Cum se formează un llc în massachusetts

O societate cu răspundere limitată ("LLC") este de obicei menționată ca a "hibrid" Structura de afaceri, ceea ce înseamnă că împărtășește caracteristicile unei corporații și unicul proprietar. Permite proprietarilor săi să se izoleze de răspunderea personală pentru datorii de afaceri, nu necesită plata impozitărilor de afaceri separate (impozitul "trece prin" la proprietarii săi), permite o mare flexibilitate în ceea ce privește structura sa organizațională și este supusă mai puține reglementări și restricții decât celelalte tipuri de structuri de afaceri. Stabilirea unei astfel de companii din Massachusetts este un proces destul de simplu.

Pași

Partea 1 din 3:
Elaborarea certificatului de organizare
  1. Imagine intitulată formează un LLC în Massachusetts Pasul 1
1. Obțineți certificatul de formular de organizare. Un LLC este format în Massachusetts după completarea proprietarilor și depune un certificat de organizare pentru LLC cu diviziunea corporațiilor secretarului Comunității. Divizia Corporations oferă un certificat de șablon de organizare pe site-ul său web pentru a utiliza la elaborarea acestui document.
  • Prima informație Acest formular solicită numărul de identificare al angajatorului dvs. federal al LLC. Lăsați acest câmp necompletat pentru moment, deoarece nu puteți aplica pentru un astfel de număr până când LLC dvs. este format oficial.
  • Imagine intitulată formează un LLC în Massachusetts Pasul 2
    2. Alegeți un nume pentru LLC dvs. Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le va trebui să le faceți în timpul acestui proces este să alegeți un nume pentru LLC dvs. La alegerea numelui LLC, trebuie să respectați următoarele instrucțiuni:
  • Numele trebuie să conțină cuvintele "Societate cu răspundere limitată," "societate cu raspundere limitata," "L.L.C.," "L.C.," "LLC," sau "LC."
  • Numele poate conține numele unui membru sau a unui manager.
  • Numele LLC dvs. trebuie să se distingă de orice nume rezervat sau înregistrat în prezent la secretarul Commonwealth și de orice stat sau agenție federală.
  • Imagine intitulată formează un LLC în Massachusetts Pasul 3
    3. Verificați dacă este disponibil numele ales. Înainte de a trimite certificatul de organizare, ar trebui să verificați dacă numele dvs. ales este disponibil în conformitate cu legea statului. Puteți face acest lucru fie prin contactarea diviziunii corporațiilor din Boston, MA la (617) 727-9640 sau prin efectuarea unei căutări online pentru numele de afaceri care sunt deja rezervate.
  • Puteți depune o formă opțională împreună cu o taxă de depunere de 30 de dolari pentru a rezerva un nume de 60 de zile. La sfârșitul acestei perioade, un supliment de 30 de dolari vor rezerva numele pentru încă 60 de zile.
  • Încercați să aveți câteva nume alternative pentru compania dvs. în cazul în care prima dvs. alegere este indisponibilă.
  • În timpul acestei căutări, s-ar putea să doriți, de asemenea, să verificați pentru a vă asigura că adresa URL relevantă este disponibilă astfel încât prezența online a dvs. LLC să aibă un nume de domeniu corespunzător.
  • Imagine intitulată formează un LLC în Massachusetts Pasul 4
    4. Indicați o adresă în care înregistrările LLC vor fi menținute. Trebuie să furnizați o adresă de stradă în cadrul Commonwealth-ului din Massachusetts la care LLC dvs. va păstra și menține înregistrările de afaceri.
  • Imagine intitulată formează un LLC în Massachusetts Pasul 5
    5. Descrieți caracterul general al LLC. În acest spațiu, veți oferi o declarație care evidențiază obiectivele de afaceri ale LLC (i.E., Ceea ce va face pentru a face bani).
  • Imagine intitulată formează un LLC în Massachusetts Pasul 6
    6. Specificați data dizolvării LLC. De asemenea, trebuie să furnizați formularul cea mai recentă dată la care va fi dizolvată LLC și va înceta să existe în ochii legii. Dacă nu doriți să puneți o dată de expirare la LLC în acest moment, lăsați această parte necompletată.
  • Imagine intitulată formează un LLC în Massachusetts Pasul 7
    7. Desemnați un agent pentru serviciul de proces. De asemenea, trebuie să indicați persoana care va primi oficial orice documente juridice în numele companiei dvs. Trebuie să furnizați numele agentului dvs. și adresa de pe strada de afaceri pe formular.
  • Agentul dvs. trebuie să locuiască în Comunitatea Massachusetts.
  • Agentul dvs. trebuie să furnizeze consimțământul scris fie pe sau atașat la certificatul de organizare.
  • Imagine intitulată formează un LLC în Massachusetts Pasul 8
    8. Furnizați nume și adrese suplimentare. Dacă aveți manageri pentru LLC, care se va baza pe o altă adresă de afaceri decât cea indicată pentru LLC, trebuie să vă furnizați numele și adresele de afaceri în certificatul de organizare. De asemenea, trebuie să faceți acest lucru pentru orice persoane suplimentare care sunt autorizate să execute și să depună documente cu diviziunea corporațiilor.
  • Dacă LLC dvs. nu are manageri, trebuie să furnizați numele și adresa de afaceri a cel puțin unei persoane autorizate să execute și să depună documente cu diviziunea corporațiilor.
  • Imagine intitulată formează un LLC în Massachusetts Pasul 9
    9. Completați secțiunile opționale. În plus față de informațiile de mai sus, care este necesar, puteți completa, de asemenea, secțiunile opționale ale certificatului de organizare. Dacă doriți să autorizați o persoană să gestioneze oficial chestiuni care se ocupă de înregistrarea proprietății imobiliare, vă puteți entita numele și adresa de afaceri dacă diferă de cea a LLC.
  • Certificatul de organizare al LLC poate include, de asemenea, toate prevederile referitoare la funcționarea internă a companiei dvs., atât timp cât sunt permise de lege. De exemplu, este posibil să doriți să adăugați dispoziții referitoare la modul în care vor fi luate deciziile majore de afaceri sau ce se întâmplă dacă compania dvs. este dizolvată.
  • Imagine intitulată formează un LLC în Massachusetts Pasul 10
    10. Semnați și înregistrați certificatul de organizare al LLC. Persoana (sau persoanele) care formează LLC trebuie să semneze formularul. După ce ați revizuit formularul și asigurați-vă că informațiile furnizate sunt complete și exacte, puteți depune formularul prin trimiterea la adresa listată în partea de sus a formularului. Aveți, de asemenea, opțiunea de a depune online online.
  • De asemenea, trebuie să plătiți o taxă de depunere de 500 USD. Taxa este de $ 520 dacă depuneți online.
  • Acest document trebuie depus în duplicat.
  • Partea 2 din 3:
    Configurarea dvs. LLC
    1. Imagine intitulată formează un LLC în Massachusetts Pasul 11
    1. Proiectarea unui acord de funcționare pentru LLC-ul dvs. După ce ați depus certificatul de organizare al LLC, există mai mulți pași pe care ar trebui să o luați înainte de a începe să faceți afaceri. Primul dintre acestea ar trebui să fie de a elabora un acord de funcționare între membrii dvs. LLC. Acest document va guverna modul în care va fi operată LLC.
    • Acest acord ar trebui să sublinieze lucruri precum rolurile fiecărui membru, de drepturi de vot, cum vor fi adăugate noi membri sau cei existenți, cum vor fi alocate profiturile și pierderile, contribuția de capital pentru fiecare membru și modul în care contractul de exploatare în sine va fi modificat.
    • Nu trebuie să depuneți acest acord cu statul.
  • Imagine intitulată formează un LLC în Massachusetts Pasul 12
    2. Obțineți un număr de identificare al angajatorului de la IRS. Dacă LLC dvs. are mai mult de un membru, veți avea nevoie de acest număr, astfel încât LLC dvs. să poată plăti impozite federale și de stat în mod corespunzător, angajați angajați și deschideți un cont bancar al companiei. Puteți solicita acest număr: (1) online- (2) prin contactarea IRS la (800) 829-4933- sau (3) prin completarea și trimiterea prin poștă în formularul SS-4 la adresa listată pe formular.
  • Asigurați-vă că LLC-ul dvs. este format legal (i.E., Certificatul dvs. de organizare a fost trimis și aprobat) înainte de a solicita un număr de identificare a angajatorului.
  • Imagine intitulată formează un LLC în Massachusetts Pasul 13
    3. Deschideți un cont bancar corporativ. Veți dori ca LLC să aibă propriul cont bancar, separat de conturile bancare ale membrilor / managerilor săi. Cerințele băncilor individuale variază, dar probabil că veți avea nevoie, la minimum, numărul de identificare al angajatorului dvs. LLC și o copie a certificatului său de organizare.
  • Partea 3 din 3:
    Trimiterea de depunere suplimentară
    1. Imagine intitulată formează un LLC în Massachusetts Pasul 14
    1. Obțineți licențele și permisele de afaceri necesare. Va trebui să dobândiți licențe sau permise necesare pentru a efectua afacerea particulară a LLC de la biroul grefierului județului sau al orașului pentru jurisdicția în care se bazează LLC. Contactați aceste birouri pentru a vedea ce licențe / permise suplimentare va avea nevoie de LLC, dacă există.
    • De exemplu, dacă LLC dvs. va avea sediul în Boston, va trebui să solicitați un certificat de afaceri și să plătiți o taxă de 65 USD pentru a conduce în mod legal afacerea în limitele orașului.
  • Imagine intitulată formează un LLC în Massachusetts Pasul 15
    2. Fișier cu agențiile guvernamentale federale, de stat și locale corespunzătoare. În funcție de scopul comercial al LLC și de jurisdicția în care organizați, este posibil să trebuiască să depuneți formulare suplimentare referitoare la LLC cu anumite agenții guvernamentale. Fiecare industrie este reglementată diferit - după cum este o jurisdicție locală - și astfel este mai bine să solicitați un avocat sau contabil pentru asistență în această chestiune.
  • De asemenea, puteți încerca să contactați Camera locală de Comerț pentru sfaturi sau consultați U.S. Site-ul web al administrației de afaceri mici.
  • Imagine intitulată formează un LLC în Massachusetts Pasul 16
    3. Înregistrați-vă la Departamentul de Vendent din Massachusetts. Legea statului impune ca LLC dvs. să se înregistreze la această agenție la formarea scopurilor fiscale de stat dacă LLC dvs. va avea angajați, va vinde bunuri sau va colecta impozitul pe vânzări. Puteți face acest lucru online folosind site-ul Departamentului de Venit.
  • Imagine intitulată formează un LLC în Massachusetts Pasul 17
    4. Fișier Raportul anual al LLC. Legea statului solicită fiecărui LLC să prezinte un raport anual în fiecare an pentru a continua să funcționeze ca un LLC în Massachusetts, care se servește în mare măsură pentru a vă asigura că informațiile pe care le-ați depus în certificatul dvs. de organizare rămân în prezent exacte. Acest raport trebuie depus pe sau înainte de data aniversare a depunerii certificatului original de organizare.
  • Puteți să completați și să trimiteți poșta în formularul furnizat pe site-ul web al diviziei corporațiilor la adresa de pe partea de sus a formularului sau puteți depune acest raport online.
  • De asemenea, trebuie să plătiți o taxă de depunere de 500 USD la trimiterea raportului dvs. anual.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă LLC dvs. va oferi servicii profesionale, utilizați certificatul de formular de organizare pentru LLC profesioniști în locul celui implicit. Există mai multe alte reglementări, un astfel de LLC trebuie să urmeze atunci când completează certificatul de organizare - cum ar fi serviciile care trebuie furnizate, numele anumitor practicanți și declarațiile de răspundere - detaliate pe site-ul diviziei Corporațiilor. Un astfel de LLC trebuie să utilizeze, de asemenea, o formă specifică la depunerea raportului său anual.
  • Toate formele necesare pentru a forma și a opera un LLC în Massachusetts sunt furnizate online pe site-ul web al diviziei corporațiilor.
  • Avertizări

    Înființarea unui LLC poate fi un proces complicat și, în funcție de natura afacerii dvs., o înțelegere aprofundată a legilor și reglementărilor locale, de stat și federale și modul în care se aplică LLC este esențială. Cel mai bine este să vă consultați cu un avocat cu experiență LLC înainte de a începe acest proces.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar