Cum să cumpărați o insulă privată

Procesul de cumpărare a unei insule private este similar cu procesul de cumpărare a oricărui alt tip de bunuri imobiliare, dar există o mulțime de considerații suplimentare pentru a ține seama, cum ar fi accesibilitatea și utilitățile de bază. Indiferent de ce fel de insulă vă gândiți să cumpărați, asigurați-vă că faceți cercetarea dvs., astfel încât să înțelegeți exact ce vă aflați.

Pași

Partea 1 din 3:
Decideți ce fel de insulă este potrivit pentru dvsDu-te gratuit și suportă wikihow
  1. Imagine intitulată Cumpărați o insulă privată Pasul 1
1. Gândește-te la nevoile tale. Înainte de a începe să căutați insula ideală, este o idee bună să aveți cel puțin o idee generală despre ceea ce căutați. Luați în considerare realizarea unei liste a tuturor caracteristicilor pe care le aveți absolut și o listă separată de caracteristici pe care doriți, dar sunt dispuși să compromită.
  • Gândiți-vă cât de mare de o insulă aveți nevoie. Dacă doriți doar o cabană simplă și o plajă privată, vă puteți simți confortabil cu câteva acri, dar dacă intenționați să dezvoltați o stațiune, veți avea nevoie de o insulă mult mai mare.
  • Gândiți-vă la ce fel de clădiri aveți nevoie. Dacă clădirile nu există deja pe proprietate, asigurați-vă că examinați reglementările de construcție înainte de a achiziționa insula.
  • Gândiți-vă la tipul de peisaj pe care îl căutați. Unele insule pot avea plaje de nisip alb, în ​​timp ce alții pot avea stânci și jungle dense.
  • De asemenea, este important să ne gândim la tipul de plaje pe care insula are de oferit. De exemplu, puteți prefera plaje de nisip la plaje stâncoase sau puteți prefera o plajă care se confruntă cu Occidentul dacă doriți să vizionați setul de soare. Ați putea dori, de asemenea, să vă gândiți dacă apa imediat înconjurătoare a insulei este bună pentru hobby-urile de agrement pe care le bucurați, cum ar fi scufundări sau pescuit.
  • Imagine intitulată Cumpărați o insulă privată Pasul 2
    2. Alegeți o locație. Locația este probabil cel mai important factor pe care va trebui să îl luați în considerare atunci când cumpărați o insulă privată. Asigurați-vă că faceți o mulțime de cercetări și alegeți o locație care îndeplinește cu adevărat toate nevoile dvs. .
  • Clima este o considerație imensă, deci asigurați-vă că înțelegeți ce este vremea cu sfârșitul anului. Aflați dacă zona este predispusă la vremea extremă, cum ar fi musoanele sau uraganele.
  • Determinați cât de departe de civilizația pe care doriți să o fiți, ținând cont de faptul că este complet izolat poate face dificilă obținerea consumabilelor și a obține ajutor în cazul unei situații de urgență.
  • De asemenea, gândiți-vă la orașele sau orașele care sunt cele mai apropiate de insula dvs. Dacă credeți că ați putea avea nevoie sau doriți să lăsați izolarea insulei dvs. din când în când, este mai bine dacă vă bucurați de facilitățile culturale pe care le oferă zona locală.
  • Imagine intitulată Cumpărați o insulă privată Pasul 3
    3. Stabiliți un buget. Gândiți-vă cu atenție la cât de mult vă puteți permite în mod rezonabil să cheltuiți pe propria dvs. insulă privată și faceți tot ce este mai bun pentru a vă lipi de bugetul dvs. Dacă nu vă puteți permite ceea ce doriți cu adevărat, luați în considerare așteptarea până când puteți să vă stabiliți pentru o insulă mai puțin costisitoare care nu vă satisface nevoile.
  • Când decideți un buget, rețineți că ați putea avea un timp foarte greu pentru a obține finanțare pentru o insulă privată. Băncile sunt adesea precaute de împrumuturile pentru aceste achiziții, deoarece insulele sunt extrem de dificil de apreciat. Dacă alegeți o insulă apropiată de o zonă bine dezvoltată, veți avea mai mult noroc obținerea de finanțare decât dacă alegeți o insulă la distanță.
  • Dacă intenționați să construiți pe insula dvs., este o idee bună să începeți să lucrați cu un arhitect și contractor imediat, astfel încât să aveți o bună înțelegere a costurilor. Clădirea pe insulele la distanță este mult mai scumpă decât construirea într-o zonă dezvoltată, deoarece este dificil să obțineți toate materialele pe site-ul dvs. de construcție.
  • Când vă stabiliți bugetul, asigurați-vă că luați în considerare costurile de a călători în și de pe insula dvs., menținându-vă insula și pentru a face orice îmbunătățiri necesare.
  • Imagine intitulată Cumpărați o insulă privată Pasul 4
    4. Decideți dacă vă veți închiria insula. S-ar putea să căutați propria dvs. evadare personală, dar dacă vă gândiți să vă închiriați insulele către oaspeți, puteți avea o modalitate excelentă de a câștiga venituri suplimentare. Dacă acesta este planul dvs., există unele considerații suplimentare care trebuie luate în considerare, deci asigurați-vă că faceți cercetarea dvs. și asigurați-vă că insula pe care o priviți va lucra într-adevăr ca o proprietate de închiriere.
  • Lucrați cu avocatul dvs. pentru a vă asigura că veți fi permis legal să închiriați insula dvs. pentru perioade scurte de timp.
  • Gândiți-vă la modul în care oaspeții vor ajunge pe insula dvs. Dacă este foarte îndepărtată, este posibil să fie necesar să oferiți pentru a asigura transportul.
  • Luați în considerare ce fel de servicii va trebui să oferiți oaspeților dvs. De exemplu, dacă insula este îndepărtată, probabil că va trebui să oferiți un bucătar pentru a pregăti mesele. Ați putea dori, de asemenea, să oferiți activități recreative.
  • Partea 2 din 3:
    Gândindu-se la practiciDu-te gratuit și suportă wikihow
    1. Imagine intitulată Cumpărați o insulă privată Pasul 5
    1. Luați în considerare infrastructura de bază. Dacă vă uitați la insulele nedezvoltate, cel mai probabil nu vor avea utilități. Când vă dezvoltați insula, va trebui să investiți în sisteme care vă permit să aduceți confortul modernului care trăiește într-o zonă îndepărtată, care poate fi foarte scumpă.
    • Dacă insula nu are electricitate, va trebui să investiți într-un sistem solar și poate un generator de backup.
    • Dacă insula nu are o sursă de apă proaspătă, probabil că veți avea nevoie de un sistem de purificare specială pentru a face apa de mare sau apa de ploaie. Aceste sisteme pot costa sute de mii de dolari, deci asigurați-vă că vă faceți cercetările înainte de a finaliza achiziția.
    • Creatura de confort precum cablul și recepția celulelor poate fi foarte greu să vină dacă sunteți departe de civilizație.
  • Imagine intitulată Cumpărați o insulă privată Pasul 6
    2. Luați în considerare accesibilitatea. Când alegeți insula perfectă, este important să vă gândiți cum veți ajunge acolo. Luați în considerare dacă va trebui să faceți un zbor comercial pentru a vă apropia de insula sau dacă puteți conduce. Odată ce vă aflați în imediata vecinătate a insulei dvs., gândiți-vă dacă veți putea să vă luați propria barcă pe insulă sau dacă veți avea nevoie să închiriați un avion.
  • Gândiți-vă cu atenție despre cât de mult va costa pentru a obține de la reședința dvs. primară pe insula și înapoi. Dacă este prea scump, este posibil să nu terminați cât mai mult timp acolo așa cum ați fi plăcut.
  • Asigurați-vă că vă gândiți cât timp veți putea cheltui pe insula dvs. în timpul fiecărei vizite. Dacă doriți să mergeți la weekend, este mai bine să alegeți o insulă mai aproape de casă, dar dacă intenționați să petreceți luni la un moment dat pe insula dvs., un zbor de 14 ore poate fi nici o afacere mare.
  • Amintiți-vă că adâncimea apei este foarte importantă. Dacă apa din jurul insulei este prea superficială, este posibil să nu fiți capabili să ajungeți acolo în anumite nave decât dacă trageți zona sau construiți un doc mare. Este important să vedeți insula la maree mare și joasă, astfel încât să înțelegeți adevărata accesibilitate.
  • Imagine intitulată Cumpărați o insulă privată Pasul 7
    3. Analizați infrastructura existentă. Dacă cumpărați o insulă cu infrastructură existentă, este important să aveți o inspecție amănunțită pentru a vă asigura că totul este în stare bună de funcționare. Este întotdeauna cel mai bine să ai o idee bună despre ce reparații vor fi necesare înainte de a achiziționa orice proprietate.
  • În plus față de evaluarea structurilor, inspectorul dvs. ar trebui să analizeze închiderea utilităților existente. Reparațiile acestor sisteme pot fi extrem de costisitoare.
  • Este, de asemenea, o idee bună să confirmați că clădirile au toate permisele guvernamentale necesare.
  • Imagine intitulată Cumpărați o insulă privată Pasul 8
    4. Investigați restricțiile de mediu. Unele insule au ecosisteme foarte delicate care pot fi deranjate de construcție. Din acest motiv, pot exista unele restricții privind ceea ce vă este permis să construiți și unde. Pentru a fi în siguranță, este o idee bună să obțineți vânzătorul să obțină aprobările guvernamentale necesare pentru tipul de dezvoltare vă interesează. De asemenea, trebuie să luați în considerare angajarea unui profesionist pentru a efectua un studiu de impact asupra mediului.
  • Unele insule pot avea zone protejate dacă, de exemplu, speciile pe cale de dispariție locuiesc în zonă. Acest lucru vă va împiedica să construiți orice structuri pe acea parte a insulei.
  • Asigurați-vă că luați în considerare și restricțiile ne-legale. De exemplu, ar trebui să aflați cât de mare a fost cunoscută apa pentru a evita construirea casei într-o zonă care este probabil să inundă.
  • Imagine intitulată Cumpărați o insulă privată Pasul 9
    5. Aflați ce permise veți avea nevoie. În funcție de ceea ce intenționați să faceți cu insula dvs. și unde se află, este posibil să aveți nevoie să obțineți permise de la guvern. Este o idee bună să aflați despre ce sunt necesare permisele și ce este procesul pentru a aplica înainte de a achiziționa insula.
  • Este posibil să aveți nevoie de o autorizație de construcție dacă doriți să construiți o clădire nouă pe insulă sau să modificați o clădire existentă. Pot exista anumite restricții privind mărimea clădirilor pe care vi le-ai permis construirea sau modul în care trebuie să fie construite.
  • Este posibil să aveți nevoie de permise sau licențe suplimentare dacă intenționați să executați orice fel de afacere de pe insula dvs.
  • Imagine intitulată Cumpărați o insulă privată Pasul 10
    6. Decideți dacă aveți nevoie de un îngrijitor. În funcție de locația insulei dvs. și de cantitatea de întreținere, este posibil să aveți nevoie să angajați un îngrijitor pentru a avea grijă atunci când nu sunteți acolo. Deoarece o insulă este izolată, este greu de protejat împotriva vizitatorilor nedoriți și squatters fără unul. Un îngrijitor poate avea grijă de clădiri și echipamente, asigurându-se că sunt toate în ordine și condiție bună.
  • Partea 3 din 3:
    Realizarea tranzacțieiDu-te gratuit și suportă wikihow
    1. Imagine intitulată Cumpărați o insulă privată Pasul 11
    1. Găsiți un broker de încredere. Pentru a începe cumpărăturile pentru o insulă privată, va trebui să lucrați cu un broker imobiliar. Alegeți un broker care are o mulțime de experiență în cumpărarea și vânzarea de insule private, deoarece aceste proprietăți prezintă provocări unice pentru cumpărători. Dacă nu știți despre brokeri, puteți căuta una și citește recenzii online.
    • Puteți căuta anunțuri pentru Insulele Private online, la fel cum puteți pentru alte tipuri de imobiliare, dar nu totul este listat online. Brokerul dvs. va avea acces la toate înregistrările, atât publice, cât și private.
  • Imagine intitulată Cumpărați o insulă privată Pasul 12
    2. Obțineți un avocat pentru a vă ajuta să vă călăuzească. Dacă vă gândiți să cumpărați o insulă privată în afara țării dvs. de reședință, este o idee bună să vă consultați cu un avocat cu experiență. Legile privind proprietatea proprietății și rezidența variază dramatic de la o țară la alta.
  • În unele țări, non-cetățenii nu li se permite să cumpere terenuri directe, dar li se permite să achiziționeze închirieri pe termen lung pentru perioade de până la 99 de ani.
  • Unele insule pot avea, de asemenea, coduri stricte de mediu care vă limitează de la dezvoltarea acestora.
  • Imagine intitulată Cumpărați o insulă privată Pasul 13
    3. Începeți să căutați o insulă. Probabil că va trebui să dedicați mult timp pentru a vizualiza proprietăți diferite atunci când faceți cumpărături pentru o insulă. Brokerul dvs. vă va duce pentru a vedea insulele care îndeplinesc criteriile dvs. și va trebui să alegeți cel care funcționează cel mai bine pentru dvs.
  • Nu fi prea surprins dacă nu puteți zbura la o proprietate atunci când ați planificat să vă datorită vremii nefavorabile. Aceste tipuri de întârzieri sunt par pentru curs atunci când aveți de-a face cu insulele la distanță.
  • Luați în considerare aducerea unui prieten sau relativ de încredere pentru a vă ajuta să evaluați opțiunile.
  • Nu cumpărați niciodată o insulă fără a vedea mai întâi! Există tot felul de surprize care nu pot fi evidente în imaginile de listare.
  • Imagine intitulată Cumpărați o insulă privată Pasul 14
    4. Evaluați prețul solicitat. Poate fi dificil să se determine dacă prețul unei insule este corect sau nu pentru că nu mulți sunt cumpărați și vânduți, astfel încât să nu aveți prea mult de comparat prețul la. Lucrați cu brokerul dvs. pentru a evalua proprietățile comparabile cât mai mult posibil.
  • La sfârșitul zilei, este cel mai important ca insula să merite prețul pentru dvs., așa că nu plătiți mai mult decât vă simțiți confortabil.
  • Încercați să nu obțineți prea emoțională cu privire la această decizie. Dacă insula este peste bugetul dvs. sau nu are caracteristicile pe care le căutați, continuați să căutați.
  • Imagine intitulată Cumpărați o insulă privată Pasul 15
    5. Face o ofertă. Odată ce găsiți insula viselor tale, este timpul să faceți o ofertă. Procesul exact de efectuare a unei tranzacții imobiliare va depinde de locația insulei, dar brokerul dvs. vă va îndruma prin proces.
  • Dacă credeți că insula este depășită, puteți oferi o sumă mai mică. Vânzătorul are opțiunea de a accepta oferta dvs., de a le refuza sau de a vă contracara oferta cu una nouă.
  • sfaturi

    Dacă nu vă puteți permite să vă cumpărați propria insulă, dar totuși doriți să experimentați totul singur pe o insulă, puteți închiria unul pentru câteva zile. De asemenea, puteți lua în considerare contractele de leasing pe termen lung.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar