Cum să ai grijă de pantofi

Pantofii au cea mai grea sarcină a oricărei îmbrăcăminte. Ei călătoresc între greutatea și terenul. Profitați la maximum de noua pereche de pantofi sau să extindeți viața celor vechi, luând în grijă de ei.Iată câteva sfaturi despre cum.

Pași

  1. Imagine intitulată Îngrijire pentru pantofi Pasul 1
1
Organizați-vă dulapul astfel încât să aveți un loc pentru pantofii voștri, fie că este vorba de un suport pentru pantofi sau doar un loc pe podea.
  • Nu strângeți pantofii deasupra celorlalți, deoarece acestea ar putea lăsa murdăria sau marcajele pe pantofii dvs.
  • Nu vă odihniți lucrurile deasupra pantofilor dvs. sau pentru a vă odihni pantofii pe vârfurile lor. Acest lucru evită zdrobirea lor.
  • Creați un depozit special pentru încălțăminte specială. Dacă aveți o pereche de pantofi de rochie bună pe care purtați-o doar cu costumul dvs. bun, păstrați-i fără praf prin stivuirea lor într-o cutie sau o pungă.
  • Mențineți forma degetului pantofilor mai moi prin împachetarea cu țesut curat. Sau, utilizați o formă de carton, lemn sau plastic conceput în acest scop.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru pantofi Pasul 2
    2
    Curat sau Puneți-vă pantofii in mod regulat.Puteți obține consumabilele necesare și faceți locația dvs. sau întrebați mai puțini de curățare dacă curăță pantofii.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru pantofi Pasul 3
    3. Evitați pasarea în murdărie. Păstrați-vă pantofii departe de noroi, iarbă umedă și cu puddele de apă, așa cum ar putea face pantofii tăi mai murdari și să-și reducă viața.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru pantofi Pasul 4
    4. Nu purtați pantofi când nu trebuie. Purtați papuci în jurul casei și schimbați-vă în ele când puteți. Acest lucru va face ca pantofii dvs. să nu poarte cât de repede și să-i facă să dureze mult mai mult.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru pantofi Pasul 5
    5. Încercați să nu lăsați oamenii să împrumute pantofii tăi. Oamenii nu tind să fie atenți cu pantofii altor oameni, așa că încercați să nu le împrumutați, indiferent cât de drăguți sunt.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru pantofi Pasul 6
    6. Nu mergeți pe călcâiele pantofilor. Pantofi de lace-up și puneți-vă picioarele tot drumul. Dezactivați-i din nou să le scoateți. Dacă doriți să alunecați și ieșiți, obțineți alunecare sau înfundați.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru pantofi Pasul 7
    7. Aplicați impermeabilizarea. Dacă știți că veți ieși în pantofii dvs. în zăpadă sau ploaie, aplicați periodic un agent de impermeabilizare adecvat. Un magazin bun de pantofi poate recomanda un produs adecvat.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru pantofi Pasul 8
    8. Nu trageți picioarele. Nu există nici un sens să nu purtați tălpile pantofilor dvs. mai repede decât este necesar, deci ridicați-vă picioarele când umblați.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru pantofi Pasul 9
    9. Utilizați pantofi mai vechi pentru sarcini murdare sau dăunătoare. Păstrați adidașii de anul trecut pentru grădinăritul din acest an, pictura sau mersul pe suprafețe sau pietrișuri dur. Veți obține puțin mai mult de pantofii mai vechi și veți rezerva pantofii mai noi daune premature.
  • sfaturi

    Dacă pantofii se udează, utilizați mai puțin sau deloc căldură pentru a le usca. Multe dintre cleiurile folosite pentru a construi pantofii sunt rezonabil impermeabil, dar sensibil la căldură.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar