. Nu face acest lucru poate provoca o înfundare în pori și poate provoca pielea dvs. să izbucnească. Din nou, vă rog să fiți blând și precauți!
  • Ai încredere. Poate suna ciudat sau chiar absurd, dar aplicarea machiajului este o fapta care necesita destul de multa stima. Trebuie să fiți siguri că, atâta timp cât o faceți cu grijă și prudență și, în principal, știți ce faceți, veți arăta bine. Oamenii nu vă pot accepta pentru cine sunteți la început, dar în curând își vor realiza frumusețea interioară și exterioară.
  • Consultați-i pe alții. Dacă nu știți ce faceți, întrebați pe cineva pentru ajutor. În primul rând, asigurați-vă că această persoană este una care puteți avea încredere. Aceasta înseamnă că ea - și da, ar trebui să fie o fată sau o doamnă - nu vă va spune lucrurile pe care le știe că sunt greșite sau vor duce la rezultate rele. Poate doriți să întrebați aproximativ câteva ori înainte de a lua măsuri pe una dintre metodele recomandate.
  • Utilizați produse cosmetice de înaltă calitate. În special pentru pielea uscată sau fragilă, utilizați produse cosmetice minerale și alte produse de machiaj care sunt destul de mari în calitate. Cu siguranță nu doriți să utilizați unele produse cosmetice care nu arată bine pe tine, sau sunt dăunătoare pentru piele și corp!
  • Adăugați întotdeauna pulbere după concealer și fundație, deoarece vă împiedică fața de a deveni strălucitoare.
  • Lipul de balmă colorat este prea mare. Chapstick vinde balsamuri de buze colorate într-o varietate de culori. Dacă nu vă place cum simte rujul sau lipgloss, încercați să vă îndreptați Balsm, deoarece va ajuta la menținerea lor hidratată în timp ce dați un indiciu de culoare.
  • Dacă purtați mascara, nu vă frecați ochii - va fro-o doar. Cel mai bine este să nu atingeți fața dvs. foarte mult, deoarece machiajul se poate răspândi.
  • Avertizări

    Respecta autoritatea. Cereți permisiunea părinților dvs. cu amănuntul și cu încredere înainte de a începe. Deși acest lucru se spune prea des, pur și simplu trebuie să-l spunem din nou: Părinții sunt înțelepți și în cele din urmă vor afla. Indiferent dacă recunoașteți sau nu autoritatea lor, în cele din urmă, și în mod legal, au o autoritate asupra voastră. Întrebați politicos și compuneți o scrisoare lungă în persuasiune dacă nu spun. Doar du-te la neascultare ca o ultimă stațiune.
  • Utilizați prudență. Dacă vă loviți cu un baghetă de machiaj sau mai rău, este posibil să fiți spitalizați. Totul are riscurile sale, așa că încercați machiajul dacă este potrivit pentru vârsta dvs. și dacă autoritatea părintească a consimțit. Dar fii foarte atent, chiar dacă ești sigur că știi ce faci. Probabil că faceți, dar prudență este vitală și foarte, foarte, foarte importantă.
  • Cunoaște limitele. Consultați autoritatea școlară și vedeți dacă școala dvs. permite machiajul. Dacă da, și dacă părinții dvs. au fost de acord, de asemenea, dacă le-ați convins, întrebați ce tipuri de machiaj ar trebui să purtați. Poate doriți să începeți cu Concealer, Eyeliner și Lip lucioasă și treceți treptat înainte. Pe de altă parte, vă recomandăm să începeți cu fiecare lucru pe care părinții dvs. le spun da. Atâta timp cât cifrele autorității tale au spus da la elementele de bază, depinde de tine. Nu mergeți peste bord, utilizați prudență și faceți alegeri înțelepte!
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Cleanser
    • Hidratant
    • Fundația (opțional)
    • Tus de ochi
    • Fard de ochi
    • Concealer
    • Blush (opțional)
    • Rimel
    • Luciu de buze
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar