Cum se formează un llc în georgia

O societate cu răspundere limitată (LLC) este o structură de afaceri care poate fi deținută fie de un individ, fie de un grup de persoane care împărtășesc răspunderea limitată în cadrul companiei. Adică bunurile personale ale indivizilor sunt protejate în cazul în care ar trebui să eșueze LLC. Formarea unui LLC în Georgia, în timp ce este simplu și accesibil, vine și cu câteva cerințe unice de depunere. Citiți mai departe pentru a afla ce trebuie să faceți pentru fiecare cerință.

Pași

Metoda 1 din 2:
Înregistrarea LLC
  1. Imagine intitulată Schimbați numele dvs. Pasul 6
1. Alegeți un nume pentru LLC dvs. Ceea ce alegeți să numiți noua dvs. companie depinde de dvs., atâta timp cât este unic și conține o anumită formă de abreviere a cuvintelor "Societate cu răspundere limitată." Numele trebuie, de asemenea, să fie mai puțin de 80 de caractere, inclusiv spații o punctuație. Asigurați-vă că verificați aceste lucruri înainte de a rezerva un nume LLC, deoarece numele dvs. poate fi respins dacă nu îndeplinește criteriile.
  • Căutați baza de date la HTTPS: // ECORP.Sos.Ga.Gov / Pentru a vedea dacă numele ales este deja luat de un alt LLC. De asemenea, vă puteți rezerva numele pe acest site.
  • Pentru a vă rezerva numele LLC, fie prin poștă într-o cerere de rezervări de nume, fie completați formularul online de la site-ul de mai sus. Rezervarea costă 25 de dolari și durează 30 de zile.
  • Imagine intitulată Notarizarea unui document Pasul 4
    2. Pregătiți și depunerea articolelor de organizare. Aceste formulare vor crea oficial LLC. Puteți completa articolele de organizare online la HTTPS: // ECORP.Sos.Ga.Gov /. De asemenea, va trebui să trimiteți formularele de transmisie la http: // sos.Ga.Gov / CGI-BIN / CORPFORMS.ASP. Dacă doriți, puteți scrie și articolele proprii în conformitate cu ghidul găsit Aici și trimiteți-le prin poștă. Taxa totală combinată pentru aceste depuneri va fi de 100 USD.
  • Un certificat de organizare va fi, de obicei, finalizat și trimis prin poștă către solicitant în termen de cinci până la șapte zile lucrătoare. Cu toate acestea, întârzierile pot apărea de această dată până la douăsprezece zile.
  • Imaginea intitulată Începeți o scrisoare Pasul 1
    3. Numiți un agent înregistrat. Un agent înregistrat acceptă lucrări juridice pentru LLC în cazul în care sunt acționate în judecată. Acest agent poate fi o entitate individuală sau de afaceri, dar trebuie să aibă o prezență fizică în statul Georgiei (o adresă de stradă din Georgia).
  • Imagine intitulată Scrieți o propunere de grant Pasul 3
    4. Creați un acord de operare (opțional). Un acord de funcționare stabilește structura și despăgubirea managementului pentru LLC, printre alte prevederi. LLC în Georgia nu sunt obligate din punct de vedere legal să aibă un acord de funcționare, dar este foarte recomandat să o facă, mai ales dacă există mai mult de un proprietar. Instanțele din Georgia vor recunoaște acordul de funcționare ca document de guvernare.
  • Pentru mai multe informații despre scrierea unui acord de operare, consultați Cum să scrieți un acord de funcționare.
  • Metoda 2 din 2:
    Îndeplinind cerințe suplimentare
    1. Imagine intitulată Faceți o verificare de fond Pasul 19
    1. Plătiți taxa anuală de înregistrare. Odată ce ați creat LLC, va trebui să depuneți o înregistrare în fiecare an și să plătiți o taxă de 50 USD. Primul se datorează între 1 ianuarie și 1 aprilie a anului după crearea LLC. Următoarele înregistrări se datorează în același timp în anii următori. Puteți plăti aceste taxe și vă puteți înregistra online la HTTPS: // ECORP.Sos.Ga.Gov /.
  • Imagine intitulată Găsiți un număr de identificare fiscală federală Pasul 5
    2. Aplicați pentru un ein. Următorul pas în proces este de a solicita un număr de identificare a angajatorului (EIN) de la serviciul de venituri interne. Acest lucru este necesar dacă LLC dvs. are mai mult de un membru sau dacă intenționați să angajați angajați. Dacă sunteți singurul proprietar al LLC, este posibil să doriți, de asemenea, să obțineți un EIN, astfel încât să puteți fi impozitat ca o corporație, mai degrabă decât ca un singur proprietar. Eins poate fi obținută gratuit prin contactarea IRS prin telefon sau vizitând site-ul lor web Aici.
  • Imagine intitulată Fii datoria Free Pasul 3
    3. Înregistrați-vă la Departamentul de Venit. Deoarece Georgia LLC sunt obligate să depună declarații de impozit pe venit, vor trebui să se înregistreze la Departamentul de Venit al Georgiei. Pentru a vă înregistra, trebuie să finalizați formularul de înregistrare a taxelor de stat CRF-002. Veți avea nevoie de următoarele informații pentru a face acest lucru:
  • Numărul dvs. de securitate socială sau einul dvs. LLC
  • Adresa lui LLC
  • Datele de începere a conturilor
  • Informații de contact pentru managerii LLC
  • Imagine intitulată Schimbă-ți numele în Hawaii Pasul 12
    4. Obțineți licențe de afaceri și permise. În funcție de locația LLC și de tipul dvs. de afaceri, este posibil să trebuiască să depuneți permise și licențe suplimentare de la stat și de guvernele locale. De exemplu, un restaurant ar avea nevoie de permisele de sănătate și siguranță. Taxele vor varia, de asemenea, pe baza tipului de permise și licențe de care aveți nevoie.
  • Pentru a afla ce licențe și permise aveți nevoie, consultați ghidul micului de afaceri Aici.
  • De asemenea, puteți contacta Camera de Comerț locală pentru a afla despre aceste cerințe.
  • Imaginea intitulată negociază o ofertă Pasul 6
    5. Obțineți asigurarea potrivită. De asemenea, este posibil să fiți obligați să aveți asigurări de compensare a lucrătorilor și asigurarea generală de răspundere, în funcție de tipul de activitate. Contactați Camera locală de comerț sau administrația de afaceri mici pentru a afla ce tipuri de asigurare trebuie să aveți. De asemenea, vă puteți consulta cu un avocat în zona dvs.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Trebuie să aveți cel puțin 18 ani pentru a forma un LLC.
  • LLC-urile formate în afara Georgiei trebuie să depună o aplicație Aici să facă afaceri în stat. De asemenea, trebuie să numească un agent înregistrat pentru serviciul de proces.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar