Cum să fii rar pe gemul de animale pentru non-membri

Pe gemul de animale, se pare întotdeauna că nu există altceva decât membrii de pretutindeni. S-ar putea să vă simțiți copleșiți - nu există prea mulți membri care apar, de obicei, într-un singur loc. Din păcate, majoritatea membrilor non-membre sunt agresați, în special de către membri. Dacă sunteți în căutarea de a deveni rare ca membru care nu este membru pe geamul animalelor fără a avea sentimentele dvs. rănit, derulați în jos pentru a afla cum.

Pași

Metoda 1 din 2:
Demararea
  1. Imaginea intitulată Fii rară pe gem de animale pentru non-membri Pasul 1
1. Alegeți un nume răcoros pentru contul dvs. de blocare a animalelor. Cu atât este mai unic, cu atât mai bine. În acest fel, puteți fi distins de ceilalți și dacă primiți mai rare în viitor, Jammers va face clic pe numele dvs. de nume și să vă comercializeze.
  • Image denumită rare pe gem de animale pentru non-membri Pasul 2
    2. Du-te pe gem de animale ori de câte ori poți. O dată sau de două ori pe zi este ideal, dar dacă nu puteți, atunci nu este o afacere mare. Alții vor începe să vă recunoască mai mult că sunteți în jurul valorii de același server.
  • Imaginea intitulată Fii rară pe gem de animale pentru non-membri Pasul 3
    3. Continua Animal blocaj în zilele de luni. Luni au "Element rar de luni" În magazine - acestea sunt raze pe care le puteți cumpăra în magazine doar pentru o zi. Odată ce au ieșit din magazine, ei devin mai rare, iar unii ar putea deveni mai rare decât spikes (e.G. căptușele rare și cele care nu sunt rare). Du-te la magazine, fie magazinul de haine, fie magazinul Den (dar mai ales magazinul de îmbrăcăminte) și obțineți obiecte rare. Rețineți că unele rares sunt doar pentru membri - încercați să tranzacționați pentru elementul rar al membrilor luni, dar nu faceți față comerțului deoarece acestea sunt încă în magazine - nu vor deveni mai rare până când nu sunt în afara magazinelor.
  • Imaginea intitulată Fii rară pe gem de animale pentru non-membri Pasul 4
    4. Faceți tranzacții corecte. Știți și rares. Evitați căutarea a ceea ce prețurile merită pe internet, deoarece informațiile disponibile există, de obicei, o înșelătorie, inexactă sau depășită. În schimb, întrebați câțiva prieteni adevărați că aveți în viața reală care, de asemenea, joacă acest joc. Dacă nu știu sau doriți mai multă verificare, întrebați în jurul Jamaa. Du-te la Aldan sau la un faimos al lui Jammer Den și întrebi Jammers Rare Ce articole specifice merită. Cu toate acestea, dacă vă răspund spui că merită un colier, un magazin cumpărat element, sau un element care nu este atât de rar, ele sunt un scammer evident. Ignorați-le și blocați-i să evite să fie scammed.
  • Întrebați ce articole mai puțin rare merită înainte de elementele extreme rare. În acest fel, dacă întrebați pe cineva ce este un element extrem de rar, veți ști dacă încearcă să vă scamă pentru că deja știți ce este un singur articol și, evident, un element rar mai mare nu merită acest element care este mai mică în raritate. Multiple din aceste elemente ar fi echitabil pentru un element rar mai mare.
  • Imaginea intitulată Fii rară pe gem de animale pentru non-membri Pasul 5
    5. Puneți ceva timp pentru a vă face să arătați minunat. Non-membrii pot avea doar până la două animale, dar cel puțin puteți să mergeți pe toți și să le răcoriți. Poate fi mai puțin consumator de timp numai având două animale oricum, și asta e un lucru bun pentru că există o mulțime de alte lucruri de făcut în viața ta. Alegeți culorile de potrivire și îmbrăcăminte decentă. Încercați să nu utilizați prea mult magazin cumpărat îmbrăcăminte, dar uneori un colier, eșarfă de panglică sau chiar o pălărie de brânză nu va face rău. Unii non-membri sunt rare, dar nu au aspect rar - au cea mai mare parte a celor amuzante. Faceți tot ce vă place cu aspectul dvs. și fiți creativi.
  • Imaginea intitulată Fii rară pe gemul de animale pentru non-membri Pasul 6
    6
    A deveni prieteni cu jammeri populare de gem de animale. Începeți prin a fi frumos și de ajutor. Fiind bun și spunând lucruri frumoase celorlalți jammers ajută să facă prieteni mai rapidă. De exemplu, dacă cineva are un nume de utilizator rece sau un aspect frumos, spune, "Îmi place numele de utilizator / aspect!" Ei ar putea chiar să vă mulțumească.
  • Faceți o mulțime de prieteni în general. Niciodată nu știi cine ar putea să-ți împărtășească un rar cu tine. Luați în considerare să mergeți la Aldan pentru a găsi prietenii. Acolo, există o mulțime de membri, dar și membri care sunt împrăștiați. Încercați să porniți o conversație cu un membru care nu este membru al unui membru - membrii uneori, din păcate, bully neacoperirii, deci este mai bine să vă distrați cu cineva care are ceva în comun. Un exemplu ar putea fi un alt membru care nu are și elemente rare. Petreceți unul cu celălalt și dacă amândoi devii rară în viitor, împărtășiți unii dintre ei cu prietenii tăi.
  • Imaginea intitulată Fii rară pe gemul de animale pentru non-membri Pasul 7
    7. Salvați și colectați articole. Dacă cumpărați într-un fel de articole rare, articole epice minunate sau chiar elemente non-rare care sunt în afara magazinelor, le păstrați, deoarece probabil vor deveni mai rareori! Colectați articole cum ar fi armura spirituală, armura fantomă, dinți monstri, cărămizi de aur etc. Unii jammers vor dori de fapt aceste elemente pentru elementele lor rare (e.G. 3 cărămizi de aur pentru o armă de încheietura mâinii subterane sau pentru un corp spiritual pentru o denumire beta).
  • Creați conturi de rezervă. Plasați aceste rares în copii de rezervă, dar păstrați unele în contul dvs. principal pentru situații de urgență. Deoarece non-membrii au mai puțin spațiu de inventar, veți dori să salvați unele rares pe backup pentru mai mult spațiu. Obțineți contul de rezervă și transferați elementele salvate și colectate în contul dvs. principal de fiecare dată când tranzacționați cele curente. Acest lucru vă va aduce în mod eficient mai multe raze și modalități de a deveni mai rare. Același lucru se poate face și pentru elementele denumite Den.
  • Metoda 2 din 2:
    Tranzacționarea până la elemente mai rare
    1. Imaginea intitulată Fii rară pe gem de animale pentru non-membri Pasul 8
    1. Începeți cu unele raze simple. Unele dintre aceste raze includ săbii de pirat non-membru, arcuri rare și săgeți, pălării de vulpe rare și pături uzate. Unele dintre aceste elemente sunt, de asemenea, mai rare decât altele, e.G. Black Member Pirate Sword (care este în valoare de o denumire beta - alte săbii de pirat non-membru sunt în valoare de mai puțin), arcul de zmeură și săgețile (un mic rar decât cele mai rare arcuri și săgeți - arcul neon și săgețile sunt, de asemenea, foarte rare Așa cum merită un guler roșu roșu / purpuriu), sau pătura neagră uzată (în valoare de o bandă de mână lungă de lungă durată). Puteți obține cele mai multe dintre acestea prin comercializarea elementelor stocate pentru ele, în special articolele Epic Wonders, cum ar fi cărămizi de aur și arcuri de aur și săgeți (care merită o mulțime de pietre i.e motivul Jammers le doresc). Salvați cât mai multe elemente rare rare de luni și să le comercializați pentru aceste rares, de asemenea.
  • Imaginea intitulată Fii rară pe gemul de animale pentru non-membri Pasul 9
    2. Du-te la aventuri. Luați în considerare revenirea fantomelor în modul HARD. Luați 2 conturi de backup cu dvs. și aveți un membru al lui Arctic Wolf Buddy sau Jammer du-te cu tine. Dacă aveți o recompensă bună pe un piept, deschideți același piept exact cu conturile dvs. de backup, pentru a obține mai multe recompense bune simultan. Unele recompense bune care pot fi răsplătite de această aventură sunt săbii de pirat non-membră, arcuri rare și săgeți, pături uzate, pălării de vulpe rare și cele mai bune din toate, capul rar (în valoare de Brățară rară de spiked). Colectați mai multe dintre aceste elemente pentru a începe mai întâi mici.
  • Imaginea intitulată Fii rară pe gem de animale pentru non-membri Pasul 10
    3. Comercializați până la Betas Den Betas sau Brățări Spiked. Puneți 3 sau 4 dintre aceste rare (puneți un cap de cap sau o pătură neagră uzată pentru a obține o bandă de mână de acolo de acolo dacă aveți unul) pe comerț și mergeți la serverul Aldan. Mergeți la un teren aglomerat. Spune ceva, cum ar fi, "Lista mea pentru o color și tip de brățară spiked] încheietura mâinii, jag dacă da,," sau dacă doriți ca niște betas, să spuneți "Comercializați-mă Membru Den Betas." Au și un membru al lui Betas, astfel încât să puteți face membri pentru alte spițe și să salvați cele care nu sunt membre. NOTĂ: Deoarece membrul Den Betas sunt pentru toți jammers, ele sunt mai valoroase decât cele membre.
  • Imaginea intitulată Fii rară pe gemul de animale pentru non-membri Pasul 11
    4. Comerțați-vă Den Betas pentru spikes. Cea mai bună modalitate de a începe să deveniți mai rare este să începeți cu spikes. Colierele Spiked sunt, de obicei, elementul de bază pe care mulți jammers le folosesc pentru a tranzacționa elemente, cum ar fi pălării de partid, căști, pălării fondatorilor și chiar elementele extrem de rare, inclusiv măștile Tan Tiki, blănuri magenta, etc. Începeți cu niște brățări spiked și apoi comercializați cele pentru gulere rare spiked.
  • Image denumită rare pe gem de animale pentru non-membri Pasul 12
    5. Scopul de a obține 2 dorințe rele și de a le comercializa pentru un bun lung. Încercați să obțineți 2 dorințe mai bune și încă o lungă perioadă de timp și ați putea să obțineți un guler negru lung. Acest lucru poate dura destul de mult, dar colectarea continuu a spikes cu membrul Non Betas, precum și alte mici raze vă vor primi mai rar într-o chestiune de 1 sau 2 luni. Odată ce obțineți o lungă perioadă de timp, de obicei, mai multe alte raze ar putea fi oferite.
  • Imaginea intitulată Fii rară pe gem de animale pentru non-membri Pasul 13
    6. Adună suficiente gulere lungi spiked. Comercializați gulerele lungi pentru lungimi negre dacă doresc, sau un roșu lung și adăugați pentru o cămașă. De asemenea, puteți tranzacționa mai multe tipuri de vârfuri și obiecte rare pentru pălării de partid, deoarece raritatea lor se ridică la aproape la fel de mult ca și centralele. Au cel puțin o pălărie de partid sau căptușeală și câteva spikes și comercializați până la articole mai rare.
  • Imaginea intitulată Fii rară pe gemul de animale pentru non-membri Pasul 14
    7. Creeaza o "beta" den. Aceasta este o zi în care puneți toate modelele dvs. de bet-dvs. de a ști ce veți face comerț și ce aveți Betas pe care îl aveți. Comerț suplimentar rares, cum ar fi uciși, arcuri rare și săgeți, etc., pentru membrul Den Betas și, ocazional, acceptați membrul den Betas să utilizeze pentru comerț. Salvați cât mai mulți membri, cât mai mult posibil, deoarece sunt mai valoroși. De asemenea, puteți utiliza membrul Den Betas în cazul în care cineva dorește den betas pentru elementele lor mai rare (e.G. 20 den betas pentru o pălărie de fondatori).
  • Imaginea intitulată Fii rară pe gemul de animale pentru non-membri Pasul 15
    8. Comerțul pentru articole bune și populare pentru aspectul non-membru. Unele dintre aceste articole includ ochelari rari, arcuri de neon și săgeți, pălării de paie și inele de lumină. Cele mai multe dintre aceste elemente merită și spikes. Setați un obiectiv pentru a obține mai multe dintre aceste elemente la un moment dat ca să puteți face un aspect răcoros și să devină mai rar în același timp. Nu numai că vă puteți tranzacționa pentru a deveni mai rar ca membru care nu este membru, dar chiar și pentru a vă face rău pentru animalele dvs. doar pentru distracția lui.
  • sfaturi

    Cumpărați câteva articole din minuni epice în Canyons Coral.
  • În timpul articolului rar luni, cumpărați mai multe raze, astfel încât să puteți schimba încă excedentul pentru o rară bună pe care nu o aveți.
  • Încercați să nu faceți schimbarea frecvent a membrilor dvs. sau a membrilor dvs. Aceste lucruri pot crește de obicei în valoare și pot deveni mai rare decât elementele care nu sunt membre.
  • Avertizări

    Unii oameni pot crede că încerci să arăți, așa că întotdeauna să fii bun.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Contul de blocare a animalelor
    • 2 sau 3 Conturi de blocare a animalelor de rezervă
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar