Cum să decoreze o placă de burlac

O tampon de burlac poate fi un spațiu relaxant și confortabil, care este minunat pentru distracție, dar poate fi dificil să găsești decor care arată bine împreună. Dacă doriți să faceți locul dvs. să arate mai coeziv și organizat, adăugarea de noi decorațiuni și mobilier va da instantaneu un stil nou. Căutați mai întâi bucăți de mobilier, astfel încât știți cât de mult spațiu liber aveți. Încercați să pictați sau să agățați arta pentru a umple spațiul de perete, astfel încât nu arată ca gol. Apoi căutați zone în care puteți pune alte decorațiuni și accesorii pentru a adăuga accente la domiciliu.

Pași

Metoda 1 din 3:
Alegerea mobilierului
  1. Imagine intitulată Decorează un pad de licență Pasul 1
1. Alegeți scaune care are o paletă de culori similară pentru ao arăta uniformă. Dacă doriți o estetică clasică de burlac, optați pentru scaune și canapele făcute cu piele neagră sau maro. În caz contrar, alegeți țesături care au tonuri neutre, cum ar fi bej, gri sau maro, pentru a vă ajuta să vă simțiți deschisă și relaxantă. Asigurați-vă că obțineți mobilier care se potrivește bine în spațiul dvs. și arată din punct de vedere estetic plăcut, astfel încât pad-ul dvs. de licență să nu se simtă prea înghesuit.
  • Încercați să păstrați cel puțin 1 canapea și 1-2 scaune în zona principală de living a plăcuței dvs. de licență, astfel încât să aveți loc pentru mai mulți oaspeți.
  • Căutați seturi de mobilier potrivite dacă sunteți în stare să vă simțiți mai coerenți.
  • Verificați piețele online locale, cum ar fi Craigslist sau pe Facebook Marketplace, pentru a căuta mobilier dacă sunteți la un buget. Mulți oameni postează și își vând mobilierul mai vechi atunci când cumpără ceva nou.
  • Evitați utilizarea mobilierului sau scaunelor în aer liber, care are modele luminoase și enervante, deoarece ar putea face ca locul dvs. să pară mai puțin rafinat.

Bacsis: Tampoanele de burlac tind să aibă o senzație minimalistă, deci evitați să obțineți bucăți de mobilier. În schimb, obțineți elemente care au linii lungi drepte și culori unice.

  • Imagine intitulată Decorează un pad de licență Pasul 2
    2. Așezați cafeaua și mesele laterale în apropierea scaunelor, astfel încât să aveți locuri pentru a păstra băuturi. Utilizați o culoare neutră, cum ar fi negru, alb sau maro, pentru mesele dvs. și încercați să găsiți stiluri potrivite. Dacă doriți un aspect modern, optați pentru mese pătrate sau dreptunghiulare din lemn, sticlă sau metal. Pentru ceva cu un simt clasic, căutați mese rotunjite din lemn. Asigurați-vă că tabelele sunt la îndemâna mobilierului, astfel încât să le puteți folosi atunci când aveți nevoie.
  • Tabelele laterale fac, de asemenea, locuri minunate pentru a pune lămpi și alte mici decorațiuni pentru a face plăcuța dvs. de licență să se simtă Homier.
  • Unele mese de cafea au, de asemenea, opțiuni de depozitare ascunse în cazul în care puteți păstra pături, filme sau jocuri, astfel încât acestea sunt în afara vederii.
  • Imagine intitulată Decoreaza un pad de burlac 3
    3. Obțineți un televizor frumos și un sistem de sunet, astfel încât să puteți distra. Căutați un televizor suficient de mare pentru a se potrivi în spațiul dvs., astfel încât să puteți vedea clar de orice loc. Păstrați televizorul pe perete pe un centru de divertisment, astfel încât este la nivelul ochilor, așa că nu trebuie să vă mâncați gâtul pentru ao vedea. Conectați un sistem de sunet extern în televizor, astfel încât să puteți obține cel mai bun audio de la acesta. Dacă există difuzoare de sunet surround, setați-le pe un centru de divertisment, atașați-le la standuri de difuzoare sau montați-le pe perete.
  • Vorbitorii sunt, de asemenea, minunați pentru a juca muzică în timp ce vă distrați sau vă aflați în jur.
  • De multe ori, puteți găsi difuzoare pe care le puteți conecta la telefonul dvs. utilizând Bluetooth.
  • Este bine dacă nu aveți difuzoare pentru televizor.
  • Variație: Montați televizorul Pe perete, dacă sunteți în măsură să nu aveți loc pentru un centru de divertisment.

  • Imagine intitulată Decorează un pad de licență Pasul 4
    4. Găsiți o masă de luat masa, astfel încât să aveți un loc confortabil de mâncare. Încercați să găsiți o masă și un set de scaune care se potrivesc cu esteticul și designul restului camerei dvs. Alegeți un tabel care are suficient spațiu pentru dvs. și cel puțin o altă persoană, astfel încât să puteți distra și să vă hrăniți oaspeții ori de câte ori aveți pe cineva peste. Așezați masa de mese în apropierea bucătăriei sau a camerei de zi.
  • Optați pentru o masă de luat masa extensibilă care are o inserție de frunze dacă doriți ca opțiunea să vă facă masa mai mult pentru a distra mai mulți oaspeți.
  • Puteți găsi mai multe mese și scaune în seturi de mese pentru a vă asigura că au un stil de potrivire.
  • Imagine intitulată Decorează un pad de licență Pasul 5
    5. Utilizați un cadru de pat robust pentru saltea pentru ao ridica de pe pământ. Evitați să părăsiți salteaua pe podea, deoarece poate face ca dormitorul să pară murdar sau aglomerat. Căutați un cadru flote care se potrivește cu restul camerei, astfel încât să nu aveți nevoie să cumpărați o saltea de primăvară separată. Configurați cadrul, astfel încât una dintre laturile scurte este împotriva peretelui, astfel încât să puteți intra în pat în pat din partea lungă a saltelei.
  • Căutați un cadru care are un tablou dacă doriți să adăugați o atingere decorativă în dormitorul dvs.
  • Este bine să puneți partea lungă a saltelei și a cadrului pe perete dacă trebuie să economisiți spațiu.
  • Puneți o fustă de pat pe cadru înainte de a vă stabili salteaua deasupra acesteia dacă doriți să ascundeți spațiul sub ea.
  • Imagine intitulată Decorează un pad de licență Pasul 6
    6. Căutați rafturi sau depozitare ascunsă pentru a vă organiza spațiul mai ușor. Dacă aveți spațiul de podea, optați pentru biblioteci mari, sertare sau unități de rafturi pentru tine pentru a vă păstra lucrurile. Faceți tot posibilul pentru a organiza totul în rafturile dvs. de depozitare, astfel încât acestea să aibă un aspect curat și așa că sunteți ușor de a ajunge la lucrurile pe care le utilizați cel mai frecvent. Le puteți folosi pentru stocarea cărților, Knick-Tohs, sau Jocuri de bord.
  • Căutați cuburi de organizare dacă nu doriți ca elementele de pe raftul dvs. să fie vizibile.
  • Obțineți sertare sau recipiente de depozitare care se potrivesc cu ușurință într-un dulap, astfel încât ei nu se ocupă de mult spațiu de pardoseală.
  • De asemenea, puteți încerca să obțineți rafturi decorative care funcționează ca o piesă de artă, precum și stocarea.
  • Imagine intitulată Decorează un pad de licență Pasul 7
    7. Căutați un birou și un scaun confortabil dacă doriți să lucrați de la domiciliu. Obțineți un birou care are o simplă estetică sau un design care este similar cu celelalte mobilier din casa dvs. și îl puneți lângă o priză, astfel încât să puteți conecta la un computer. Alegeți un scaun de birou care este confortabil să stați pentru perioade lungi de timp și să-l păstrați la birou.
  • Încercați să găsiți un birou care are sertare sau spațiu de depozitare, astfel încât suprafața dvs. de lucru să nu fie prea aglomerată cu elemente.
  • Evitați să lucrați la masa de luat masa, deoarece va trebui să o eliminați dacă vreți să vă așezați și să mâncați cu oaspeții.
  • De asemenea, puteți utiliza scaunul de birou ca o scadență suplimentară dacă aveți nevoie de ea.
  • Imagine intitulată Decorează un pad de licență Pasul 8
    8. Încercați o unitate de bar pentru a păstra orice lichior sau băuturi de băut. Dacă doriți să mutați unitatea de bare în jurul valorii de a distra mai bine oaspeții, optați pentru un cărucior care are roți, astfel încât să vă rotiți în jurul locului dvs. În caz contrar, încercați să găsiți un cabinet de bar robust și să îl păstrați între bucătărie și spațiu de locuit. Stocați orice sticle de băuturi sau băuturi de băuturi în coș, astfel încât să puteți lua cu ușurință ceva de băut atunci când doriți.
  • Nu este nevoie să obțineți o unitate de bar dacă nu doriți unul, dar poate ajuta la libera contra sau spațiul de cabinet.
  • Imagine intitulată Decorează un pad de licență Pasul 9
    9. Distribuiți mobilierul dvs. în casa dvs., astfel încât fiecare cameră are echilibru. Evitați să puneți toate mobilierul într-o singură cameră, deoarece poate face ca spațiul să se simtă aglomerat și restul casei dvs. arată goale. Încercați să vă răspândiți mobilierul și decorul în casă, astfel încât să aveți spațiu pentru a vă simți confortabil. Asigurați-vă că există suficient spațiu pentru a vă plimba în jurul casei dvs. fără a fi nevoie să strângeți pe oricare dintre elementele dvs. Păstrați suficientă scaune în camere în care intenționați să vă distrați pentru dvs. și pentru oaspeții dvs.
  • De exemplu, mai degrabă decât păstrarea unei mese Pong Pong în camera dvs. de zi, puteți să o păstrați într-un dormitor de rezervă pentru ao face o cameră de joc.
  • Variație: Dacă nu aveți spațiu suplimentar pentru lucrurile dvs., luați în considerare vânzarea sau donarea unor elemente pentru a dezactiva ceea ce aveți. Păstrați doar ceea ce utilizați cel mai frecvent.

    Metoda 2 din 3:
    Decorarea pereților
    1. Imagine intitulată Decorează un pad de licență Pasul 10
    1. Vopsiți pereții pentru a schimba instantaneu aspectul spațiului dvs. Dacă doriți ca spațiul dvs. să arate mai deschis, optați pentru culori mai ușoare, cum ar fi gri, bej sau albastru deschis. Asigurați-vă că culorile pe care le utilizați completează culorile mobilierului dvs. sau altfel se pot ciocni. Încercați să faceți 1-2 pereți în fiecare cameră o culoare complementară mai închisă pentru a adăuga un interes vizual pentru spațiu.
    • Evitați utilizarea culorilor întunecate pentru fiecare perete, deoarece ar putea face ca locul dvs. să se simtă mai închis.
    • Nu utilizați culori care sunt prea luminoase, deoarece ar putea fi copleșitoare să se uite la.
    • Încercați să pictați pe cărămizi sau alte suprafețe naturale de perete pentru a le oferi un aspect izbitoare. În caz contrar, le puteți lăsa expuși pentru un aspect rustic.
    • Dacă aveți timp și buget, încercați să pictați plafoanele 1-2 nuanțe mai ușoare decât pereții pentru a da iluzia că sunt mai înalți.

    Avertizare: Dacă nu vă dețineți proprietatea dvs., asigurați-vă că ați verificat cu proprietarul dvs. înainte de a picta pereții pentru a vedea dacă vi se permite.

  • Imagine intitulată Decorează un pad de licență Pasul 11
    2. Căutați postere de film sau amprente de artă pentru a închide o zonă de living. Încercați să căutați postere sau amprente de artă care au scheme de culori similare sau complementare, astfel încât acestea să nu se ciocnească unul cu celălalt. Optați pentru postere care au aceeași dimensiune pentru a face ca camera să se simtă echilibrată. Păstrați posterele în cadre potrivite pentru a le ajuta să arate mai coezive și să le protejeze de daune.
  • De multe ori, puteți găsi postere și cadre în magazinele mari.
  • Căutați online pentru amprentele de artă, deoarece mulți îi vor avea în dimensiuni postere standard.
  • Încercați să atârnați posterele într-o linie dreaptă peste perete pentru a vă da camera dvs. o senzație de galerie.
  • Tampoanele de burlac sunt cunoscute pentru a arăta mai rafinate, deci evitați afișarea posterelor care au imagini de lewd sau grafică, deoarece va lua ambianța.
  • Dacă sunteți o persoană artistică sau creativă, ați putea lua în considerare și Efectuarea propriilor imprimări de artă.
  • Imagine intitulată Decorează un pad de licență Pasul 12
    3. Hang Fotografii personale Dacă doriți să faceți ca locul dvs. să fie mai mult locuit. Încercați să obțineți cadre potrivite pentru fiecare dintre fotografiile dvs., astfel încât acestea să aibă un aspect coeziv atunci când le puneți pe pereți. Începeți prin aranjarea fotografiilor cum le doriți pe podea și faceți fotografii ale spații și layout-uri, astfel încât să le puteți aminti. Puteți încerca să utilizați un model de grilă sau să setați o fotografie mai mare în mijlocul celor mai mici.
  • Dacă doriți să faceți un design mai liber, încercați să faceți un colaj de fotografii neînfricate și să le atașați pe perete cu Poster Putty.
  • Dacă nu aveți spațiu pentru a închide fotografiile încadrate, le puteți pune pe suprafețele de masă ca decor adăugat.
  • Imagine intitulată Decorează un pad de licență Pasul 13
    4. Optați pentru picturi pe panza, dacă doriți ca arta să pop de la perete. Căutați o bucată de artă care are o culoare de accent sau are o paletă similară ca restul decorului în casa dvs. Asigurați-vă că centrul operei de artă atârnă la nivelul ochilor, astfel încât oamenii să poată privi cu ușurință atunci când vin peste. Dacă introduceți arta peste mobilier, păstrați partea inferioară a piesei de aproximativ 6-8 cm (15-20 cm) deasupra vârfului funcției. Utilizați arta care este vorba de ⅔ lungimea mobilierului dacă îl atârnați peste o bucată sau aproximativ 4/7 din lungimea unui perete gol.
  • Dacă doriți să faceți un perete de galerie cu mai multe piese de artă, lăsați aproximativ 3-6 inci (7.6-15.2 cm) între ele.
  • Nu este nevoie să atârnați arta, dar poate face ca spațiul să se simtă mai mult.
  • Dacă doriți să atârnați mai multe piese de artă, încercați să păstrați aproximativ 3-6 inci (7.6-15.2 cm) între fiecare.
  • Evitați picturile care arată gaudy sau prea arătate, deoarece pot face ca placa de licență să pară mai puțin sofisticată.
  • Imagine intitulată Decorează un pad de licență Pasul 14
    5. Utilizați rafturi plutitoare dacă doriți spațiu de stocare suplimentar. Optați pentru rafturi plutitoare care sunt aceleași culori ca celelalte bucăți de mobilier din camera dvs. Asigurați-vă că rafturile sunt la o înălțime în care puteți ajunge cu ușurință, astfel încât să vă puteți lua elementele sau să schimbați decorațiunile pe care le afișați pe ele. Păstrați decorațiuni sau obiecte care au sens să se păstreze în spațiu, cum ar fi cărți și lumanari într-o cameră de zi sau cină și ochelari într-o bucătărie.
  • Asigurați-vă că rafturile nu se extind până în prezent încât cineva se poate lovi cu ușurință.
  • Încercați să păstrați elementele de pe rafturile dvs. într-o schemă de culori similară, astfel încât nu arată prea aglomerată.
  • Încercați să stivuiți obiecte pe rafturile dvs. pentru a adăuga design vertical pentru ei.
  • Metoda 3 din 3:
    Adăugarea de accesorii
    1. Imagine intitulată Decorează un pad de licență Pasul 15
    1. Utilizați pături și aruncați perne pentru a face pe scaun mai confortabil. Încercați să păstrați 1-2 perne de aruncare pe scaune, canapele sau paturi, deoarece acestea pot adăuga o atingere decorativă care face ca spațiul să pară mai primitoare. Alegeți culori sau modele solide care adaugă un accent în camera dvs. Draperii pături peste spatele mobilierului dvs. sau îndoiți-le într-un coș în apropiere, deci sunt ușor de accesat.
    • De exemplu, dacă aveți mobilier brun deschis și o bucată de artă care are un roșu în el, puteți să optați pentru perne roșii și o pătură maro închis.
  • Imagine intitulată Decorează un pad de licență Pasul 16
    2. Adăugați accente în camerele dvs. cu corpuri de iluminat. Încercați să obțineți lămpi care au lumină albă moale și un aspect curat și simplu, astfel încât să facă camerele dvs. să se simtă mai cald și să creeze o ambianță mai bună. Dacă aveți spațiu de masă, optați pentru lămpi de masă scurtă. Dacă aveți nevoie să umpleți un colț în camera dvs. sau să creați o bucată de accent, căutați o lampă de podea care are un singur bec deasupra. Căutați ceva care are o culoare diferită sau un finisaj, cum ar fi oțelul inoxidabil, astfel încât acestea stau mai mult.
  • Încercați să păstrați corpurile de iluminat similare în aparență între fiecare cameră, astfel încât acestea să nu se ciocnească unul cu celălalt.
  • Imagine intitulată Decorează un pad de licență Pasul 17
    3. Atârnă perdele în fața ferestrelor dvs. pentru decor adăugat și intimitate. Măsurați lățimile ferestrelor și obțineți tije de perdea pentru fiecare dintre ele. Puteți alege tije extensibile care se potrivesc în interiorul ferestrei bine sau setați barele de lungime care se atașează în exterior. Alegeți draperi solide sau modelate care sunt suficient de lungi pentru a ajunge pe partea de jos a ferestrelor. Păstrați perdelele închise ori de câte ori doriți mai multă intimitate sau când este prea luminos afară.
  • Perdele groase pot ajuta, de asemenea, izolați casa dvs. în timpul temperaturii, dacă le păstrați închise.
  • Evitați utilizarea prosoapelor sau a foilor de pat ca perdele machiabilești, deoarece nu vor arăta la fel de frumos pe perete.
  • Imagine intitulată Decorează un pad de licență Pasul 18
    4. Lad-i covoare pe podea pentru a crea mai mult interes vizual în camera dvs. Puteți alege covoarele modelate sau cele care au culori solide în funcție de preferința dvs. Dacă sunteți în măsură, obțineți un covor suficient de mare, astfel încât acesta se extinde cu aproximativ 1-2 picioare (30-61 cm) peste marginile mobilierului. În caz contrar, optați pentru covoare mai mici pe care le puteți potrivi sub o masă sau accent.
  • Covoarele arată excelent sub bucăți mari de mobilier sau chiar în interiorul intrării dvs.
  • De asemenea, puteți obține covorașe pentru baie pentru baie, astfel încât să vă puteți usca de pe picioare când ieșiți din duș. Nu utilizați covoare regulate, deoarece acestea nu pot să se ocupe de apă, de asemenea.
  • Imagine intitulată Decorează o placă de licență Pasul 19
    5. Păstrați plante vii în toată casa dvs. pentru a le oferi o nouă atingere. Optați pentru plantele cu întreținere redusă, cum ar fi suculentele, ficus, pothos și plantele de cauciuc, astfel încât să nu vă faceți griji cu privire la ele la fel de mult ca specii mai exigente. Păstrați plantele în ghivece decorative sau plante și le folosiți ca centre centrale pe mese sau ca dressing de ferestre. Asigurați-vă că ați apăsat plantele atunci când mediul în creștere se simte uscat, astfel încât să continue să crească și să rămână sănătoși.
  • Încercați să creșteți urechea de iepure, planta de păianjen, crini de pace și bambus pentru mai multe plante de întreținere redusă.
  • De asemenea, puteți încerca cultivarea ierburilor sau legumelor în fereastra de bucătărie, astfel încât să aveți plante proaspete de utilizat în timp ce gătiți.
  • Evitați să cumpărați plante care necesită tăiere constantă sau tăiere, deoarece necesită o mulțime de întreținere.
  • Imagine intitulată Decorează un pad de licență Pasul 20
    6. Obțineți mese de joc sau jocuri de bord dacă intenționați să distrați pe alții. Dacă aveți spațiu, încercați să găsiți o masă ping sau o masă de piscină pe care o puteți păstra în spațiul dvs., astfel încât să puteți juca cu oaspeții dvs. Dacă nu aveți camera sau bugetul pentru o masă mare de joc, încercați să cumpărați jocuri de bord pe care le puteți păstra pe un raft sau într-un dulap, astfel încât să aveți mai multe opțiuni pentru lucruri distractive de făcut la domiciliu.
  • Încercați să utilizați un darartboard dacă doriți un joc care nu ia mult spațiu. Asigurați-vă că darts nu deteriorați peretele unde îl închideți.
  • sfaturi

    Curățați tamponul de licență cel puțin o dată pe săptămână, deci nu prea murdărește sau aglomerat.
  • Păstrați echipamentul personal de antrenament, cum ar fi un covor sau gantere, dacă aveți spațiu pentru aceasta, astfel încât să puteți rămâne activ fără a pleca acasă.
  • Încercați să vă așezați în colțurile făcute de pereți și pe podea, astfel încât acestea să nu se întindă în zonele în care există o mulțime de trafic picior. De asemenea, puteți rula fire prin bare de alimentare din plastic disponibile din magazinele hardware.
  • Puneți separatoare dacă doriți să creați zone separate într-un aspect deschis.
  • Avertizări

    Dacă închiriați proprietatea, consultați proprietarul dvs. înainte de a instala corpuri sau a face modificări în clădire.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar