Cum să găsiți lucruri de făcut într-o clasă plictisitoare

Uneori în școală, clasa poate fi plictisitoare și pare să tragă pentru totdeauna. Din fericire, chiar și în cele mai plictisitoare clase, puteți găsi ceva distractiv și amuzant de a face cu timpul dvs. Indiferent dacă doriți să faceți un joc, scrieți o poveste, decorați notele dvs. sau încercați să acordați atenție clasei, cu un efort mic puteți face ziua școlară un pic mai suportabilă.

Pași

Metoda 1 din 3:
Distrați-vă în clasă
  1. Imaginea intitulată Găsiți lucruri de făcut într-o clasa plictisitoare Pasul 1
1. Citiți o revistă, o carte de benzi desenate sau un roman secret. Alegeți o carte sau o revistă care are aceeași dimensiune sau mai mică decât manualul dvs. și ascundeți-o în spatele cărții, astfel încât o puteți vedea. Amintiți-vă să priviți ocazional ocazional pentru a vedea dacă profesorul dvs. se plimba și se preface că plătiți atenția.

Bacsis: Este mai ușor să ascundem reviste mici, romane de hârtie și cărți de benzi desenate.

  • Imaginea intitulată Găsiți lucruri de făcut într-o clasa plictisitoare Pasul 2
    2. Aflați cum să rotiți un creion peste degetul mare. Utilizați un stilou sau un creion bun sau un creion pentru a începe și dați seama cum să o echilibrați pe degete. Apoi, țineți creionul dintre degetul mare și degetul pe pointer și utilizați degetul mijlociu pentru a împinge creionul în jurul degetului mare. Asigurați-vă că o prindeți când se întoarce în palmă!
  • Această abilitate ia o practică, deci este minunat pentru uciderea timpului în clasă.
  • Feriți-vă că probabil veți renunța la creionul dvs. frecvent când ați învățat mai întâi cum să o rotiți. Poate fi mai bine să încercați doar acest lucru dacă stați lângă spatele clasei!
  • Imaginea intitulată Găsiți lucruri de făcut într-o clasă de origine plictisitoare 3
    3. Faceți un joc din clasă cu un prieten. Distrați-vă că numărați câți studenți purtând o bluză de școală sau încercați să ghiciți ce mașină de culoare va conduce prin fereastra următoare. Dacă stați de un prieten, faceți pariuri în liniște pe ceea ce credeți că se va întâmpla.
  • Încercați să vă păstrați jocurile ușoare și distractive. Nu uitați să fiți politicos și respectuos pentru colegii dvs. de clasă, mai ales dacă plătesc atenția și implicați în lecție.
  • Imaginea intitulată Găsiți lucruri de făcut într-o clasă de origine plictisitoare 4
    4. Mestecați guma sau mâncați o bucată de bomboane tare. Dacă profesorul dvs. permite alimente în clasă, pop o bucată de gumă sau bomboane atunci când începeți să vă plictisiți. Acest lucru vă va da ceva de făcut și vă poate ajuta să vă treziți. Puteți chiar să faceți un joc prin închiderea ochilor și încercând să ghiciți aroma dacă aveți câteva arome de bomboane diferite.

    Bacsis: Mănâncă bomboane dulci vă poate da a Mini Sugar Rush, care vă va ajuta să rămâneți treaz prin clasă.

  • Imaginea intitulată Găsiți lucruri de făcut într-o clasa plictisitoare Pasul 5
    5. Redați cu un computer sau un comprimat dacă vi se permite. Pentru lecțiile bazate pe calculator sau clase avansate, ați putea avea un laptop sau tabletă pentru a lua note și a face exerciții. În timpul unei clase plictisitoare, trageți-vă social media sau deschideți un joc simplu, cum ar fi minesweeper sau șarpe, pentru a vă menține distrați. Amintiți-vă că oamenii care stau în jurul tău va fi capabil să vadă ecranul, deci evitați navigarea pe site-uri discutabile.
  • Dacă școala dvs. nu permite laptop-uri sau tablete în clasă, asigurați-vă că vă păstrați din vedere. Este foarte dificil să ascundeți o tabletă sau laptop și dacă vă prindeți, profesorul dvs. ar putea să-l confiscați.
  • Nu uitați să opriți sunetul pe tabletă sau la laptop, astfel încât să nu deranjați pe alți studenți. Dacă sunteți într-o clasă de calculatoare, întrebați-vă profesorul dacă ați putea purta căști.
  • Imaginea intitulată Găsiți lucruri de făcut într-o clasă plictisitoare Pasul 6
    6. Textați-vă prietenii în secret în timpul clasei. Aceasta este o mișcare mai riscantă dacă școala dvs. nu permite studenților să utilizeze telefoane în timpul clasei. Încercați să vă păstrați telefonul ascuns ținând-l sub biroul dvs., în buzunar sau în spatele unei cărți. Stick la mesaje scurte pe care le puteți scrie rapid fără a căuta, cum ar fi "așa plictisit în clasă."

    Bacsis: În cazul în care profesorul dvs. vine în jur, asigurați-vă că aveți un loc pentru a vă ascunde telefonul.

  • Metoda 2 din 3:
    Scrierea sau desenul în timpul clasei
    1. Imaginea intitulată Găsiți lucruri de făcut într-o clasă plictisitoare Pasul 7
    1. Faceți o temă ușoară pentru o altă clasă. Dacă ați primit o foaie de lucru simplă pentru clasa franceză sau câteva probleme de matematică ușoare pentru geometrie, puneți-vă că lucrați peste notele dvs. Faceți-vă temele în mod inconspicuos și rapid și amintiți-vă să căutați uneori să arătați că luați note pentru clasă.
    • Dacă sunteți îngrijorat de confiscarea temelor, întrebați-vă profesorul dacă este bine să faceți temele în clasa lor. Unii profesori ar putea permite acest lucru numai dacă ați terminat deja lecția sau lucrați pentru clasa în acea zi.
  • Imaginea intitulată Găsiți lucruri de făcut într-o clasă plictisitoare Pasul 8
    2. Jot în jos o listă de sarcini sau un program săptămânal. Dacă aveți multe lucruri în cursurile dvs., utilizați timp de clasa plictisitor pentru a scrie o listă de lucruri pe care trebuie să le faceți pentru a vă șterge mintea. Încercați să faceți o cronologie a lucrurilor de făcut pentru un proiect viitoare sau un program de studiu pentru examenele dvs. Puteți face diferite liste pentru fiecare dintre clasele dvs. sau faceți doar o listă mai lungă pentru toate clasele și activitățile dvs.
  • Efectuarea listelor poate încuraja creativitatea și poate ajuta la scăparea anxietății cu privire la misiunile sau testele viitoare.
  • Rețineți că puteți face liste despre ceva destul de mult. Dacă doriți să faceți o listă despre primele 10 filme sau cărți preferate, puteți!
  • Imaginea intitulată Găsiți lucruri de făcut într-o clasa plictisitoare Pasul 9
    3. Utilizați creioane colorate sau pixuri la Doodle și decorează notele. Dacă vă simțiți că ați luat un milion de note și nu mai puteți acorda atenție, reveniți și revizuiți notele dvs. Evidențiați părțile importante, subliniați informațiile pe care trebuie să le cunoașteți pentru un test și să desenezi imagini cu figuri și idei importante. Când vă uitați înapoi la notele dvs. pentru a studia, doodlele și marcajele dvs. vă pot ajuta să vă amintiți informațiile.
  • Acest lucru vă va ține distrați și angajați cu lecția, astfel încât încă mai faceți un pic de studiu!
  • De asemenea, puteți desena modele geometrice, cercuri sau chiar forme aleatorii în marginea notei dvs. Majoritatea profesorilor nu vor deranja o mică doodling, deoarece vă împiedică ocupați și nu deranjați clasa.
  • Imaginea intitulată Găsiți lucruri de făcut într-o clasă plictisitoare Pasul 10
    4. Scrieți o scurtă poveste în notebook-ul dvs. Vino cu o poveste despre personajul tău fictiv preferat, celebritatea preferată sau chiar tu singur! Păstrați stiloul sau creionul pe hârtie și lăsați-vă gândurile să roam drumul să scrie o scurtă poveste. Nu uitați să priviți ocazional, astfel încât profesorul dvs. crede că scrieți note pentru clasă.

    Bacsis: Dacă vă place să scrieți, purtați un notebook separat cu dvs., care este doar pentru povestiri scurte. Apoi, ori de câte ori sunteți plictisit în clasă, puteți scoate notebook-ul și puteți ridica complotul în care ați rămas!

  • Metoda 3 din 3:
    Încercând să acorde atenție
    1. Imaginea intitulată Găsiți lucruri de făcut într-o clasa plictisitoare Pasul 11
    1
    Luați note foarte detaliate să rămână concentrat pe lecție. Dacă știi despre ce vorbește profesorul, lecția va fi mult mai puțin plictisitoare. Imprimați programa și, dacă sunt disponibile, orice ajutor vizual pentru clasă. Utilizați aceste și manualul dvs. pentru a vă ajuta să luați note pe măsură ce profesorul dvs. vorbește.
    • Nu uitați să scrieți orice întrebări pe care le puteți avea despre lecție. Puteți solicita profesorului dvs. pentru clarificare la sfârșitul lecției sau după clasă.
    • Puteți structura notele dvs. în orice metodă funcționează cel mai bine pentru dvs. Fie că utilizați punctele de bullet, scrierea în stenogramă, făcând titluri și subpoziții sau toate cele de mai sus, puteți face notele dvs. să funcționeze pentru dvs.

    Făcând notele dvs. interesante

    Utilizare Un stilou care este culoarea ta preferată.

    Adăuga Puncte de bullet pentru a face liste de informații importante.

    A desena imagini și diagrame ale subiectelor complexe pentru a le face mai ușor de înțeles.

    Tip Up notele dvs. după clasă pentru a revizui informațiile.

  • Imaginea intitulată Găsiți lucruri de făcut într-o clasă de origine plictisitoare 12
    2. Ascultați cu atenție profesorului și urmați-vă împreună cu lecția. Chiar dacă nu este cea mai fascinantă lecție, vă puteți salva timp pe temele sau durerea pe teste mai târziu. Dacă sunteți prea plictisit sau obosit să luați note, urmăriți pur și simplu profesorul în timp ce vorbesc sau citiți în carte.
  • Dacă aveți probleme cu acordarea atenției în general, cereți să fiți așezați în fața sălii de clasă. În felul acesta, veți ști că profesorul vă poate vedea.
  • Imaginea intitulată Găsiți lucruri de făcut într-o clasa plictisitoare Pasul 13
    3. Participați la discuții de clasă și puneți întrebări. Timpul va trece mult mai repede atunci când sunteți angajat în material. Întrebați despre textul atribuit și ceea ce nu ați înțeles sau oferiți contrapuncte la opinia altcuiva în clasă. Oferiți voluntarului în grupul de lucru sau demonstrații pentru a vă arăta profesorului dvs. că sunteți angajat în lecție.
  • Când trebuie să puneți o întrebare, faceți contact vizual cu profesorul dvs. și ridicați-vă mâna pentru a le spune. Majoritatea profesorilor nu vor fi supărați dacă cereți clarificări în timpul lecției, deoarece doresc ca elevii săi să înțeleagă materialul.
  • Imaginea intitulată Găsiți lucruri de făcut într-o clasă plictisitoare Pasul 14
    4. Utilizați grupul de lucru pentru a vorbi cu prietenii și colegii de clasă. În unele clase, profesorii vor permite studenților să lucreze în perechi sau grupuri mici pe proiecte, foi de lucru sau chiar teme de acasă. Aveți timp să discutați cu colegii dvs. de clasă despre lecție și să le întrebați dacă sunteți confuz sau pierduți. Dacă vă terminați munca cu timp suplimentar, puteți vorbi despre ceea ce doriți!
  • Dacă știți multe despre subiectul lecției, puteți încerca, de asemenea, să ajutați alți studenți care ar putea în continua să învețe informațiile. Acest lucru vă va ajuta să vă angajați și să vă interesați de subiect.
  • sfaturi

    Scrieți notele cu mâna cu un stilou sau un creion de bună calitate. Având un laptop în clasă poate fi o distragere uriașă pentru mulți studenți.
  • Ascultați întotdeauna temele și sarcini la sfârșitul clasei. Dacă vă pierdeți profesorul spunând cesiunea din clasă, va trebui să întrebați pe altcineva să vă spună ce este.
  • Păstrați un notebook separat pentru note. Când profesorul predă, pune întrebări bazate pe capitol pentru tine. Provocați-vă cu aceste întrebări mai târziu. Ei vor ajuta cu adevărat la teste.
  • Dacă vi se permite să utilizați laptop-uri, dar unele site-uri web sunt blocate, unele site-uri precum MathPlayground.com și coolmatmess.com au jocuri deblocate pe care le puteți juca. Acest lucru este mai bine pentru trecerea timpului în timpul sala de studiu decât în ​​timpul clasei, totuși, deoarece nu doriți ca profesorul dvs. să vă prindă sau să vă acuză că sunteți distras.
  • Unele laptop-uri școlare / Chromebooks / etc. au un software de monitorizare pe ele, cum ar fi Goguardian. Dacă profesorul dvs. monitorizează în prezent ecranul, este mai bine să faceți ceva productiv (cum ar fi scrierea sau verificarea claselor) decât pentru a juca jocuri sau prieteni de e-mail.
  • Dacă colegii dvs. de clasă sunt de asemenea plictisiți, puteți scrie "Trageți ceva și treceți-l" pe o foaie de hârtie sau o notă lipicioasă și treceți-l în jur. Dacă profesorul tău nu vrea să faci doodling, nu încercați asta.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar