Cum să fii enervant în școală

Dacă doriți să vă deranjați colegii și profesorii la școală, ați ajuns la locul potrivit! Vom merge printr-o tona de opțiuni pe care le puteți încerca să ajungeți la ultimul nerv al tuturor, începând cu lucruri care vor deranja întreaga clasă. Apoi, vom atinge câteva modalități de a vă rupe cu adevărat penele profesorilor. Distrează-te în jur, dar fii atent să nu-l exagerez! Dacă mergi prea departe cu anticul tău, ai putea ajunge la probleme.

Pași

Metoda 1 din 10:
Acționează ca un know-it-toel.
  1. Imaginea denumită să fie enervantă în școala Pasul 1
1. Răspundeți la fiecare întrebare într-o voce smug pentru a vă arăta în clasă. Clasa Know-it - toți irită profesorii și studenții, deci este o alegere solidă. Începeți prin ridicarea fulgerului de mână - rapid de fiecare dată când profesorul pune o întrebare, astfel încât alți studenți să nu primească niciodată o șansă. Apoi, blurt răspunsul fără a vă aștepta ca profesorul să vă sune. Nu uitați să dați tuturor un zâmbet înghițit după aceea! Poti de asemenea:
  • Distruge detaliile sau faptele inutile doar pentru a arăta că le cunoașteți
  • Încercați să corectați, să vă argumentați sau să depășiți profesorul
Metoda 2 din 10:
Face glume care nu sunt amuzante.
  1. Imaginea intitulată să fie enervantă în școala Pasul 2
1. Clasa de întrerupere cu glume teribile este obositoare pentru toată lumea. Există o mulțime de modalități de a ghida și de a gluma în clasă, care vor conduce destul de mult toată lumea în piulițele camerei! Întreruperea profesorilor sau colegilor de clasă cu banter nedorită este un clasic. Oferind răspunsuri stupide sau glumă atunci când profesorul tău vă întreabă întrebări despre lecție este un alt mare. De asemenea, puteți încerca:
  • Făcândțeri teribile. De exemplu, ați putea împărtăși acest combo de glumă în timpul unei lecții științifice relevante: "Un foton verifică într-un hotel. Recepția se întreabă dacă are bagaje. Răspunde: "Nu, călătoresc lumină.""
  • Împărtășirea celui mai rău tată glume pe Internet are de oferit. De exemplu, "Doriți să auzi o glumă despre construcție? Îmi pare rău, încă mai lucrez la asta!"
  • Râzând la propriile glume
Metoda 3 din 10:
Arătați-vă târziu și nepregătiți pentru lecție.
  1. Imaginea denumită să fie enervantă în școala Pasul 3
1. Fi cât mai perturbatoare posibil dacă vrei să fii foarte enervant. Arătați destul de târziu pentru a întrerupe lecția odată ce este în plină desfășurare. Apoi, zburați prin ușă și făcând calea spre birou, cer scuze cu voce tare tot drumul. Săpa în rucsac și ziare de zgomot în jurul caută consumabile de care aveți nevoie. Le-ai uitat (bineînțeles) astfel încât să înceapă să-l întrebi pe alți studenți dacă le poți împrumuta.
Metoda 4 din 10:
Slăbiți în timpul proiectelor de grup.
  1. Imaginea intitulată să fie enervantă în școala Pasul 4
1. Veți fi cel mai puțin popular membru al grupului dvs. în câteva minute. Fără rușine în mod rușinos, mergând în mod repetat în toaletă și dând scuze stupide pentru motivul pentru care nu puteți face acest lucru sau că această sarcină sunt doar câteva modalități de a obține ultimul nerv al grupului colectiv al grupului dvs. Grupul va înceta, probabil, ostracizându-vă din o misiune de supărare!
Metoda 5 din 10:
Mâncați gustări zgomotoase în timpul unui test.
  1. Imaginea denumită să fie enervantă în școala Pasul 5
1. Shattering Tăcerea cu voce tare pe chips-uri este crânge-vrednică. Aduceți cele mai zgomotoase, cele mai ciudate gustări posibile, desigur. Dacă doriți să fiți iritanți de nivel următor, asigurați-vă că ați mestecat cu gura deschisă, lingeți praful de brânză de pe vârful degetelor, ștergeți-vă mâinile pe cămașa dvs. și creați pachetul gustat gol când ați terminat!
  • Puncte bonus în cazul în care mâncarea este extra mirositoare. Scarfing în jos un sandwich de ton în timpul clasei nu vă va câștiga nici un prieten, dar cu siguranță va irita pe toată lumea.
Metoda 6 din 10:
Faceți clic pe stiloul dvs. neîncetat.
  1. Imaginea denumită să fie enervantă în școala Pasul 6
1. Clicul stiloului este foarte enervant în timpul unei perioade de testare sau de studiu. Click-ul stiloului este destul de comun și câteva străluciri de la alți studenți este, de obicei, tot ceea ce este nevoie pentru a vă opri infractorul. Ei bine, nu astăzi! Alegeți un moment în care este frumos și liniștit, ca în timpul unui test și faceți clic pe. Nu va dura mult timp pentru unul dintre colegii tăi să se simtă la tine să-l bată!
  • Nu căutați în sus de testul dvs. sau faceți contact vizual cu oricine, astfel încât să-l faceți ca absentmindedness.
Metoda 7 din 10:
Dormi prin întreaga prelegere.
  1. Imaginea intitulată să fie enervantă în școala Pasul 7
1. Acest lucru deranjează cel mai mult profesorul, dar poate perturba întreaga cameră. A dormi în clasă nu poate suna la început, dar comunică tuturor că sunteți foarte plictisit de chestia de clasă întreagă. Profesorul tău nu-ți va plăcea acest lucru, așa că vor opri ceea ce fac să te trezească sau să te las să doarmă, ceea ce va face colegii tăi să se întrebe de ce se deranjează să acorde atenție dacă nu ești. Câștigi să fii enervant oricum!
  • Arunca în câțiva snores și poate puțin drool pentru o măsură bună.
Metoda 8 din 10:
Cereți profesorilor de întrebări.
  1. Imaginea denumită să fie enervantă în școala Pasul 8
1. Stall clasa și conduce toată lumea la capătul lui Wits cu întrebări non-stop. Întrerupeți următoarea prelegere a profesorului dvs., întrebând întrebări prost despre fiecare detaliu. Fii serios și pretindeți că cu adevărat nu înțelegeți ceva, astfel încât profesorul dvs. se simte obligat să-i explice din nou. Ceilalți studenți ar putea crede că este amuzant la început, dar vor deveni din ce în ce mai supărați pe măsură ce continuați să pierdeți timpul de clasă.
  • S-ar putea spune, "Profesorul Hart, puteți explica o ecuație algebrică încă o dată? Nu primesc asta."
  • Sau puteți spune ceva de genul "domnului. Rhodes, ți-ar deranja să repet cuvântul de definiție pentru cuvânt? Nu am putut să-l scriu destul de repede. Poti vorbi mai rar?"
Metoda 9 din 10:
Încercați să fiți animalul de companie al profesorului.
  1. Imaginea intitulată să fie enervantă în școala Pasul 9
1. Toată lumea își va răsuci ochii la încercările dvs. de a vă săruta. Oferiți-vă să vă ajutați profesorul dvs. cu cele mai simple sarcini, cum ar fi ascuțirea creionului sau conectarea la laptopul lor, pentru că "doriți ca totul să fie perfect."Solicitarea de întrebări ciudate și făcând comentarii aleatorii sunt alte modalități excelente de a stabili dinții tuturor pe margine, în special profesorul dvs.
  • De exemplu, întrerupeți-vă profesorul să spuneți: "Ați menționat în prima zi în care jucați chitară. E atât de cool. Îți aduci vreodată chitara la clasă?"
  • Ridicați-vă mâna în mijlocul unei lecții și spuneți, "Vreau doar să vă spun că sunteți profesorul meu preferat vreodată." Acest lucru ar putea fi flagitoare prima dată, dar după câteva zile de acest lucru, profesorul dvs. va începe să vă ignoră complet din supărare.
Metoda 10 din 10:
Mizerie pe telefonul tău în timpul clasei.
  1. Imaginea intitulată să fie enervantă în școala Pasul 10
1. Nimic nu deranjează un profesor mai repede decât să vezi un telefon mobil. Derulați prin Instagram, luați câteva snapchat-uri în clasă sau trimiteți texte - nu contează cu adevărat ceea ce faceți, pentru că, de îndată ce profesorul dvs. vede că telefonul mobil va fi iritat.
  • Cel puțin, profesorul tău va opri lecția pentru a te suna, care perturbă clasa și annice toată lumea. Țineți minte, totuși, că dacă școala dvs. are reguli stricte despre telefoanele mobile, ați putea avea probleme!

sfaturi

Partajați pe rețeaua socială:
Similar