Cum să depuneți o petiție

Dreptul de a adresa petiție u.S. Guvernul este prezentat în primul amendament și acest drept permite americanilor să stea în mod oficial împreună și să ceară schimbarea unei anumite probleme. În timp ce petiția poate fi o cale mai puțin folosită pentru a aborda liderii politici, aceasta oferă și o modalitate importantă pentru ca oamenii de zi cu zi să fie audiată și să ceară oficialilor aleși să ia măsuri. Dacă vă simțiți pasionați de o problemă, petiția este un mod scăzut de cost pentru a vă ocupa de schimbarea comunității dvs. În plus, petițiile pot fi folosite pentru a permite alegătorilor să introducă legi propuse sau amendamente constituționale pe un vot în timpul unei alegeri. Aceste tipuri de petiții pot fi, de asemenea, numite "inițiative" sau "referendums."

Pași

Partea 1 din 6:
Creând o petiție
  1. Imagine cu titlu de conduită Pasul 4
1. Identificați o problemă pe care doriți să o abordeze guvernul. Indiferent dacă este vorba de regulamentul național al armei sau plasarea unui semn de oprire la o intersecție aglomerată, trebuie să identificați o problemă pe care vă simțiți foarte mult și pe care doriți ca guvernul să ia măsuri.
  • Imagine intitulată de cercetare Pasul 15
    2. Verificați cerințele guvernamentale pentru petiții. Guvernele statale sau locale pot stabili cerințe specifice pentru o petiție. Trebuie să contactați agenția guvernamentală locală și să întrebați cu privire la orice cerințe și să solicitați o petiție de probă. Aceste cerințe ar putea include:
  • Tipul de informații care trebuie conținut în petiție.
  • Formatul petiției.
  • Numărul de semnături necesare.
  • Indiferent dacă vi se cere să obțineți permisiunea pentru petiția dvs. înainte de a începe să o difuzați și să colectați semnături.
  • Numele și adresele reprezentanților desemnați.
  • Dacă sunteți petiționarea unei entități guvernamentale, ar trebui, de asemenea, să verificați dacă a existat deja o petiție depusă în această privință și solicită agenției care sunt regulile privind petițiile duplicate. Petițiile guvernamentale au reguli specifice și ar trebui să vă asigurați că noua dvs. petiție nu este declarată nevalidă deoarece este duplicativă.
  • Imaginea intitulată Fii un student inteligent Pasul 6
    3. Crează-ți propriul petiţie. Petiția dvs. ar trebui să conțină informații specifice care detaliază cauza dvs. și pașii pe care doriți să o luați de guvern. Când vă redactați petiția, asigurați-vă că petițiile au un titlu care captează esența campaniei dvs. și include numele dvs. și informațiile de contact.
  • Imagine intitulată de cercetare Pasul 5
    4. Precizați cererile dumneavoastră. Petiția dvs. ar trebui să conțină o secțiune care precizează în mod specific și concis problema pe care doriți să o abordați și răspunsul pe care îl solicitați de la agenția guvernamentală. Dacă solicitați ca un nou parc să fie construit în zona dvs., nu spuneți pur și simplu "ne-ar plăcea un parc nou."În schimb, spun:" Cerem ca Consiliul de parcuri și recreere să aloce bani pentru a finanța un nou parc în cartierul Lincoln al orașului nostru."
  • Dacă petiția dvs. este legată de o lege sau o regulă, specificați limba exactă pe care doriți să o modificați, adăugați sau eliminați cu propunerea dvs.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru burse Pasul 9
    5. Face un argument bine susținut. Pentru a avea o petiție reușită, trebuie să conțină un argument puternic susținut de dovezi. Argumentul dvs. ar trebui să arate cum propunerea dvs. ar aduce beneficii publicului larg. De exemplu, ați putea argumenta: "Ne cerem un parc nou pentru cartierul Lincoln, deoarece districtul nostru nu are parcuri. Avem nevoie de o zonă în care copiii noștri pot juca în siguranță în aer liber și să învețe și să se bucure de natură. Studiile au arătat că copiii care petrec cel puțin 60 de minute pe zi, jucând afară, sunt la un risc scăzut de obezitate din copilărie și alte probleme de sănătate. Oferind un spațiu sigur și educațional pentru ca copiii să joace în aer liber, Consiliul de parcuri și recreere va contribui la sănătatea și bunăstarea copiilor comunității."
  • Includeți documente și date care vă susțin argumentul. Creați o petiție care include fapte, diagrame, grafice, dovezi științifice sau fotografii care demonstrează de ce propunerea dvs. este solidă, necesară și un beneficiu comunității.
  • Listează legile sau regulile care susțin propunerea dvs.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru burse Pasul 4
    6. Creați un formular de semnătură. Aceasta este pagina (sau paginile) pe care oamenii își adaugă semnăturile. Puneți titlul petiției în partea de sus a paginii (de exemplu, petiția pentru New Park din Districtul Lincoln). În timp ce fiecare stat sau administrația locală poate avea reguli specifice cu privire la informațiile care trebuie să conțină pe pagina de semnătură și modul în care pagina ar trebui să fie formatată, este necesară, în general, unele sau toate informațiile următoare:
  • Numele tipărit al lui Signer.
  • Semnătura lui Signer.
  • Adresa de reședință a lui Signer.
  • Județul Signer.
  • Numărul de înregistrare a alegătorului Signer.
  • Data a fost semnată petiția.
  • Partea 2 din 6:
    Colectarea suportului pentru petiția dvs
    1. Imagine intitulată Aplicați pentru burse Pasul 11
    1. Vorbiți oamenilor în persoană. Pentru o problemă de importanță pentru o comunitate locală, puteți genera cel mai mult sprijin vorbind cu membrii comunității în persoană. La colectarea semnăturilor pentru petiția dvs., luați în considerare următoarele:
    • Du-te la locurile publice unde veți putea vorbi cu cei mai mulți oameni care credeți că va fi afectată de această petiție. Dacă petiția dvs. este pentru un parc public, participă la evenimente sportive locale de tineret și vorbește părinților.
    • Să participe la întâlnirile primăriei, forumurile publice sau alte adunări publice în care oamenii discută despre problemele comunității. Acest grup de cetățeni interesați poate fi cel mai simpatic pentru petiția dvs. și să vă sprijine cauza.
    • Când se apropie de membrii comunității cu petiția dvs., fiți întotdeauna politicos și considerați. Nimeni nu vrea să fie bombardat de un petiționar furios atunci când pur și simplu încearcă să ajungă la muncă.
    • Fiți atenți că, chiar dacă cineva vă susține cauza, el sau ea ar putea să nu fie în stare să facă acest lucru la acel moment exact din cauza constrângerilor economice sau economice. Pur și simplu le mulțumim pentru timpul lor. Aceiași oameni își pot aminti comportamentul politicos și vă pot contacta când au resursele sau timpul pentru a face acest lucru.
  • Imaginea intitulată spune la revedere la colegii Pasul 8
    2. Răspândiți lumea prin e-mail. Trimiteți-vă petiția dvs. tuturor prietenilor, familiei și cunoștințelor dvs. După trimiterea prin e-mail petiția originală, trimiteți două sau trei e-mailuri de urmărire care solicită un nou suport și actualizarea susținătorilor dvs. pe progresul dvs.
  • Imaginea intitulată Dezvoltați o relație cu un pas cu un client 7
    3. Creați o prezență online pentru petiția dvs. Indiferent dacă utilizați un forum online, social media sau a Blog, Crearea unei prezențe online poate crește dramatic numărul de persoane pe care le puteți educa și informa despre petiția dvs. Luați în considerare următoarele atunci când creați o prezență online pentru petiția dvs.:
  • Creați o zonă pentru discuții, astfel încât oamenii să poată pune întrebări și puteți răspunde.
  • Dacă vi se cere să trimiteți semnături cu hardcopie, alegeți câteva momente și locații convenabile (cum ar fi un magazin alimentar local), unde oamenii se pot opri și semnează petiția.
  • Utilizați o varietate de platforme media sociale pentru a vă răspândi mesajul.
  • Este deosebit de important să se creeze o prezență online pentru petiția dvs. dacă petiția dvs. se referă la o problemă națională. Luați în considerare utilizarea organizațiilor petiții online, cum ar fi schimbarea.ORG care transmite petiția dvs. către utilizatorii săi înregistrați. Casa Albă are, de asemenea, un site de petiție, unde puteți crea și semna petiții situate la HTTPS: // Petiții.casa Alba.Gov.
  • Imaginea intitulată Fii o bună dezbatere 2
    4. Utilizați mass-media pentru a atrage atenția asupra problemei dvs. Contactați ziarele locale și presa de știri de televiziune și să le educați despre problema și importanța acesteia pentru comunitate. Media de știri locale subliniază adesea povestiri despre interesul local și importanța. Acest tip de acoperire vă poate ajuta să ajungeți la o audiență mai largă.
  • Partea 3 din 6:
    Depunerea petiției
    1. Imagine intitulată obține o copie a certificatului de naștere în Ohio Pasul 6
    1. Trimiteți petiția dvs. la agenția locală, de stat sau federală corespunzătoare. Toate nivelurile de guvernare au reguli diferite care guvernează modul în care puteți depune o petiție. Pentru a identifica cerințele pentru depunerea unei petiții în comunitatea dvs., luați în considerare următoarele:
    • Vizitați site-ul statului dvs. Efectuați o căutare pe Internet cu numele statului dvs. urmat de "Cerințe petiției."Căutarea vă îndreaptă, de obicei, la legăturile corespunzătoare.
    • Pentru o agenție guvernamentală, verificați site-ul Agenției pentru instrucțiuni despre unde să trimiteți sau să depuneți o petiție. De obicei, va fi o fereastră de căutare pe site-ul unde puteți căuta "petiția."
    • Localizați locul potrivit pentru a trimite o petiție. Unele agenții au un birou central care primește toate petițiile, în timp ce alte agenții vă cer să trimiteți petiții către anumiți ofițeri. De exemplu, dacă depuneți o petiție pentru a avea un act plasat pe buletinul de vot în statul Maryland, ar trebui să trimiteți petiția la secretarul de stat din Maryland. De obicei, puteți localiza aceste informații pe site-ul Agenției sau prin apelarea directă a agenției.
    • Apelați biroul local sau al guvernului dvs. de stat și cereți să vorbiți cu un funcționar despre pașii pe care îi puteți lua pentru a vă depune petiția.
  • Imaginea intitulată negociază o ofertă Pasul 4
    2. Căutați recunoașterea agenției și primirea petiției dvs. Fiecare agenție federală se ocupă diferit pe petiții. Agenția pe care ați depus cererea dvs. cu anunțurile poștale ale publicului pe site-urile lor web, publicați o primire a notificării privind registrul federal sau contactați-vă personal. Este posibil să puteți localiza aceste informații în cadrul cerințelor petiției sau solicitând agenției direct.
  • Imagine intitulată anunță pasul dvs. de pensionare 6
    3. Așteptați în timp ce petiția dvs. este procesată. Nu există o regulă generală care să precizeze atunci când diferite niveluri de guvernare trebuie să răspundă la o petiție. Ar trebui să întrebați agenția că sunteți petiționar atunci când ar trebui să vă așteptați să auziți o decizie.
  • Unele agenții au prezentat o cronologie specifică, astfel de zile de 30 de zile.
  • Unele agenții pot deschide petiția până la contribuția publică, care extinde cronologia decizională.
  • Unele agenții pot lua în considerare petiția dvs. în mod privat și intern.
  • Deciziile privind petițiile federale de reglementare sunt publicate în Registrul Federal.
  • Partea 4 din 6:
    Scrierea măsurilor de inițiativă propuse
    1. Imaginea intitulată Pregătiți-vă pentru un interviu de angajare Pasul 4
    1. Înțelegeți inițiativele de vot. În câteva state, de exemplu, California și Oregon, inițiativele de vot pot fi utilizate pentru a propune legi și amendamente constituționale fără sprijinul guvernului. Acest proces permite cetățenilor unui stat să influențeze în mod direct legile care sunt create.
  • Imagine intitulată demisia grațios Pasul 19
    2. Căutați asistența unui avocat. Primul pas în procesul de inițiativă scrie legea propusă. Înainte de a vă așeza și scrieți singuri legea, poate doriți să luați în considerare angajarea unui profesionist. Avocații au o înțelegere a modului în care legile sunt deseori formatate și formulate și sunt mari resurse la începutul procesului de scriere a inițiativei.
  • Dacă căutați asistența unui avocat, vedeți dacă statul dvs. are vreun avocat care se specializează în redactarea inițiativelor.
  • Dacă nu puteți găsi un avocat care să se specializeze în această chestiune, încercați să găsiți un avocat care să se specializeze în acest sens inițiativa este vorba despre. De exemplu, dacă intenționați să proiectați o inițiativă despre sistemul de justiție penală și legile de condamnare, trebuie să obțineți ajutorul unui avocat penal.
  • Imaginea intitulată Pregătiți-vă pentru un interviu de angajare Pasul 10
    3. Obțineți asistență din partea guvernului. În unele state, de exemplu California, puteți solicita biroului de avocat legislativ pentru ajutor. Pentru a face acest lucru, trebuie să obțineți semnătura a 25 sau mai mulți alegători și trebuie să faceți o prezentare la sfatul legislativ. Consilierul legislativ va determina dacă ar trebui să ajute, iar dacă vor decide, vor elabora legea propusă.
  • Imagine intitulată de demisie grațioasă Pasul 5
    4. Scrieți singur legea propusă. Dacă doriți, puteți să vă dați întotdeauna propunerea. Pentru a face acest lucru cu succes, va trebui să elaborați o propunere persuasivă și acționabilă. De exemplu, ar trebui să creați un titlu angajat și sincer. Ar trebui să fie ceva care explică ceea ce este vorba de inițiativa, dar nu ar trebui să inducă în eroare cititorii. În plus, limba de inițiativă ar trebui să fie corectă din punct de vedere gramatic, acționabilă și decisivă.
  • O măsură de vot slab formulată poate duce la un sprijin minim și în cele din urmă eșecul în ziua alegerilor. Dacă aveți resursele, ar trebui să luați în considerare utilizarea unui avocat sau a avocatului legislativ.
  • Imaginea intitulată are un bun interviu de locuri de muncă Pasul 9
    5. Cereți o recenzie. După ce ați pregătit limba inițiativei, puteți cere adesea să o revizuiți de cineva din Guvern. În California, puteți solicita secretarului de stat să revizuiască propunerea cu privire la formularul și claritatea limbii. Secretarul de stat va obține, de asemenea, o declarație de impact fiscal, care va detalia impactul bugetar al oricărei legi propuse.
  • Partea 5 din 6:
    Solicitarea acțiunii guvernamentale
    1. Imagine intitulată Notarizarea unui document Pasul 4
    1. Trimiteți inițiativa propusă pentru procurorul general. Odată ce legea propusă a fost scrisă, va trebui să o trimiteți guvernului dvs. de stat. Când trimiteți inițiativa, veți solicita, de asemenea, guvernului să creeze un titlu de lucru și un rezumat al inițiativei.
    • În California, veți trimite cererea dvs. către procurorul general. Procurorul general va fi responsabil pentru crearea unui titlu pentru inițiativă și pentru furnizarea unui rezumat oficial.
  • Imaginea intitulată obține o etapă bogată 18
    2. Plătiți taxa necesară. În același timp, trimiteți propunerea dvs., vi se va cere să plătiți o anumită taxă. În California, taxa este de 200 de dolari și este plasată într-un fond de încredere. Dacă propunerea îl face pe buletin de vot în termen de doi ani de depunere, taxa va fi rambursată. Dacă propunerea dvs. nu reușește să facă buletinul de vot, taxa va fi păstrată.
  • Imagine intitulată Cumpărați un stoc fără un deplasare Pasul 7
    3. Semnează certificarea necesară. Când trimiteți inițiativa propusă, va trebui să semnați o certificare care să afirmăm că sunteți cetățean al statului în care depuneți inițiativa. În plus, va trebui, de obicei, să trimiteți informațiile dvs. de contact, astfel încât oamenii să poată obține la dvs.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Texas Pasul 7
    4. Executați o declarație pregătită. În majoritatea statelor, va trebui, de asemenea, să semnați o declarație promițătoare pentru a nu utiliza semnăturile pe care le primiți pentru scopuri necorespunzătoare.
  • Imaginea intitulată Fii un agent secret Pasul 16
    5. Permiteți revizuirea publică. După ce ați semnat și ați trimis totul, Guvernul va distribui inițiativa de revizuire publică. În California, comentariul public trebuie să dureze cel puțin 30 de zile. În timpul perioadei de comentarii publice, orice membru al publicului poate prezenta observații scrise cu privire la inițiativa propusă.
  • Partea 6 din 6:
    Colectarea de asistență
    1. Imagine intitulată Excel într-o lucrare cu amănuntul Pasul 5
    1. Circulați petiția. Ultimul pas în procesul de inițiativă este procesul de semnătură. Toate statele vă vor oferi o perioadă maximă de timp, propunerea dvs. poate circula. În California, vi se permite un maxim de 180 de zile pentru a vă transmite petiția și obținerea semnăturilor.
  • Imagine intitulată Faceți o verificare a fundalului criminal Pasul 2
    2. Obțineți numărul necesar de semnături. Fiecare stat va avea legi despre câte semnături sunt necesare pentru a obține o inițiativă pe buletinul de vot. Asigurați-vă că cunoașteți aceste cerințe și stabiliți obiective care depășesc cerințele minime de semnătură. În California, dacă propuneți un statut, veți avea nevoie de minimum 365.880 de semnături. Dacă propuneți un amendament constituțional, veți avea nevoie de 585.407 de semnături.
  • Fiți conștienți de faptul că numai semnăturile cetățenilor care sunt înregistrate la vot vor conta. Prin urmare, unele semnături pe care le primiți, cel mai probabil nu sunt contabile. Acesta este motivul pentru care este important să obțineți mai multe semnături decât minimul.
  • Imagine intitulată Faceți o verificare a fundalului penal Pasul 5
    3. Întoarceți semnăturile. Odată ce ați colectat numărul necesar de semnături, veți trimite petiția către entitatea guvernamentală necesară. În acest moment, procesul de petiție este complet.
  • sfaturi

    Fiecare agenție federală are propriile linii directoare pentru petiționare. Întrebați cu agenția corespunzătoare înainte de a vă depune petiția pentru a face regulile pentru a vă asigura că furnizați informațiile solicitate.
  • Puteți crea o pagină de semnătură pentru petiție utilizând un program de calcul tabelar și apoi îl transmite.
  • Asigurați-vă că aveți suficiente spații pentru cantitatea de semnături pe care va trebui să o colectați.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar