Cum să devii pilot de armată

A vrut vreodată să zboare un elicopter sau un avion? Armata vă poate ajuta să faceți acest lucru gratuit! Există câteva cerințe de bază pe care trebuie să le întâlniți, dar dacă vă calificați, nu este prea dificil să se înscrie în programul de formare a zborului armatei. Pentru a face puțin mai ușor pentru dvs., am răspuns la unele dintre cele mai frecvente întrebări pe care oamenii le au despre ceea ce este nevoie pentru a deveni pilot armate.

Pași

Întrebarea 1 din 8:
Care sunt cerințele de bază pentru a fi un pilot al armatei?
  1. Imaginea intitulată deveni un pas pilot al armatei 1
1. Trebuie să fiți cel puțin 18 ani și să aveți o diplomă de liceu sau GED. Armata are câteva cerințe pe care trebuie să le întâlniți pentru a vă înscrie și de a deveni pilot, inclusiv având o diplomă de liceu (sau echivalent GED), fiind cetățean american, fiind între 18-32 de ani și trecerea unui examen fizic.
  • 2. Trebuie să aveți cel puțin 64 de centimetri (160 cm) înalți. Pe lângă cerințele de vârstă și educație, armata are standarde fizice mai stricte pentru piloții săi. Nu puteți fi mai scurți de 64 de centimetri (160 cm) sau mai înalt decât 76 cm (190 cm).
  • 3. Trebuie să înscrieți bine pe testele ASVAB și SIFT. Pentru a fi considerat a fi un pilot al armatei, va trebui să treceți instrumentul de selecție pentru testul de formare a zborurilor (SIFT). Va trebui, de asemenea, să înscrieți cel puțin un scor tehnic general de 110 pe bateria aptitudinilor profesionale armate (ASVAB) și să puteți obține o autorizație secretă de securitate. Ambele teste sunt luate înainte de a vă alătura armatei.
  • Vă puteți pregăti pentru SIFT și ASVAB, luând cursuri speciale sau prin utilizarea registrelor de lucru și a materialelor online pentru a studia pentru teste.
  • Dacă nu înscrie destul de mult pe ASVAB, puteți aștepta o lună și o luați din nou.
  • Întrebarea 2 din 8:
    Cum te alături armatei pentru a fi un pilot?
    1. Imaginea intitulată deveni un pas pilot al armatei 4
    1. Contactați un recrutor și alăturați-vă armatei. Contactați biroul de recrutare a armatei locale și lucrați cu un recrutor pentru a programa testele SIFT și ASVAB. Ele vă vor ajuta, de asemenea, să adunați materiale de care aveți nevoie și să lucrați cu dvs. dacă aveți nevoie să vă îmbunătățiți capacitatea fizică pentru a îndeplini standardele armatei. Odată ce ați finalizat testele, puteți să vă înscrieți direct în școala de candidați a ofițerilor de la ofițerul armatei pentru a deveni pilot.
  • 2. Completați 9 săptămâni de formare de bază. Fiecare persoană care se alătură armatei merge la o pregătire de bază, cunoscută și ca "tabără de boot."Acolo, vă veți antrena cu arme și veți învăța tradițiile, tacticile și metodele de a fi un soldat. Tabăra de boot durează un total de 9 săptămâni.
  • 3. Intrați în școala de candidat la ordonator. Dacă sunteți acceptat, veți completa un program de formare și conducere de 6 săptămâni. Apoi, veți începe școala de zbor cu ofițerul de justiție, unde veți începe să învățați cum să fiți pilot!
  • Întrebarea 3 din 8:
    Cum te antrenezi pentru a deveni pilot armate?
    1. Imaginea intitulată deveni un pas pilot al armatei 7
    1. Finalizați instruirea de zbor de bază. După ce ați completat școala de candidat la om, veți lua un curs de zbor de bază care durează 6 săptămâni. Acolo, veți învăța mecanica de bază a modului de a opera și de a menține o aeronavă.
  • 2. Tren pentru o anumită aeronavă după pregătirea de zbor de bază. Formarea dvs. specializată implică fie flota elicopterului armatei, fie flota lor cu aeronave fixă. Acolo, veți deveni un expert pilot al unui anumit tip de aeronavă, care poate dura aproximativ un an la un an și jumătate.
  • De exemplu, ați putea specializa ca Pilot CH-47 Chinook sau un pilot APH-64A Apache.
  • Întrebarea 4 din 8:
    Cum aplicați pentru școala de zbor a armatei?
    1. Imaginea intitulată deveni un pas pilot al armatei 9
    1. Creați un CV și a schițat un eseu despre motivul pentru care doriți să fiți pilot. Dacă nu aveți deja unul, Faceți o CV-ul și includeți abilitățile, educația și experiența de lucru pe CV-ul dvs. Nu vă faceți griji dacă nu aveți o experiență de experiență. Listează doar fiecare loc de muncă pe care l-ați lucrat, precum și orice organizații de caritate sau organizații cu care v-ați oferit voluntar. Scrieți un eseu intitulat "De ce vreau să fiu un aviator al armatei" și să includem toate motivele pentru că ați dorit să fie un pilot al armatei și de ce sunteți pasionat de el.
    • Recrutorul dvs. vă poate ajuta, de asemenea, să puneți un CV și un eseu, așa că lucrați cu ei pentru a vă asigura că aplicația dvs. arată bine.
  • 2. Adunați 3-6 litere de recomandare și transcrierile dvs. academice. Cereți oamenilor pe care îi cunoașteți și respectați, cum ar fi profesorii care aveau o influență asupra dvs. și a vreunul șefii pe care îl credeți că va scrie o scrisoare bună de recomandare pentru dvs. Recomandările de calitate pot face o mare diferență, așa că petreceți ceva timp ajungând la oameni și colectarea lor.
  • Dacă aveți prieteni sau membri ai familiei care erau membri ai serviciilor foști, ei pot fi o persoană minunată de întrebat!
  • 3. Finalizați chestionarul de securitate și trimiteți cererea dvs. Pentru a deveni pilotul armatei, trebuie să câștigați un clearance secret de securitate, ceea ce necesită o verificare extensivă de fundal și un chestionar detaliat. Odată ce ați adunat toate materialele dvs. și ați completat chestionarul, recrutorul dvs. vă poate trimite cererea.
  • Luați-vă timpul și completați fiecare secțiune a chestionarului. Dacă lăsați ceva gol sau încercați să ascundeți ceva, acesta ar putea afecta șansele de a intra în școala de zbor armate.
  • Întrebarea 5 din 8:
    Cât durează să devină un pilot al armatei?
    1. Imaginea intitulată deveni un pas pilot al armatei 12
    1. Este nevoie între 12-18 luni pentru a vă completa formarea. Timpul necesar pentru a deveni un pilot complet instruit poate varia ușor. În funcție de aeronava pe care o învățați să zburați, pregătirea dvs. totală ar putea dura între un an la un an și jumătate pentru a finaliza.
    Întrebarea 6 din 8:
    Este greu să devii pilot armate?
    1. Imaginea intitulată deveni un pas pilot al armatei 13
    1. Este o provocare, dar armata are nevoie de mai mulți piloți. Formarea este riguroasă, dar dacă ați reușit să satisfaceți standardele inițiale (cum ar fi cerințele scorului SIFT și ASVAB), atunci aveți ceea ce este necesar pentru a face treaba. De asemenea, poate fi un moment minunat pentru a deveni pilot armate, deoarece există în prezent o lipsă de piloți calificați, astfel încât să aveți o șansă mai bună să intrați în școala de zbor!
    Întrebarea 7 din 8:
    Ce face un ofițer de aviație în armată?
    1. Imaginea intitulată deveni un pas pilot al armatei 14
    1. Un ofițer de aviație conduce plutoanele de zbor și operațiunile de elicopter. În plus față de a fi un pilot de elicopter armat, un ofițer de aviație este, de asemenea, responsabil de alți piloți de elicoptere din domeniu. Ele conduc, de asemenea, unități de comandă ale elicopterelor pe operațiuni și manevre.
    Întrebarea 8 din 8:
    Cum deveniți ofițer de aviație în armată?
    1. Imaginea intitulată deveni un pas pilot al armatei 15
    1. Completați un grad de colegiu de 4 ani și cursul ofițerului armatei. Toți ofițerii de aviație trebuie să aibă un grad de colegiu înainte de a se înscrie în programul de formare a ofițerului. Apoi, va trebui să finalizați cursul ofițerului armatei, unde veți primi o pregătire suplimentară cu privire la modul de conducere și comandă soldați, precum și cum să funcționeze ca ofițer în armată.
  • 2. Alăturați-vă școlii de zbor și specializați într-un elicopter specific. După ce ați terminat cursul de bază, puteți să vă înscrieți în cursul de zbor de bază al armatei, unde veți învăța inteles și outs de zbor un elicopter. Apoi, veți cheltui până la un an sau un an și jumătate în învățarea școlii de zbor cum să pilotați un elicopter specific, cum ar fi un Huron C-12 sau Hawk negru UH-60. Odată ce ați absolvit, veți fi un ofițer de aviație!
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă vă gândiți să fiți un ofițer în armată, contactați un recrutor pentru a vedea ce trebuie să faceți pentru a începe.

    Avertizări

    Evitați să încercați să ascundeți nimic din trecutul dvs. atunci când vă înscrieți sau ar putea afecta șansele de a fi acceptat în școala de zbor.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar