Cum să contactați lisa sanders

Dr. Lisa Sanders este un medic și profesor asociat de medicină la Școala de Medicină Yale. Un doctor realizat, dr. Sanders scrie, de asemenea, coloana populară de diagnostic pentru New York Times Magazine, unde discută cazurile medicale intrigante. De fapt, coloana ei este de fapt inspirația pentru emisiunea de televiziune Casa Md. Din păcate, dr. Echipa Sanders primește o mulțime de apeluri și cereri în fiecare zi, astfel încât să nu fiți în măsură să programați o întâlnire cu ea foarte repede. Nu vă faceți griji - Dacă încercați să obțineți unele simptome cronice diagnosticate, există o mulțime de opțiuni diferite pe care le puteți lua în considerare.

Pași

Întrebarea 1 din 4:
Cum intru in contact cu dr. Oficiul Sanders?
  1. Imagine intitulată Contact Lisa Sanders Pasul 1
1. Sunați-vă medicul de îngrijire primară dacă nu locuiți Dr. Zona de service imediată a Sanders. Dr. Biroul Sanders primește o mulțime de apeluri de la mulți pacienți diferiți, și, din păcate, biroul ei nu poate să vă răspundă dacă nu locuiți în zona de servicii imediate, care este noul Haven, Connecticut. Din acest motiv, ar trebui să discutați cu medicul dvs. obișnuit pentru ajutor și să vedeți dacă pot diagnostica și aborda problema.
  • Dacă nu aveți un medic de îngrijire primară, Căutați unul în zona ta.
Întrebarea 2 din 4:
Pot contacta dr. Sanders direct dacă am nevoie de un subspecialist?
  1. Imagine intitulată Contact Lisa Sanders Pasul 2
1. Ar trebui să lucrați cu medicul dvs. local de îngrijire primară. Cel mai bine este să discutați cu medicul obișnuit local, astfel încât să poată face un plan pentru întrebările dvs. medicale specifice. Dacă încercați să mergeți direct la un specialist nou, o mulțime de date personale, cum ar fi istoricul dvs. medical, se poate pierde în amestec.
  • De asemenea, este important să lucrați cu un medic apropiat de dvs. În acest fel, dacă vă aflați în orice problemă, puteți obține ajutor și îndrumare cât mai curând posibil.
Întrebarea 3 din 4:
Cum văd un specialist dacă nu-mi pot vedea medicul principal?
  1. Imagine intitulată Contact Lisa Sanders Pasul 3
1. Ajungeți la un internist din zona dvs. mai întâi. Interniști specializați în medicina internă și pot să-și dea seama ce este problema. Dacă internistul nu poate identifica problema, ei pot recomanda un anumit specialist.
  • Un internist va avea perspective speciale asupra unor specialiști buni pe care îl puteți vizita.
  • 2. Aduceți o notă de la internistul dvs. când vizitați specialistul. La numirea dvs., internistul dvs. va scrie istoricul medical, împreună cu toate examenele și studiile pe care le-au terminat în timpul numirii dvs. Ele vor include, de asemenea, procesele lor de gândire personale, care pot ajuta să vă dați noul specialist într-un anumit fundal și context.
  • Întrebarea 4 din 4:
    Ce fac după ce văd un internist?
    1. Imagine intitulată Contact Lisa Sanders Pasul 5
    1. Vizitați medicii asociați cu un centru medical academic. Dacă locuiți lângă o universitate sau o școală medicală, căutați Centrul Medical atribuit acelei școli. Medicii la centrele medicale academice au adesea cea mai recentă cunoaștere a diferitelor diagnostice.
  • 2. Programați întâlnirile cu specialiștii calificați în anumite tratamente. Dacă diagnosticul dvs. necesită tratament specializat sau o intervenție chirurgicală, merită să călătorești la un medic sau un chirurg care are o mică experiență. Cu toate acestea, nu mergeți de la medic la doctor pentru a obține o a doua opinie - aceasta nu este o modalitate eficientă sau eficientă de a afla ce se întâmplă.
  • sfaturi

    Puteți găsi articolele de diagnosticare a lui Lisa aici: https: // Nytimes.COM / BY / LISA-SANDERS-MD.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar