Cum se îmbracă pentru o noapte din oraș (pentru băieți)

Toată lumea vrea să arate cel mai bine când se îndreaptă spre câteva băuturi cu prietenii lor. Nu vrei să arăți atractiv pentru alți oameni, dar când arăți frumos, te vei simți mai fericit și mai încrezător. Înainte de a vă îmbrăca într-o noapte, aveți un duș și curățați-vă. Când te îmbraci, asigurați-vă că hainele tale sunt curate, călcate și în stare bună. Purtați câteva accesorii pentru a adăuga o privire extraordinară în aspectul dvs.

Pași

Metoda 1 din 3:
Dressing pentru un bar sau pub
  1. Imagine intitulată rochie pentru o noapte în oraș (pentru băieți) Pasul 1
1. Purtați un tricou simplu sau o cămașă cu butoane. Tricoul simplu este de departe 1 dintre cele mai bune articole de îmbrăcăminte pe care le puteți purta la un bar. Tricourile simple sunt minunate pentru uzura ocazională. Tricourile albe sau negre vor merge cu cele mai multe alte haine colorate, dar puteți să amestecați și să potriviți după cum doriți.
  • Puneți pe o cămașă cu butoane peste tricou pentru a adăuga o altă dinamică la aspect. Puteți să introduceți cămașa în sus, lăsați cele mai multe butoane de sus, sau lăsați-o dezbrăcați. Du-te cu orice te simți cel mai confortabil cu.
  • Imagine intitulată rochie pentru o noapte în oraș (pentru băieți) Pasul 2
    2. Puneți pe blugi, chinos sau pantaloni din lână. Blugi sunt de departe cele mai versatile ale tuturor tipurilor de pantaloni. Blugi negru sau albastru vor lucra cu aproape orice alt element de îmbrăcăminte. Chinosul sunt și versatile, dar sunt o îmbrăcăminte excelentă. Chinos vin într-o mare varietate de culori care vă oferă mai multe opțiuni. Pantalonii din lână sunt foarte confortabili și arată foarte elegant.
  • S-ar putea să puteți scăpa cu pantaloni scurți. Depinde de bar.
  • Imagine intitulată rochie pentru o noapte în oraș (pentru băieți) Pasul 3
    3. Purtați un pulover, cardigan sau o jachetă. Pulover Jumpers arată grozav și sunt perfecte pentru aproape orice setare. Puteți merge la un pulover solid sau 1 cu un design interesant. Cardiganii arată elegant și puteți să le apăsați sau să le lăsați să se deschidă.
  • Jachetele de ploaie nu numai că sunt purtate în vreme rea. O jachetă elegantă de ploaie vă poate menține caldă și uscată, adăugând și o dinamică interesantă în aspectul dvs.
  • Jachetele de denim sunt foarte în modă în aceste zile. Ei lucrează excelent în setările mai casual cum ar fi barele.
  • Imagine intitulată rochie pentru o noapte în oraș (pentru băieți) Pasul 4
    4. Purtați o pereche de pantofi pe care credeți că arată minunat cu aspectul dvs. Barurile sunt mult mai relaxate atunci când vine vorba de încălțăminte în comparație cu cluburile de noapte. Pantofii cu barca sau pantofii de panza sunt cei mai casual pantofi pe care l-ai putea purta la un bar si lucreaza cu adevarat ca parte a unui aspect casual.
  • Imagine intitulată rochie pentru o noapte în oraș (pentru băieți) Pasul 5
    5. Purtați un ceas, brățară sau inele. Dacă mergeți la un bar, orice tip de ceas va funcționa cu restul aspectului. Ceasuri digitale sau ceasuri cu curele din piele vor merge perfect cu celelalte haine. Brățările pot adăuga mult în aspectul dvs. dacă nu purtați un ceas.
  • Dacă decideți să purtați inele, fiți atenți să vă asigurați că nu mergeți peste bord. Prea multe inele pot arăta ridicol.
  • Metoda 2 din 3:
    Alegerea hainelor pentru un club de noapte
    1. Imagine intitulată rochie pentru o noapte în oraș (pentru băieți) Pasul 6
    1. Verificați online sau sunați pentru a afla dacă există un cod de îmbrăcăminte. Dacă te duci la un club de noapte, ar trebui să verificați dacă există ceva ce nu puteți purta înainte de a ieși afară. Căutați numele barului online și verificați site-ul lor. Dacă nu găsiți informațiile de acolo, faceți clic pe "a lua legatura" Tab și căutați numărul de telefon sau adresa de e-mail.
    • Dacă nu găsiți un număr de telefon sau o adresă de e-mail, încercați să găsiți bara pe medii sociale și să le trimiteți un mesaj despre codul de îmbrăcăminte.
    • Veți fi mai restricționați în ceea ce puteți și nu puteți purta atunci când mergeți la un club de noapte.
  • Imagine intitulată rochie pentru o noapte în oraș (pentru băieți) Pasul 7
    2. Purtați haine ușoare pe care nu veți fi prea calde. Clubul este un loc fierbinte. Ambalate cu oameni, încălzit intern, și probabil veți face o mulțime de dans. Dacă purtați haine grele, șansele sunt că veți avea un timp teribil. Mai ușor hainele pe care le purtați sunt, cu atât mai bine.
  • Puteți aduce o haină, dar va trebui să o verificați. Poate dura mult timp pentru a-ți întoarce haina la sfârșitul nopții.
  • Imagine intitulată rochie pentru o noapte în oraș (pentru băieți) Pasul 8
    3. Purtați un tricou frumos cu un blazer sau un sacou de bombardier. Puteți merge din nou pentru un tricou simplu când mergeți la club. Cămăși colorate negre sau întunecate au tendința de a arăta mai formale decât tricourile de culoare albă sau de culoare deschisă. O blazer frumos, fantezist va funcționa foarte mult într-un cadru mai formal. Un blazer nu va fi atât de cald încât să fii prea fierbinte în club.
  • Dacă decideți să purtați un sacou de bombardier, purtați unul care este foarte ușor.
  • Pantofii de culoare albă va arăta fantastic cu un blazer frumos
  • Imagine intitulată rochie pentru o noapte în oraș (pentru băieți) Pasul 9
    4. Puneți o cămașă formală a butonului. Cămășile formale sunt minunate pentru a purta la un club de noapte, deoarece arată formală și lucrează cu o mare varietate de haine. Dacă purtați un tricou în interior, puteți dezvălui cămașa când sunteți în club dacă sunteți prea cald.
  • Cămășile arată foarte bine cu jachete de bombardiere.
  • Imagine intitulată rochie pentru o noapte în oraș (pentru băieți) Pasul 10
    5. Purtați blugi, chinuri sau pantaloni potriviți. Există o mare varietate de blugi cu un aspect mai formal pe care îl puteți alege. Blugi Black sunt cea mai formală, dar blugi gri și alte culori întunecate vor arăta, de asemenea, grozav. Cea mai întunecată în culori Chinos sunt, cu atât este mai formală aspectul tău. Încercați să nu purtați chinouri culori strălucitoare, deoarece este posibil să nu fiți lăsați în club de Doaorman.
  • Pantalonii de costum vor lucra perfect cu un blazer. Încercați să alegeți pantaloni potriviți care sunt aceleași culori și provin din aceeași colecție ca blazerul dvs.
  • Evitați să purtați blugi cu găuri mari. Blugi cu fulgi și găuri sunt foarte în mod obișnuit în momentul de față, dar dacă găurile sunt prea mari, nu veți intra în club.
  • Imagine intitulată rochie pentru o noapte în oraș (pentru băieți) Pasul 11
    6. Purtați pantofi care arata mai formal decat casual. Este foarte puțin probabil ca să vi se permită în club dacă purtați adidași. Pantofii de pantofi ar trebui să fie în regulă, dar nu mergeți pentru pantofi care arata prea casual. Cheelsea cizme, pantofi de suede, Broguri sau Oxfords sunt tipul ideal de pantofi pentru a purta la club.
  • Toate aceste pantofi vor merge cu aproape orice costum. Amestecați și potriviți pentru a vedea ce tipul preferați cel mai mult.
  • Imagine intitulată rochie pentru o noapte în oraș (pentru băieți) Pasul 12
    7. Evitați să purtați pantaloni scurți în noaptea dvs. Shorts sunt bine atunci când veți merge la o locație exotică, jucând sport sau răciți la plajă. Shorts vă va face să arătați prea mult. Nu veți intra într-un club de noapte purtând scurte.
  • Imagine intitulată rochie pentru o noapte în oraș (pentru băieți) Pasul 13
    8. Purtați un ceas fantezist sau alte accesorii pentru a adăuga o altă dinamică la aspectul dvs. Ceasuri cu curele de piele sau metal sunt un accesoriu fantastic care să poarte la club. Dacă nu aveți un ceas fantezist, purtați o brățară în schimb. Dacă decideți să purtați inele, nu mergeți peste bord. Purtați 1 sau 2 inele pentru a vă menține aspectul frumos și simplu.
  • Purtați o pălărie sau o capac plat dacă doriți să adăugați stilul la cap. Ar trebui să știți că este foarte ușor ca pălăriile să cadă din capul tău în mijlocul clubului. Evitați purtarea pălării de lână sau a capacelor de baseball, deoarece acestea nu sunt permise.
  • Metoda 3 din 3:
    Îngrijirea și curățarea dvs
    1. Imagine intitulată rochie pentru o noapte în oraș (pentru băieți) Pasul 14
    1. Faceți un duș înainte de a face altceva. Nu există niciun punct să vină acasă de la serviciu sau de la sala de gimnastică înainte de noapte și să vă îmbrăcați când sunteți transpirat. Spălați-vă părul cu șampon și utilizați loțiune de corp pe corpul dvs. Părul spălat va arăta mult mai bine decât părul murdar și neîngrădit.
    • Dacă aveți păr lung sau lungime, știți că balsamul va adăuga o mulțime de volum la părul dvs. Dacă doriți volum, este minunat. Dacă nu, utilizați doar șampon.
    • Dacă folosiți un uscător de păr, îndreptați-o în jos spre părul vostru. Dacă intenționați ca părul să îndrepte spre părul dvs., va face să pară foarte sălbatic.
  • Imagine intitulată rochie pentru o noapte din oraș (pentru băieți) Pasul 15
    2. Radeți sau tăiați barba. Dacă nu puteți crește o barbă, veți arăta mult mai bine curat decât cu miriște neuniformă. Dacă aveți o barbă și nu doriți să o radeți, obțineți un kit de îngrijire. Utilizați foarfecele mici pentru a tăia barba și pentru a arăta mai mult și sănătos.
  • Dacă aveți părul feței foarte dur, dificil de ras, utilizați balsam în loc de gel de ras. Balsamul va înmuia părul de pe cap, dar va înmuia și părul pe fața dvs. și va face ras mult mai ușor.
  • Spălați barba cu șampon de barbă pe care îl puteți cumpăra la supermarket-ul local sau la farmacie.
  • Imagine intitulată rochie pentru o noapte în oraș (pentru băieți) Pasul 16
    3
    Îndepărtați-vă unghiile cu cleme de unghii. Dacă nu aveți camioane de unghii, puteți folosi foarfece mici. Când tăiați unghiile, este mai bine să tăiați cu curba naturală a unghiului. Tăierea dreptului va fi incomod și ar putea duce la o mulțime de durere.
  • Lăsați niște alb în partea de sus a unghiilor.
  • Nu încercați să vă tăiați unghiile prea scăzute, deoarece veți face o mulțime de durere pentru dvs.
  • Imagine intitulată rochie pentru o noapte în oraș (pentru băieți) Pasul 17
    4. Utilizați un tundere de păr pentru a tăia firele de păr în nas. Ultimul lucru pe care îl doriți este să vorbiți cu un străin la bar doar pentru ca ei să observe părul care se extinde dintr-unul din nările voastre. Utilizați o cârpă înmuiată în apă caldă pentru a vă curăța nasul înainte de a utiliza tunsul de păr nas.
  • Puteți obține un tundere de păr electric la farmacie locală sau la supermarket local.
  • Citiți manualul înainte de a utiliza trimmer.
  • Imagine intitulată rochie pentru o noapte în oraș (pentru băieți) Pasul 18
    5. Stilul părului tău și îți scot sprâncenele. Dacă nu sunteți tipul de tip care îi place să folosească gel sau alte produse pentru a vă stia părul, utilizați un pieptene pentru a vă ordona părul. Utilizați pieptenele pentru a peria părul sprâncenei înainte de a scoate părul de păr.
  • Scoateți spațiul dintre sprâncenele voastre. Nu vrei ca unibrow să se dezvolte.
  • Nu mergeți peste bord atunci când vă îndepărtați sprâncenele. Ei ar trebui să arate ordonați, dar încă naturali.
  • Imagine intitulată rochie pentru o noapte în oraș (pentru băieți) Pasul 19
    6. Periați dinții și atașați. Există puține lucruri mai rău decât vorbind cu cineva dintr-un bar și observând niște mâncare în dinți. Periajul dinților și aței dentare va adăuga o prospețime a gurii, care ar putea fi un mare ajutor mai târziu în noaptea când vorbește cu un partener potențial.
  • Amintiți-vă să vă spălați și să vă spălați limba.
  • Utilizați câteva apă de gură după ce ați periat dacă doriți să vă asigurați că gura dvs. este curată și proaspătă.
  • Purtați niște monetări sau gumă cu dvs.
  • Imagine intitulată rochie pentru o noapte în oraș (pentru băieți) Pasul 20
    7. Utilizați niște colonie sau spray de corp înainte de a vă îmbrăca. Fiți atenți și nu treceți peste bord atunci când utilizați aceste produse. În timp ce Köln și Sprayul de corp miroase frumos, mirosul propriu personal poate juca un rol-cheie în atragerea altor persoane.
  • Spray unele colonie pe gât și pe încheieturi.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar