Cum să prindeți basul de mare albă

Bassul de mare alb, care se găsește de obicei de-a lungul coastei din California până în Alaska, poate fi unul dintre cele mai provocatoare pești de prins. Cântărind în aproximativ 25 până la 30 de lire sterline (11.3 până la 13.6 kg) cu unele chiar mai mari de 60 de lire sterline (27.2 kg), basul de mare albă nu sunt un pește ușor de joc și trebuie să exercite o putere fizică pentru ao relua. Există câteva tehnici speciale care trebuie angajate atunci când învățați cum să prindeți basul de mare albă. Aceste tehnici pot fi aplicate atât înainte, cât și în timp ce încearcă să prindă peștele evaziv.

Pași

  1. Imagine intitulată Catch Bass Marea Albă Pasul 1
1. Luați notă de cele mai bune sezoane pentru a prinde bass de mare alb. Începând cu luna martie, bassul de mare albă sunt abundente lângă Insula Catalina, insula San Clemente și Insulele Canalului de Nord care includ Santa Cruz, Santa Rosa, San Miguel, San Nicolas și Insula Santa Barbara din California. Vara este cel mai bun sezon pentru pescuitul pentru basul maritim în sudul Californiei, dar ele pot fi prinse în toamna și lunile de iarnă. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor se concentrează pe alte tipuri de pește de joc în timpul lunilor cooler.
  • Imagine intitulată Catch Bass Marea Albă Pasul 2
    2. Obțineți momeala potrivită. Basul de mare albă sunt foarte selectivi atunci când vine vorba de ceea ce vor mușca. Basul de mare de primăvară de primăvară de primăvară sunt de obicei prinși cu calmar viu sau proaspăt mort. Basul de mare albă prins în vară sau mai târziu luni nu sunt la fel de pretențioase și pot fi prinse pe aproape orice momeală sau jig.
  • Imagine intitulată Catch Bass Marea Albă Pasul 3
    3. Atașați linia, cârligul și alte accesorii la polul de pescuit.
  • Imagine intitulată Catch Bass Marea Albă Pasul 4
    4. Utilizați un jig de fier alb în combinație cu 2 calmaruri live pentru prima dvs. încercare. Bassul de mare albă se bucură de cantități mai mari de alimente, iar combinația cu 2 calmar este greu pentru a rezista. Acest tip de momeală atrage de multe ori bass mare de mare, deci asigurați-vă că utilizați o linie care poate conține cel puțin 40 de kilograme (18 kg).
  • Imagine intitulată Catch Bass Marea Albă Pasul 5
    5. Utilizați un macrou de dimensiuni medii dacă momeala anterioară nu a funcționat. Folosind momeală mai mare, va împiedica peștele mai mici să atace momeala în timp ce atrage basul de mare albă. Lăsați macrouul să înoate liber și să țineți un ochi apropiat. Odată ce basul de mare albă este cuplat, începeți să o roagă înăuntru.
  • Imagine intitulată Catch Bass Marea Albă Pasul 6
    6. Lăsați-vă jigul de fier sau momeală vie să meargă adânc în apă dacă cei doi pași anteriori nu au funcționat. Această tehnică funcționează cel mai bine atunci când încercați să pescuiți pentru basul de mare albă în timpul primăverii și lunii de vară la începutul anului. Vrei să atragi atenția Barracuda, care sunt adesea urmate de basul de mare albă. Macroul funcționează bine în această situație, deoarece Barracuda nu va încerca de obicei să se hrănească cu ea. Dacă se întâmplă un bas de la mare recent prins, să înoate, aceasta poate fi o oportunitate de ao prinde în starea sa slăbită.
  • sfaturi

    Deși basul de la mare de vară sunt cunoscuți să fie prinși pe aproape orice momeală sau jig, este mai probabil să obțineți o mușcătură cu sardine mari, macrou sau calmar viu.
  • Când găzduiți momeală vie, este ideal să-l strângeți în nas lateral (va înota ușor lateral), în zona gulerului (va înota lateral și ușor în jos) sau în zona burtă (va înota în jos și departe de barca). Dacă nu sunteți sigur de modul în care doriți momeala să înoate, cârlig-l în nas lateral, deoarece acest lucru va permite momeala să dureze mai mult.
  • Avertizări

    Există, de obicei, limite stricte impuse pe numărul de bas de mare alb pe care îl puteți prinde. Verificați cu departamentul de pește și faunei sălbatice pentru a determina ce este numărul.
  • Basul de mare albă poate fi foarte greu de prins și de a ateriza. Ei au guri foarte moi și plăci ascuțite, ambele care vă pot rupe linia de pescuit. Ele vă pot duce, de asemenea, în zone cu Kelp sau Recifs și vă vor rupe linia.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Accesorii de polieri de pescuit
    • Momeală adecvată pentru sezon și tehnică
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar