Cum să cumpărați proprietăți în capul verde

Un ghid util pentru cumpărarea de proprietăți în Cape Verde. Fosta colonie portugheză a Cape Verde, independentă din 1975, este formată din 10 insule principale și cinci insule. Clima este caldă și uscată, cu secete periodice. Toate insulele sunt vulcanice, dar singurul vulcan activ este Muntele Fogo, pe insula Fogo, care a izbucnit ultima dată în 2014.

Este puțin probabil, deși ar părea, un lanț de insule care se află la 650 de kilometri de coasta Senegalului, Africa de Vest, a devenit rapid cel mai recent hotspot internațional de proprietate atunci când prețurile au crescut cu aproape 20% în 2006. De atunci, introducerea zborurilor directe din Marea Britanie, împreună cu mai multă dezvoltare, au văzut că Insulele Cape Verde se află pe scena proprietății internaționale.

Acest articol este scris din perspectiva investitorilor britanici. Introducerea recentă a zborurilor directe din Marea Britanie către aeroporturile internaționale a lui Cape Verde a stimulat interesul britanic în țară.

Pași

  1. Imagine intitulată Cumpărați proprietatea în Cape Verde Pasul 1
1. Luați în considerare potențialul de a deține proprietatea în Cape Verde. Capul Verde este stabil din punct de vedere social și din punct de vedere politic, cu oameni prietenoși de soare - nisipul alb-nisip alb, peisaj curat și un amestec exotic de cultură portugheză și din Africa de Vest. Serviciile de sănătate sunt bune, iar nivelurile de crimă în general scăzute. Deși Cape Verde nu este încă o destinație de vacanță stabilită, strategia de creștere agresivă a guvernului său pentru turism, care include pauze fiscale pentru investitorii și dezvoltatorii străini, are ca rezultat o mulțime de noi hoteluri de urgență, cazinouri și stațiuni de golf. La rândul său, creșterea ulterioară a numerelor de vizitatori este alimentarea unei piețe internaționale internaționale emergente. Ventilatoarele sportive de apă sunt primele atrase de aceste insule Atlantic, dar există o dezvoltare a pieței pentru cupluri, familii și chiar eco-turism.
  • Imagine intitulată Cumpărați proprietatea în Cape Verde Pasul 2
    2. Cunoaște piața imobiliară din Capul Verde. Deoarece se desfășoară atât de multă nouă dezvoltare, cea mai mare parte a pieței este în afara planului. În timp ce buy-to-licitile sunt populare, mulți cumpărători străini dobândesc în primul rând proprietăți pentru uzul lor. Prețurile variază în funcție de zona și dezvoltarea, deoarece fiecare insulă are propriul său caracter distinct și va apela la diferite grupuri de oameni - nu există nici o modalitate de a da prețuri de pătură. Cu toate acestea, faptul că infrastructura se apropie încă cu ritmul clădirii, prețurile sunt mai puțin decât s-ar putea să vă așteptați pentru viața insulei, făcând o valoare excelentă de Capul Verde în comparație cu Insulele Canare, la 240 de kilometri la nord.
  • Pe măsură ce piața de închiriere este în copilărie, este dificil să se prezice randamentele, dar agenții locali spun un studio bine poziționat în Santa Maria, Sal ar trebui să dea ceva până la nouă procente returnări. Și merită să țineți cont de faptul că, spre deosebire de multe locații, Cape Verde are potențialul de a lăsa pe tot parcursul anului, datorită climei sale.
  • Imagine intitulată Cumpărați proprietatea în Cape Verde Pasul 3
    3. Luați în considerare locațiile populare din Capul Verde. Insulele care se confruntă în prezent cu cel mai mare interes față de turiștii sunt Sal, Boa Vista și Santiago, deci există ca cea mai mare dezvoltare nouă, iar piața imobiliară internațională este înfloritoare. Unii se tem de supraevaluarea anumitor zone, în cazul în care boom-ul de construcție continuă, deși există măsuri care să promoveze o clădire cu densitate redusă, ecologică, precum și restricțiile privind construirea prea apropiată de plaje și de coastă, o nouă dezvoltare tipică are o nouă dezvoltare tipică, Ca minim, o piscină comunală - unele au piscine private. Cele mai multe sali de sport oferă săli de sport, facilități de spa, terenuri de tenis, sporturi nautice și vor avea acces ușor la terenurile de golf.
  • Sal - Acasă la unul dintre aeroporturile internaționale ale lui Cape Verde, aceasta este cea mai dezvoltată din insule în ceea ce privește turismul. Acesta este alocat pentru dezvoltarea viitoare, inclusiv un port. Sal măsoară aproximativ 30 de kilometri (19 km) până la 12 kilometri (7.5 mi) și este în mare parte plat, cu unele dintre cele mai frumoase plaje din Cape Verde. Mulți vizitatori sunt atrași de facilitățile sportive de apă excelente.
  • Stațiunea principală este Santa Maria, care are 8 kilometri (5.0 mi) de plaje frumoase și nici o lipsă de baruri, restaurante și alte facilități. Pentru cei care doresc să exploreze mai departe, serviciile de feribot funcționează în Insulele vecine din Sao Vicente, Sao Nicolau, Boa Vista și Santiago.
  • Boa Vista - Boa Vista, Insula de Est a Cape Verde și una dintre cele mai frumoase, este o destinație de vacanță în sus și viitoare, iar un boom de proprietate este prezis acolo în următorii câțiva ani. Dezvoltarea semnificativă a infrastructurii a avut loc deja și mai mult este planificată.
  • Insula măsoară 31 kilometri (19 MI) până la 29 kilometri (18 MI). Ca și Sal, atracțiile sale principale sunt plaje de nisip (mai mult de 55 km de ele) și sporturi nautice. Fiestarea colorată are loc pe tot parcursul anului, inclusiv carnavalul, ținut anual în luna mai pentru a sărbători eliberarea sclavilor. Muzica națională a lui Cape Verde, Morna (o rudă apropiată a FADO din Portugalia), a provenit pe Boa Vista.
  • Santiago - măsurând 75 de kilometri cu 35 de kilometri, Santiago (sau Sao Tiago) este cea mai mare insulă din Cape Verde și este de obicei considerată a avea cele mai bune peisaje, cu golfuri de nisip și un interior robust, montan. Este acasă mai mult de jumătate din populația lui Cape Verde, capitala, Praia și Aeroportul Internațional Francisco Mendes.
  • Portul portului istoric al Cidade Velha, cu străzile sale pietruite, clădirile de piatră și cetatea și catedrala din secolul al XV-lea, merită explorată. A atins statutul site-ului Patrimoniului Mondial UNESCO ca prima decontare europeană din tropice. Muzeul de arheologie marină din Praia înregistrează numeroasele naufragii care au avut loc în zonă.
  • Imagine intitulată Cumpărați proprietatea în Cape Verde Pasul 4
    4. Cumpărați o proprietate în Cape Verde. Cunoașteți procesul de cumpărare. În Capul Verde, toate proprietățile sunt vândute Freehold, sub un sistem de transport, similar cu Portugalia. În urma unui acord verbal, avocatul cumpărătorului începe căutările legale. Odată ce un număr fiscal a fost obținut de la biroul fiscal, este semnat un contract provizoriu, iar cumpărătorul plătește un depozit nerambursabil (de obicei 10-30% din prețul de achiziție). Contractul este obligatoriu din punct de vedere juridic pe ambele părți, sub rezerva unor căutări satisfăcătoare.
  • Odată ce condițiile contractualei provizorii sunt îndeplinite, ambele părți semnează contractul final în prezența unui notar public, iar echilibrul prețului de achiziție este plătit. La 30 de zile după aceasta, noua proprietate poate fi înregistrată la Registrul funciar local și la biroul fiscal.
  • Imagine intitulată Cumpărați proprietatea în Cape Verde Pasul 5
    5. Plătiți taxele și costurile. Taxa de transfer, la o rată forfetară de 3%, este plătibilă pentru achizițiile de proprietăți. Taxele notariale și de înregistrare plus taxele de timbru în mod normal la aproximativ 2.5% din prețul de achiziție și costurile totale în valoare totală de aproximativ 6%. La cumpărarea planului, programul de plată tipic este de cinci plăți întreprinse, care se fac în perioada de construcție. Cumpărătorul trebuie să finanțeze inițial aceste plăți, dar poate să obțină o ipotecă cu privire la valoarea oficială a proprietății după finalizare (a se vedea finanțarea achiziției dvs.).Taxa anuală de proprietate este plătibilă la o rată forfetară de 3%, la 25% din valoarea proprietății.
  • Imagine intitulată Cumpărați proprietatea în Cape Verde Pasul 6
    6. Finantați-vă achiziția. În prezent, disponibilitatea creditelor ipotecare din Marea Britanie pe proprietatea Cape Verde este limitată, iar împrumuturile sunt obținute numai în Cape Verde pe proprietatea deja construită - o problemă atunci când o mare parte a pieței este în afara planului și sunt necesare plăți elaborate. Cei mai mulți cumpărători din Marea Britanie, prin urmare, plătesc numerar, fie din economii, fie de remortgaging o proprietate din Regatul Unit.
  • Deși poate părea un dezavantaj, faptul că ipotecile nu sunt disponibile pe scară largă, joacă un rol major în menținerea prețurilor scăzute. Pe măsură ce stabilitatea financiară a Cape Verde crește și creditele ipotecare devin mai ușor de obținut, prețurile vor crește în mod inevitabil. Băncile locale sunt gata să înceapă să ofere credite ipotecare în euro cumpărătorilor străini pentru achiziționarea de proprietăți off-plan și revânzare, astfel încât aceasta va contribui la eliberarea unei alte secțiuni a pieței, dar poate provoca creșterea prețurilor pe cont propriu.
  • Imagine intitulată Cumpărați proprietatea în Cape Verde Pasul 7
    7. Plătiți impozitarea relevantă. Nu există un tratat dublu de impunere între Cape Verde și Marea Britanie. Cu toate acestea, dacă plătiți impozitul pe, spuneți, veniturile de închiriere câștigate în Capul Verde, vă puteți reduce impozitul pe Marea Britanie asupra veniturilor cu valoarea impozitului plătit în Capul Verde. Creditul pentru impozitul Cape Verde nu trebuie să fie mai mare decât impozitul din Regatul Unit pe venitul echivalent.
  • Ca niciodată, sfatul unui expert independent de impozitare internațional vă va asigura că răspunderea dvs. este acoperită. Veniturile de închiriere obținute pe proprietate în Cape Verde sunt acuzate la 20%. Impozitul pe câștigurile de capital, la o rată forfetară de 3%, se plătește la vânzarea unei proprietăți în cazul în care prețul de vânzare este mai mare de 30% mai mare decât prețul inițial de achiziție. Moștenirea și impozitul pe bunuri (inclusiv proprietatea) sunt, de asemenea, percepute la 3%.
  • Imagine intitulată Cumpărați proprietatea în Cape Verde Pasul 8
    8. Faceți cunoștință cu pașapoartele, vizele și cerințele de rezidență.
  • Pașapoarte și vize - Pentru a intra în Cape Verde, cetățenii britanici au nevoie de un pașaport, valabil pentru perioada de ședere și o viză. Vizele sunt acordate pentru o ședere maximă de 90 de zile.
  • Residency - resortisanții străini pot obține, de obicei, rezidență dacă: să lucreze pentru o afacere locală - angajați un număr minim de cetățeni de Cape Verdean - investiți mai mult decât o anumită sumă într-o nouă afacere - sau dacă pot dovedi că au venituri suficiente din afara țării să se asigure și să plătească pentru asistență medicală privată. Dacă Capul Verde câștigă aderarea la UE - se zvonește să se ia în considerare aplicarea statutului candidat - rezidența ar deveni, bineînțeles, mai ușor de obținut, dar acest lucru ar fi într-un fel în viitor.
  • Imagine intitulată Cumpărați proprietatea în Cape Verde Pasul 9
    9. Înțelegeți ce sunt disponibile comunicări.
  • Telefon - sistemul de telefonie al Cape Verde a fost modernizat pe scară largă între 1996 și 2000, după privatizarea parțială și se îmbunătățește încă. Cabo Verde Telecom (CVT) este singurul furnizor de servicii fixe, mobile și internet. Apelurile din afara arhipelagului sunt scumpe. CVT are acorduri de roaming cu majoritatea furnizorilor de servicii mobile din Marea Britanie și europene, deși costurile tind să fie ridicate. Concurenții încearcă să intre pe piață, ceea ce ar trebui să aibă ca rezultat taxe mai mici.
  • Internet - Accesul la Internet este, de asemenea, scump și este disponibil numai pe Sal, Santiago, San Vicente și Boa Vista. Mai multe cafenele de internet au fost deschise recent în orașele importante, în special pe Santiago și Sal. Hoteluri mai mari oferă conexiuni laptop.
  • Post - Postalul este, în general, lent - servicii pentru Europa prelua o săptămână.
  • sfaturi

    În ciuda lipsei de resurse naturale, Capul Verde sa bucurat constant, dacă nu este deosebit, de dezvoltare. Politicile sunt în vigoare pentru a controla cheltuielile publice, pentru a reduce datoria internă și îmbunătățesc serviciile sociale. În mod tradițional, economia sa bazat pe pescuit și agricultură, principalele culturi fiind banane, cafea, arahide, cartofi dulci și trestie de zahăr. Cu toate acestea, servicii, sub formă de transport maritim, transport și în special turism, care crește la mai mult de 20% pe an, sunt acum contribuitori semnificativi.
  • Deoarece aproape toate mobilierul trebuie importat, majoritatea dezvoltatorilor oferă pachete de mobilier. Permiteți 10% din prețul de achiziție pentru a vă dota proprietatea la un standard ridicat.
  • Combustibilul și textilele sunt principalele industrii de producție. Remitențele de la expatriați Cape Verdeeni, forțați de secetă, lipsă de alimente și lipsa de lucru pentru emigrare, cuprind încă un procent semnificativ din economie. Portugalia este cel mai mare partener comercial, dar Cape Verde se tranzacționează, de asemenea, cu alte țări din UE și SUA. Cape Verde a devenit membru al Organizației Mondiale a Comerțului în iulie 2008.
  • Moneda străină poate fi schimbată la aeroporturi și bănci, dar CVE poate fi reconvertită numai în Portugalia. Cardurile de credit sunt rareori folosite, deși câteva hoteluri mari iau Visa. Cecurile de călătorie sunt acceptate în orașele mari și în zonele turistice.
  • Moneda locală este Cape Verdean Escudo (CVE), care este legată de euro. Cursul de schimb curent este CVE125.93 = £ 1.00 Sterling. Orele bancare sunt 8:00 la ora 14:00, de luni până vineri. ATM-urile sunt disponibile pe insulele principale.
  • Importul / exportul monedei locale este interzis. Sumele nelimitate de valută străină pot fi importate, cu condiția ca acestea să fie declarate. Exportul de valută străină este limitat la echivalentul CVE1,000 000 sau suma declarată la sosire, oricare dintre acestea este mai mare.
  • Avertizări

    Acest lucru este destinat numai ca ghid. Ar trebui să solicitați întotdeauna asistență profesională atunci când efectuați o tranzacție de proprietate.
  • Ca și în cazul unei achiziții de proprietăți străine, este vital să se păstreze un avocat vorbitor de limbă engleză, care este familiarizat cu procedurile relevante de transport. Din moment ce engleza nu se vorbește pe scară largă în Cape Verde, găsirea unei provocări, dar dacă cumpărați de la un dezvoltator, ar trebui să poată ajuta.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar