Cum să devii vigilenți

Autoritatea nu este niciodată perfectă la menținerea civililor în siguranță de la crimă - uneori până la civilii înșiși să-și ia brațele și să se protejeze reciproc. Angajarea în justiția vigilante nu trebuie luată cu ușurință - șansele sunt, ca o vigilante, veți ajunge să încălcați singur legea. Dar dacă sunteți doar curios despre ceea ce este nevoie pentru a fi vigilente, începeți de la pasul 1 de mai jos pentru a afla mai multe.

Pași

Partea 1 din 2:
Înțelegerea mentalității
  1. Imagine intitulată ca oamenii Pasul 9
1. Realizați că nu puteți fi ușor intimidați. Veți fi confruntat cu cel mai mic care, eventual, ar fi putut trăi din furt, viol și crimă până la punctul în care le-a fost justificat. Rămâneți rece, trebuie să fiți convinși mental că sunteți superior față de ei în orice mod posibil, dar fiți gata să vă sprijiniți fizic.
  • Imagine intitulată Lupta unui bilet de trafic în statul de stat de la Washington 8
    2. Fi vigilent. Indiciul este în nume: trebuie să fii în garda dvs., știind de unde se poate întâmpla criminalitatea, verdictele probabile ale unei crime și, cel mai important, pentru a vă asigura că nu urmăriți o persoană care tocmai a început o luptă prietenul lor.
  • Imaginea intitulată Știți dacă sunteți pasul psihic 5
    3. Cunoașteți zona dvs. Sunt șanse, dacă începeți să urmăriți pe cineva care tocmai a tras o crimă pe altul, ei pot încerca să elibereze zona dacă nu sunt suficient de stupid pentru a încerca să stea și să se apere. Când se întâmplă acest lucru, trebuie să știți toate căile posibile pe care le-ați putut lua și unde le puteți cap și unde le puteți păstra fără a le pierde.
  • Imagine intitulată Discoveni Responsabilitatea parentală pentru crima juvenilă Pasul 7
    4. Nu rupeți legea. Cel puțin, nu prea mult. Încercați să fiți mai buni decât criminalul, înseamnă că ar trebui să vă ocupați de ei într-o manieră rațională. Dacă vă prindeți până la ei, nu începeți să le bateți într-o pulpă sângeroasă, să faceți destul de mult pentru a le spune că nu au scăpat cu încălcarea legii și se pot aștepta la fel dacă încearcă din nou.
  • Imagine intitulată dovedește responsabilitatea părintească pentru criminalitatea juvenilă Pasul 8
    5. Fi realist. Vigilantele nu funcționează ca în filme. Pur și simplu vizionarea unui maraton de Batman, V pentru Vendetta, Filmele etc nu vă va pregăti pentru scenarii de viață reale. În filme, abilitățile și abilitățile unor astfel de personaje sunt foarte exagerate. Odată ce ați confruntat cu un criminal, singura diferență dintre dvs. și el este mentalitatea și abilitatea fizică. Șansele sunt, puteți fi rănit, eventual ucis dacă încercați să urmați pașii preferați de super-erou.
  • Partea 2 din 2:
    Fiind echipate
    1. Imagine intitulată Apără-te dacă este acuzată de descărcarea ilegală a materialului protejat prin drepturi de autor Pasul 17
    1. Alege arma. Pur și simplu vânătoarea băieți răi cu cele două pumnii dvs. nu vă va duce departe dacă ținta voastră scoate un cuțit sau o armă pe tine. Asigurați-vă că îl păstrați exclusiv non-letal, dar dezactivat. Tasers civile sunt o alegere naturală, dacă nu sunt disponibile, bastoanele telescopice sunt, de asemenea, foarte practice și eficiente. Opțiunile dvs. nu se limitează la aceste două desigur, dar păstrați în minte cerințele armei dvs.
    • De asemenea, țineți cont de faptul că nu puteți lua nici o formă de arme de foc de arme ascuțite - nu aveți castelul Frank, dar mai mult ca Daredevil, așa cum nu-i ucide adversarii. Blunt, dar obiecte ușoare, cum ar fi un personal care poate deveni un baston sunt ideale în timp ce acoperă o distanță lungă și închide.
  • Imagine intitulată apără un pas cu pas 1
    2. Antrenează-te. Trebuie să fii la vârful tău fizic, Jog, Sprint, să ia arte marțiale, la fel de mult cum poți să-ți spui în sistemul tău. Va însemna diferența dintre viață și moarte în timpul unei confruntări.
  • Imaginea intitulată Economisiți bani pe haine Pasul 13
    3. Au un articol de îmbrăcăminte pentru a păstra anonimatul. Sunt șanse, persoana pe care tocmai ați salvat-o ar fi pusă la îndoială de poliție despre apariția dvs. Măștile sunt destul de vizibile, îmbrăcăminte precum Hoodies și pălării bruște sunt la fel de eficiente ca și acestea.
  • Imagine intitulată Evitați oamenii ciudați Pasul 8
    4. Membrii de recrutare. Prietenii tăi apropiați se pot simți în același mod cu privire la caracterul adecvat al autorității și să fie dispuși să lupte împotriva criminalității alături de dvs. Cei mai mulți membri ai, cu atât mai bine este, dar asigurați-vă că sunteți bine coordonați și acceptă autoritatea liderului.
  • sfaturi

    Infracțiunile sunt mult mai probabil să apară noaptea.
  • Relaxați-vă puțin, fiind pe străzi căutând crimă vă poate face un pic edgy, fiind paranoic și trageți-vă arma la momentul nepotrivit, te-ar putea sfârși într-o situație lipicioasă.
  • Evitați zonele cu majoritatea celorlalți, precum și faptul că infracțiunile majore nu au tendința de a se întâmpla aici (deși puteți prinde buzunarul ciudat), cineva ar putea interfera sau a sunat poliția, făcând situația mai greu pentru a controla.
  • Dacă vă deplasați în jurul valorii de mult, trebuie să învățați cum să vă păstrați liniștea de respirație, astfel încât să nu alertați pe cineva.
  • Avertizări

    Există o diferență între a fi vigilente și a juca erou. Întrebați-vă dacă doriți cu adevărat să faceți dreptate sau doriți doar să fiți mulțumit.
  • Criminalii ar putea trage arme de pe tine. Dacă nu sunteți pregătiți pentru acest lucru, atunci ați putea sfârși grav răniți sau ucis.
  • Acest ghid nu își asumă responsabilitatea (dar fără a se limita la) răniri sau moartea dvs. sau a celor din jurul vostru. În cele din urmă, fiind o vigilentă este alegerea dvs. și numai a ta, acest ghid este pur și simplu o bază de informații.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar