Cum să fii un bun ascultător în clasă

Fiind un student bun înseamnă a fi un bun ascultător. Indiferent dacă sunteți un tânăr student sau intrați în colegiu, este important să învățați să acordați atenție în clasă și să luați note bune care vă vor ajuta să reușiți. Să înveți să ascultați bine și să vă stabiliți pentru succes prin evitarea distragerilor.

Pași

Partea 1 din 2:
Ascultarea bine
  1. Imaginea intitulată Fii un bun ascultător în clasa 1
1. Uită-te la profesor. Ascultarea bună începe cu vizionarea bună. Când profesorul tău vorbește, ochii tăi ar trebui să fie în față. Nu priviți fereastra sau la copiii de lângă dvs. sau la telefon pe care încercați să-l ascundeți sub biroul dvs. Uită-te la profesorul tău și ce este prezentat.
  • Uită-te la bord cel puțin sau găsiți ceva în partea din față a camerei pentru a vă concentra ochii dacă sunteți plictisit și luptați să vă acordați atenție. Așteptăm cu nerăbdare, spre partea din față a camerei.
  • Imaginea intitulată Fii un bun ascultător în clasa 2
    2
    Ridica-te. Dacă doriți să arătați ca și cum ați acorda atenție, stați cât mai curând posibil. Împingeți fundul înapoi în scaun și păstrați-vă spatele drept. Puneți picioarele pe podea și șoldurile dvs. sub tine. Dacă sunteți o persoană creativă, faceți ceva creativ ca culoarea sau doodle. Vă va ajuta să vă concentrați mai bine asupra a ceea ce este prezentat.
  • Nu fiți cu lucruri. Nu trebuie să vă încurcați cu mâinile. Doar traversați-le în fața dvs. sau luați note.
  • Imaginea intitulată Fii un bun ascultător în clasa 3
    3. Urmează instrucțiunile. Când profesorul tău vă cere să faceți ceva, să faceți asta. Dacă ar trebui să vă scoateți cartea și să vă întoarceți la o anumită pagină, ieșiți cartea dvs. și întoarceți-vă la acea pagină. Dacă ar trebui să intrați într-un grup, intrați într-un grup cu oameni din jurul dvs. cât mai repede posibil. Faceți-o când ați întrebat, fără a vă împiedica sau a ezita.
  • În același timp, nu faceți lucrurile pe care nu le-ați cerut să le faceți. Doar dacă nu ți sa spus să vorbești cu vecinii tăi, să nu-ți dai drumul.
  • Imaginea intitulată Fiți un bun ascultător în clasa 4
    4. Puneți întrebări când nu sunteți sigur. Oricând, nu sunteți sigur de ceea ce se întâmplă sau dacă aveți o întrebare de urmărire, întrebați-o. Contribuiți la conversația care se întâmplă în clasă. Ridicați mâna și așteptați să fiți chemați să puneți întrebări în mod corespunzător. Dacă aveți o întrebare, există și altcineva.
  • Răspundeți când întrebările sunt întrebate, de asemenea. Dacă profesorul tău pune o întrebare clasei, ridică-ți mâna dacă ai un răspuns bun.
  • Nu trebuie să răspundeți la fiecare întrebare. Răspunsul de câteva ori pe zi este suficient. Lăsați alte persoane să vorbească și să le dea șansa de a contribui.
  • Imaginea intitulată Fii un bun ascultător în clasa 5
    5. Nu stați cu cei mai buni prieteni. Este dificil să rămâi concentrat și să acorzi atenție în clasă când sunteți prieteni vă distrage atenția. Ar putea părea mai distractiv pentru a trece prin clasă în timp ce stați lângă un amic, dar exact așa veți intra în necazuri și lupte. În schimb, stați în altă parte și decideți să vă petreceți mai târziu.
  • Dacă mai vrei să stai cu prietenii tăi, stai în fața sălii de clasă, astfel încât prietenii tăi vor trebui, de asemenea. Este greu să te încurci când ești chiar lângă profesor.
  • Imaginea intitulată Fii un bun ascultător în clasa 6
    6
    Fi pregătit pentru clasă. Când este timpul să mergeți la clasă, asigurați-vă că aveți tot ce aveți nevoie pentru a merge, așa că nu va trebui să pierdeți nimic pentru că vă luptați să vă prindeți. Veți pierde o parte dintr-o prelegere dacă încercați să vă terminați temele înainte de începerea clasei. În general, doriți să vă asigurați că aveți, pentru fiecare clasă:
  • Hârtie pentru note sau notebook-uri
  • Creioanele deja ascuțite sau stilouri care funcționează bine
  • Cărți necesare pentru clasă
  • Temele sau sarcinile care sunt datorate
  • Lipici, creioane, conducători, calculatoare sau alte chestiuni de specialitate pentru o anumită clasă
  • Imaginea intitulată Fii un bun ascultător în clasa 7
    7
    Să fie organizată. Păstrarea lucrurilor organizate pentru clasă vă va ajuta să acordați o atenție mai bună. Puteți fi calm și încrezător că aveți tot ce aveți nevoie pentru a reuși.
  • Aveți un loc specific pentru noile dvs. note, notele dvs. vechi, temele și alte lucruri necesare pentru clasă. Unii oameni le place să păstreze un liant separat, în timp ce alte dosare individuale pentru fiecare clasă. Este recomandat să aveți un notebook pe care îl păstrați o listă de sarcini pentru toate clasele dvs., astfel încât să puteți verifica cu ușurință tot ceea ce trebuie să faceți în fiecare noapte.
  • Imaginea intitulată Fii un bun ascultător în clasa Pasul 8
    8
    Mâncați bine și obțineți o mulțime de somn. Păstrarea zahărului în sânge vă va ajuta să vă acordați atenție și să ascultați în clasă. Dacă ți-e foame și te simți târât, mintea ta va rătăci și vei lupta cu adevărat să fii un bun ascultător în clasă.
  • Mâncați întotdeauna micul dejun. Concentrați-vă pe mâncarea cerealelor și fructelor integrale pentru micul dejun, în loc de ceva zahar care va duce la un accident mai târziu în această zi. Mănâncă ceva care te va ține plină până la prânz.
  • La prânz, mănâncă o masă bună. Prea mulți studenți cred că o pungă de jetoane și bara de bomboane vă vor duce în timpul zilei. Dacă vă luptați să ascultați în clasă, faceți un efort de a mânca o masă completă la prânz sau să vă aduceți propria dvs.
  • Obțineți o mulțime de somn. Elevii stau prea târziu și trebuie să se trezească devreme pentru școală. Asigurați-vă că timpul de culcare este suficient de devreme încât puteți obține cel puțin opt ore de somn.
  • Imaginea intitulată Fii un bun ascultător în clasa 9
    9. Vorbește dacă te lupți. Discutați cu profesorul dvs., consilierul dvs. sau cu părinții dvs., dacă aveți cu adevărat probleme, urmând ceea ce se întâmplă în clasă și acordarea atenției. Deficiențele de învățare pot fi corectate într-o varietate de moduri, dacă aveți o problemă. Sunt șanse, profesorul tău știe deja că te lupți și vrea să te oprești după clasă.Vor să reușiți, dar trebuie să luați inițiativa.
  • Discutați cu profesorul dvs. despre posibilitatea de a înregistra clasele dvs., astfel încât să le puteți revizui mai târziu. Acest lucru vă va ajuta să studiați pentru examene dacă vă luptați să acordați atenție și să luați note în timpul clasei.
  • Dacă aveți probleme în mod regulat, discutați cu profesorul dvs. Este important să lași profesorul tău să știe că vrei să faci mai bine și încerci. Ascultați ceea ce spun ei.
  • === amintirea a ceea ce auziți ===

    1. Imaginea intitulată Fiți un bun ascultător în clasa 10
      1. Ascultați ideile, nu încercați să prindeți fiecare cuvânt. Concentrați-vă asupra înțelegerii conceptelor largi, dar vă faceți griji prea mult despre ascultarea fiecărui cuvânt. Ascultați cuvintele cheie și conceptele pe care profesorul dvs. le menționează și acordă atenție a ceea ce este scris pe consiliu. Tot ceea ce profesorul a luat timp pentru a scrie pe tablă este extrem de important. De asemenea, tot ceea ce este repetat de mai multe ori este foarte important.
    2. Este ok dacă mintea ta se rătăcește în timp ce asculți, dacă Mintea ta se rătăcește în jurul problemei speciale despre care vorbești în clasă. Dacă începeți să vă întrebați cum a fost în epoca pe care o vorbiți în clasa de istorie, acesta este un lucru bun.
    3. Nu vă descurajați dacă vă simțiți că vă pierdeți lucrurile. Concentrați-vă doar pe ideea mare și încercați să o înțelegeți.
    4. Imaginea intitulată Fii un bun ascultător în clasa 11
      2. Acordați atenție indiciilor vizuale și a limbii corpului. O mulțime de comunicații sunt non-verbale. Asta înseamnă că este util să urmăriți limba corpului profesorului dvs. pentru a obține o idee despre ceea ce este important și ce nu este important, astfel încât să puteți acorda atenție celor mai critice părți ale informațiilor.
    5. Dacă profesorul tău se ridică și vorbește foarte dinamic, probabil este important. Dacă profesorul tău se dorește în timp ce se așeză, și nu pare super-interesat, s-ar putea să nu fie importantă.
    6. Imaginea intitulată Fii un bun ascultător în clasa 12
      3. Păstrați o minte deschisă în timp ce ascultați. Este important să evitați să judecați lucrurile pe care le învățați în clasă înainte de a avea o șansă să le înțelegeți. Uneori, auzim ceva și gândim automat, "Oh, asta e prost" sau "Nu trebuie să știu asta" sau "Asta e confuz." După ce am decis deja, devine foarte dificil să înveți nimic despre subiect. În schimb, încercați să fiți receptivi la ceea ce spune profesorul dvs. și să presupunem că veți găsi interesant.
    7. Încercați să veniți cu modalități creative de a învăța. Dacă sunteți în clasa matematică, nu vă imaginați că învățați probleme de matematică plictisitoare, imaginați-vă că studiați să deveniți un astronaut sau învățați un nou limbaj robotic.
    8. Image denumită un bun ascultător în clasa 13
      4. Vizualizați despre ce vorbește profesorul. În mintea ta, creați un vizual "film" din ceea ce învățați. Încercați să puneți conceptele și imaginile într-un peisaj și să le imaginați, de fapt, se întâmplă.
    9. Dacă vorbești despre complotul unei piese, citești, imaginea personajele de fapt făcând despre ce vorbești.
    10. Dacă vorbești despre biologie, imaginați de fapt microbii împărțiți și schimbați în funcție de procesele pe care le discutați. Micșorați-vă la dimensiunea și urmăriți-vă.
    11. Chiar dacă vorbești despre matematică, încercați să imaginați de fapt conceptele care se întâmplă. Grupuri de obiecte cum ar fi merele sau cartofii devin mai mari sau mai mici pe măsură ce vă înmulțiți și împărțiți-le într-un număr setat. Ea face mult mai ușor să înveți.
    Partea 2 din 2:
    Luând note bune
    1. Imaginea intitulată Fii un bun ascultător în clasa 14
    1. Au materiale bune de notă gata să plece. Aveți un alt notebook pentru fiecare clasă și aveți niște creioane sau pixuri gata să meargă când doriți să luați note. Sunt multe modalități diferite de a lua-lua, Dar nu există nici un drum greșit. Atâta timp cât încerci să țineți pasi și să scrieți idei importante, să fiți gata și să luați note este o modalitate bună de a acorda atenție în clasă.
    • Păstrați notele organizate de subiect. Scrieți data clasei și a perioadei în partea de sus a fiecărei noi pagini și apoi trageți o linie când ați terminat sau când ați terminat cu un anumit subiect și deplasați-vă la altceva.
  • Imagine intitulată Fii un bun ascultător în clasa 15
    2. Scrieți note chiar dacă nu vi se spune. Unele studii arată că notarea, chiar dacă nu utilizați notele mai târziu, vă ajută să vă angajați cu ceea ce ascultați și să vă acordați mai mult. Doar actul de a scrie lucrurile în jos vă ajută să acordați atenție și să ascultați mai bine.
  • Să scrieți întotdeauna note când vi se spune, sau când profesorul dvs. scrie ceva la bord. Acesta este un semn bun pe care trebuie să-l amintiți ceva pentru un test sau pentru teme mai târziu.
  • Image denumită un bun ascultător în clasa 16
    3. Doar scrieți cuvintele cheie. O mulțime de școală implică vocabularul. Înțelegerea conceptelor și problemele pe care le studiați vor implica o mulțime de cuvinte noi. Când învățați unul, scrieți-l în notele dvs., împreună cu definiția sau alte informații importante pentru a vă aminti despre subiect.
  • Nu încercați să scrieți prea mult în notele dvs. Nu este necesar să aveți o înregistrare totală a tot ceea ce spune profesorul dvs.
  • Orice cuvinte pe care profesorul tău le spune că ar putea fi importante pentru a ține minte. Dacă nu există o definiție clară, aceasta face o șansă bună pentru o întrebare.
  • Imaginea intitulată Fii un bun ascultător în clasa 17
    4. Încercați să scrieți lucruri în propriile cuvinte. Când scrieți ceva în propriile cuvinte, vă va ajuta să vă amintiți ce ați învățat. Traducerea notelor dvs. sau chiar doar re-scrierea acestora este o modalitate bună de a studia și de a vă ajuta să aflați despre ce vorbești în clasă.
  • Uneori, notele dvs. pot obține un fel de neglijență și re-copierea notele dvs. rapid după aceea vă va asigura că vă amintiți mai clar prelegerea.
  • Notele de re-copiere este ca și cum ați învăța fiecare lucru de trei ori. Ați auzit-o, scrieți-o, apoi citiți-o și copiați-o. Modalitate bună de a studia.
  • Imaginea intitulată Fii un bun ascultător în clasa 18
    5. Dacă nu luați note, doodle. Cercetările arată că doodling, chiar dacă sunteți doar forme de doodling sau imagini sau nimic, în special, vă ajută să vă acordați atenție.
  • Doodling vă ajută să luați noi concepte, să păstrați informații și să vă concentrați în timp ce ascultați.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar