Cum să deveniți notar în florida

Notarii publici sunt autorizați de guvernul de stat să acționeze ca martori oficiali și imparțiali pentru a verifica identitatea și pentru a se asigura că certificatele de căsătorie, faptele, voința și alte documente juridice sunt semnate conform legii. Notarii publici pot, de asemenea, să administreze jurămintele și să lege pe semnatar la o declarație că informațiile din document sunt adevărate și corecte sub sancțiunea lui Perjury. Notarii sunt vitale pentru sistemul juridic și acționează ca o primă linie de detectare a fraudei în multe tipuri de tranzacții de afaceri.

Pași

Partea 1 din 3:
Pregătirea de a aplica
  1. Imaginea intitulată deveni un notar în Florida Pasul 1
1. Verificați dacă respectați cerința de vârstă. Statul Florida cere să aveți cel puțin 18 ani înainte de a vă aplica.Veți avea nevoie fie un certificat de naștere, fie de identificarea emisă de stat gata de prezentare dacă vi se cere să vă verificați vârsta.
  • Imaginea intitulată deveni un notar în Florida Pasul 2
    2. Verificați dacă respectați cerința de rezidență. Pentru a deveni notar, trebuie să fii un rezident legal al Florida.Din cauza numărului de rezidenți cu fracțiune de normă din stat, Florida vă cere să jurați sau să afirmăm că sunteți un rezident legal la cererea dvs. Aceasta înseamnă că locuiți fizic în stat și tratați-o ca acasă. Exemple de dovadă a rezidenței includ licența șoferului, înregistrarea mașinilor din Florida și înregistrarea alegătorilor din Florida.
  • Imaginea intitulată deveni un notar în Florida Pasul 3
    3. Documentați statutul de cetățenie și domiciliul. Nu este o cerință ca să fii cetățean al Statelor Unite pentru a fi notar public. Dacă sunteți un străin rezident permanent, trebuie să completați, să depuneți și să trimiteți o declarație de domiciliu.Acest formular este disponibil la instanța de judecată din județul în care locuiți. Trebuie să îl depuneți la scaunul dvs. județ, chiar dacă un alt tribunal este mai aproape de casa ta. Veți atașa acest formular la aplicația dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un notar în Florida Pasul 4
    4. Examinați istoria dvs. penală și profesională. Un cazier judiciar nu este un bar automat pentru a deveni notar în Florida. Aplicația cere ca mai întâi să jurați că nu ați fost disciplinat de o agenție de reglementare sau de altă natură de licențiere în stat. Exemple de aceasta include asociația de bare pentru avocați. Trebuie să dezvălui toate acțiunile disciplinare profesionale luate împotriva dvs. de către autoritatea de acordare a licențelor, chiar dacă au fost confidențiale și nu fac parte din înregistrarea dvs. publică. Dacă aveți o condamnare prealabilă pentru o crimă, trebuie să furnizați trei documente:
  • O declarație scrisă despre acuzațiile dvs. Ar trebui să includeți data, natura crimei și orice doriți să spuneți despre circumstanțele crimei și viața dvs. de la condamnare.
  • O copie a ordinului de judecată și condamnare (numită și intrările de jurnal.) Trebuie să comandați o copie certificată a acestui document de la Curte unde ați fost condamnați, chiar dacă este într-un alt stat sau o instanță federală. Este posibil să existe o taxă, deci verificați cu grefierul.
  • Documentația că drepturile dvs. civile au fost restaurate. Florida are un proces direct pentru a solicita un certificat de restaurare a drepturilor civile (RCR.) Cel puțin cinci ani trebuie să fi trecut de la finalizarea sentinței dvs. pentru a fi eligibilă pentru un RCR.
  • Imaginea intitulată devin un notar în Florida Pasul 5
    5. Selectați referința de caractere. Aplicația Notarului de Stat din Florida include un an "Afirmație de caracter."Această persoană trebuie să vă cunoască personal, să nu fiți legați de dvs. și dispus să jurați, sub sancțiunea lui Perjury, că aveți un caracter bun.
  • Imaginea intitulată deveni un notar în Florida Pasul 6
    6. Citit Capitolul 117 din statutele din Florida de a fi un notar public. Când semnați aplicația, jurăm că ați citit capitolul și că sunteți conștienți de "Taxe, responsabilități, limitări și competențe ale unui notar public."
  • Imaginea intitulată deveni un notar în Florida Pasul 7
    7. Finalizați cursul de învățământ de trei ore cerut de Legea din Florida. Legea privind comerțul electronic adoptat de legislativul din Florida afirmă că "Un solicitant pentru prima dată pentru o comisie notarică trebuie să prezinte dovada că solicitantul are, în termen de un an înainte de cerere, a finalizat cel puțin trei ore de instruire interactivă sau de clasă, inclusiv notarizarea electronică și acoperind obligațiile notarului public." Curtul necesar poate fi luat online sau la o școală aprobată de statul Florida.
  • Partea 2 din 3:
    Aplicarea pentru a deveni notarul Florida
    1. Imaginea intitulată deveni un notar în Florida Pasul 8
    1. Completați aplicația notarială a Comisiei publice. Va trebui să tipăriți formă și completați-o cu mâna, dar nu o semnați. Tu și de referire la caracterul tău vor semna în prezența unui notar. Cerneala albastră este preferată deoarece va facilita distincția originalului dintr-o copie.
  • Imaginea intitulată deveni un notar în Florida Pasul 9
    2. Selectați o companie de legare. Legea din Florida cere ca notarii să poarte o obligațiune de performanță de cel puțin 7.500 de dolari.Fiind "legat" înseamnă că publicul este protejat de daune rezultate din acțiunile dvs. ca notar. De exemplu, dacă notați o faptă fără a verifica identitatea semnatarului și se dovedește a fi frauduloasă, cumpărătorul poate să depună o reclamație împotriva companiei Surety. Notă, acest lucru nu vă protejează să fiți în judecată de emitentul de obligațiuni.Statul menține o listă de companii aprobate de legare, care vă vor emite obligațiunea și vor trimite cererea completă și verificată la stat. Contactați companiile pentru domeniul de aplicare și costul acestui serviciu.
  • Imaginea intitulată deveni un notar în Florida Pasul 10
    3. Trimiteți aplicația notarială. Aplicația dvs. completă va fi trimisă electronic prin intermediul companiei de legare pe care ați selectat-o. Pachetul trebuie să includă următoarele:
  • Formularul de cerere completat și verificat cu afirmație de caractere.
  • Forma de legare afirmând că ați obținut legătura necesară.
  • Un certificat oficial care a afirmat că ați terminat cel puțin 3 ore de învățământ notarial.
  • Documente necesare pentru reluarea rezidenței, domiciliului și statutului de crimă.
  • Un $ 39.00 taxă (taxa de cerere de 25 USD, taxa comisionului de 10 USD și suplimentar de 4 USD.) Taxa Comisiei poate fi renunțată pentru veterani de luptă sau cu handicap.
  • Partea 3 din 3:
    Practicând ca notarul Florida
    1. Imaginea intitulată deveni un notar în Florida Pasul 11
    1. Primiți certificatul notar al Comisiei. Dacă cererea dvs. este aprobată, veți primi certificatul dvs. de la stat în termen de două până la trei săptămâni. Păstrați certificatul într-un loc sigur și fiți pregătit să îl arătați clienților dacă este solicitat.
  • Imaginea intitulată deveni un notar în Florida Pasul 12
    2. Achiziționați un sigiliu notarial. Sigiliul notarial oficial este o ștampilă de cauciuc cu cuvintele "Notarul public - statul Florida" împreună cu numele, numărul comisionului și data de expirare a Comisiei dvs. Trebuie să fie achiziționată de la compania dvs. de legare.
  • Puteți alege să aveți un vultur sau alt simbol inclus pe ștampila dvs.
  • Timbrele notariale ar trebui să fie întotdeauna utilizate cu cerneală neagră.
  • Imaginea intitulată deveni un notar în Florida Pasul 13
    3. Începeți să practicați ca notar. Oferiți-vă serviciilor ca notar public prin plasarea unui semn în fereastra afacerii dvs., publicității sau închirierii oamenilor să știe că ați primit comisionul dvs. Statul Florida a stabilit taxe maxime legale de 10 USD.00 per serviciu notarial (documente juridice, transferuri de titlu etc.) și 20 de dolari.00 pentru solemnizarea unei ceremonii de căsătorie.
  • Imaginea intitulată deveni un notar în Florida Pasul 14
    4. Păstrați un jurnal notar. Pe măsură ce începeți să acționați în slujba comunității dvs. ca notar, vă protejați prin păstrarea unui jurnal notarial cu o înregistrare a fiecărui act pe care îl efectuați. Acest lucru nu este obligatoriu în Florida, dar ar putea să vă protejeze, mai ales că notarii nu sunt autorizați să păstreze copii ale documentelor juridice pentru a-și dovedi implicarea.
  • Imaginea intitulată deveni un notar în Florida Pasul 15
    5. Luați în considerare obținerea de asigurare de asigurare. Sunteți responsabil din punct de vedere legal pentru fiecare act pe care îl efectuați ca notar și, uneori, dezacordurile apar. Luați în considerare cumpărarea de asigurare de răspundere pentru a vă proteja în cazul în care sunteți dat în judecată.
  • sfaturi

    Termenul pentru un notar este de 4 ani, după care certificatul trebuie reînnoit.
  • Trebuie să raportați fiecare schimbare de adresă sau de nume.
  • Dacă doriți să opriți să fiți notar, trebuie să informați statul în scris.
  • Păstrați-vă sigiliul notar într-un loc sigur și sigur, așa că nu poate fi furat sau abuzat.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar