Cum se formează un llc în connecticut

Dacă sunteți proprietar de afaceri mici, formarea unei societăți cu răspundere limitată (LLC) poate fi o alegere înțeleaptă, chiar dacă se pare că un hassle.După cum indică numele, un LLC limitează răspunderea personală a proprietarului (sau a proprietarilor) pentru acțiunile companiei, care vă poate salva o mulțime de bani și probleme juridice pe drum.Dacă locuiți în Connecticut, procesul de formare a unui LLC este similar cu cele mai multe state.Te-ai putea baza pe un avocat pentru a face munca pentru tine, dar procesul nu este dincolo de atingerea persoanei obișnuite.

Pași

Partea 1 din 2:
Depunerea aplicației
  1. Imagine intitulată Schimbați numele dvs. Pasul 6
1. Alegeți un nume de afaceri.Fiecare LLC este o entitate unică în ochii legii, așa că, ca o persoană, are nevoie de un nume legal pentru identificare.Pentru a evita confuzia, trebuie să alegeți un nume unic care nu este deja utilizat în Connecticut.
  • Din fericire, secretarul statului Connecticut oferă o bază de date online căutată de nume de afaceri existente în stat (http: // Concord-sots.CT.Gov / Concord / Online?SN = Publicinquiry & Eid = 9740).
  • Să se înregistreze ca o societate cu răspundere limitată, aceste trei cuvinte sau abrevierile LLC, L.L.C., sau Ltd. Răspundere Co., trebuie să apară la sfârșitul numelui dvs. de afaceri ca parte a numelui actual.De exemplu, "Pantofi ACME, LLC" ar fi numele dvs. de afaceri complet, nu "Pantofi ACME."
  • Dacă doriți să vă asigurați că numele dvs. preferat nu este smuls în timp ce fișierul dvs. de aplicație, puteți solicita un nume de așteptare timp de 120 de zile prin depunerea unui formular și plătiți 60 $.
  • Imagine intitulată Notarizarea unui document Pasul 4
    2. Fișier de organizare.Aceasta este forma principală cerută de starea Connecticut pentru a crea un LLC.Toate lucrurile luate în considerare, este o formă reconfigurată de scurtă durată și simplă și este disponibilă pentru descărcare.
  • Formularul vă cere să introduceți numele și adresa de afaceri ale lui LLC (care poate fi adresa dvs. de domiciliu) - o scurtă descriere a naturii afacerii - numele, adresa și semnătura agentului înregistrat pentru LLC (a se vedea pasul Mai jos pentru mai multe informații despre acest lucru) - numele și adresa tuturor managerilor sau membrilor LLC (trebuie să existe cel puțin unul, cum ar fi dvs.) - și o indicație dacă LLC va fi condusă de managerul (managerul) Membru (e).
  • Imaginea intitulată Începeți o scrisoare Pasul 1
    3. Numiți un agent înregistrat.Cele mai multe state din U.S., inclusiv Connecticut, necesită LLC pentru a identifica un agent pentru "Serviciul de proces."Practic, înseamnă că trebuie să numiți o persoană sau o entitate de afaceri care să accepte lucrări legale în numele LLC dacă este dat în judecată.
  • În Connecticut, agentul înregistrat (listat pe formular ca "agent statutar pentru serviciul de proces") trebuie să fie fie un rezident al statului (inclusiv membrii sau managerii LLC) - o afacere situată în statul sau o afacere în afara statului certificată pentru a face afaceri în stat.
  • Asigurați-vă că agentul dvs. înregistrat ales este de acord cu numirea în prealabil.Individul ales sau un reprezentant al afacerii pe care îl alegeți, trebuie să semneze articolele de organizare înainte de depunere.
  • Imagine intitulată Schimbați numele dvs. în Hawaii Pasul 11
    4. Trimiteți-vă cererea și taxa.În timp ce secretarul Connecticut al Oficiului de Stat indică faptul că lucrează la dezvoltarea unei capacități de fișiere electronică, în prezent trebuie să aplicați pentru a forma un LLC prin poștă.
  • Taxa de depunere este de 120 USD, plătibilă prin verificarea "secretarului statului."Includeți-l cu aplicația dvs.
  • Trimiteți cererea și taxa la: divizia de înregistrare comercială, secretarul Connecticut al statului, P.O. Caseta 150470, Hartford, CT 06115-0470.
  • Partea 2 din 2:
    Finalizarea cerințelor
    1. Imagine intitulată Găsiți un număr de identificare fiscală federală Pasul 5
    1. Aplicați pentru numerele de impozitare.Nu este surprinzător faptul că "omul fiscal" va veni să apeleze noul dvs. LLC.Aplicarea numerelor de identificare fiscală este probabil o cerință legală - în funcție de natura LLC - și cu siguranță înțelept indiferent.
    • Dacă LLC dvs. are mai mulți membri decât dumneavoastră, este cerut de legea federală să aibă un număr de identificare a angajatorului (EIN) de la IRS.Dacă LLC dvs. este doar voi, puteți aplica în continuare pentru un EIN (https: // IRS.GOV / Afaceri / Întreprinderi mici - & - Numere independentă / angajator-ID-numere-Eins).
    • Pentru a face afaceri în stat, LLC dvs. trebuie să solicite și pentru un număr de înregistrare a impozitelor din Connecticut (TRN) (http: // CT.gov / drs / cwp / vedere.ASP?A = 1433 & Q = 265880).
  • Imagine intitulată Schimbă-ți numele în Hawaii Pasul 12
    2. Determinați dacă aveți nevoie de alte licențe, permise sau înregistrări.În funcție de natura LLC, tipul de afaceri pe care îl desfășoară și locația sa în Connecticut, este posibil să fie nevoie să depuneți pentru unul sau mai multe permise, licențe sau înregistrări suplimentare.
  • Consultați cu departamentul Connecticut de protecție a consumatorilor (DCP) pentru a determina dacă aveți nevoie de licențe profesionale sau comerciale (http: // CT.gov / dcp / site / implicit.ASP).
  • Problema Departamentului de Protecție a Energiei și Mediului de Stat (Deep) Permise pentru unele tipuri de activități de afaceri, deci verificați și cu acesta (http: // CT.Gov / Deep / Site / Implicit.ASP).
  • Centrul de Răspuns al Business (BRC) pentru Centrul de Resurse Economice Connecticut (CERC) vă poate ajuta să stabiliți dacă LLC necesită înregistrări suplimentare, permise sau licențiere (http: // CT-clic.COM /).
  • Deși multe întreprinderi mici nu sunt obligate să facă acest lucru, este posibil să fie necesar să vă înregistrați LLC cu Departamentul Connecticut al Muncii (Dol)http: // Ctdol.stat.CT.ne/).
  • daca tu Dorința de a comercializa numele (sau logo-urile etc.) din LLC, puteți alege să faceți acest lucru la nivel de stat, completați un formular și plătiți 50 $ și / sau prin înregistrarea cu u.S. Biroul de brevete și mărci comerciale (http: // USPTO.Gov /).
  • Imagine intitulată Cumpărați stocurile (pentru începători) Pasul 1
    3. Pregătiți-vă pentru obligații continue.Toate entitățile de afaceri din Connecticut, inclusiv LLC, sunt obligate să depună un raport anual cu Oficiul Secretarului Statului.În plus, LLC dvs. trebuie să plătească o taxă bi-anuală a entității de afaceri.
  • Din fericire, puteți depune raportul anual online.Acesta se datorează lunii aniversării stabilirii LLC dvs. în fiecare an (http: // Concord-sots.CT.Gov / Concord /).
  • Taxa entității de afaceri (BET) se situează în prezent la 250 de dolari și este de obicei datorată la 15 aprilie a fiecărui alt an (http: // CT.gov / drs / cwp / vedere.ASP?A = 1454 & Q = 307250 & PM = 1).
  • Dacă LLC dvs. va vinde bunuri și colectarea impozitului pe vânzări sau dacă vor avea angajați (non-membri), atunci trebuie să îl înregistrați cu Departamentul de Stat al Serviciilor de Venit (DRS)http: // CT.Gov / DRS / Site / Implicit.ASP).
  • Imagine intitulată anunță pasul dvs. de pensionare 8
    4. Protejați-vă LLC prin elaborarea unui acord de funcționare.Odată ce ați finalizat toate cerințele pentru Connecticut LLC, trebuie să luați în considerare ferm crearea unui acord de funcționare.Acest document nu este necesar în mod legal în stat, dar este doar o afacere simplă inteligentă să aibă una.
  • Un acord de funcționare afirmă în mod explicit detaliile specifice ale LLC și poate fi deosebit de important dacă are mai mulți membri cu niveluri diferite de investiții și / sau de interes în operațiuni.Acesta va fi folosit de instanțe de ori de câte ori apar probleme cu LLC-ul dvs.Fără una, de exemplu, normele implicite pentru LLC dictează că toți membrii împărtășesc în mod egal profiturile și pierderile, indiferent de investiție sau de nivel de activitate.
  • Acordurile de operare includ în mod obișnuit secțiuni privind interesele procentuale ale membrilor - drepturile și responsabilitățile membrilor - competențele de vot ale membrilor - alocarea profiturilor și pierderilor - structura de gestionare a LLC - regulile de desfășurare a reuniunilor și a voturilor și a dispozițiilor de cumpărare.Cu toate acestea, acordul ar trebui să fie adaptat pentru a se potrivi cu LLC-ul dvs.
  • Puteți găsi șabloane pentru a vă ajuta să scrieți un contract de exploatare, dar este foarte important ca acesta să îndeplinească cerințele legale din statul dvs. (în acest caz, Connecticut).Datorită semnificației sale atunci când se ocupă de problemele juridice referitoare la LLC, este posibil să doriți să angajați un avocat pentru a elabora acordul de operare pentru dvs.
  • Imagine intitulată de cercetare Pasul 5
    5. Elaborați un plan de afaceri pentru a vă ghida noul LLC în mișcare înainte.Din nou, acest lucru nu este obligatoriu în mod legal, dar este foarte important, totuși.Un plan bun de afaceri servește ca un ghid de operațiuni pe măsură ce LLC-ul dvs. coboară de pe teren.
  • Un plan de afaceri este, în esență, un pas de vânzări pentru potențialii investitori, dar este un document valoros pentru orice afacere nouă.Consultați articolul detaliat Cum să scrieți un plan de afaceri Pentru informații extinse privind procesul de creare a uneia, inclusiv următoarea listare a conținutului comun:
  • Pagina de titlu și a conținutului.
  • Rezumat, în care vă rezumă viziunea pentru companie.
  • Descrierea generală a companiei, în care furnizați o imagine de ansamblu asupra companiei dvs. și a serviciului pe care îl oferă piața sa.
  • Produse și servicii, în care descrieți, în detaliu, produsul sau serviciul dvs. unic.
  • Plan de marketing, în care descrieți modul în care veți aduce produsul dvs. consumatorilor săi.
  • Planul operațional, în care descrieți modul în care afacerea va fi operată pe o bază zilnică.
  • Managementul și organizarea, în care descrieți structura organizației dvs. și filozofia care o guvernează.
  • Planul financiar, în care ilustrați modelul dvs. de lucru pentru finanțe și nevoia dvs. de la investitori.
  • Entități precum U.S. Administrarea afacerilor mici (https: // Sba.Gov / Birouri / District / CT / Hartford) poate oferi, de asemenea, îndrumări privind elaborarea unui plan de afaceri.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Vedea Cum să începeți un LLC Pentru informații suplimentare despre acest proces, dacă se fixează unul în Connecticut sau în altă parte.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar