Cum să închideți un llc în florida

Efectuarea deciziei de a închide o afacere poate fi o perioadă tensionată și stresantă - dar închiderea LLC cu statul nu trebuie să fie. Dacă v-ați înregistrat LLC în Florida, puteți dizolva cu ușurință entitatea online atunci când sunteți gata să închideți magazinul. Aici, am adunat răspunsuri la unele dintre cele mai frecvente întrebări despre închiderea unui LLC în Florida, astfel încât să puteți avea grijă de ea cât mai repede posibil și să mergeți mai departe.

Pași

Întrebarea 1 din 10:
Ce trebuie să fac înainte de a-mi închide LLC cu statul?
  1. Imagine intitulată Închideți un LLC în Florida Pasul 1
1. Puteți face activități de înfășurare de afaceri fie înainte, fie după închidere. LLC-ul dvs. este închis oficial când vă depuneți articolele de dizolvare cu statul. Cu toate acestea, afacerea există încă în scopul activităților de lichidare. Depinde de dvs. dacă faceți toate aceste lucruri înainte sau după ce depuneți documentele cu statul. Țineți cont doar că unele LLC durează câteva luni pentru a încheia. Iată câteva activități de lichidare pe care ar trebui să le faceți:
  • Dizolvați-vă LLC în orice alte state în care ați făcut afaceri
  • Plătiți-vă taxele finale de salarizare dacă aveți angajați
  • Închideți și soluționați conturile furnizorului
  • Lichidează inventarul final
  • Anulați orice licențe de afaceri și leasinguri
  • Completați și depuneți declarațiile fiscale finale ale LLC
Întrebarea 2 din 10:
Trebuie să angajez un avocat pentru a-mi dizolva LLC-ul?
  1. Imagine intitulată Închideți un LLC în Florida Pasul 2
1. Nu, dar este o idee bună să angajezi unul pentru a vă uita peste documentele finale. Procesul de lichidare a unui LLC poate fi complicat în sine - poate fi cu siguranță mai complex pentru a închide o afacere decât pentru a începe unul. Este în avantajul dvs. să aveți un avocat să vă ajute, astfel încât să vă puteți asigura că totul se face corect. În caz contrar, ați putea să fiți responsabili personal pentru datoriile afacerii pe linie.
  • Căutați un avocat local care întâmpină lichidarea LLC-urilor care sunt similare în dimensiune și domeniu de aplicare la dvs. Vor ști de obicei exact ce trebuie să faceți și vă poate ajuta să configurați o cronologie.
  • Dacă LLC dvs. este relativ simplu și nu aveți parteneri, probabil că aveți grijă de ea pe cont propriu. De exemplu, dacă ați început un LLC pentru a lucra cu clienții când ați freelancing și nu mai faceți nici o lucrare independentă, probabil că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la angajarea unui avocat.
Întrebarea 3 din 10:
Ce documente trebuie să închid LLC-ul meu?
  1. Imagine intitulată Închideți un LLC în Florida Pasul 3
1. Din punct de vedere tehnic, tot ce aveți nevoie este o declarație de terminare. Veți vedea, de asemenea, acest lucru la care se face referire la secretarul site-ului web al statului ca "Articole de dizolvare." Puteți descărca formularul oficial la http: // formă.Sunbiz.Org / PDF / CR2E048.pdf Dacă doriți să o analizați înainte de a vă depune. În acest fel, puteți obține informațiile de care aveți nevoie înainte de a vă așeza să o completați.
  • Împreună cu declarația, există un formular opțional intitulat "Aviz de dizolvare a societății cu răspundere limitată." Acest formular vă permite să specificați unde trebuie depuse orice revendicări remarcabile împotriva LLC (cum ar fi datoriile datorate). Odată ce ați depus această notificare, orice revendicări împotriva LLC dvs. sunt interzise, ​​cu excepția cazului în care sunt depuse la Curte în termen de 4 zile de la data depunerii anunțului.
  • Notificarea este opțională, dar este o idee bună să mergeți mai departe și să o completați doar în caz. Nu costă nimic pentru ao depune dacă faceți acest lucru atunci când depuneți declarația de terminare. Dar dacă așteptați, va trebui să plătiți încă 25 de dolari pentru ao depune.
Întrebarea 4 din 10:
Cât costă închiderea unui LLC?
  1. Imagine intitulată Închideți un LLC în Florida Pasul 4
1. Începând cu anul 2021, costă 25 de dolari pentru a depune o declarație de terminare. Aceasta este singura taxă necesară pentru a închide un LLC. Dacă doriți o copie a certificatului de stare, care certifică faptul că LLC dvs. nu mai este activă, solicitați certificatul și plătiți încă 5 $. Acest certificat nu este necesar, dar unele instituții, cum ar fi banca dvs., ar putea solicita acest lucru.
  • De asemenea, puteți obține o copie certificată a certificatului de stare pentru 30 USD. Dacă o instituție lucrează cu LLC a indicat că au nevoie de un certificat de statut, să afle dacă trebuie să fie certificat înainte de a vă dizolva LLC.
Întrebarea 5 din 10:
Pot închide LLC-ul meu pe Sunbiz?
  1. Imagine intitulată Închideți un LLC în Florida Pasul 5
1. Da, puteți închide LLC prin intermediul contului dvs. LLC Sunbiz. Mergi la https: // efile.Sunbiz.org / dizolvelc.HTML și introduceți numărul documentului pentru articolele de organizare ale LLC pentru a începe. Pur și simplu completați declarația și trimiteți-o online.
  • Tastarea numelui dvs. pe formularul servește drept semnătură.
  • Plătiți taxa de depunere și orice alte taxe pentru un certificat de statut sau copii certificate utilizând un card major de credit sau de debit.
Întrebarea 6 din 10:
Dacă nu vreau să-mi dau seama de LLC online?
  1. Imagine intitulată Închideți un LLC în Florida Pasul 6
1. De asemenea, puteți imprima declarația de terminare și poștă. Descărcați formularul la http: // formă.Sunbiz.Org / PDF / CR2E048.pdf. Puteți să o completați pe computerul dvs. sau să o imprimați și să o completați cu mâna. Imprimați formularul, semnați-l și trimiteți-l prin poștă împreună cu un cec pentru taxele dvs., la făcut la "Florida Departamentul de Stat." Utilizați următoarea adresă:
  • Înregistrare Secțiunea
    Divizia de corporații
    P.O. Caseta 6327
    Tallahassee, FL 32314
Întrebarea 7 din 10:
Unde pot găsi numărul documentului Florida?
  1. Imagine intitulată Închideți un LLC în Florida Pasul 7
1. Căutați pe site-ul Sunbiz pentru a găsi numărul documentului. Mergi la http: // căutare.Sunbiz.Org / Inquiry / Corporationsearch / ByName și introduceți numele LLC. Aceasta este, de obicei, cea mai rapidă modalitate de a vă aduce înregistrarea, deși puteți căuta și agentul înregistrat sau EIN.
  • Dacă ați angajat o companie de servicii agenți înregistrați pentru a servi ca agent înregistrat, probabil că nu este o idee bună să căutați cu acel nume - probabil că veți trage sute de înregistrări pe care trebuie să le dezavurnizați pentru a vă găsi LLC.
Întrebarea 8 din 10:
Cât durează să proceseze dizolvarea?
  1. Imagine intitulată Închideți un LLC în Florida Pasul 8
1. Dacă trimiteți online, este nevoie de 2-3 zile lucrătoare pentru dizolvarea dvs. la post. Dacă ați trimis prin poștă într-o copie de hârtie, poate dura o altă săptămână sau astfel pentru formularul care urmează să fie procesat și postat pe Sunbiz. Verificați Sunbiz pentru a afla starea.
Întrebarea 9 din 10:
Când va avea efect dizolvarea?
  1. Imagine intitulată Închideți un LLC în Florida Pasul 9
1. Dizolvarea poate intra în vigoare la o dată de alegere. Implicit, LLC dvs. va fi dizolvat la data depunerii articolelor dvs. de dizolvare. Dacă doriți, totuși, puteți specifica întotdeauna o dată pe care doriți ca dizolvarea să aibă efect. Alegeți această opțiune dacă doriți să vă dizolvați LLC la o anumită dată mai târziu decât data depunerii.
  • De exemplu, să presupunem că mergeți și să vă depuneți articolele de dizolvare pe 15 martie, dar nu intenționați să vă închideți oficial afacerea până la 1 iunie. V-ați lista pe 1 iunie ca dată pe formularul dvs. și aceasta ar fi data la care dizolvarea ar avea efect.
  • Dacă trimiteți o trimitere în formulare, ar putea fi o idee bună să specificați o întâlnire doar pentru a cunoaște data exactă. În caz contrar, nu veți ști când dizolvarea se face până când apare la Sunbiz.
Întrebarea 10 din 10:
Ce fac cu numărul ID-ului fiscal al LLC?
  1. Imagine intitulată Închideți un LLC în Florida Pasul 10
1. Închideți contul dvs. de afaceri cu IRS după ce ați plătit taxele finale. Trimiteți o scrisoare către IRS împreună cu notificarea pe care ați primit-o când ați fost atribuit EIN (dacă îl aveți în continuare). În scrisoare, includeți numele juridic complet al afacerii dvs., al afacerii dvs., adresa afacerii dvs. și motivul pentru care doriți să închideți contul. Trimiteți-vă scrisoarea la următoarea adresă:
  • Serviciul de Venituri Interne
    Cincinnati, OH 45999
Partajați pe rețeaua socială:
Similar