Cum se îmbracă pentru un concert (adolescentă)

Mergând la un concert este o mulțime de distracție! Este o modalitate excelentă de a vă bucura de muzica preferată și de a petrece timp cu prietenii. Cu toate acestea, este posibil să nu fiți sigur ce să purtați, mai ales dacă nu sunteți un concert regulat. Punerea împreună a costumului de bază, adaptate pentru evenimentul pe care îl participați, apoi adăugarea accesoriilor pentru a termina aspectul vă va asigura că vă puteți bucura de concert și vă puteți bucura de ea.

Pași

Partea 1 din 2:
Alegerea costumului perfect pentru această ocazie
  1. Imagine intitulată rochie pentru un concert (adolescent) Pasul 1
1. Purtați haine confortabile. Indiferent de felul de concert, veți dori să vă simțiți confortabil. Dacă hainele tale sunt prea strânse, vor distrage atenția și greu de dans. Blugi pot fi minunați, dar dacă sunt blugi slabi se asigură că au o întindere, ca să vă puteți mișca. Cămăși sau rochii care restricționează mișcarea brațului dvs. vor face dificilă dansarea sau trecerea printr-o mulțime. Când încercați pe un costum, mutați-vă în el și vedeți dacă este prea legată.
  • Imagine intitulată rochie pentru un concert (adolescentă) Pasul 2
    2. Rochie pentru locație. Dacă mergeți la un concert în aer liber, strat pentru a face față temperaturilor diferite. Purtați o jachetă de lumină sau o cămașă cu mâneci lungi pe un tricou sau un vârf de rezervor, astfel încât să nu fiți răciți înainte ca concertul să pornească, dar poate să-l scoateți odată ce spectacolul începe și lucrurile se încălzesc. Dacă veți fi într-o arenă interioară, nu vă deranjați cu straturi, deoarece supraîncălzirea se îndreaptă spre prima dvs. preocupare. Păstrați-l ușor.
  • Imagine intitulată rochie pentru un concert (adolescentă) Pasul 3
    3. Purtați haine casual și simple pentru un concert rock. Nu vrei să arăți prea lustruit sau formal, așa că lipiți cu blugi și un tricou. Un top Top este o alegere bună.Pentru a evita arata neexperimentat, nu purta tricoul trupei.
  • Imagine intitulată rochie pentru un concert (adolescentă) Pasul 4
    4. Optați pentru Street Chic la un concert Hip Hop. Purtați pantaloni cu tricou. Adăugați haodie liberă pentru a finaliza aspectul, în special pentru băieți. Fetele care doresc ceva cu un profil mai subțire pot purta o cultură superioară și blugi slabi.
  • Imagine intitulată rochie pentru un concert (adolescentă) Pasul 5
    5. Alegeți un aspect Boemian pentru un festival de muzică. Băieții pot purta pantaloni scurți și un tricou imprimat aprins sau un buton casual în jos. Pentru fete, o rochie ușoară sau un Romper confortabil este o alegere bună. Păstrați-l să rămână răcoros, dar aduceți niște straturi în cazul în care vă răciți. Un buton cu maneci lungi în jos poate fi aruncat pe partea de sus a celor mai multe costume.
  • Imagine intitulată rochie pentru un concert (adolescentă) Pasul 6
    6. Purtați un aspect romantic pentru un concert de țară. Fetele pot purta un top alb sau unul cu ciucuri. O rochie florală sau florală este o altă alegere bună. Pentru băieți, un tricou simplu sau un buton pliant în jos va funcționa.Pentru toată lumea, denim este potrivit.
  • Imagine intitulată rochie pentru un concert (adolescent) Pasul 7
    7. Rochie pentru a arăta mai lustruit și cool pentru un concert pop. Pentru băieți, purtați o cămașă subțire, fie un tricou frumos, fie un tricou în jos. Împreună cu blugi întunecați, întunecați. Pentru fete, blugi cu o cultură de sus sau bluză de culoare arata elegant. Acesta este locul de a purta paiete.
  • Imagine intitulată rochie pentru un concert (adolescentă) Pasul 8
    8. Purtați ceea ce vă place, în cele din urmă. Într-adevăr nu există reguli. Aveți propriul stil și ar trebui să urmați mai mult decât aspectul altcuiva. Purtați ceea ce vă face să vă simțiți confortabil și încrezător și bucurați-vă de noaptea voastră.
  • Partea 2 din 2:
    Accesorizarea pentru a vă completa aspectul
    1. Imagine intitulată rochie pentru un concert (adolescent) Pasul 9
    1. Purtați pantofi confortabili. Vei fi pe picioare foarte mult și probabil dansând. Tocurile înalte vor răni după un timp, iar pantofii deschisi se lasă pe picioarele voastre vulnerabile la pasul. Alegeți pantofi robusi, care vă vor păstra picioarele în siguranță și fără durere.
    • Pentru un concert rock, alegeți cizme, fie cu cizme cu gleznă plat, fie un stil de luptă lace-up. Adidasii vor lucra, de asemenea.
    • Purtați pantofi atletici pentru un concert de hip hop. Sunt foarte confortabili și ideale pentru aspect.
    • Alegeți pantofii care pot gestiona suprafețele în aer liber pentru un festival de muzică. Purtați adidași sau cizme plate.
    • Alegeți cizme de cowboy pentru concerte de țară. Asigurați-vă că sunt plat și confortabil. Adidasii ar lucra aici și aici.
    • Pentru un concert pop, fetele își pot completa aspectul lustruit prin purtarea unor apartamente elegante sau cizme glezne. Băieții ar trebui să poarte pantofi de dantelă care sunt doar puțin mai formale decât adidași.
  • Imagine intitulată rochie pentru un concert (adolescentă) Pasul 10
    2. Purtați bijuterii simple. Stilurile grele sau grele vor fi inconfortabile atunci când dansați în sferturi apropiate și chiar ar putea răni oamenii dacă ați lovit accidental pe cineva! Optați pentru bucăți mai mici și materiale mai moi, cum ar fi pânză sau piele.
  • Imagine intitulată rochie pentru un concert (adolescentă) Pasul 11
    3. Păstrați-vă mâinile libere. Dacă purtați de obicei o pungă sau o pungă, lăsați-o acasă. Vrei ca mâinile tale să fie libere, așa că păstrați câteva elemente esențiale într-o pungă de bordură sau purtați ceea ce aveți nevoie în buzunarele dvs. Tot ce aveți cu adevărat nevoie este eu.D., un telefon și niște bani.
  • Imagine intitulată rochie pentru un concert (adolescentă) Pasul 12
    4. Purtați machiajul care nu se va topi. Dacă purtați machiaj, asigurați-vă că poate dura. Poate fi distractiv să experimentați cu machiaj dramatic, dar alegeți impermeabilitate. Concertele pot deveni foarte cald și transpiratori, deci asigurați-vă că machiajul dvs. poate lua căldura.
  • sfaturi

    Stai hidratat! Beți multă apă, astfel încât să vă puteți bucura de noapte.
  • Aveți grijă de prietenii dvs. Alegeți un loc de întâlnire în cazul în care oamenii se împart și nu se bazează pe telefoanele mobile. Ei nu vor avea întotdeauna recepție.
  • Avertizări

    Când conduceți acasă de la un concert Aveți grijă, este o idee bună să aveți pe cineva cu dvs. și să evitați drumurile din spate. Au un telefon încărcat în caz de urgență.
  • Du-te la un concert cu un prieten și încercați să rămâneți împreună. Dacă aveți o problemă, discutați cu un gardian de securitate. Sunt acolo pentru a ajuta.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • culturi de sus
    • Shorts / Jeans
    • glezna de luptă mare sau cizme de rochie
    • Foarte puțin bijuterii
    • Make-up impermeabil
    • unele dovezi de identificare
    • telefon
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar