Cum de a evolua grubbin în pokémon sun și lună

În Pokémon Sun și Lună, Grubbin este un Pokémon de tip insectoide care evoluează în Charjabug de tip Electric, care evoluează în BUG / Vikavoolt de tip electric. Acest articol va explica cum să evoluați Grbbin prin toate formele sale.

Pași

  1. Imagine intitulată Evolve Grubbin în Pokémon Sun și Luna Pasul 1
1. Ia un grubbin. Aveți o șansă de 10% de a găsi Grubbin pe Route 1, Route 4, Route 5 și Route 6, astfel încât găsirea o dată poate dura ceva timp. Veți găsi una la oriunde de la nivelul 3 la nivelul 17, în funcție de traseul în care căutați.
  • Bilele nete sunt o minge bună pentru a prinde grubbin cu că lucrează cel mai bine pe bug și tip de apă Pokemon. Dacă sunteți la începutul jocului, toate bilele Poké au o rată de captură de 100% pe ruta 1 (rețineți că acest lucru nu va fi mai târziu în joc).
  • Imagine intitulată Evolve Grubbin în Pokémon Sun și Luna Pasul 2
    2. Nivelul dvs. Grubbin la nivelul 20. Din moment ce Grubbin este un Pokémon de tip bug, este super eficient împotriva ierbii, întunericului și Pokemon-ului de tip psihic.
  • Dacă Grubbin continuă să lege în luptă, porniți Exp. Acțiune, pe care le puteți găsi în sacul dvs.
  • De asemenea, puteți da Grubbin a Bomboană rară pentru a obține un nivel.
  • Odată ce Grubbinul dvs. este nivelul 20, acesta va evolua în Charjabug.
  • Imagine intitulată Evolve Grubbin în Pokémon Sun și Luna Pasul 3
    3. Du-te la Vast Poni Canyon pe Insula Poni. Aceasta este ultima insulă pe care o veți întâlni în joc. Va trebui să fiți în interiorul canionului pentru a vă dezvolta Charjabug.
  • Imagine intitulată Evolve Grubbin în Pokémon Sun și Luna Pasul 4
    4. Nivelul dvs. Charjabug în interiorul lui Vast Poni Canyon pentru a evolua în Vikavolt. Acest lucru funcționează la orice nivel, cu excepția nivelului 100, astfel încât să puteți avea un Vikavoolt la nivel scăzut ca nivelul 21.
  • Veți găsi Pokémon de tip Luptă ca Mackooke, întuneric / zboară Pokémon precum Mukrow, Oțel / Flying-Type Pokémon, cum ar fi Skarmory, Pokémon de tip rock, cum ar fi Boldore și Lycanroc, Pokémon de tip Rock / Fairy, cum ar fi Carbkink și Dragon- Tip Pokémon ca Jangmo-O în Canyon. Lupta cu acestea pentru a câștiga experiență și nivel.
  • De asemenea, puteți da Charjabug a Bomboană rară pentru a obține un nivel.
  • sfaturi

    Din moment ce Grubbin va fi un nivel destul de scăzut, puteți folosi bile de cuiburi pentru a le face mai ușor.
  • Dacă Grbbbin solicită cu succes un aliat în timp ce încercați să o prindeți, va trebui să învingeți unul dintre Grubbin înainte de a putea arunca bilele Poké. Fi pregătit pentru potențialul unei bătălii care durează un timp, deoarece acest lucru se poate întâmpla de mai multe ori într-o singură luptă. Acest lucru nu va putea să se întâmple până când nu ați bătut primul proces, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la acest lucru dacă ați capturați un Grubbin la începutul jocului.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar