Cum să devii o celebritate

Aceste zile, este mult mai ușor să devii o celebritate. Social media face mai ușoară și mai rapidă să se conecteze cu grupuri mari de oameni. Ajungeți la statutul de celebritate, totuși, aveți nevoie de timp și un angajament. Nu se va întâmpla peste noapte, dar există puține modalități de a face mai multe șanse să se întâmple.sper ca ajuta!

Pași

Partea 1 din 3:
Aranjand scena
  1. Imaginea intitulată deveni o etapă de celebritate 7
1. Alegeți tipul de celebritate. Există o mulțime de tipuri diferite de celebrități de la cântăreți și actori la bloggeri, scriitori de ficțiune, umanitari, modele sau, chiar și bucătari. Pentru a deveni o celebritate, trebuie să alegeți o zonă pentru a deveni o celebritate în. Pur și simplu "a fi o celebritate" nu te va face prea departe, deoarece este prea vag, scopul de a lucra spre.
  • Este, de asemenea, bun să decideți dacă sunteți în căutarea de 15 minute de faimă sau dacă doriți ca celebritatea dvs. să fie un efort de-a lungul vieții. Primul este mai ușor de realizat, dar nu vă va oferi o putere mult mai durabilă. Acesta din urmă are nevoie de timp și efort pentru a realiza, dar va dura mult mai mult.
  • Imaginea intitulată deveni o etapă de celebritate 2
    2. Practică. Dacă doriți să fiți o celebritate la ceva, va trebui să lucrați până la un nivel care să facă ca oamenii să vrea să investească în tine. În timp ce este adevărat că celebritățile nu sunt întotdeauna cele mai bune la ceea ce fac ei, ei încă au tendința de a fi buni la ea, indiferent dacă acționează, cântând, scris sau gătit.
  • Puneți în fiecare oră în fiecare zi la câmpul ales. Acest lucru vă va ajuta să vă concentrați asupra efortului dvs. creativ și vă veți concentra pe obiectivul dvs., ceea ce vă cunoaște oamenii și munca dvs.
  • Imaginea intitulată deveni o etapă de celebritate 6
    3. Fii creativ. Există o mulțime de aceleași vechi vechi acolo, și este adevărat că pisicile de copie pot deveni bine cunoscute (gândiți-vă că multe pisici de copiere de cărți cum ar fi Amurg sau Harry Potter), dar este produsul original care este amintit cel mai bun. De asemenea, trebuie să puneți mult efort în acest lucru.
  • Aceasta înseamnă că puteți folosi lucrarea altora ca o săritură. Va trebui să adăugați propria dvs. flare sau individualitate la ceea ce vă prezentați. De exemplu: dacă doriți să scrieți un roman vampir, este minunat! Dar, în loc să copieze orezul Anne Orez sau Twilight de vampiri destul de nemuritori, veniți cu ceva neobișnuit despre vampirii dvs., ceea ce cititorii vor fi intrigați și vă amintiți.
  • Fiind creativ, în principiu, înseamnă să ai ceva pe care oamenii îl vor aminti, pentru că se remarcă. Desigur, acest lucru se poate despărți dacă sunteți prea concentrat pe originalitatea completă (nu există un astfel de lucru), dar ar trebui să vă taie ce lucru specific și original pe care îl oferiți, pentru că acesta vă va ajuta când vă vindeți proiectul.
  • Imaginea intitulată deveni o etapă de celebritate 8
    4. Studiați celebrități în câmpul ales. Trebuie să vedeți ce este popular în câmpul ales pentru a ști cum să vă comercializați astfel încât oamenii să vă vadă și veți obține o idee bună lucrurile pe care doriți să le evitați și lucrurile pe care doriți să le emiteți.
  • Vedeți cum celebrități au fost celebre. Șansele sunt, totuși, nu veți vedea toată munca de fundal care a intrat în obținerea lor la statutul lor de celebritate, dar veți putea vedea unde au început.
  • De exemplu: o mulțime de celebrități vorbesc despre primii lor ani și ce au făcut pentru a continua cariera lor. Studiați cum și unde au primit pauza care le-a permis să devină o celebritate și cât de mult trebuia să facă pur și simplu să ajungă la acel loc.
  • Imaginea intitulată deveni o etapă de celebritate 4
    5. Localizați oamenii care vă pot ajuta. O parte a devenind o celebritate este despre cine știi și cine vă ajută să vă atingeți scopul. Acest lucru nu înseamnă neapărat să se împrietenește o celebritate, dar este bine să găsiți pe cineva din industrie să acționeze ca un fel de mentor, pentru a vă ajuta să evitați capcanele.
  • Veți dori să angajați sau cel puțin să vorbiți cu un profesionist de marketing, deoarece o mulțime de lucruri de a obține celebru vine prin marketingul dvs. și veți dori, dacă este posibil, să aveți opinia unui expert cu privire la modul cel mai bun pentru a vă comercializa.
  • Chiar veți dori să achiziționați un mentor de un fel, cineva care are experiență în zona în care sunteți interesat să deveniți o celebritate. De exemplu: dacă doriți să deveniți un autor publicat (și celebritate), solicitați sfaturi de la alți scriitori.
  • Uitați-vă în jurul orașului sau în oraș și vedeți dacă există alții care merg la același scop și lucrează pentru a vă ajuta să vă ajute.
  • Partea 2 din 3:
    Devenind o celebritate
    1. Imaginea intitulată deveni o etapă de celebritate 1
    1. Dezvoltați-vă imaginea. Aceasta este o versiune a dvs., deoarece nu doriți să vă prefaceți că sunteți altcineva, dar o versiune mai ideală a dvs. Este persoana care vei fi public și pe care o vei valorifica când te markeri singur.
    • Practic, există două persoane diferite în această ecuație. E adevărat, care este falsificat, imperfect și apoi este idealizat (care este cel pe care îl veți vinde). Idealizați dvs. este perfect, uimitor și minunat.
    • Timpurile când trebuie să utilizați această imagine sunt atunci când vă vindeți dvs. și produsul dvs. (carte, cântând, gătit etc.) altora, indiferent dacă este publicul larg sau un editor sau producători de muzică. Amintiți-vă, idealizați că trebuie doar să fiți pe o perioadă scurtă de timp și apoi vă puteți întoarce la sinele dvs. obișnuit.
  • Imaginea intitulată deveni o etapă de celebritate 5
    2
    Puneți-vă de tine. Acesta este cel mare, pentru că dacă nu vă puteți comercializa, nu veți fi o celebritate. Oamenii care fac statutul de celebritate sunt cei care creează o imagine și apoi știu cum să vândă efectiv această imagine la orice industrie pe care doresc să o facă, precum și la publicul larg.
  • Explicați de ce sunteți unic. O parte din marketingul dvs. este de a arăta de ce oamenii ar trebui să fie interesați de tine. Ce este despre munca ta și despre prezența ta că oamenii ar trebui să-i placă.
  • Fii persistent. Marketingul dvs. înseamnă că este vizibil și vizibil înseamnă că trebuie să vă păstrați marketingul. De exemplu: dacă cartea dvs. continuă să fie respinsă de la editori, să trimită lucruri (ca niște povestiri scurte) la revistele literare pentru a obține credite de scriere care vă vor ajuta imaginea scriitorului dvs.
  • Înainte de a putea merge pe circuite media mari la show-ul zilnic sau la Ellen, va trebui să vă stabiliți pe loc local.v. și radio, astfel încât oamenii vor putea să vadă că sunteți o persoană bună de interviu și că oferiți un produs interesant și unic. Când te-ai înființat în tot ceea ce vrei să devii o celebritate, contactați-vă de știrile locale și lăsați-i să știe ce faci. Din nou, fii persistent. Dacă nu sunt imediat interesați, continuați să faceți ceea ce faceți și să le lăsați să știți ce faceți.
  • Imaginea intitulată deveni o etapă de celebritate 3
    3
    Utilizați social media. Social Media și Internetul au ajutat o mulțime de oameni să câștige o anumită cantitate de celebritate (sau notorietate) și deci este cu siguranță o bulevard pe care doriți să o luați în considerare atunci când încercați să deveniți o celebritate. În timp ce probabil că nu este mai bine să se bazeze numai pe social media, poate ajuta cu siguranță.
  • Unul dintre cele mai importante aspecte ale mediilor sociale are o prezență constantă pe Internet. Configurați un site care vă arată talentele. Du-te pe YouTube și creați un vlog. Deveniți parte a comunităților Tumblr și Twitter. Puteți vorbi despre alte lucruri decât talentul tău (și ar trebui, deoarece altfel oamenii vor pierde interesul). Doriți să vă creați un interes în dvs., deci asigurați-vă că utilizați idealizați dvs. dvs., pentru că vă comercializați încă în aceste interacțiuni.
  • Uită-te la oamenii care au realizat faima prin intermediul mass-media sociale (mai ales prin YouTube) și ia în considerare ceea ce au făcut și cum au făcut-o. Justin Bieber este unul dintre cele mai evidente, deoarece a fost descoperit prin videoclipurile sale YouTube, dar din nou a fost perseverența și talentul (are talent muzical) care a ajutat la ciment ceea ce a creat prin punerea lui acolo.
  • Un alt exemplu ar putea fi John Green Cine face videoclipurile YouTube înainte și înapoi cu fratele său Hank Hank Green, dar care a devenit, de asemenea, un autor de bestselling. El a creat baza de temelie pentru a se înscrie în scris, deoarece a avut deja un urme și deja, într-un sens, a demonstrat că imaginea lui a fost comercializată. Provocarea tranzacționabilă prin intermediul mass-media sociale, vă poate ajuta foarte mult pe termen lung pe termen lung.
  • Imagine intitulată 103422 9
    4. Dezvoltați o relație cu alte celebrități. O modalitate bună de a intra într-un domeniu este de a avea pe cineva care este deja un succes în asta. Nu este ușor să "faci prieteni" cu o celebritate, deoarece o tonă de oameni încearcă deja.
  • Abordați-le într-un cadru public, dacă puteți. Pentru actori sau scriitori, există ateliere și panouri pe care le stau la evenimente pe care le puteți participa și le puteți întâlni. De asemenea, vă puteți conecta cu o mulțime de celebrități prin intermediul social media, unde le puteți cere sfaturi.
  • Uneori este bine dacă aveți o clipă cu ei pentru a cere sfaturi despre cum au ajuns acolo unde sunt. Mulți oameni sunt bucuroși să-și împărtășească sfaturile și experiențele lor cu cineva care este interesat.
  • Partea 3 din 3:
    Menținerea statutului de celebritate
    1. Imaginea intitulată deveni o etapă de celebritate 9
    1. Păstrați-vă ideile. Unul ați atins statutul dvs. de celebritate, veți dori să vă păstrați. O modalitate bună de a face acest lucru este de a schimba lucrurile. Experimentați cu idei și opțiuni diferite.
    • Face mai mult de un lucru. Dacă sunteți cântăreț, de exemplu, încercați să dansați sau să modelați sau să acționați. Ramificat în comedie. Utilizați aceste lucruri în muzica dvs.
  • Imagine intitulată 103422 11
    2. Mențineți o relație bună cu fanii dvs. Fanii tăi sunt cei care te-au adus la locul în care te afli, prin propria lor devoțiune față de tine și trecând Cuvântul despre tine împreună cu alți oameni. Tratați-le cu respect. Mulțumiți-le în interviuri și în persoană.
  • Ia în considerare ocazional eliberarea ceva gratuit pentru ei (o download de poveste liberă sau o melodie gratuită).
  • Dacă cineva (mai ales un fan) oferă critici a ceea ce faci, nu te furios la ei. În schimb, dacă este abuziv, răspundeți în mod corespunzător prin blocarea acestora sau prin faptul că autoritățile se ocupă de ele (acest lucru poate însemna ceva de genul administratorilor pe Twitter etc.- Nu înseamnă neapărat poliția) și dacă nu este abuziv, angajați cu respect persoana să afle unde vin.
  • Imagine intitulată 103422 12
    3. Utilizați starea dvs. pozitiv. Dacă ați devenit o celebritate, înseamnă că o mulțime de oameni vă urmăresc și învățați de la dvs. și luați ceea ce spuneți ca Evanghelie. Există o mulțime de responsabilitate care vine cu a face acest tip de impresie asupra unui grup mare de oameni.
  • Organizați și participați la fonduri pentru cauze bune (foame de foame, asigurându-se că toată lumea are acces la îngrijirea sănătății și apa curată, terminând sclavia și traficul de sex). Da bani acestor cauze
  • Creșteți conștientizarea acestor probleme prin intermediul mass-media sociale și prin propria dvs. activitate.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă nu trageți la Stardom imediat, nu vă faceți griji! Nici o celebritate nu a ajuns acolo ușor, continuați să încercați și să nu renunțați! Nu vă așteptați să trageți la faimă, deoarece poate dura câțiva ani pentru a deveni o celebritate la nivel mondial.
  • Să rămâi întotdeauna pozitiv și să nu renunți niciodată.
  • Nu renunta niciodata si crede in tine pentru ca o poti face.
  • O minciună poate călători pe jumătate în întreaga lume, în timp ce adevărul își pune doar pantofii...Fii tu însuți!
  • Haterii vor ura, dar nu lasa sa te opreasca.
  • Nu folosiți faima într-un mod rău. Sprijini organizațiile de caritate locale cu unele dintre banii dvs. bine câștigați și ați putea obține un strigăt pe știri!
  • Fiți întotdeauna pozitivi Nu lăsați pe nimeni să te privească pentru că sunteți tineri stabiliți exemple pentru credincioși.
  • Au cât mai multe conexiuni posibil, inclusiv alte celebrități.
  • Dacă cineva din familia ta este faimos, cereți-i să vă ajute.
  • Porniți un spectacol web sau creați o revistă pentru orașul sau comunitatea dvs.
  • Avertizări

    Fi conștient de înșelători. Propunerile agențiilor talentelor ar trebui să fie libere. Dacă cineva vă cere banii, nu le ascultați.
  • Contrar credinței populare, fiind o celebritate nu este întotdeauna ușoară. Odată ce sunteți faimos, viața personală nu mai este propria dvs. Încercați să o păstrați separat cât de mult puteți.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar