Cum se formează un llc în arizona

O societate cu răspundere limitată (LLC) este o structură de afaceri care protejează proprietarii de răspunderea personală pentru datorii de afaceri, în timp ce profiturile și pierderile afacerii sunt transmise proprietarilor și au raportat declarații fiscale personale. Multe întreprinderi pot beneficia de formarea unei societăți cu răspundere limitată (LLC), deoarece această structură protejează proprietarii de la pierderea unor posesiuni personale din cauza datoriei de afaceri.Puteți opera LLC dvs. ca membru unic sau cu alte persoane.Reglementările pentru formarea unui LLC diferă de stat și înțelegerea cerințelor din Arizona vă vor ajuta să fiți pregătiți să vă formați LLC.

Pași

Partea 1 din 2:
Așezarea de bază pentru LLC-ul dvs
  1. Imagine intitulată Schimbați numele dvs. Pasul 6
1. Alegeți un nume de afaceri. Numele afacerii dvs. trebuie să conțină cuvintele "societate cu răspundere limitată, sau "societate cu raspundere limitata," sau abrevierile "L.L.C.", "L.C.", "LLC," sau "LC."Numele dvs. de afaceri nu poate include niciunul dintre următoarele cuvinte: "asociere, " "corporație," "încorporat," sau orice abrevieri ale acestor cuvinte.Numele pe care îl alegeți ar trebui să vă distingă de alte întreprinderi existente.
  • Căutați pentru a vedea dacă numele afacerii dvs. este disponibil.
  • Trebuie să căutați aprobarea Comisiei Corporate Arizona dacă numele dvs. de activitate include oricare dintre următoarele cuvinte: Bank-Banker-Banking-Banc-Banco-Banque - Credit Union - Asociația de depozitare - Asociația de construcție - Asociația de consolidare și împrumut - clădire și Asociația de împrumut - Banca de economii - Compania de încredere sau încredere.
  • Imagine intitulată Cumpărați stocurile (pentru începători) Pasul 1
    2. Luați în considerare rezervarea numelui dvs. de afaceri.Deși nu este necesar, este o idee bună să vă rezervați numele de afaceri. Puteți rezerva un nume de 120 de zile.Acest lucru este util dacă aveți nevoie de timp pentru a obține restul documentelor împreună.Costă 45 de dolari pentru a rezerva un nume LLC.
  • Puteți rezerva numele entității online sau puteți trimite o cerere de hârtie.
  • Imaginea intitulată Reduceți plățile dvs. de împrumut pentru studenți Pasul 4
    3. Pregătiți un acord de operare. Un acord de funcționare nu este necesar, dar este bine să aveți.Acordul conturează modul în care va fi guvernată LLC.Elementele esențiale ale unui acord de operare sunt procentul de proprietate al membrilor, drepturile de vot și responsabilitățile, competențele și obligațiile membrilor și / sau managerilor, regulile de cumpărare, alocarea profiturilor și pierderilor și programele de întâlnire. Acordurile de operare sunt documente flexibile și sunt modificate pe baza nevoilor afacerii.
  • Comisia Arizona Corporation (ACC) recomandă ca toate întreprinderile să aibă un acord de operare scris.
  • Un acord de funcționare este de obicei de 5 până la 20 de pagini.Exemple sunt disponibile online.
  • Imaginea intitulată negociază o ofertă Pasul 8
    4. Numiți un agent statutar. Un agent statutar este o persoană sau o entitate care va fi responsabilă pentru acceptarea și documentele juridice sau documentele de proces în numele LLC.Agentul statutar trebuie să aibă o adresă de stradă Arizona valabilă (P.O caseta sau caseta poștală personală / privată nu este acceptabilă). Toate anunțurile oficiale din ACC vor fi trimise agentului statutar.
  • Cutiile poștale personale / private sunt închiriate printr-un furnizor, cum ar fi UPS. Acestea nu sunt acceptabile pentru un Arizona LLC.
  • Un agent statutar poate fi un individ sau o afacere care este autorizată să desfășoare afaceri în Arizona.LLC trebuie să fie diferit de agentul statutar.
  • Agenții legali individuali trebuie să aibă cel puțin 18 ani, să fie un rezident permanent cu normă întreagă din Arizona și să aibă o adresă permanentă cu normă întreagă (adresa fizică sau stradă).
  • Agenții legali trebuie să accepte numirea în scris.
  • Partea 2 din 2:
    Formarea dvs. LLC
    1. Imagine intitulată Notarizarea unui document Pasul 4
    1. Fișier un articol de organizare. - Va trebui să trimiteți articolele dvs. de organizare la Comisia Arizona Corporation.Articolele trebuie să includă numele și adresa LLC, durata LLC (durata de timp va funcționa LLC), numele și adresele managerilor sau membrilor LLC și semnătura organizatorului.
    • Costă 50 de dolari.00 Pentru a depune articolele.Dacă doriți o prelucrare rapidă, va trebui să plătiți o valoare suplimentară de 35 USD.00.
    • Articolele pot fi trimise electronic, prin fax (602-542-4100) sau trimise prin poștă a Comisiei Directorii Corporații Arizona la 1300 W. Washington St., Phoenix, Arizona 85007
    • Aplicațiile expediate sunt procesate în termen de 5 zile lucrătoare.Prelucrarea periodică necesită de obicei 30 de zile lucrătoare sau mai puțin.
  • Imagine intitulată Găsiți un număr de identificare fiscală federală Pasul 5
    2. Aplicați pentru un număr de identificare al angajatorului (EIN). Toate noile LLC sunt obligate să aibă un număr de identificare fiscală (i.E. Ein).EIN dvs. este emis de serviciul de venituri interne (IRS).Va trebui să depuneți a "Formularul SS-4, aplicarea numărului de identificare a angajatorului."Puteți aplica pentru EIN online, prin telefon, prin fax sau prin poștă.
  • Vizitați IRS.Gov / întreprinderi pentru a aplica online sau pentru a apela 1-800-829-4933 pentru a aplica.
  • Este liber să se aplice pentru un ein.
  • Imagine intitulată Schimbă-ți numele în Hawaii Pasul 12
    3. Obțineți licențe suplimentare de afaceri și documente fiscale.Dacă aveți angajați sau vindeți un produs fizic care necesită impozitul pe vânzări, va trebui să vă înregistrați pentru un număr de identificare al contribuabilului (TIN) prin intermediul Departamentului de Venit al Arizona (AZDOR). Azdor se referă la aceasta ca o taxă de privilegii de tranzacții (TPT) / licență.Puteți aplica pentru acest online sau descărcați o aplicație pentru hârtie.
  • Dacă nu sunteți sigur dacă aveți nevoie de un TPT pentru afacerea dvs., contactați Azdor la (602) 255-3381 sau (800) 352-4090.
  • Imagine intitulată Închideți un cont bancar Pasul 3
    4. Deschideți un cont bancar de afaceri. Este înțelept să vă separați finanțele personale și de afaceri.Deschideți un cont diferit care este numai pentru LLC dvs.Veți avea nevoie de o copie a articolelor de organizare și numărul dvs. de identificare fiscală. Unele bănci vor solicita ca toți membrii sau managerii LLC să se afle în contul - în timp ce alte bănci permit unui singur proprietar de cont.Verificați cu banca pentru a determina cerințele.
  • Accesul la contul bancar va fi determinat de banca pe care o alegeți și structura companiei dvs.
  • În funcție de tipul de activitate, este posibil să aveți nevoie de permise suplimentare, cum ar fi permisele de construcție, permisele de semnalizare sau permisele de sănătate.
  • Imaginea intitulată Ajungeți la masele Pasul 2
    5. Publicați documentul, dacă este necesar. Odată ce articolele dvs. de organizare au fost aprobate, este posibil să vi se solicite să publicați documentul.ACC vă va informa dacă trebuie să publicați.Nu publicați documentul până când articolele dvs. nu au fost aprobate. Va trebui să trimiteți publicarea în ziarul noii dvs. afaceri.ACC oferă o listă de ziare care îndeplinesc criteriile legale.
  • Veți primi o declarație de publicare din ziar. Puteți trimite declarația ACC la ACC să fie inclusă în înregistrarea publică a afacerii dvs. sau să păstreze afirmația pentru înregistrările dvs. de afaceri.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar