Cum să fii fierbinte chiar dacă poți purta ochelari

Deși ochelarii au fost considerați odată că sunt Nerdy și Uncool, această idee sa încheiat de mult timp, deoarece industriile de modă și de frumusețe au decis să se implice în realizarea lentilelor de prescripție și nerespectare. De fapt, mulți oameni din zilele noastre consideră că ochelarii nu sunt doar necesari pentru tratarea problemelor de viziune, ci și accesoriile și completările elegante la orice costum. Aceasta înseamnă că veți putea să arătați fierbinte, chiar dacă purtați ochelari, ci pentru că purtați ochelari! Totul se ridică la alegerea unei perechi minunate care vă completează forma feței și purându-le cu încredere.

Pași

Partea 1 din 3:
Alegerea ochelarilor drepți
  1. Imaginea intitulată Fiți fierbinte, chiar dacă purtați ochelari Pasul 1
1. Determinați forma feței. Echilibrul dintre forma feței și alegerea cadrelor va influența modul în care oamenii judecă atractivitatea cadrelor și a caracteristicilor faciale. În general, simetria în fața dvs. este considerată atractivă, deci obiectivul dvs. atunci când alegeți cadre ar trebui să fie să creați un aspect proporțional între partea stângă și cea dreaptă a feței, precum și partea de sus și de jos. Patru dintre cele mai frecvente tipuri de față sunt:
  • Fețe rotunde tind să aibă obraji compleți și o bărbie moale, rotunjită. Înălțimea feței tale, dacă ești în formă rotundă, va fi la fel ca lățimea sa.
  • Fețe pătrate au o linie puternică. Ar trebui să observați că caracteristicile dvs. care sunt mai clare și mai unghiulare. În cele din urmă, dacă fața ta este în formă pătrată, fruntea dvs. ar trebui să fie mai largă decât jumătatea inferioară a feței.
  • Fețe ovale au caracteristici relativ echilibrate în timp ce sunt mai înalte decât largi. Dacă fața ta este ovală, ar trebui să observați pomeze mari și o bărbie care este mai subțire decât fruntea ta.
  • Față în formă de inimă sunt cel mai vizibili de o frunte caracteristică largă și o bărbie conică care vine la un punct. De asemenea, trebuie să observați că pomeții dvs. sunt relativ ridicați pe față.
  • Imaginea intitulată Fiți fierbinte, chiar dacă purtați ochelari Pasul 2
    2. Alegeți cadrele care se potrivesc cu fața. Ochelarii care sunt prea mari pentru fata voastra vor arunca simetria faciala si fac cherestea de ceas de ce nu ai ales o forma mai maxtila pentru cadrele tale. Ar trebui să utilizați cadrele pentru a ajuta la echilibrarea caracteristicilor mai puțin distincte ale feței dvs. sau pentru a atenua atenția de la caracteristicile dvs. mai proeminente. Unele sugestii pentru cele patru cele mai frecvente forme de față includ:
  • Fețe în formă rotundă pot beneficia de cadre care au detalii puternice și vizibile. Forma lentilei ar trebui să fie mai largă decât cea înaltă. Plăcuțele nasului sunt, de asemenea, o necesitate, deoarece acestea vor păstra cadrele dvs. de la accentuarea obrajilor dvs. deja rotunde prea mult.
  • Față în formă de pătrat ar trebui să ia în considerare cadrele care își înmoaie unghiurile ascuțite naturale în maxilar și alungite înălțimea feței relativ scurte. Cadre care sunt mai largi decât acestea sunt adânci sunt o alegere excelentă, precum și lentilele care sunt largi și subțiri.
  • Fețe ovale sunt de obicei considerate a fi echilibrate în mod natural. Pentru a păstra acest echilibru, ar trebui să găsești ochelari cu cadre care se potrivesc cu largul celei mai largi parte a feței tale. S-ar putea să găsiți și acele cadre cu o formă de nuc să vă mențină caracteristicile faciale frumoase și echilibrate.
  • Față în formă de inimă va beneficia de cadre care sunt mai largi în partea de jos decât cea de sus. Adăugați la acest stil de cadru O margine fără rimă și ar trebui să observați o privire mai ușoară în ochelarii care diminuează nivelul natural în partea de sus a feței.
  • Imaginea intitulată Fiți cald, chiar dacă purtați ochelari Pasul 3
    3. Optați pentru lentile subțiri. Lentilele groase nu sunt doar grele și voluminoase, dar acestea pot duce, de asemenea, oamenii să vă asocieze cu urmărirea Nerdy. Chiar dacă viziunea dvs. nu este foarte bună, nu trebuie să suferiți cu lentile vizibile și groase. Datorită tehnologiei, puteți achiziționa lentile ușoare, uneori denumite lentile de featherweight, care vor fi mult mai subțiri și elegante decât cele normale.
  • Lentilele ușoare fac uz de un material special pentru a crea lentile mai subțiri, mai ușoare. Cel mai frecvent material utilizat în acest proces, policarbonat, este ușor, rezistent la deteriorarea impactului și relativ accesibile comparativ cu alte lentile ușoare.
  • Imaginea intitulată Fiți fierbinte, chiar dacă purtați ochelari Pasul 4
    4. Alegeți cadrele colorate. Dacă vă puteți permite mai multe perechi de ochelari, puteți obține creativ cu utilizarea de culoare. Puteți potrivi culoarea cadrelor cu costumul dvs., vremea și chiar starea dvs. de spirit. Cu toate acestea, pentru un aspect mai bun, ar trebui să alegeți fie o culoare "rece", fie o culoare "caldă".
  • Culorile cool sunt albastre, în timp ce culorile calde sunt bazate pe galben. Din aceste două baze de culoare, majoritatea oamenilor vor intra în una dintre aceste două categorii. Aproximativ 60% din populația americană sunt considerate mai potrivite de tonuri răcoroase decât de cald.
  • Tonul pielii poate avea, de asemenea, un impact semnificativ asupra culorii tonului de bază. Tonurile calde ale pielii tind să aibă o culoare descrisă ca "piersici și cremă", în timp ce culorile de măsline sunt considerate cool.
  • Exemple de cadre colorate calde includ: cămilă, kaki, aur, cupru, piersic, portocaliu, coral, off-alb, roșu, blondă broasca țestoasă.
  • Exemple de cadre colorate cool includ: negru, argint, trandafir-maroniu, gri albastru, prune, magenta, roz, albastru, chihlimbar, broasca testoasa colorata.
  • Imaginea intitulată Fiți fierbinte, chiar dacă purtați ochelari Pasul 5
    5. Se potrivesc sau echilibrează tipul pielii și părul. O caracteristică comună pe care ați putea uita să o luați în considerare este calitatea pielii. Dacă pielea dvs. tinde să fie uleioasă, ramele strălucitoare pot atrage atenția asupra acestui lucru și au un impact negativ asupra aspectului dvs. Un finisaj mat va fi cel mai bun tip de piele Shinier. În plus față de strălucirea pielii dvs., va trebui, de asemenea, să țineți cont de plinătatea părului.
  • Părul multor oameni devine mai subțire ca vârstele, dar ochelarii pot fura atenția departe de părul tău. Alegeți cadre îndrăznețe, groase pentru a reveni la ochi și unghiuri puternice și ascuțite pentru a menține slăbiciune în linia maxilarului.
  • Partea 2 din 3:
    Echilibrarea machiajului cu ochelarii
    1. Imaginea intitulată Fiți fierbinte, chiar dacă purtați ochelari Pasul 6
    1. Ascunde umbrele cu concealer. Chiar și cele mai mici și mai delicate cadre și lentile vor arunca cel puțin o mică umbră în jurul ochilor tăi. Acest lucru vă poate face ochii să arate întuneric sau obosit, mai ales dacă aveți o problemă cu cercurile întunecate sub ochi. Pentru a lumina zona din jurul ochilor, puteți:
    • Utilizați Concealer. În acest fel, tenul tău va apărea mai natural echilibrat, iar petele întunecate sub ochi mai puțin întunecate. Amintiți-vă să utilizați un mic concealer pe capacul ochiului dvs!
    • A se folosi de Tehnici naturale de strălucire a pielii. Folosind o mască de ingrediente naturale pentru a îmbunătăți colorarea pielii dvs. ar putea însemna că nu trebuie să cheltuiți bani pe produse mai scumpe, acoperite.
  • Imaginea intitulată Fiți fierbinte, chiar dacă purtați ochelari Pasul 7
    2. Utilizați o linie de gel. Există multe tipuri de ochi Puteți folosi pentru a restabili atenția asupra ochilor care se ascund în spatele lentilelor dvs., dar gelul gel este considerat unul dintre cele mai bune. Acest lucru este valabil mai ales dacă purtați lentile pentru miopie. Aceste lentile pot face ca ochii să pară mai mici decât ei sunt de fapt.
  • Evitați machiajul dramatic al ochilor, deoarece poate arăta prea ocupat când este combinat cu marginea cadrelor. Un ochi proeminent Smokey poate lăsa ochii să se uite la întuneric în jurul perimetrului lor.
  • Imaginea intitulată Fiți cald, chiar dacă purtați ochelari Pasul 8
    3
    Îmbunătățește genele pentru a preveni interferența lentilă. Poate fi iritant când trebuie să vă curățați ochelarii la fiecare câteva minute pentru a șterge uleiul transferat din genele dvs. la lentilele dvs. Pentru a păstra acest lucru de la întâmplare, ar trebui să vă îndoiți genele. Acest lucru are efectul bonus de a vă oferi un aspect strălucitor, de alertă și atenție.
  • Prelungirea mascaranului ar trebui evitată dacă genele voastre deja periați împotriva lentilelor dvs. În schimb, s-ar putea să aveți mai mult noroc cu produsul care adaugă volum sau grosime. Concentrați-vă aplicația pe rădăcini, spre deosebire de vârfurile genelor.
  • Preveniți ca rimelul să vină pe lentilele dvs. folosind o formulă cremoasă care este impermeabilă. Ați putea avea, de asemenea, dificultăți cu rimelul de fulgere pe lentilele dvs. dacă ați deținut-o mai mult de trei luni.
  • La curling, puteți obține cele mai bune rezultate, concentrându-vă eforturile pe baza genelor. Nu vă strângeți prea strâns sau puteți face ca genul să se încurce prea intens. Urmând acest lucru, s-ar putea să folosiți o clipă a genelor pe punctul de mijloc al genelor tale pentru a da o curl impresionant.
  • Imaginea intitulată Fiți fierbinte, chiar dacă purtați ochelari Pasul 9
    4. Împiedică pierderea sprâncenelor în spatele cadrelor. Acest lucru este deosebit de important dacă ați ales o pereche de cadre care sunt groase. Dați-vă sporilor o apariție completă cu un creion pentru sprancene și adăugați forma și definiția pentru a crea un echilibru mai bun între această caracteristică și ochelarii aleși.
  • Imaginea intitulată Fiți fierbinte, chiar dacă purtați ochelari Pasul 10
    5. Adăugați un pop de culoare la buze și obraji. Putin Blush pe obraji. Aceasta va aduce căldură la apariția generală a feței dvs. Ramele puternice sau îndrăznețe pot fi echilibrate de tonuri mai puternice pe buze și obraji, deși ar trebui să aveți grijă să nu aplicați prea mult produs. Culoarea buzelor, Mai ales, poate fie să completeze alegerea îndrăzneață în cadre, fie să creeze contrast, în funcție de cerințele costumului dvs. și de ziua.
  • Partea 3 din 3:
    Purtați ochelarii cu mândrie
    1. Imaginea intitulată Fiți cald, chiar dacă purtați ochelari Pasul 11
    1
    Fii încrezător. S-ar putea să vă simțiți conștienți de sine, purtând ochelarii, mai ales dacă sunteți nou să le purtați. Dar adevărul este că mulți oameni celebri care sunt considerați ochelari de uzură atractivi în aceste zile. Cu stilul potrivit de cadru, culoare și o pereche de specificații clasice, s-ar putea chiar să ajungi să te uiți mai tare în ochelari decât ai făcut-o înainte de ai avea!
    • Încrederea a fost găsită pentru a oferi indivizilor un impuls în care arată arată. Deși s-ar putea să nu credeți că mentalitatea dvs. are o influență asupra modului în care oamenii percep aspectul dvs., este posibil să aveți nevoie doar de a vă îmbunătăți încrederea înainte ca oamenii să înceapă să vă gândiți că arătați Smokin `Hot în ochelarii.
  • Imaginea intitulată Fii fierbinte chiar dacă purtați ochelari Pasul 12
    2
    Mânca sănătos și exercițiu. Veți arăta și mai atractiv când mâncați bine și păstrați-vă fizic activ. Fiind sănătos vă va îmbunătăți starea de spirit, imaginea de sine, contribuie la a greutate sănătoasă, toate acestea vă vor ajuta probabil să obțineți încredere și să deveniți mai fierbinți în ochii altora. Pentru a vă îmbunătăți sănătatea generală, ați putea:
  • Alăturați-vă unui sport sau unui hobby fizic, cum ar fi călărind o bicicletă, Plimbare zilnic, Yoga, și altele. Activitatea fizică zilnică vă va face să vă simțiți mai bine despre dvs., chiar dacă nu observați nici o schimbare mare în aspectul fizic.
  • Imaginea intitulată Fiți fierbinte, chiar dacă purtați ochelari Pasul 13
    3
    Ai grijă de părul tău. Părul uscat și frizzy apare adesea prost întreținut și ne-elegant pentru alții, așa că ar trebui umple părul uscat când este necesar. Culoarea părului dvs. contribuie, de asemenea, la echilibrul general de culoare al feței dvs. și la culoarea rezultată a lentilelor dvs., astfel încât să vă păstrați sănătoși și curați.
  • Încercați noi stiluri de păr Dacă nu sunteți mulțumit de aspectul dvs. curent. Luați în considerare stilul dvs. în funcție de forma feței dvs. și alegeți o privire care adaugă echilibru la forma dvs. în același mod în care ați făcut-o pentru ochelarii.
  • Imaginea intitulată Fiți cald, chiar dacă purtați ochelari Pasul 14
    4. Alegeți costumele care completează stilul specificațiilor dvs. Găsirea stilului ideal poate lua timp și efort. Va trebui să încercați mai multe aspecte și costume diferite. Puteți chiar să doriți să aduceți un prieten, astfel încât să aveți oa doua opinie, dar puteți întreba și angajații în locurile pe care le-ați făcut magazin pentru opinia lor, de asemenea.
  • Stilul și moda sunt o chestiune de gust. Oamenii ar putea dori să verifice Cum se îmbracă bine ca un tip pentru o anumită direcție pe căutarea celui mai bun. Femeile, pe de altă parte, ar putea privi Cum să te îmbraci și să arăți bine să o faci.
  • Imaginea intitulată Fiți fierbinte, chiar dacă purtați ochelari Pasul 15
    5
    Practicați o bună igienă. Duș ca în mod regulat pe cât trebuie. Pentru majoritatea adulților, acest lucru va fi zilnic sau în fiecare zi, deși mulți copii mai tineri probabil nu vor avea nevoie de duș ca fiind frecvent. Utilizați deodorant, hidratează astfel încât pielea să o păstreze sănătoasă, beți multă apă pentru a rămâne hidratați și îmbunătățiți tenul de piele și purtați haine curate.
  • Pentru o idee mai completă despre ceea ce ar trebui să faceți pentru a păstra o bună igienă, ar trebui să verificați Cum să aveți o bună igienă (băieți) sau Cum să ai o bună igienă (fete).
  • sfaturi

    Amintiți-vă, nu lăsați pe nimeni să vă scape doar pentru că ochelarii dvs. S-ar putea să vă gândiți că arăți diferit în exterior, dar este interiorul care contează cu adevărat.
  • Adresați-vă medicului dumneavoastră despre lentilele subțiri. S-ar putea să nu le sugereze, dar lentilele subțiri pot fi diferența dintre Nerdy și Chic.
  • Ramele de sârmă tind să fie mai sofisticate decât ramele de plastic. Ramele din plastic sunt frecvent mari și voluminoase, dar pe fața dreaptă poate apărea elegantă. În general, oamenii mai tineri tind să arate mai bine cu cadre din plastic și persoanele în vârstă cu cadre de sârmă.
  • Pentru a crea un aspect rapid, drăguț, nerdy, faceți următoarele. Puneți-vă părul cu o perie de brățară pentru a face să strălucească. Dă-ți ochii o atingere adăugată de frumusețe prin aplicarea unui pic de ieșire maro. Purtați o bluză, cardigan, blugi și apartamente de balet. Puneți ochelarii și zâmbetul. Instant Frumusețe!
  • Amintiți-vă, oamenii pot judeca prin apariție, dar ceea ce este înăuntru este ceea ce contează.
  • Puteți opta pentru contacte, dacă ochelarii se ocupă într-adevăr o taxă pe stima de sine.
  • Au încredere în tine! Face o mare diferenta.
  • Din experiența mea, ochelarii din plastic sunt mai confortabili și mai lumini. Am ochelari de metal pur și ei pot fi adesea răniți în spatele urechilor mele și pe podul nasului meu. Dar, evident, încercați ambele și vedeți ce se potrivește cu tine și ceea ce sunteți mai confortabil în. Ca atunci când vă simțiți confortabil, vă veți simți mai relaxați și mai încrezători!
  • Avertizări

    Evitați culorile luminoase îndrăznețe dacă aveți doar o pereche de ochelari. O culoare neutră vă va face lentilele mai flexibile cu diferite costume. De exemplu, probabil că nu ar trebui să cumpărați o pereche galbenă strălucitoare, dacă majoritatea garderoba dvs. se ciocnește cu galben.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar