Cum se îmbracă pentru o deschidere de artă

Imaginându-se ce să poarte la o deschidere de artă poate fi confuză. Purtați toți negrii? Trebuie să faceți o declarație de modă? Adevărul este că aveți o mulțime de flexibilitate atunci când luați un costum pentru o deschidere de artă, atâta timp cât întâlniți codul de îmbrăcăminte și arătați prezentabil. Puteți experimenta cu culori și modele îndrăznețe sau lipiți cu un ansamblu simplu cu două tonuri. Indiferent ce alegeți să purtați la o deschidere de artă, doriți să vă asigurați că vă simțiți încrezători și confortabil în costumul dvs.

Pași

Metoda 1 din 3:
Găsirea costumului perfect
  1. Imagine intitulată Evenimente de plan pentru o reuniune colegiu Pasul 11
1. Aflați dacă există un cod de îmbrăcăminte. Uită-te la invitația pe care o ai sau ai întrebat pe altcineva care merge. Unele deschideri de artă vor avea de fapt un cod de îmbrăcăminte pe care doresc oaspeții să o urmeze. Alegerea unui costum va fi mult mai ușoară dacă știți cât de îmbrăcați toți ceilalți primesc.
  • Dacă codul de îmbrăcăminte este "Casual Dressy," pereche pantaloni, pantaloni de rochie sau o fusta cu bluza sau buton-up. Poți să-ți spui costumul cu un blazer sau cravată.
  • Pentru evenimente care solicită "Cocktail îmbrăcăminte," Rochii scurte și costume potrivite sunt normele.
  • Imaginea intitulată cere părinților sau in-legi să apeleze înainte de a vizita pasul 10
    2. Întrebați alți oaspeți invitați pentru sfaturi dacă nu sunteți sigur ce să purtați. Dacă nu există cod de îmbrăcăminte sau sunteți confundat de codul de îmbrăcăminte, nu vă fie frică să cereți ajutor. Întrebați unul dintre prietenii dvs. care merge ceea ce intenționează să poarte. Dacă știți că artistul care găzduiește personalul personal, ajungeți și întrebați-le ce să poarte.
  • Dacă încă nu sunteți sigur, căutați în sus locul unde se va deschide deschiderea. Un loc mai mic, mai intim, cum ar fi o cafenea va fi cel mai probabil casual. Dacă locul de desfășurare este o galerie de upscale într-o parte mai frumoasă a orașului, probabil că sunteți așteptat să vă îmbraci mai mult.
  • Imagine intitulată Rochii de uzură cu cizme Pasul 10
    3. Purtați ceva cu o imprimare îndrăzneață. Ar putea fi o rochie, o cămașă buton-up, bluză sau o pereche de pantaloni. Dacă mergeți cu o imprimare, faceți restul de echipament simplu. Îmbrăcămintea tipărită ar trebui să iasă în evidență de echipamentul tău, să nu se piardă într-o mare de alte modele.
  • De exemplu, ați putea purta o rochie florală strălucitoare, cu un blazer neutru sau o jachetă.
  • Dacă purtați un costum, mergeți cu o cămașă buton-up cu o imprimare îndrăzneață pentru a adăuga o atingere personală la costumul dvs.
  • Imagine intitulată Rochii de uzură cu cizme Pasul 1
    4. Du-te cu un aspect monocromatic. Au toate bucățile de îmbrăcăminte dvs. să fie aceeași culoare. Veți arăta chic și că nu doriți să furați lumina reflectoarelor de la artistul recomandat.
  • Ați putea purta pantaloni de înaltă legătură cu marina cu un top al marinei potrivite.
  • Un pulover neagră de broască țestoasă ascuns în pantaloni negri ar fi un costum simplu, dar sofisticat. Trageți aspectul împreună cu pantofii negri.
  • Imagine intitulată Rochii de uzură cu cizme Pasul 9
    5. Încercați o piesă de declarație de la dulapul dvs. Utilizați deschiderea de artă ca o oportunitate de a arăta niște haine pe care nu le puteți purta foarte mult. Deschiderile de artă sunt distractive și despre expresia personală. Nu vă fie frică să experimentați ceva diferit.
  • De exemplu, ați putea purta o jachetă faux-blană peste o rochie neagră simplă.
  • Experimentați și cu pantofii dvs. Purtați cizme de genunchi sau o pereche de pantofi de platformă.
  • Du-te cu un sacou de potrivire de catifea pentru a face echipamentul tău să iasă în evidență.
  • Imagine intitulată Straturile de uzură fără a căuta pasul voluminos 12
    6. Alegeți un costum care reflectă stilul dvs. personal. Stick cu ceea ce vă place și vă simțiți confortabil, dar nu vă fie frică să experimentați. Nu vă simțiți presați să vă îmbrăcați într-un anumit mod pentru că veți merge la o deschidere de artă.
  • Țineți minte că veți merge în jurul valorii de mult la eveniment. Purtați ceva ce vă simțiți confortabil. Evitați costumele care sunt prea strânse sau făcute din țesături de mâncărime.
  • Metoda 2 din 3:
    Accesarea ansamblului
    1. Imaginea intitulată arata o etapă nouă 9
    1. Utilizați bijuterii pentru a vă oferi fler-ul. Puteți merge simplu cu bijuteriile dvs. sau utilizați deschiderea ca o oportunitate de a experimenta. Coliere, brățări, cercei și ceasuri fac ca accesorii mari să poarte la o deschidere de artă.
    • De exemplu, dacă purtați o rochie neagră simplă, ați putea purta un colier de aur și brățară. Aurul va apărea împotriva rochiei negre.
    • Un ceas este o alegere de bijuterii simple și elegante, care poate adăuga o dimensiune suplimentară la costumul dvs.
  • Imagine intitulată Straturile de uzură fără a privi pasul voluminos 10
    2. Purtați o eșarfă. Căutați o eșarfă care este făcută dintr-o țesătură subțire care nu va fi fierbinte în timpul evenimentului. Experimentați cu diferite modalități de împachetare a eșarfa în jurul gâtului.
  • De exemplu, ați putea purta o eșarfă peste un costum. Eșarfa va îmbrăca costumul, astfel încât arăți mai casual.
  • Împreună o eșarfă de cerc tipărită, cu o rochie simplă pentru a vă face costumul mai interesant.
  • Imagine intitulată purta o jachetă de piele de piele 4
    3. Încercați o nouă pereche de ochelari. Veți uita la artă tot timpul, deci are sens să purtați ochelari cu costumul dvs. Chiar dacă nu sunt reale, nimeni nu trebuie să știe! Căutați o pereche de ochelari într-o culoare distractivă sau o formă și purtați-le pentru a accentua aspectul.
  • De exemplu, dacă purtați un pulover verde, ați putea purta ochelari cu un cadru verde gros pentru a lega costumul împreună.
  • Imagine intitulată purta un fascinator pas 4
    4. Purtați o pălărie distractivă. Du-te cu o pălărie de pește sau cu o pălărie mare, care se potrivește cu echipamentul tău. Sau puteți purta o pălărie într-o culoare îndrăzneață pentru a accentua ansamblul.
  • Metoda 3 din 3:
    Privind prezentabil
    1. Imagine intitulată Cumpărați haine care se potrivesc pasului 13
    1. Purtați haine care sunt curate și fără riduri. Fier de îmbrăcăminte înainte de a vă pregăti pentru deschidere. Verificați-le pentru pete cu o zi înainte de eveniment, astfel încât să le puteți spăla dacă este necesar. Vrei să arăți prezentabil și bine pus împreună.
  • Imagine intitulată Straturile de uzură fără a privi pasul voluminos 13
    2. Dress up un pic, chiar daca evenimentul este casual. Indiferent de codul de îmbrăcăminte, ar trebui să încercați să arătați oarecum îmbrăcat. O deschidere de artă este un eveniment special pentru artistul care o găzduiește și vor aprecia că faceți un efort de a arăta frumos cu echipamentul dvs.
  • De exemplu, dacă știți că deschiderea de artă este un eveniment casual, ați putea adăuga încă un blazer și o pereche de pantofi de îmbrăcăminte la costumul dvs., astfel încât este mai lustruit.
  • Imagine intitulată arata etapa 7
    3. Evitați hainele sportive cum ar fi pantalonii și capacele. S-ar putea să vă uitați în afara locului dacă intrați în eveniment cu transpirații. Strageți pantofii de tenis, flip flops și alte unelte atletice și este mult mai probabil să fiți îmbrăcați în mod corespunzător pentru eveniment.
  • Este ok să purtați hawewear sportivi la o deschidere de artă. Dacă faceți acest lucru, ar trebui să fie clar că veți merge în mod intenționat pentru un aspect sportiv de înaltă modă.
  • Imagine intitulată arata etapa 16
    4. Practicați o bună igienă. Asigurați-vă că părul este spălat și stilului. Pulverizați-vă hainele cu un mic colon sau parfum, astfel încât să miroși frumos - unul sau două sprinți ar trebui să fie de ajuns. De asemenea, asigurați-vă că vă periați dinții înainte de a merge. Nu vrei o respirație urâtă când vorbești cu oameni la eveniment.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar