Cum se formează un llc în illinois

O societate cu răspundere limitată ("LLC") este de obicei menționată ca a "hibrid" Structura de afaceri, ceea ce înseamnă că împărtășește caracteristicile unei corporații și unicul proprietar. Permite proprietarilor săi să se izoleze de răspunderea personală pentru datorii de afaceri, nu necesită plata impozitărilor de afaceri separate (impozitul "trece prin" la proprietarii săi), permite o mare flexibilitate în ceea ce privește structura sa organizațională și este supusă mai puține reglementări și restricții decât celelalte tipuri de structuri de afaceri. Stabilirea unei astfel de companii din Illinois este un proces destul de simplu.

Pași

Partea 1 din 3:
Elaborarea articolelor de organizare
  1. Imagine intitulată Activează o carte de cadou Pasul 8
1. Alegeți un nume pentru LLC dvs. Primul pas în formarea unui LLC este de a elabora articolele sale de organizare, care conturează informațiile inițiale necesare pentru a forma societatea în temeiul legislației statului. Veți folosi formularul LLC-5.5 pentru acest proces. Unul dintre cele mai importante pași ale acestui proces este alegerea unui nume pentru compania dvs.
  • Numele companiei dvs. trebuie să se distingă de orice nume rezervat sau înregistrat în prezent la secretarul de stat și de orice stat sau agenție federală.
  • Numele trebuie să conțină cuvintele "Societate cu răspundere limitată," "L.L.C.," sau "LLC.," și nu poate conține cuvintele "corporație," "Corp.," "Încorporat," "Inc.," "Ltd.," "Co.," "Parteneriat limitat," sau "L.P."
  • De asemenea, numele nu trebuie să implice că compania dvs. este implicată în bancă sau asigurare, nu poate conține cuvinte ofensive și trebuie să utilizeze literele alfabetului englez sau cifre arabe / romane.
  • Imagine intitulată Obține împrumuturi Payday cu un credit rău Pasul 11
    2. Verificați dacă este disponibil numele ales. Înainte de a vă trimite articolele de organizare, este o idee bună să vedeți dacă numele pe care l-ați ales este disponibil și acceptabil în conformitate cu legea statului. Există trei modalități de a face acest lucru: (1) Scrieți la Departamentul de Servicii de Afaceri Situat în Springfield, IL- (2) Apelați departamentul la (217) 524-8008- sau (3) Rulați o căutare pe Internet pentru disponibilitatea numelui pe Pagina de afaceri de afaceri la Cyberdriveilllinis.COM.
  • Puteți depune o formă opțională (formularul LLC-1.15) Împreună cu 300 de dolari pentru a rezerva numele LLC dvs. timp de 90 de zile.
  • Încercați să aveți câteva nume alternative pentru compania dvs. în cazul în care prima dvs. alegere este indisponibilă.
  • În timpul acestei căutări, s-ar putea să doriți, de asemenea, să verificați pentru a vă asigura că adresa URL relevantă este disponibilă astfel încât prezența online a dvs. LLC să aibă un nume de domeniu corespunzător.
  • Imaginea intitulată Găsiți starea unei cereri de securitate socială Pasul 14
    3. Desemnați locul principal de activitate al LLC. De asemenea, trebuie să indicați în articolele dvs. o adresă fizică pentru compania dvs. care va servi drept locație primară pentru a face afaceri. Acest lucru este probabil în cazul în care vă veți păstra înregistrările companiei și veți determina jurisdicția legală aplicabilă companiei dvs. Legea din Illinois permite ca acest birou să fie în stare sau în afara statului.
  • Imaginea intitulată face un studiu de fezabilitate Pasul 7
    4. Alegeți o dată efectivă pentru articolele dvs. de organizare. Aceasta va fi data la care compania dvs. va începe existența acesteia. Aceasta poate fi fie data în care depuneți articolele dvs. de organizare cu Departamentul de Servicii Business sau o dată ulterioară de cel mult 60 de zile de la depunere.
  • Imagine intitulată Faceți o verificare a fundalului penal Pasul 12
    5. Desemnați un agent înregistrat și un sediu social pentru LLC dvs. Acesta va fi numele și adresa unei persoane despre care va fi servit orice proces legal și unde vor fi trimise toate corespondențele oficiale de la Departamentul de Servicii de Afaceri.
  • Agentul dvs. trebuie fie să locuiască, fie să fie autorizat să tranzacționeze afaceri în Illinois.
  • Asigurați-vă că agentul dvs. a fost de acord în mod oficial să efectueze acest rol.
  • Sediul dvs. înregistrat trebuie să fie localizat în Illinois, are o adresă de corespondență valabilă și se potrivește cu adresa de afaceri a agentului dvs. înregistrat.
  • Imagine intitulată Contact Equifax Pasul 8
    6. Schița "Clauza de scop" Pentru LLC-ul tău. Aceasta este o declarație care evidențiază obiectivele de afaceri ale LLC dvs. Acest lucru poate fi orice scop legal, cu excepția serviciilor bancare și a asigurărilor (sau a practicii dentare sau medicale, cu excepția cazului în care toți membrii / managerii sunt licențiați în mod corespunzător în temeiul legislației statului).
  • Imaginea intitulată evacuați un chiriaș în California Pasul 3
    7. Stabiliți o durată pentru LLC. Aceasta se referă la cât timp doriți ca compania dvs. să existe. Puteți lista "perpetuu," ceea ce înseamnă că nu are o dată specifică sau o dată viitoare pe care intenționați să vă dizolvați LLC.
  • Dacă ați ales o anumită dată de dizolvare a companiei dvs. și, ulterior, doriți să vă extindeți viața LLC după această dată, puteți depune articole de modificare pentru a schimba acea dată.
  • Imagine intitulată Alegeți contul bancar drept ca un adolescent pas 3
    8. Proiectarea de prevederi opționale. Articolele dvs. de organizare ale LLC pot include, de asemenea, toate prevederile referitoare la funcționarea internă a companiei dvs., atât timp cât sunt permise de lege. De exemplu, este posibil să doriți să adăugați dispoziții referitoare la modul în care vor fi luate deciziile majore de afaceri sau ce se întâmplă dacă compania dvs. este dizolvată.
  • Imagine intitulată Alegeți contul de la dreapta ca un adolescent Pasul 2
    9. Decideți dacă LLC dvs. va fi administrat membru sau gestionat manager. A "membru" a unui LLC este fie un proprietar al sau un investitor în acest lLC. Sub legea din Illinois, trebuie să aveți cel puțin un membru în LLC, dar nu există maxim. Un LLC gestionat de membri oferă fiecărui membru drepturi egale în a decide cum va fi executată afacerea. Un LLC gestionat de manager este locul în care membrii aleg mai multe de la numărul lor de a fi responsabili pentru afacerile de afaceri ale companiei.
  • În această parte, trebuie să furnizați numele și adresele membrilor și managerilor, după caz.
  • Imagine intitulată Obțineți procura în Texas Pasul 3
    10. Au organizatorii LLC semnează articolele de organizare. Includeți, împreună cu semnăturile corespunzătoare, numele tipărit al fiecărui individ împreună cu adresa lor. Dacă unul dintre organizatori este o entitate de afaceri, trebuie să furnizați numele acelei entități și numele, adresa și titlul persoanei care semnează persoana care semnează în numele entității.
  • Imagine intitulată Obțineți Licența dvs. imobiliară Texas Pasul 4
    11. Fișier articolele de organizare ale LLC. După ce ați terminat de redactarea articolelor de organizare ale LLC, este timpul să le depuneți cu Departamentul de Servicii de Afaceri din Springfield, IL. Puteți face acest lucru prin poștă utilizând adresa din partea de sus a formularului LLC-5.5 sau online la Cyberdriveilllinis.COM. Va trebui să trimiteți o taxă de depunere de 500 USD împreună cu formularele corespunzătoare.
  • Aveți opțiunea de a vă expedia rapid depunerea, ceea ce înseamnă că articolele dvs. de organizare vor fi revizuite în termen de 24 de ore de la depunere, dacă apar personal și plătiți o taxă suplimentară de 100 $.
  • Dacă depuneți online, cererea dvs. va fi considerată automat expediată și, prin urmare, va trebui să plătiți taxa suplimentară de 100 $.
  • Partea 2 din 3:
    Configurarea dvs. LLC
    1. Imagine intitulată Obțineți Licența dvs. imobiliară Texas Pasul 5
    1. Proiectarea unui acord de funcționare pentru LLC-ul dvs. După ce ați depus articolele de organizare ale LLC, există mai mulți pași pe care trebuie să o luați înainte de a începe să faceți afaceri. Primul dintre acestea ar trebui să fie de a elabora un acord de funcționare între membrii dvs. LLC.
    • Prezentul acord ar trebui să sublinieze lucruri precum rolurile fiecărui membru, drepturi de vot, cum vor fi adăugate noi membri sau cei existenți, cum vor fi alocate profiturile și pierderile și modul în care contractul de funcționare în sine va fi modificat în sine.
    • Nu trebuie să depuneți acest acord cu statul.
  • Imagine intitulată Schimbați adresa dvs. cu Pasul 7 IRS
    2. Obțineți un număr de identificare al angajatorului de la IRS. Dacă LLC dvs. are mai mult de un membru, veți avea nevoie de acest număr, astfel încât LLC dvs. să poată plăti impozite federale și de stat în mod corespunzător, angajați angajați și deschideți un cont bancar al companiei. Puteți solicita acest număr: (1) online- (2) prin contactarea IRS la (800) 829-4933- sau (3) prin completarea și trimiterea prin poștă în formularul SS-4 la adresa listată pe formular.
  • Asigurați-vă că LLC-ul dvs. este format legal (i.E., Articolele dvs. de organizare au fost depuse și aprobate) înainte de a solicita un număr de identificare a angajatorului.
  • Imagine intitulată finanțează o nouă afacere Pasul 4
    3. Deschideți un cont bancar corporativ. Veți dori ca LLC să aibă propriul cont bancar, separat de conturile bancare ale membrilor / managerilor săi. Cerințele băncilor individuale variază, dar probabil că veți avea nevoie, la minimum, numărul de identificare al angajatorului dvs. LLC și o copie a articolelor sale de organizare.
  • Partea 3 din 3:
    Trimiterea de depunere suplimentară
    1. Imagine intitulată face bani ca prețurile petrolului Rise Pasul 6
    1. Fișier Raportul anual al LLC. Legea statului impune fiecărui LLC să prezinte un raport anual în fiecare an pentru a continua să funcționeze ca un LLC în Illinois, care servește în mare măsură pentru a vă asigura că informațiile pe care le-ați depus în articolele dvs. de organizare rămân în prezent exacte. Veți primi un formular pentru acest raport cu aproximativ șase săptămâni înainte de data scadentă la sediul social al companiei dvs.
    • Membrii sau managerii dvs. LLC, după caz, trebuie să semneze acest raport înainte de depunere.
    • Puteți depune acest raport online sau prin poștă utilizând formularul LLC-50.1. De asemenea, trebuie să plătiți o taxă de 250 USD pentru depunerea prin poștă sau 300 USD pentru depunerea online.
    • Trebuie să plătiți un supliment de 300 de dolari dacă depuneți acest raport mai mult de 60 de zile restante.
  • Imagine intitulată Gestionați-vă Finanțele Pasul 11
    2. Fișier cu agențiile guvernamentale federale, de stat și locale corespunzătoare. În funcție de scopul comercial al LLC și de jurisdicția în care organizați, este posibil să trebuiască să depuneți formulare suplimentare referitoare la LLC cu anumite agenții guvernamentale. Fiecare industrie este reglementată diferit - după cum este o jurisdicție locală - și astfel este mai bine să solicitați un avocat sau contabil pentru asistență în această chestiune.
  • De asemenea, puteți încerca să contactați Camera locală de Comerț pentru sfaturi sau consultați U.S. Site-ul web al administrației de afaceri mici.
  • De exemplu, dacă LLC dvs. oferă servicii profesionale care sunt reglementate de Departamentul Illinois de reglementare financiară și profesională, trebuie să vă înregistrați la această agenție.
  • Imagine intitulată Obțineți Licența dvs. imobiliară Texas Pasul 3
    3. Înregistrați-vă la Departamentul de Vendent Illinois. Legea statului impune ca LLC să se înregistreze la această agenție la formarea scopurilor fiscale de stat. Puteți face acest mesaj online sau prin poștă utilizând formularul Reg-1, care este aplicația Illinois de înregistrare a afacerii.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Illinois este una dintre puținele stări care vă permite să formați un tip special de LLC, cunoscut ca a "Seria LLC." Dacă creați o serie de llc, puteți să vă rupeți LLC în unități mai mici, fiecare având propriul scop, membri și răspundere. Dacă doriți să formați acest tip de LLC, va trebui să utilizați formularul LLC-5.5 (e) și plătiți o taxă mai mare de 750 USD.
  • Toate formularele necesare pentru a forma și a opera un LLC în Illinois sunt furnizate online pe site-ul Departamentului de Servicii Business.
  • Cronologia de prelucrare este de aproximativ două zile lucrătoare pentru depunerea online și între șase și opt săptămâni pentru depunerea de hârtie neautorizată.
  • Avertizări

    Înființarea unui LLC poate fi un proces complicat și, în funcție de natura afacerii dvs., o înțelegere aprofundată a legilor și reglementărilor locale, de stat și federale și modul în care se aplică LLC este esențială. Cel mai bine este să vă consultați cu un avocat cu experiență LLC înainte de a începe acest proces.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar