Cum să devii un pilot al forțelor aeriene

Visul tău este să devii pilot în Forțele Aeriene ale Statelor Unite? Doriți să zburați avioane cu o misiune pentru a vă apăra țara? A deveni pilotul Forței Aeriene implică o călătorie lungă și interesantă plină de programe riguroase de antrenament, precum și o mulțime de timp deasupra noriilor. Păstrați gradele bune în liceu și colegiu, obțineți o diplomă de licență, obțineți o formă fizică excelentă și completați testele necesare și programele de instruire pentru a primi aripile de argint!

Pași

Partea 1 din 3:
Întâlnirea cerințelor de bază
  1. Imaginea intitulată deveni un pilot al Forțelor Aeriene Pasul 1
1. Să îndeplinească cerințele de vârstă și cetățenie de bază. Pentru a vă alătura u.S. Forța aeriană, trebuie mai întâi deveniți ofițer comandat, și apoi un pilot. Pentru aceasta, trebuie să aveți între 18 și 28 de ani. De asemenea, trebuie să fiți un nativ-născut sau naturalizat.S. cetăţean.
  • Imaginea intitulată devine un pilot Forțele Aeriene Pasul 2
    2. Se califică pentru cerințele privind greutatea și înălțimea. În mod ideal, ar trebui să aveți o înălțime de 64 de centimetri (160 cm) la 77 inci (200 cm) și o înălțime de ședere de 34 de centimetri (86 cm) la 40 inci (100 cm). Trebuie să fiți în intervalul ideal de greutate pentru înălțimea dvs. pe baza graficului disponibil la HTTPS: // Cariere.Airforce.Com / greutate înălțime /. Ar trebui să aveți cel puțin 5 kilograme (2.3 kg) sub greutatea maximă pe baza înălțimii dvs.
  • De exemplu, dacă greutatea maximă este de 186 kg (84 kg), trebuie să fiți la 181 de lire sterline (82 kg) sau mai puțin (cu cel puțin 128 de lire sterline (58 kg)).
  • Imaginea intitulată deveni un pilot al Forțelor Aeriene Pasul 3
    3. Îndeplinesc criteriile pentru o viziune sănătoasă. Ca vederea este sensul cheie pentru a manevra cu succes aeronavele, u.S. Forțele Aeriene plătește o mare atenție cerințelor de viziune. Pentru a aplica, trebuie să aveți o viziune normală de culoare și să îndeplinească cerințele de refracție, cazare și astigmatism.
  • Viziunea dvs. îndepărtată necorectată nu trebuie să depășească 20/200, iar viziunea dvs. necorectată în apropierea dvs. nu ar trebui să depășească 20/40.
  • Atât viziunea dvs. îndepărtată, cât și apropiată ar trebui să fie corectă la 20/20 sau mai bună.
  • Imaginea intitulată deveni un pilot Forțele Aeriene Pasul 4
    4. Verificați istoricul medical. Dacă ați avut febră de fân, astm sau alergii după vârsta de 12 ani, nu veți fi eligibili să aplicați forței aeriene. În mod similar, orice fel de chirurgie de ochi corective ar putea fi și un descalificator.
  • Imaginea intitulată deveni un pilot pilot al Forțelor Aeriene Pasul 5
    5. Au un cazier judiciar clar. Este foarte important să aveți un caz judiciar aproape clar pentru a se califica pentru Forțele Aeriene. Chiar și a avea o mulțime de încălcări ale legii legate de trafic în termen de un an poate afecta eligibilitatea. Desigur, contactați recrutorul dacă aveți întrebări.
  • Partea 2 din 3:
    Finalizarea diferitelor programe de formare
    1. Imaginea intitulată deveni un pilot Forțele Aeriene Pasul 6
    1. Câștigați o diplomă de licență înainte de a aplica pentru a deveni ofițer. Puteți alege să mergeți la colegiu înainte de a se alătura forței aeriene. Nu există nicio cerință ca și în ceea ce ar trebui să studiați la facultate, dar luarea unor clase tehnice sau inginerie pot ajuta la cunoștințele de care aveți nevoie în formare. GPA dvs. este foarte importantă ca parte a procesului de selecție, deci asigurați-vă că studiați din greu pentru clasele dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un pilot pilot al Forțelor Aeriene Pasul 7
    2. Alăturați-vă Corpului de antrenament al Forțelor Aeriene (AFROTC) în colegiu dacă doriți un început. În loc să aștepte să termine un program de licență și / sau absolvent, vă puteți alătura Afrotc în timpul colegiului și vă puteți începe cu pregătirea militară.
  • Afrotc oferă burse de trei și patru ani pentru cei care doresc să meargă la un colegiu de alegere înainte de a se alătura forței aeriene. Pentru a fi eligibil, trebuie să aveți un GPA de liceu de 3.0 sau mai sus, și scoruri mari de testare pe SAT sau ACT.
  • Imaginea intitulată deveni un pilot pilot al Forțelor Aeriene Pasul 8
    3. Participați la Academia Forțelor Aeriene (AFA) dacă doriți să participați la o academie militară. În loc să meargă la un colegiu non-militar, se aplică la AFA pentru o educație multidimensională care include academicieni, formare militară și atletism. Similar cu bursele AFROTC, admiterea la AFA necesită mulți factori, inclusiv grade foarte bune de liceu, împreună cu scoruri ridicate de SAT sau ACT.
  • Imaginea intitulată deveni un pilot pilot al Forțelor Aeriene Pasul 9
    4. Skip College și înscrie ca un arman imediat după liceu pentru a accelera lucrurile. Puteți decide să vă angajați imediat după ce ați câștigat diploma de liceu sau GED, care vă va permite să câștigați credite la Colegiul Comunitar al Forțelor Aeriene în timp ce învățați un loc de muncă integrat în viitorul dvs. ca pilot. Dacă doriți să vă murdări mâinile devreme și să vă antrenați mai repede, aceasta ar putea fi alegerea potrivită pentru dvs.
  • Aplicați prin u.S. Site-ul Forțelor Aeriene la http: // Airforce.com / aplica-acum.
  • Înregistrarea ca avionul vă va duce printr-un proces de teste, proiecții și instruire militară de bază (BMT) înainte de urmărirea pașilor următori și aplicați pentru oficialitate.
  • Imaginea intitulată deveni un pilot Forțele Aeriene Pasul 10
    5. Luați testul de calificare a forțelor aeriene (AFQT) după ce a câștigat o diplomă de licență. Pentru a deveni un ofițer de forță aeriană, trebuie să treceți mai întâi AFQT, care este un test cu mai multe opțiuni constând din întrebări verbale și matematice pentru domenii specifice de interes. Aveți dreptul să luați acest test de două ori, deci este foarte important să studiați bine și să vă pregătiți în avans.
  • De asemenea, trebuie să luați testul abilităților de aviație de bază (TBA) care va duce la un scor de selecție pilot (PSCM).
  • Imaginea intitulată deveni un pilot pilot al Forțelor Aeriene Pasul 11
    6. Treceți prin screening fizic și mental. După ce ați luat AFQT, recrutorul dvs. local vă va contacta pentru o întâlnire la o stație de procesare militară din apropiere (deputați) pentru o examinare. Aceasta va fi o examinare pentru cerințele fizice și morale stabilite de Forțele Aeriene, Departamentul Apărării și Legea Federală.
  • Imaginea intitulată deveni un pilot pilot al Forțelor Aeriene Pasul 12
    7. Treceți bordul de selecție. Odată ce treceți screening-ul, va trebui să fiți revizuiți de către bordul de selecție a școlii de formare a ofițerilor sau de serviciile de recrutare a forțelor aeriene pentru a determina dacă sunteți o potrivire bună pentru a deveni ofițer. Procesul de revizuire constă în factori obiectivi, cum ar fi rezultatele testului și GPA, precum și factorii subiectivi stabiliți de consiliu.
  • Imaginea intitulată devine un pilot pilot al Forțelor Aeriene 13
    8. Pregătiți-vă pentru formarea ofițerilor începând să lucreze cu 6 săptămâni în avans. Odată ce ați trecut toate cerințele și sunt acceptate în Forțele Aeriene, veți intra în programul de intrare întârziat (DEP). Aceasta înseamnă că veți avea o dată de plecare a școlii de formare a ofițerilor sau a formării ofițerilor comandate, care sunt ambele programe intense din punct de vedere fizic. În timpul acestei perioade de așteptare, ar trebui să lucrați la condiționarea fizică pentru a vă pregăti în avans.
  • Cel mai bine este să începeți să lucrați la condiționarea fizică cu cel puțin 6 săptămâni înainte de data de plecare. Lucrați timp de 3 până la 5 ori pe săptămână pentru a obține rezistență și putere.
  • Imaginea intitulată deveni un pilot Forțele Aeriene Pasul 14
    9. Finalizați școala de formare a ofițerului. Ar trebui să completați un program de săptămâni nouă și jumătate la baza Maxwell Force Force din Alabama, care este organizată în patru faze destinate să vă provocați mental și fizic. Aceste faze sunt indoctrinare, dezvoltare, aplicare și tranziție.
  • În ultima fază, veți trece de la mediile de antrenament în Forțele Aeriene operaționale. La final, veți absolvi programul de formare a ofițerului.
  • Partea 3 din 3:
    Finalizarea formării ulterioare pentru a deveni pilot
    1. Imaginea intitulată deveni un pilot Forțele Aeriene Pasul 15
    1. Treceți o forță aeriană fizică pentru a fi calificat pilot (PQ). Aceasta este o examinare fizică, concentrându-se în principal pe viziune. Odată ce treceți cerințele de viziune, veți participa la screening-ul inițial de zbor (IF) în Pueblo, Colorado, unde veți zbura 25 de ore în aeronava Diamond DA-20 pentru o durată de 40 de zile.
    • La sfârșitul antrenamentului, veți face o plimbare de încercare pentru a vă arăta competența în aproximativ 20 de manevre de zbor de bază.
  • Imaginea intitulată deveni un pilot pilot cu forța aeriană
    2. Participați la formarea pilot a forței de licență de 3 ani cu vârsta cuprinsă între 1 an (SUPT). Toate examinările, notele și evaluările din trecut vor culmina într-un scor "Ordin of Merit", care va determina dacă sunteți eligibil să vă alăturați lui SUPT. Odată ce obțineți un slot, veți completa un program de 52 de săptămâni cu trei faze: cadre universitare, formare primară a aeronavelor și formare avansată a aeronavelor.
  • Odată ce ați finalizat cu succes faza 3 din SUPT, veți primi titlul oficial de "pilot" și veți primi aripile pilotului de argint.
  • Imaginea intitulată devine un pilot pilot al Forțelor Aeriene Pasul 17
    3. Să se angajeze într-un serviciu de serviciu activ de 10 ani. Deoarece costurile SUPT se apropie de 1.000.000 de dolari pe student acoperit de Forțele Aeriene, fiecare pilot este de așteptat să suporte un angajament de serviciu activ de 10 ani atunci când termină antrenamentul și fixați aripile de argint. Aceasta înseamnă că veți fi angajați să lucrați pentru Forțele Aeriene pentru următorul deceniu.
  • Imaginea intitulată deveni un pilot pilot al Forțelor Aeriene Pasul 18
    4. Completați formarea suplimentară și treceți la stația dvs. permanentă. Ca un nou pilot, va trebui să completați programe suplimentare de instruire, cum ar fi supraviețuirea apei sau rezistența la supraviețuire și pregătirea de evacuare. După aceea, veți merge la unitatea de antrenament de înlocuire (RTU) timp de 3 până la 6 luni de formare suplimentară. Apoi veți putea trece la stația dvs. permanentă.
  • sfaturi

    Intrați în formă. Trenurile vor fi mult, mult mai ușor dacă sunteți în formă fizică bună. Examinați standardele de fitness fizice ale Forțelor Aeriene pentru a ajuta la structurarea unei rutine de antrenament pentru a vă bate în formă.
  • Disciplina și diligența sunt esențiale în u.S. Forța aeriană (AF). Înainte de a lua în considerare această opțiune de carieră, asigurați-vă că sunteți pregătiți pentru mulți ani de muncă mentală și fizică riguroasă.
  • Amintiți-vă, AF consideră a "întreaga persoană" Conceptul la revizuirea aplicațiilor potențiale pentru selecția pilot. Aceasta înseamnă că în timp ce scorurile dvs. (GPA, AFOQT etc.) poate conta pentru o porție, ei vor revizui, de asemenea, experiența dvs. de lider, experiența serviciilor comunitare și alte calificări care vă ajută să vă promovați ca lider.
  • Indiferent de gradul dvs. de licență, GPA dvs. este un factor foarte important considerat ca parte a procesului de selecție.
  • Obțineți cât mai multă experiență pilot privată ca tine (citiți: părinții) își poate permite. O permis de pilot privat în mână este o completare excelentă la un pachet de aplicații pilot AF. Nu numai că arată tabla că aveți ceea ce este nevoie pentru a finaliza un rating aeronautic, dar este, de asemenea, o șansă de a vă dovedi că aviația este ceva ce chiar doriți să faceți.
  • Mai multe detalii despre aceste procese pot fi obținute de la recrutorii locali la https: // Airforce.com / găsi-a-recruiter.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar