Cum se creează un llc în texas

O societate cu răspundere limitată (LLC) este un tip de afacere bine adaptat multor întreprinderi mai mici. Permite unui proprietar să limiteze răspunderea personală în finanțele companiei. Dacă cineva suferă compania, proprietarii nu își vor pierde toate activele personale. Ele sunt doar responsabile din punct de vedere financiar pentru investiția lor în afaceri. Formarea unui LLC oferă, de asemenea, o anumită flexibilitate în modul în care compania rulează. În Texas, LLC-urile pot fi formate ușor și ieftin. Legea federală și de stat oferă numeroase avantaje fiscale pentru LLC. De exemplu, SRL însăși nu plătește impozite - mai degrabă, venitul net al afacerii este transferat proprietarilor care o raportează pe formele lor de venituri personale.

Pași

Partea 1 din 2:
Înregistrarea unui nume pentru LLC-ul dvs
  1. Imaginea intitulată modifică o încredere viu pasul 2
1. Alegeți un nume. Primul pas în începerea unui LLC este alegerea unui nume legal pentru aceasta. Alegeți orice nume doriți, dar țineți cont de faptul că există câteva restricții și reguli despre numele pe care îl alegeți.
  • Încercați să faceți numele dvs. unic. Secretarul de stat nu vă va permite să duplicați numele unei alte afaceri. Uneori nu vor permite nici măcar una care este similară cu o altă afacere. Secretarul de stat va lua această decizie de la caz la caz.
  • Numele nu poate include profanitatea sau limba obscen, cum ar fi limba sexuală explicită. De asemenea, este posibil să nu conțină cuvinte care să o confundă cu o agenție federală, cum ar fi CIA sau IRS.
  • În Texas, LLC trebuie să includă "LLC," "L.L.C.,"Sau" societate cu răspundere limitată "la sfârșitul numelui lor. Asigurați-vă că includeți acest lucru în numele dvs. de înregistrare. De exemplu, ați putea să vă numiți LLC "Bagelcorp, LLC."
  • Imagine intitulată Activează o carte de cadou Pasul 1
    2. Verificați disponibilitatea numelui. Utilizați secretarul Texas al site-ului web al statului pentru a vă asigura că nimeni altcineva a înregistrat deja un LLC sub numele pe care l-ați selectat.
  • Pentru a căuta online numele, trebuie să solicitați un cont pe site-ul Secretarului de Stat Direct. Oricine poate solicita un cont, iar cererea ar trebui procesată în 15 minute în timpul orelor normale de afaceri.
  • Odată ce contul dvs. este activat, puteți căuta baza de date pentru a vă asigura că numele dvs. nu este luat. Fiecare căutare costă un dolar.
  • Verificați, de asemenea, disponibilitatea adresei URL în același timp. Un site web este un element-cheie al marketingului acum. Pentru a verifica disponibilitatea unei adrese URL, puteți utiliza unul din mai multe instrumente de căutare de domenii de pe Internet.
  • Imagine intitulată Contul pentru Share Buy Pasul 2
    3. Căutați numele de afaceri asumat. Publicul or "asumat" Numele afacerii dvs. nu se potrivește cu numele legal al LLC înregistrat. Asigurați-vă că nu există duplicate la numele de activitate pe care doriți să îl utilizați.
  • Un "asumat" Numele este unul pe care îl veți folosi în Operațiuni de afaceri de zi cu zi. De exemplu, s-ar putea să fi înregistrat LLC ca "Bagelcorp, LLC." Dar, numele magazinului pe care îl doriți "Bagurile mari ale lui Bob." Acest lucru este, de asemenea, cunoscut ca a "facand afaceri ca" sau "DBA" Nume.
  • Mai mult de o afacere poate folosi în mod legal același nume asumat. Pentru cele mai bune rezultate, ar trebui să utilizați un nume original pe care nimeni altcineva nu îl folosește.
  • Dacă tu și o altă companie folosiți același nume asumat, acest lucru poate confunda clienții. Dacă utilizați un nume asumat care este același cu numele legal al unei alte companii, acest lucru poate crea și probleme. Puteți pierde afaceri valoroase unui concurent, deoarece aveți același nume.
  • Dacă există două magazine diferite numite Big Begels, de exemplu, poate fi greu pentru ca consumatorii să le spună.
  • Imagine intitulată Construiți loialitatea clientului Pasul 15
    4. Rezervați numele dvs. legal de afaceri. Fișier Numele companiei juridice cu biroul grefierului județului sau online la secretarul Texas of State Direct Web.
  • Întreprinderile care operează în Texas trebuie să-și rezerve numele legal cu secretarul de stat. Acest lucru permite statului și a altor persoane interesate să găsească și să stocheze informații despre afaceri.
  • Pentru a depune online sau personal, va trebui să furnizați numele companiei și numele proprietarului de afaceri sau ale proprietarilor. De asemenea, va trebui să descrieți tipul de afacere (în acest caz un LLC) și județul din Texas în care operează.
  • De asemenea, va trebui să includeți plata taxei, fie prin cec, fie prin numerar sau cu un card de credit dacă este completat online. Pentru a înregistra un nume, trebuie să plătiți 40 $.00
  • Depunerea pentru o înregistrare de nume va împiedica depunerea altor activități sub numele dvs. ales. Afacerea dvs. nu poate depune sub un nume care este deja înregistrat.
  • Dacă intenționați să faceți afaceri sub un nume asumat, mai degrabă decât numele dvs. legal, va trebui, de asemenea, să depuneți un certificat de nume asumat cu SOS Direct Direct. Secretarul de stat acuză 25 USD pe certificat. Județul în care locuiți poate, de asemenea, să perceapă o taxă.
  • Imaginea intitulată calculează un apy de o etapă de legătură 1
    5. Luați în considerare marcajul Numele dvs. Dacă numele dvs. este original sau creativ, este posibil să doriți să luați în considerare înregistrarea acesteia ca marcă comercială.
  • O marcă comercială poate distinge produsul sau serviciul dvs. de la cei ai concurenților. De asemenea, vă poate proteja de încălcarea mărcilor de către alte companii.
  • De exemplu, o marcă comercială vă va permite să țineți un domeniu ca al dvs. De asemenea, protejează alte proprietăți intelectuale legate de afacerea dvs.
  • Puteți schimba numele de afaceri prin u.S. Biroul de brevete și mărci comerciale. Vizitați site-ul lor și completați un formular. Formularul vă va cere să furnizați informații despre afacerea dvs. De asemenea, va trebui să plătiți o taxă între 275 și 325 USD pentru a vă înregistra marca comercială.
  • Dacă legea mărcilor vă confundă, nu ezitați să consultați un avocat de mărci comerciale, care vă poate asigura că cererea dvs. este acceptată în timp ce vă ajută să evitați răspunderea juridică potențială.
  • Partea 2 din 2:
    Configurarea dvs. LLC
    1. Imaginea intitulată deveni un consultant de marketing Pasul 12
    1. Determinați cine sunt membrii și bordul dvs. Toți proprietarii unui LLC sunt considerați membri. Cu toate acestea, un LLC poate fi condus de un singur individ sau de o placă.
    • Persoanele care sunt autorizate să acționeze în numele LLC se spune că au "autoritatea de guvernământ." Ei sunt managerii afacerii. Managerii nu trebuie să fie membri ai LLC.
    • Câți oameni au autoritate de guvernământ și cine sunt acești oameni depinde de dvs. și pe ceilalți membri. Este o decizie pe care va trebui să o faceți înainte de a completa certificatul de formare.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o licență de căsătorie în Pasul 8 din New York
    2. Proiectarea unui acord de funcționare. Un acord de exploatare evidențiază politicile și procedurile companiei. Deși nu este cerută de Legea din Texas, un acord de exploatare este util să clarifice acordurile verbale dintre membri.
  • Începeți acordul de funcționare prin faptul că a afirmat scopul afacerii, e.G., să ofere servicii juridice sau să vândă produse cosmetice.
  • Definiți puterile și îndatoririle membrilor. Puteți schița responsabilitățile zilnice ale fiecărui membru. De asemenea, trebuie să desemnați fiecare membru un procent de proprietate.
  • Atribuirea responsabilităților contabile. Deoarece contabilitatea financiară este atât de importantă pentru succesul unei afaceri, ar trebui să clarificați și să delegeți cine va avea responsabilitatea pentru verificarea scrisului, distribuirea profiturilor și a contabilității.
  • Clarificarea procesului pentru retragerea unui membru. Membrii pot părăsi LLC sau pot muri. Ar trebui instituit un proces pentru ceea ce se întâmplă cu acțiunile membrilor. De exemplu, membrii rămași pot fi de acord să achiziționeze acțiunile.
  • Stabilirea procedurilor de dizolvare. Nu fiecare companie trăiește pentru totdeauna. Ar trebui să specificați când și cum poate fi dizolvată LLC. De exemplu, s-ar putea să decideți că un LLC poate fi dizolvat printr-un vot majoritar al consiliului și că profiturile LLC vor fi împărțite la dizolvare în conformitate cu proprietatea asupra acțiunilor.
  • Image denumită deveni un consultant de marketing Pasul 4
    3. Găsiți un agent înregistrat. Trebuie să numiți un agent înregistrat pentru companie pe aplicația dvs. LLC. Agentul este persoana care va fi contactată în cazul unui proces sau dacă sunt datorate impozite.
  • Agentul înregistrat poate fi un rezident sau altă entitate care este înregistrată pentru a face afaceri în Texas. De obicei, unul dintre partenerii LLC va acționa ca agent.
  • De asemenea, puteți angaja un agent. Acest lucru este util dacă afacerea nu este localizată în Texas. Pentru a găsi un agent calificat, puteți contacta unul dintre agenții "Big Four", care operează la nivel național: Servicii Corporation Services, Companie CT Corporation sau agenți naționali înregistrați.
  • Site-ul web "Cel mai bun agenți înregistrați" adună informații despre taxe și recenzii pentru consumatori pentru peste 25 de agenți care lucrează în Texas.
  • Societatea cu răspundere limitată nu poate acționa ca agent propriu înregistrat.
  • Imagine intitulată Obțineți Licența dvs. imobiliară Texas Pasul 4
    4. Pregătiți un certificat de formare pentru un LLC. Statul Texas vă cere să depuneți acest formular, care include articole de organizare. Odată ce v-ați înregistrat numele, trimiteți acest formular și plătiți taxa.
  • Puteți găsi un certificat de aplicare a formării pe secretarul de stat Texas of State.
  • Va trebui să introduceți numele companiei și adresa juridică. De asemenea, va trebui să completați scopul afacerii, numele membrilor și structura generală a afacerilor.
  • Actul de organizare este un document care stabilește structura corporativă a LLC. Specifică cine vor fi partenerii și care vor sta în consiliul companiei. Acest document este, de asemenea, cunoscut sub numele de articolele de încorporare.
  • Puteți imprima formularul sau utilizați sistemul online pentru ao depune. Dacă alegeți să imprimați și să trimiteți formularul, îl puteți trimite prin poștă la P.O. Caseta 13697, Austin, Texas 78711-3697. De asemenea, puteți trimite prin fax (512) 463-5709. Sau, îl puteți livra pe persoană la clădirea de birouri James Earl Rudder, 1019 Brazos, Austin, Texas 78701.
  • Taxa de depunere pentru un certificat de formare este de 300 USD. Va trebui să plătiți o taxă suplimentară dacă trimiteți online online.
  • Image denumită deveni un consultant de marketing Pasul 7
    5. Obțineți licențele locale necesare. Cerințele de licență vor varia în funcție de județul din Texas. Contactați biroul grefierului județului pentru a determina dacă aveți nevoie de licențe sau permise pentru tipul de afacere.
  • De exemplu, dacă deschideți un restaurant, trebuie să aveți licențele aplicabile de la Departamentul de Sănătate.
  • Camera de Comerț va avea, de asemenea, informații despre tipul de licențe de care aveți nevoie, cum să le aplicați și ceea ce va fi taxele.
  • De asemenea, puteți consulta Departamentul de Licențiere și Reglementare din Texas pentru mai multe informații. De asemenea, vor avea aplicații pentru licențe. De exemplu, puteți solicita sau reînnoi permisul de electrician online prin intermediul acestui departament. Doar faceți clic pe "Licențe profesionale" și alegeți ocupația dvs. Taxele pot plăti prin card de credit.
  • Imagine intitulată Schimbați adresa dvs. cu Pasul 7 IRS
    6. Aplicați pentru un număr de identificare al angajaților. Un număr de identificare al angajatului (EIN) este un număr atribuit pentru IRS scopuri. Este similar cu un număr de securitate socială.
  • Mici de afaceri și corporații folosesc EIN pentru a ține cont de reținerile impozite ale angajaților. Trebuie să aveți un EIN atunci când configurați un LLC.
  • Vizitați site-ul interne al serviciului de venituri (IRS) pentru a aplica pentru un ein. Click pe "Aplicați pentru un EIN online" În colțul din stânga. Apoi, citiți liniile directoare și faceți clic pe "aplica acum."
  • Pentru a aplica pentru un EIN, va trebui să completați un formular online și să introduceți mai multe informații. Va trebui să furnizați numele și adresa dvs. LLC. De asemenea, va trebui să includeți numele și numărul de securitate socială al proprietarului sau de gestionarea membrilor. În cele din urmă, va trebui să introduceți informații despre membrii LLC și serviciile pe care le oferă.
  • Alternativ, puteți imprima și trimiteți formularul corespunzător la IRS.
  • Nu există nicio taxă pentru aplicație dacă mergeți direct prin IRS.
  • Imaginea intitulată Colectează o hotărâre Pasul 8
    7. Plata taxei de franciză. Texas cere ca LLC să plătească o taxă de franciză pentru a funcționa. Ar trebui să vizitați Texas Comptroller de conturi publice Website Pentru informații despre cum să plătiți.
  • Vă puteți înregistra compania online sau prin imprimarea și completarea unui PDF.
  • Taxele de impozitare variază, dar, în general, companiile plătesc o taxă de 1%.
  • Imagine intitulată finanțează o nouă afacere Pasul 4
    8. Deschideți un cont bancar pentru LLC dvs. Ultimul pas al configurarii dvs. LLC este de a deschide un cont bancar pentru aceasta. După ce ați făcut acest lucru, puteți începe să faceți afaceri.
  • Va trebui să aveți EIN înainte de a deschide un cont.
  • Întrebați banca dacă va trebui să prezentați altă documentație pentru a deschide contul. Băncile din Texas pot varia în funcție de cerințele lor. De exemplu, este posibil să fie necesar să vă aduceți certificatul de formare sau de licență de afaceri.
  • Consultați-vă banca de alegere cu privire la opțiunile din contul dvs., care va fi cel mai potrivit pentru nevoile dvs. de afaceri. De exemplu, este posibil să aveți nevoie de protecție de descoperit sau să preferați să organizați un cont de verificare. Sau, dacă veți depune o mulțime de bani, de asemenea, poate doriți să luați în considerare un cont purtător de dobândă.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Asigurați-vă că vă familiarizați cu legile fiscale din Texas privind societățile cu răspundere limitată. Informațiile de care aveți nevoie sunt disponibile online și gratuit. Cunoașterea legii este o modalitate importantă de a vă proteja și noile dvs. afaceri din procese și alte probleme juridice.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar