Cum să găsiți locațiile semnelor de curte pentru o campanie politică

Semnele de curte pot fi o parte importantă a alegerilor locale și legislative. Semnele pot contribui foarte repede la identificarea numelui, să creeze un sentiment de impuls și să contribuie la crearea unei structuri organizaționale pentru o campanie. În timp ce studiile recente au constatat că semnele de curte sunt puțin probabile să recruteze noi alegători, aceștia permit susținătorilor actuali să se simtă conectați la campanie și să își prezinte în continuare sprijinul. Pentru campaniile care doresc să plaseze semne de curte, găsirea de voluntari în domenii-cheie pentru a plasa semnele dvs. va ajuta atât la angajarea susținătorilor actuali, cât și pentru stabilirea poziției publice a campaniei dvs.

Pași

Metoda 1 din 3:
Găsirea unui loc în curtea altcuiva
  1. Imagine intitulată Scrieți o transcriere legală Pasul 14
1. Cercetarea legilor locale. Multe stări în u.S. au legi și reglementări privind momentul în care semnele de curte politice pot fi postate, precum și ce fel de conținut ar trebui să fie inclus pe un semn. Verificați reglementările statului și locale cu privire la semnele de gazon politic înainte de a începe să le puneți pentru a vă asigura că acestea vor rămâne pe termen lung.
  • Este important să se verifice reglementările de stat și locale, deoarece în timp ce unele state pot avea mai multe reglementări mai lenitoare, reglementările locale pot fi mai stricte.
  • Imagine intitulată Găsiți locațiile semnelor de curte pentru o campanie politică Pasul 2
    2. Țintă zonele cu impact ridicat. Când vă planificați campania de semnătură a curții, începeți prin curtarea alegătorilor în zone cu impact mare, cum ar fi pe drumurile principale sau în apropierea centrelor orașului. Cu cât este mai mare vizibilitatea semnelor de curte, cu atât mai mult impact sunt considerate a fi. Uită-te la zonele de trafic ridicate ale vehiculului și a piciorului în cadrul comunității de vot și planificați alegătorii instanței în special în aceste domenii.
  • Face un plan de a se confrunta cu semne spre drumuri sau centrele pietonale. Orientați semnele din metri, astfel încât acestea să fie cele mai vizibile pentru trecători.
  • Nu așezați semne în nici o curte fără permisiune, chiar și în zonele cu trafic ridicat.
  • Imagine intitulată Ajutați-vă părinții să se alăture cu pasul dvs. pasul 3
    3. Du-te la ușă. Cea mai eficientă modalitate de a obține semne în șantierele oamenilor este de a combina campania dvs. de lovire a ușii cu recrutarea semnelor de curte. Acest lucru vă permite să obțineți mesajul dvs. și apoi să încurajați pe cei care sunt receptivi să împărtășească cu ceilalți.
  • Țineți mai întâi cele mai aglomerate străzi, deoarece aceasta va maximiza expunerea. Pentru acei oameni care sunt prietenoși, întrebați-i dacă ar fi bine să puneți un semn în curte.
  • Încercați să obțineți cât mai multe semne într-o zonă în aceeași zi. Mulți campanieri cred că trecerea bruscă de la semne la acoperirea cu semne complete poate ajuta la construirea recunoașterii numelui.
  • Imagine intitulată Găsiți locațiile semnelor de curte pentru o campanie politică Pasul 4
    4. Organizați o campanie de telefon. Recrutați voluntarii care pot apela alegătorii care trăiesc în districtul dvs. și îi încurajează să ia un semn de curte pentru campania dvs. Acest lucru va fi cel mai eficient cu membrii propriului dvs. petrecere, precum și cu prietenii și cunoștințele.
  • Este posibil să fie utilă integrarea campaniei bancare generale și solicitările dvs. de a plasa semne.
  • Cereți alegătorilor care par a fi receptivi la mesajele dvs. de candidat sau grup ", ați fi dispuși să lăsați echipa noastră să localizeze un semn în curte pentru a vă arăta sprijinul?"
  • Imagine intitulată Găsiți locațiile semnelor de curte pentru o campanie politică Pasul 5
    5. Trimiteți corespondența. Includeți o carte de semn de șantier voluntar în corespondență pe care o trimiteți la constituenți și alegători. Oferiți-le o cartelă de returnare plătit plătit pentru un semn de voluntar pentru un semn sau furnizați un link către site-ul dvs. de campanie unde se înscriu pentru a primi un semn.
  • Colectați toate cardurile de răspuns sau răspunsurile web și setați o dată pentru a merge la semne poștale. Plasați-le pe toate o dată, dacă este posibil, sau creați date loturi astfel încât să aveți trei sau patru ori în timpul campaniei în care un număr de semne se ridică în aceeași zi.
  • Faceți formularul dvs. web proeminent pe site-ul dvs., astfel încât cei care răspund la corespondență o văd imediat și cei care vin pe site-ul dvs. din alte motive pot fi încă voluntari.
  • Imagine intitulată Construiți un supercomputer pasul 7
    6. Trimiteți o explozie de e-mail. Creați un semn de eșantion pentru a trimite prietenilor, susținătorilor și altor activiști din comunitatea dvs. Căutați pe web pentru site-urile de semnalizare politică pentru a obține idei și direct alegătorilor site-ului dvs. pentru a vă oferi voluntar pentru a găzdui un semn.
  • Încercați să faceți semnalul de curte e-mailuri o prioritate. Nu le strângeți între alte explozii de e-mail. În schimb, le faceți focalizarea mai multor explozii. În acest fel, e-mailurile sunt mai susceptibile de a atrage atenția.
  • Metoda 2 din 3:
    Plasarea unui semn în curte
    1. Imagine intitulată Găsiți locațiile semnelor de curte pentru o campanie politică Pasul 7
    1. Sunați la campanie. Dacă sunteți alegător care dorește să vă arate sprijinul prin găzduirea unui semn de curte, cel mai simplu lucru de făcut este să apelați pur și simplu și să cereți să fi adăugați la lista lor. Apelați la linia telefonică a campaniei și întrebați: "Cum pot oferi voluntar să găzduim un semn de curte pentru campania dvs?"
    • De asemenea, este posibil să doriți să verificați site-ul web al campaniei pentru a vedea dacă există un formular pe care îl puteți utiliza pentru a vă înscrie automat online.
  • Imaginea intitulată Ajutați-vă părinții să se alăture cu pasul dvs. Pasul 12
    2. Mergeți la un raliu local sau eveniment. Găsiți un eveniment local în sprijinul sau sponsorizat de campanie și opriți-vă pentru a vedea dacă acestea dau semne de curte. Dacă semnele nu sunt disponibile imediat, întrebați unul dintre organizatorii campaniei ", mă veți pune pe lista dvs. pentru a găzdui un semn de curte pentru această campanie?"
  • Unele campanii pot avea evenimente specifice de distribuție a semnelor, în timp ce altele pot pur și simplu să aibă semne gata la evenimente mai mari. Apelați în avans pentru a vedea dacă semnele de curte vor fi disponibile pentru pickup la un eveniment.
  • Imagine intitulată Găsiți locațiile semnelor de curte pentru o campanie politică Pasul 9
    3. Voluntar pentru a ajuta la plasarea semnelor. Contactați campania și solicitați voluntarul pentru a ajuta la plasarea semnelor în zona dvs. În acest fel, puteți obține un semn în curte și puteți activa pentru a vă arăta sprijinul.
  • Confirmați în prealabil că doriți să primiți un semn pentru curtea dvs., de asemenea. Acest lucru asigură că sunt suficiente pentru toți cei enumerați.
  • Imagine intitulată Găsiți locațiile semnelor de curte pentru o campanie politică Pasul 10
    4. Faceți-vă propriul semn. Semnele sunt mai eficiente atunci când sunt consecvente, deci nu este recomandabil să creați un semn complet unic în sprijinul campaniei dvs. Cu toate acestea, în cazul în care campania nu are semne pre-imprimate disponibile, este posibil să doriți să le sunați și să cereți o copie a designului semnelor de curte, astfel încât să puteți avea unul dintre dvs. imprimate.
  • Nu tipăriți semne pentru o campanie pe care o susțineți fără a obține mai întâi permisiunea campaniei.
  • Metoda 3 din 3:
    Distribuirea semnelor de curte
    1. Imagine intitulată Găsiți locațiile semnelor de curte pentru o campanie politică Pasul 11
    1. Configurați o masă. Distribuiți cărțile de ștanțare de yard sau semne suplimentare la fiecare eveniment public găzduit de campania dvs., precum și la evenimente locale, cum ar fi festivaluri sau mitinguri. Dacă nu aveți semne suplimentare în curte, încurajați în mod activ oamenii să umple cărțile și să le dea dvs. sau un voluntar înainte de a pleca.
    • Permițând oamenilor să ia semne de curte la evenimentele dvs. vă ajută să obțineți acoperire în zonele pe care nu le puteți cerceta în mod activ, iar pentru mulți alegători este mai ușor decât să vă înscrieți și să așteptați ca semnele să fie distribuite.
  • Imagine intitulată Găsiți locațiile semnelor de curte pentru o campanie politică Pasul 12
    2. Găzduiește un eveniment comunitar. Angajați alegătorilor locali cu un eveniment cum ar fi un bloc de blocuri și distribuiți și ridicați semne în acest timp. Acest lucru nu numai că permite distribuția semnelor, dar oferă și campania dvs. o șansă de a instala alegătorii față în față.
  • Dacă găzduiți un eveniment menit să promoveze semnele de curte, să o folosiți ca o șansă de a arăta și aprecierea alegătorilor. Alegătorii sunt mai probabil să se întoarcă pentru un eveniment activ de angajare, cum ar fi un partid de bloc decât un eveniment axat complet pe semne.
  • Imagine intitulată Căutați locațiile semnelor de curte pentru o campanie politică Pasul 13
    3. Redistribuiți semnele după cum este necesar. Vrei ca semnele tale să fie așezate și să rămână în sus, dar semnele reușesc adesea să lipsească. Au un voluntar sau o echipă de verificare a zonelor în care știți că campania dvs. are o acoperire cu semne grele și puneți semne noi în care cei vechi ar fi putut dispărea.
  • Întotdeauna asigurați-vă că cereți permisiunea înainte de a înlocui un semn pe proprietate privată, deoarece alegătorul ar fi putut să scape de bună voie de semn la un moment dat.
  • sfaturi

    Pentru a avea un impact mare asupra alegătorilor și donatorilor într-o mică perioadă de timp, o campanie ar trebui să copleșească districtul cu semne de curte dintr-o dată.
  • Candidații ar trebui să utilizeze semnele de curte ca o oportunitate de a arăta alegătorilor că campania lor are viabilitate. Utilizați-le ca o modalitate de a afișa sprijinul curent mai mult decât ca un individ înseamnă a obține un nou suport.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar