Cum să sunați la brazilia

Încercați să contactați un prieten sau o rudă în cea de-a cincea țară din lume? Plasarea unui apel telefonic către Brazilia de oriunde din lume este rapidă și ușoară dacă aveți o înțelegere a sistemului internațional de apel. Înainte de plasarea apelului telefonic, va trebui să verificați ora în Brazilia și să achiziționați câteva numere necesare: prefixul dvs. internațional, codul țării braziliene, zona locală / codul orașului și numărul local de telefon. Acest articol conține detalii despre modul de găsire a tuturor acestor numere, plus informații despre eticheta telefonică și la alternativele accesibile la utilizarea telefonului dvs. pentru apeluri internaționale.

Pași

Partea 1 din 3:
Efectuarea apelului la un telefon
  1. Imagine intitulată Apel Brazilia Pasul 1
1. Obțineți codul de ieșire al țării dvs. Codul de ieșire al țării dvs. vă permite să formați din țara dvs. De asemenea, este denumit un "cod internațional de acces sau cod IDD (international Direct Dialing). Fiecare țară are un cod diferit. Dacă faceți o căutare online " cod de ieșire, "codul pentru țara dvs. ar trebui să vină imediat.
  • Codul de ieșire Exemple: SUA și Canada = 011, Marea Britanie (și multe alte țări, inclusiv Argentina și Noua Zeelandă) = 00
  • Imagine intitulată Apel Brazilia Pasul 2
    2. Știți că codul țării Braziliei este de 55 de ani. Un cod de țară vă permite să numiți țara din altă țară - codul țării Braziliei vă permite să apelați din Brazilia din afara Braziliei. Codurile de țară constau dintr-una până la două cifre - le formați după ce ați format codul de ieșire al țării dvs.
  • Până în prezent, numerele pe care le-ați apelat în telefonul dvs. ar fi Codul tarii."
  • Imagine intitulată Apel Brazilia Pasul 3
    3. Confirmați că aveți codul corect / codul orașului. Un cod de zonă poate fi de 1 până la 3 cifre lung și vă va restrânge apelul geografic în țara pe care o apelați. Brazilia utilizează coduri de suprafață de 2 cifre. Brazilia are multe coduri de zonă, astfel încât unul pe care îl utilizați va depinde de orașul / zona de care aveți nevoie pentru a apela. Dacă nu știți deja codul zonal, faceți o căutare pe Internet " Brazilia Area Code."
  • Exemplele de cod din zona braziliană includ Rio de Janeiro = 21, Anapolis = 91, São Paulo = 11: Dacă ați sunat undeva în São Paulo din Statele Unite, numerele pe care le-ați format până acum (înainte de numărul local de 8 cifre) fi 011-55-11.
  • Este probabil ca codul zonal să fie deja inclus în numărul de telefon. S-ar putea să-l vedeți în paranteze în fața numărului local - de exemplu (11) 5555-5555.
  • Imagine intitulată Apel Brazilia Pasul 4
    4. Verificați dublu numărul de telefon local pe care doriți să-l apelați. Acesta este numărul de telefon direct al reședinței / afacerii pe care le contactați în Brazilia. Brazilia utilizează numere de telefon locale de 8 cifre. Dacă nu sunteți sigur de numărul, verificați-l dublu prin e-mail / social media (pentru un contact personal) sau printr-o căutare pe Internet (dacă este o afacere, organism guvernamental etc.).
  • Imagine intitulată Apel Brazilia Pasul 5
    5. Notați numărul total de telefon internațional. Înainte de a efectua apelul, este posibil să doriți să scrieți numărul în jos sau să introduceți întregul număr de telefon într-un document text în cazul în care trebuie să îl utilizați din nou.
  • Ordinea numerelor va fi +
  • Dacă ați numit numărul local 5555-5555 în São Paulo, Brazilia, din SUA, ați scrie în jos și apoi apelați ulterior, 011-55-11-5555-5555.
  • Imagine intitulată Apel Brazilia Pasul 6
    6. Formați numărul complet de telefon internațional. Odată ce ați adunat numerele necesare, formați și așteptați un inel pentru a semnala o conexiune adecvată.
  • Partea 2 din 3:
    Având în vedere metodele de apel mai ieftine
    1. Imagine intitulată Apel Brazilia Pasul 7
    1. Utilizați o aplicație bazată pe Internet. VoIP (Voice Over Internet Protocol) vă permit să efectuați apeluri internaționale mult mai ieftine decât prin intermediul furnizorului dvs. de telefon. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau un telefon inteligent și o conexiune la internet.
    • Aplicațiile populare includ Hangouts Skype, Google+, Viber și Jitsi.
    • Dacă sunați la Brazilia de multe ori, verificați dacă aplicația dvs. VoIP oferă abonamente sau rate lunare lunare pentru o cantitate predeterminată de minute în apeluri către Brazilia. Acest lucru poate reduce semnificativ costurile dvs. VoIP pe minut.
  • Imagine intitulată Apel Brazilia Pasul 8
    2. Chat video în loc. Dacă sunați pe cineva pe care îl cunoașteți, ați putea lua în considerare cererea de chat video cu dvs. în schimb. Multe site-uri și aplicații sociale (inclusiv Hangouts Google+ și Skype) oferă servicii gratuite de chat video.
  • În același sens, multe aplicații (WhatsApp, Skype, Facebook) permit apeluri gratuite în cadrul aplicațiilor - ceea ce înseamnă că ați avea nevoie de o conexiune la Internet atât pe capătul dvs. cât și la sfârșitul receptorului pentru a efectua apelul.
  • Imagine intitulată Apel Brazilia Pasul 9
    3. Cumpărați un card de apelare internațională. Dacă nu aveți conexiune la Internet, dar aveți o linie fixă ​​cu minute gratuite locale, o cartelă de apelare este probabil cea mai bună opțiune. Cardurile de apelare variază foarte mult în rate și taxe ascunse. Căutați un card de apelare care oferă prețuri simple, simple și puține taxe ascunse și / sau suplimentare. Cartele de apelare populare includ Pingo, Bucurați-vă, Comfi, Nobelcom și CallingCards.
  • Cu excepția cazului în care telefonul dvs. mobil nu are minute nelimitate, o cartelă de apelare nu este cea mai bună opțiune, deoarece veți ajunge la plata pentru minutele dvs. de telefonie mobilă în partea de sus a procesului de telefon de apel: dacă furnizorul dvs. de telefonie mobilă vă taie 25 de cenți pe minut și apelarea Cardul vă costă încă 2 cenți pe minut, veți plăti cel puțin 27 de cenți pe minut (fără a include orice taxe de conectare sau costuri ascunse pentru a plăti prin cartela de apelare).
  • Imagine intitulată Apel Brazilia Pasul 10
    4. Consultați furnizorul dvs. de telefon. Dacă efectuați în mod constant apeluri internaționale și sunteți nici nu dispuși sau nu pot utiliza o aplicație VoIP, luând în considerare apelarea furnizorului dvs. de telefon pentru a vedea dacă vă pot oferi un fel de pachet internațional de rată pe distanțe lungi.
  • Partea 3 din 3:
    Practicând o bună etichetă
    1. Verificați ora locală. Există 4 zone de timp în Brazilia care variază de la -2 la -5 ore în raport cu Timpul Meridian Greenwich (GMT), care este marcarea Meridianului Internațional Punctul de plecare pentru toate celelalte zone de timp. Fusul Oficial al Braziliei (unde se află Rio, São Paulo și capitala federală din Brasília) este -3 ore.
    • Exemplu: Dacă îl sunați la São Paulo din New York când timpul de economisire a luminii de zi (DST) este de fapt conștient de faptul că São Paulo are o oră înainte de New York în acest moment. Aceasta ar fi deosebit de importantă pentru a acorda atenție la apelarea pe timp de noapte, când destinatarul ar putea fi adormit.
  • Imagine intitulată Apel Brazilia Pasul 12
    2. Aflați unele Portugheză de bază. Limba oficială a Braziliei este portugheză. Cunoașterea unor fraze de bază vă va ajuta să evitați confuzia dacă altcineva decât destinatarul dvs. răspunde la telefon:
  • Bună, numele meu este ... = Oi, Mu Nome é ..
  • Vorbiți ? = Faala você ?
  • Pot să vorbesc cu ... = POR Favoare, Poso Falar Com ..
  • Pot să las un mesaj? = UE POS POR favorizează deixe Uma Mensagem?
  • Numărul meu de telefon este ... = O Meu Número de Telefone é ..
  • Mulțumesc foarte mult = Muito OBRIGADO (faceți-l pe Obrigadoa dacă sunteți o femeie)
  • Imagine intitulată Apel Brazilia Pasul 13
    3. Fi pregătit să urmeze. Unele surse sugerează că pentru poporul brazilian, apelurile telefonice nu sunt la fel de eficiente ca e-mailurile și vizitele personale, iar mesajele vocale sunt rareori returnate. Dacă lăsați un mesaj pentru cineva și mesajul dvs. nu este returnat în decurs de 2 sau 3 zile, este posibil să încercați să contactați persoana sau compania prin e-mail sau pur și simplu sunați încă o dată.
  • Încercați să nu fiți nepoliticos sau să exprima frustrarea în ceea ce privește comunicarea prin telefon și / sau mesagerie vocală, deoarece este probabil doar o diferență culturală.
  • sfaturi

    Dacă urmați pașii de mai sus, dar apelul dvs. nu trece prin apelarea, închiderea și asistența operatorului de apel pentru a vă ajuta să efectuați apelul. Pentru America de Nord, numărul de asistență al operatorului este 00 pentru apelurile la distanță - în Marea Britanie este 155. Numărul va fi diferit în funcție de țara dvs. Rețineți că nu este același lucru cu numărul local de asistență al operatorului (care în America de Nord, de exemplu, este 0).
  • Gândiți-vă la codurile de ieșire și de țară, cum ar fi deschiderea ușilor: formați codul de ieșire al țării dvs. pentru a deschide o ușă și pentru a părăsi țara dvs. și apoi formați codul țării țării de destinație pentru a deschide o ușă în acea țară și pentru a intra în ea.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar