Cum să fină oamenii și situațiile

Să presupunem că vi se cere să faceți o listă a primelor cinci motive pentru că doriți să lăsați pe planetă Pământ - șansele sunt ridicate ca, dacă sunteți ca majoritatea oamenilor, atunci ceva care implică o altă persoană ar fi în partea de sus a unei astfel de liste. Similar cu furnicile și albinele, ființele umane sunt o specie socială, iar acest articol va elucida cum să lapte fiecare relație și situație pentru tot ce merită.

Pași

  1. Imagine intitulată Finesse Oameni și situații Pasul 1
1
A stabili un contact vizual. Această voce din interiorul capului este adevărata dvs. dvs. și cea mai bună modalitate de a verifica dacă ați luat o notă de altă persoană și că o altă persoană a luat notă de tine este prin contactul cu ochii blând. Un zâmbet, o strângere de mână sau un pat pe umăr sunt toate modalitățile de recunoaștere și de respectare a prezenței altui.
  • Imagine intitulată Finesse Oameni și Situații Pasul 2
    2
    Amintiți-vă numele și le folosiți adesea. Aveți grijă să pronunți corect și să scrieți numele unei alte persoane în interacțiunile dvs. cu alta. Fiți condiționarea sau nevoia egoistă de a vă simți importantă, există ceva special în a auzi numele care face o persoană mai atentă și mai deschisă la ceea ce are loc între voi doi.
  • Imagine intitulată Finesse Oameni și situații Pasul 3
    3
    Dați complimente autentice. Oamenii tind să aibă un talent inconștient pentru a detecta o falsă, astfel încât să ia timp pentru a studia o persoană și pentru a-și exprima admirația pentru o putere bona fide. Aceasta este o putere pe care trebuie să o încurajați mai mult despre ceea ce este bun despre o persoană.
  • Imagine intitulată Finesse Oameni și situații Pasul 4
    4
    a exprima muțumire. Dacă o persoană își ia timpul, efortul, atenția sau banii pentru a spune sau a face orice beneficii pentru dvs., cel mai puțin ați putea face este să recunoașteți acest lucru și să exprimați aprecierea pentru aceasta. Există limite în orice sens al dreptului și aceasta este una dintre cele mai bune modalități de a indica altora pe care îl prețuiți sau cu cuvintele și acțiunile sale. Dacă cineva vă invită să participați la ceva, poate că un mic cadou de noutate poate fi potrivit.
  • Imagine intitulată Finesse Oameni și situații Pasul 5
    5
    Avea un sentiment de umor. Eul dvs. nu este atât de fragil încât nu poate supraviețui un pic de critici cinstiți aici și acolo sau chiar să-l aleg că nu meritați cu adevărat un compliment pe care cineva încearcă să-l plătească. Încercați să râdeți cu oameni și nu la Oamenii - acest lucru este cel mai bine realizat, permițându-vă să fiți vulnerabili. Momentele jenante se întâmplă tuturor și ar trebui să fie tratate cu sensibilitate, dar și cu un Wink Sly.
  • Imagine intitulată Finesse Persoane și situații Pasul 6
    6
    Fi empatic. Într-adevăr încercați să vă plasați imaginativ în pantofii unei alte persoane în orice măsură posibilă și încercați să aderați la "regula de aur" în orice situație pe care o căutați o rezoluție. Amintiți-vă de vechea zicală pe care o prindeți mai multe muște cu miere decât cu oțet și încercați să conțați sentimente de ostilitate. F
  • Imagine intitulată Finesse Oameni și situații Pasul 7
    7
    Fii pacient selectiv. Cu atât de mult de făcut în atâta timp, este nevoie de discernământ pentru a evalua care interacțiunile merită cu adevărat concentrarea și implicarea noastră de 100%. Acest lucru este valabil mai ales atunci când se ocupă de soțul / soția, copiii și clienții sau clienții.
  • Imagine intitulată Finesse Oameni și situații Pasul 8
    8. Rafinați arta "Dropping Dropping" și "Eveniment Dropping."V-ați fi surprins de modul în care menționarea unui anumit nume sau a unui eveniment public ar putea să vă ridicați instantaneu statutul în ochii altcuiva, dar totuși să încercați să vă mențineți integritate in aceasta zona. Să presupunem că ați fost la un anumit eveniment național sau sa întâmplat să frecați umerii cu o anumită pictogramă culturală sau mai practic că participați la același centru de fitness ca și șeful unei persoane cu care negociezi o afacere cu. Stăpânește arta mentionării tacturilor aici și acolo.
  • Imagine intitulată Finesse Oameni și situații Pasul 9
    9
    Fii energic, pozitiv și perfecționist. A fost exprimată faptul că unele dintre cele mai mari orchestrații ale oamenilor au fost făcute de bărbați, femei sau gralise care erau răcoritoare, dar au fost concomitent de neîncetat ca șacaliști. După ce a spus că, este o oprire de a se angaja cu persoanele care par a fi lipsite. Să zbori în aspect, cuvinte și acțiuni. Mândria rulează adânc pentru a genera curajul de a ridica. În fiecare zi este o nouă oportunitate de a achiziționa viața, bucuria, înălțimea, însoțirea și demnitatea - îl prinde cu ambele mâini, ambele picioare și unicitatea capului tău! Păstrați în formă, bine odihnit, bine oxigenat, bine hidratat, bine hrănit și fiți pregătit să vă ofere celor mai buni de la existența și să vă așteptați cel mai bun de la existență - maestru și să maximizați valoarea neîncetat pentru a evolua la cea mai mare destinativă cerească.
  • Imagine intitulată Finesse Oameni și situații Pasul 10
    10. Identificați ce este în el pentru dvs., precum și ce este în el pentru cealaltă persoană. Suntem în mod natural egoist și acest lucru este în interesul auto-conservării. Amintiți-vă că pentru fiecare persoană pe care o întâlniți pe el sau ea este literalmente cea mai importantă persoană existentă.
  • Face lucrurile evidente în mod clar oamenilor atunci când depuneți o plângere sau exprimarea unei dorințe. De exemplu, dacă ați fost pe un avion care a scurs apă pe copilul dvs., vă poate ajuta să adăugați în plângerea dvs. pe care intenționați să o scrieți un articol ziarului local în căutarea unei forme de compensare plăcută pentru dvs. și de suferința copilului dumneavoastră. Veți fi mai bine să faceți acest lucru cu practica.
  • Imagine intitulată Finesse Oameni și Situații Pasul 11
    11. Utilizați resursele cu înțelepciune și responsabilitate. Fiecare beneficiu în viață are un cost de un fel de felul în care este corect că beneficiarul beneficiului ar trebui să sufere cheltuielile. Este un avantaj personal enorm de a avea puterea și curajul de a tolera în mod obișnuit disconfortul constructiv pentru a profita la maximum de oportunitățile disponibile pentru dvs. Indiferent dacă stilul dvs. este flamboyant și peste-sus sau simplu și elegant, pentru a fi risipitor sau distructiv cu timpul, banii și energia este foarte iresponsabil. Ca și în cele mai multe domenii ale vieții, viața fină și militară este o artă și o știință care eventualează cel mai bine cu un plan, priorități și persistențe de concentrare și efort.
  • sfaturi

    Fii real - este cel mai rar și cel mai special dar pe care îl puteți extinde, eventual la altul!
  • Petreceți timp în oglindă cu dvs. și cu adevărat apreciați ceea ce aveți de oferit omenirii. Nu există preț care să poată fi pus pe capacitatea de a sta în fața unei oglinzi și de a vă bucura cu adevărat de faptul că ați câștigat respectul persoanei pe care le vedeți să vă priviți înapoi. Purtați această mândrie cu dvs!
  • Comunicarea este aspectul cel mai esențial al oricărei relații sau întâlniri, deci aveți grijă de ceea ce spui și cum spuneți acest lucru, precum și pentru a face un efort de a fi un bun ascultător, oferind în același timp sfat înțelept.
  • Operați dintr-un loc de auto-încredere și perfecționați instinctele și reflexele văzând fiecare experiență ca nu doar o repetiție de îmbrăcăminte, ci ca o prezentare reală.
  • Un aspect lustruit va spori cu adevărat calitatea oricărei întâlniri cu o altă ființă umană.
  • Fiecare moment al vieții tale este alcătuit din aspecte dorite, nedorite și neutre ale existenței și ar trebui să o luați așa cum vine cu o poziție de demnitate recunoscătoare și să profitați la maximum de ea.
  • Ajută atunci când iubiți cu adevărat oamenii și ați văzut cu adevărat o altă persoană ca o extensie a dvs., oricât de îndepărtată.
  • Căutați să vă rotiți pe ceilalți să vă îndreptați pe alții să vă încânți prin personalizarea salutărilor și expresiilor generice cu stilul dvs. de semnătură și amintiți-vă că zilele de naștere sunt ocazia în care orice persoană merită în special o sesiune de confidențialitate.
  • Găsiți binele în fiecare persoană și creșterea în orice situație pentru a spori pozitivitatea Aurii dvs.
  • Sunteți cuvintele voastre și acțiunile voastre, astfel încât să aveți grijă să vă scoateți, integritatea și capacitatea dvs. de a fi de încredere prin faptul că sunteți necinstit în caracter.
  • Permiteți standardele dvs. personale înalte și dispoziției dvs. meticuloase să vă înclină să îmbrățișezi și să prezinte în mod constant perfecțiunea cu un gust discriminatoriu și un stil relaxat fără efort.
  • În meciurile verbale de tenis de dialog, furnizează dovada că vă ascultați cu adevărat și angajați prin repetarea cuvintelor verbale sau a segmentelor despre ceea ce ți-a fost spus ca un gest "oglindire" maxtilă al tovarășului tău în răspunsurile tale - fii creativ cu asta.
  • Avertizări

    Acest articol nu sugerează să fie un Pushover sau un Doaormat, dar este mai degrabă cum să negociezi terenul vieții cu clasa, carisma și compasiunea.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar