Cum se creează o bază de date sql server

Baze de date SQL Server sunt unele dintre cele mai frecvente baze de date utilizate, mulțumesc parțial la cât de ușor este de a crea și de a le întreține. Cu un program grafic de interfață grafică (GUI), cum ar fi SQL Server Management, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la fâșia cu linia de comandă. Vedeți pasul 1 de mai jos pentru a crea o bază de date și a începe să introduceți informațiile dvs. în doar câteva minute.

Pași

  1. Imagine intitulată Creați o bază de date SQL Server Pasul 1
1. Instalați software-ul SQL Server Management Studio. Acest software este disponibil gratuit de la Microsoft și vă permite să vă conectați și să gestionați serverul SQL dintr-o interfață grafică în loc să utilizați linia de comandă.
  • Pentru a vă conecta la o instanță la distanță a unui server SQL, veți avea nevoie de acest lucru sau un software similar.
  • Utilizatorii Mac pot utiliza programe open source, cum ar fi DBVisualizer sau Squirrel SQL. Interfețele vor fi diferite, dar se aplică aceleași principii generale.
  • Pentru a afla cum să creați baze de date folosind instrumente de linie de comandă, consultați Acest ghid.
  • Imagine intitulată Creați o bază de date SQL Server Pasul 2
    2. Start Up SQL Server Management Studio. Când porniți mai întâi programul, vi se va cere ce server doriți să vă conectați. Dacă aveți deja un server și executați și aveți permisiunile necesare pentru a vă conecta la acesta, puteți introduce adresa serverului și informațiile de autentificare. Dacă doriți să creați o bază de date locală, setați numele bazei de date la . și tipul de autentificare la "Autentificarea Windows".
  • Faceți clic pe Conectare pentru a continua.
  • Imagine intitulată Creați o bază de date SQL Server Pasul 3
    3. Localizați dosarul bazei de date. După conectarea la server, fie locală, fie la distanță, se face fereastra Obiect Explorer pe partea stângă a ecranului. În partea de sus a obiectului explorator arbore va fi serverul la care sunteți conectat (ă). Dacă nu este extins, faceți clic pe "+" pictograma de lângă ea. Situat dosarul bazei de date.
  • Imagine intitulată Creați o bază de date SQL Server Pasul 4
    4. Creați o bază de date nouă. Faceți clic dreapta pe folderul de baze de date și selectați "Noua bază de date...". Va apărea o fereastră, permițându-vă să configurați baza de date înainte de ao crea. Dați baza de date un nume care vă va ajuta să îl identificați. Majoritatea utilizatorilor pot lăsa restul setărilor la implicit.
  • Veți observa că, pe măsură ce introduceți numele bazei de date, vor fi create automat două fișiere suplimentare: datele și fișierul jurnal. Fișierul de date găzduiește toate datele din baza de date, în timp ce fișierul jurnal urmărește modificările în baza de date.
  • Faceți clic pe OK pentru a crea baza de date. Veți vedea că noua dvs. bază de date apar în folderul bazei de date extinse. Va avea o pictogramă cilindru.
  • Imagine intitulată Creați o bază de date SQL Server Pasul 5
    5. Creați un tabel. O bază de date poate stoca numai date dacă creați o structură pentru acele date. Un tabel conține informațiile pe care le introduceți în baza dvs. de date și va trebui să o creați înainte de a putea continua. Extindeți noua bază de date din folderul de baze de date și faceți clic dreapta pe folderul tabelelor și selectați "Noua tabel...".
  • Windows se va deschide pe restul ecranului, care vă va permite să vă manipulați noul tabel.
  • Imagine intitulată Creați o bază de date SQL Server Pasul 6
    6. Creați cheia primară. Este recomandat să creați o cheie primară ca prima coloană de pe masă. Acest lucru acționează ca un număr de identificare sau număr de înregistrare, care vă va permite să reamintiți cu ușurință aceste intrări mai târziu. Pentru a crea acest lucru, introduceți "ID" În câmpul Nume de coloană, tastați int în câmpul de date și debifați "Permite zerourile." Faceți clic pe pictograma cheie din bara de instrumente pentru a seta această coloană ca cheie primară.
  • Nu doriți să permiteți valorile nulă deoarece doriți întotdeauna că intrarea este cel puțin "1". Dacă permiteți nulls, prima dvs. intrare va fi "0".
  • În fereastra Proprietăți coloană, derulați în jos până când găsiți opțiunea de specificație a identității. Extindeți-l și setați "(identitate LS)" la "da". Aceasta va crește automat valoarea coloanei de identitate pentru fiecare intrare, numerotarea eficientă a fiecărei intrări noi.
  • Imagine intitulată Creați o bază de date SQL Server Pasul 7
    7. Înțelegeți modul în care sunt structurate tabelele. Tabelele sunt compuse din câmpuri sau coloane. Fiecare coloană reprezintă un aspect al unei intrări a bazei de date. De exemplu, dacă ați crea o bază de date a angajaților, ați putea avea a "Nume" Coloana, A "Numele de familie" Coloană, an "Abordare" coloană și o "Numar de telefon" coloană.
  • Imagine intitulată Creați o bază de date SQL Server Pasul 8
    8. Creați restul coloanelor. Când terminați completarea câmpurilor pentru cheia primară, veți observa că noile câmpuri apar sub ea. Acestea vă permit să introduceți în coloana dvs. următoare. Completați câmpurile După cum doriți, asigurați-vă că alegeți tipul de date adecvat pentru informațiile care vor fi introduse în coloana respectivă:
  • NCHAR (#) - Acesta este tipul de date pe care ar trebui să îl utilizați pentru text, cum ar fi numele, adresele etc. Numărul din paranteze este numărul maxim de caractere permise pentru acest câmp. Setarea unei limite asigură că dimensiunea bazei de date rămâne ușor de gestionat. Numerele de telefon trebuie stocate cu acest format, deoarece nu efectuați funcții matematice pe ele.
  • int - Acest lucru este pentru numere întregi și este utilizat în mod obișnuit în câmpul de identificare.
  • zecimal(X,Y) - Acest lucru va stoca numerele în formă zecimală, iar numerele din paranteze indică numărul total de cifre și cifrele de numărare după zecimale, respectiv. De exemplu zecimale (6,2) ar stoca numerele ca 0000.00.
  • Imagine intitulată Creați o bază de date SQL Server Pasul 9
    9. Salvați tabelul dvs. După ce ați terminat crearea coloanelor, va trebui să salvați mesa înainte de introducerea informațiilor.Faceți clic pe pictograma Salvare din bara de instrumente, apoi introduceți un nume pentru masă. Numirea mesei într-un mod care vă ajută să recunoașteți conținutul este recomandabil, în special pentru baze de date mai mari cu tabele multiple.
  • Imagine intitulată Creați o bază de date SQL Server Pasul 10
    10. Adăugați date în tabelul dvs. Odată ce ați salvat masa, puteți începe să adăugați date. Extindeți folderul tabelelor în fereastra Obiect Explorer. Dacă noul dvs. tabel nu este listat, faceți clic dreapta pe folderul tabelelor și selectați Reîmprospătare. Faceți clic dreapta pe masă și selectați "Editați primele 200 rânduri".
  • Fereastra centrală va afișa câmpuri pentru a începe să introduceți date. Câmpul dvs. de identificare va fi completat automat, astfel încât să îl puteți ignora chiar acum. Completați informațiile pentru restul câmpurilor. Când faceți clic pe următorul rând, veți vedea câmpul de identificare din primul rând umple automat.
  • Continuați acest proces până când ați introdus toate informațiile de care aveți nevoie.
  • Imagine intitulată Creați o bază de date SQL Server Pasul 11
    11. Executați tabelul pentru a salva datele. Faceți clic pe butonul Execute SQL din bara de instrumente când ați terminat de introduceți informațiile pentru al salva la masă. Serverul SQL va rula în fundal, parsând toate datele în coloanele pe care le-ați creat. Butonul arată ca un punct de exclamare roșie. De asemenea, puteți apăsa Ctrl+R Pentru a executa, de asemenea.
  • Dacă există erori, vi se va afișa că intrările sunt completate incorect înainte ca tabelul să poată fi executat.
  • Imagine intitulată Creați o bază de date SQL Server Pasul 12
    12. Interogați-vă datele. În acest moment, baza dvs. de date a fost creată. Puteți crea cât mai multe tabele după cum aveți nevoie în fiecare bază de date (există o limită, dar majoritatea utilizatorilor nu vor trebui să vă faceți griji cu privire la faptul că dacă nu lucrează la bazele de date la nivel de întreprindere). Acum puteți interoga datele dvs. pentru rapoarte sau alte scopuri administrative. Vedea Acest ghid Pentru informații detaliate despre interogările de rulare.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar