Cum să evitați rănile în timp ce cădea de pe un cal

Falling off un cal este aproape inevitabil dacă mergeți de multe ori. Învățând cum să împiedice căderile și să se înțepește cu grație atunci când se întâmplă, poate ajuta la prevenirea unei răniri grave, deși nu puteți face nimic pentru a vă proteja complet. Dacă sunteți îngrijorat de cădere, discutați cu un antrenor experimentat sau călăreț care vă poate oferi și câteva trucuri pentru a ajuta la problema.

Pași

Metoda 1 din 4:
Falling cât mai sigur posibil
  1. Imaginea intitulată Evitați rănile în timp ce cădea de pe un pas de cal 1
1. Decideți să cădeți când aveți nevoie. Ca un călăreț, scopul tău este să rămâi pe cal. Cu toate acestea, la un moment dat când ați intrat în necazuri pe cal, trebuie să decideți că vă cădeți și să vă angajați. Dacă vă simțiți ca calul dvs. merge în jos, trebuie să ieșiți. Asta înseamnă că renunța la frâu și se pregătește să se prăbușească și să se rostogolească, astfel încât să puteți cădea în siguranță.
  • Pe măsură ce vă decideți că veți cădea, loviți-vă picioarele din etrieri pentru a începe să vă îndepărtați de cal.
  • Dacă țineți mâinile în timp ce cădeți, vă puteți răni umărul sau vă puteți târî de-a lungul pământului.
  • Imaginea intitulată Evitați rănile în timp ce cădea de pe un pas de cal 2
    2. Împingeți departe de direcția pe care calul tău îl încadrează. Dacă calul dvs. se încadrează într-o parte sau altul, mișcați corpul în mod opus. Utilizați locul dintre lamelele de umăr a calului pentru a împinge cu articulațiile. Mișcați în sus și aduceți genunchiul și călcâiul pe partea în care calul coboară. Trageți călcâiul până la spate, dacă este posibil, astfel încât să nu meargă sub cal. Când calul ajunge la pământ, utilizați tehnica Tuck și Roll pentru a vă îndepărta de cal.
  • Mergeți cât mai repede posibil departe de cal.
  • Imaginea intitulată Evitați rănile în timp ce cădea de pe un pas de cal 3
    3. Teren pe picioare, dacă este posibil. Chiar dacă veți merge la Tuck și Roll, scopul dvs. este de a ateriza cât mai mult pe picioarele tale, apoi mergeți înainte în rolă. Nu este întotdeauna posibil să mergeți mai întâi la picioare, dar să faceți ocazia când puteți.
  • Imaginea intitulată Evitați rănile în timp ce cădea de pe un pas de cal 4
    4. Relaxați-vă mușchii. Încercați să vă relaxați corpul în timp ce cădeți. Testează-ți mușchii va limita grav capacitatea corpului dvs. de a absorbi impactul. Este posibil ca multe căderi să învețe acest obicei, dar probabil că veți avea mai puțin dureroase căderi când faceți.
  • Imaginea intitulată Evitați rănile în timp ce cădea de pe un pas de cal 5
    5. Împușcă-ți corpul cât de mult poți. Pe măsură ce cădeți, trageți în membrele dvs. pentru a le proteja de cădere. Dacă vă puneți brațele pentru a vă rupe căderea, puteți ajunge cu fracturi în încheieturi și arme.
  • În acest moment, sperăm că memoria musculară va prelua și vă va ajuta să continuați să rulați.
  • Imaginea intitulată Evitați rănile în timp ce cădea de pe un pas de cal 6
    6. Luați greutatea greutății în rulou. Pe măsură ce vă întoarceți, încercați să vă plimbați pe spatele umărului, apoi înapoi. Continuați să rulați până când vă întoarceți din nou la front. Este posibil să aveți nevoie să vă răsuciți din nou pentru a scăpa de cal.
  • Dacă nu vă aterizați mai întâi picioarele, încercați să luați greutatea căderii pe coapse sau pe spatele umărului. Faceți tot posibilul pentru a evita aterizarea pe gât sau direct pe spate.
  • Metoda 2 din 4:
    Practicând căderea
    1. Imaginea intitulată Evitați rănile în timp ce cădea de pe un pas de cal 7
    1. Lucrați mai întâi pe teren plat. Puteți lucra în arena de echitație dacă doriți, sau dacă preferați, puteți lucra pe o gamă moale pentru a sparge căderea. Cheia este de a vă perfecționa tehnica de cădere în timp ce pe teren, nu pe un cal.
    • Practicând o cădere, îl primești în memoria musculară. În acest fel, când începeți să cădeți de pe un cal, sunteți mai probabil să cădeți în siguranță.
  • Imaginea intitulată Evitați rănile în timp ce cădea de pe un pas de cal 8
    2. Stați cu picioarele cu lățimea umărului. Purtați o cască și vesta de siguranță în timp ce practicați. Se ridică în înălțime, apoi traversează brațele peste piept. Aceasta este poziția de plecare pentru practica dvs. de scădere.
  • Brațele tale trebuie să fie strânse de-a lungul pieptului, astfel încât să nu folosiți un cot pentru a lua forța căderii, care ar putea duce la un cot spart. Nu puneți niciodată brațele direct în fața voastră să vă prindeți căderea.
  • Poate doriți să purtați o vestă de protecție pentru a vă proteja torsul în timp ce se încadrează. Le puteți găsi la magazinele Tack și online.
  • Imaginea intitulată Evitați rănile în timp ce cădea de pe un pas de cal 9
    3. Du-te jos pe un genunchi și rotiți-vă pe umăr. Când genunchiul tău lovește pământul, începe să te întorci în tine. Rulați pe spatele aceluiași umăr ca genunchiul care a lovit pământul, așa că ia greutatea căderii. Aduceți-vă capul și umerii în timp ce vă rotiți și ar trebui să loviți punctul corect de pe umăr.
  • Pe măsură ce vă rotiți, încercați să faceți acest lucru la un unghi de unde ați început. În felul ăsta, te apropii de calul tău.
  • Imaginea intitulată Evitați rănile în timp ce cădea de pe un pas de cal 10
    4. Utilizați rotația pentru a ajunge pe spate. În cea mai mare parte se rostogolește în lateral cu o mișcare mică. Pe măsură ce coborâți, vă puneți genunchii până la piept, contracându-vă mușchii stomacului. Această poziție vă va ajuta să păstrați rularea.
  • Împingeți-vă bărbia în piept pe măsură ce vă deplasați în rolă.
  • Imaginea intitulată Evitați rănile în timp ce cădea de pe un pas de cal 11
    5. Continuați să rulați până când vă atingeți genunchii și picioarele din nou. Utilizați forța pe care ați creat-o să se întoarcă pe partea din față. Ar trebui să ajungeți la genunchi și puteți folosi impulsul pentru a vă întoarce pe picioarele voastre.
  • Practicați această mișcare peste și peste până când obțineți atârnarea. Gândiți-vă la un fel ca o rolă înainte, cu excepția faptului că vă deplasați mai mult la un unghi.
  • Imaginea intitulată Evitați rănile în timp ce cădea de pe un pas de cal 12
    6. Lucrați la aceeași mișcare de pe un vehicul scăzut ca un cărucior de golf. Driverul să meargă într-un ritm lent. Urmăriți pământul și faceți saltul, îndoiți genunchii în timp ce vă aterizați. Tuck și se rostogolește ca și cum ați practicat de la staționare până când vă aflați în picioare din nou.
  • Practicați această mișcare până când vă simțiți confortabil.
  • Metoda 3 din 4:
    Protejați-vă înainte de a merge
    1. Imaginea intitulată Evitați rănile în timp ce se încadrează într-o etapă de cal 13
    1. Exercitați cele mai multe zile ale săptămânii pentru a obține o formă bună. În timp ce este nevoie de timp pentru a obține o formă bună, cu atât mai bine sunteți, cu atât mai bine veți putea reacționa în caz de cădere. În plus, vă reduce riscul de rănire și vă ajută să vindecați mai repede dacă vă răniți.
    • Lucrați la întărirea exercițiilor, cum ar fi cele care lucrează la miezul dvs. și de construcție a mușchilor. Ai putea încerca lucruri cum ar fi flotări, sit-up-uri, și aruncă, doar pentru a numi câteva.
    • Scopul timp de 30 de minute de exercițiu aerobic cele mai multe zile ale săptămânii, cum ar fi mersul pe jos, înot, sau alergare.
  • Imaginea intitulată Evitați rănile în timp ce cădea de la un pas de cal 14
    2. Purtați o cască de călărie de fiecare dată când sunteți pe un cal. O cască de echitație poate face diferența între o ușoară durere de cap și o comoție severă. Asigurați-vă că casca se potrivește corect Înainte de a monta, adică nu este prea slăbită sau prea strânsă. În mod ideal, ați verificat profesionalitatea atunci când îl cumpărați și returnați-l periodic pentru a fi re-căptușit.
  • Alegeți o casca de echitație certificată de o organizație de siguranță. Căutați căști care stau pe care le îndeplinesc standardele ASTM / SEI.
  • Nu utilizați o cască de echitație pe biciclete în loc de o cască de echitație. Căștile de biciclete nu oferă aceeași protecție ca și căștile de echitație.
  • Imaginea intitulată Evitați rănile în timp ce cădea de pe un pas de cal 15
    3. Alegeți haine de echitație în condiții de siguranță. Optați pentru cizmele de echitatie cu fermoar se potrivesc bine și sunt robuste cu un călcâi scăzut. Orice îmbrăcăminte pe care o purtați ar trebui să fie confortabilă și vă permite să vă mișcați cu ușurință. Cu toate acestea, nu purtați nimic prea liber, deoarece se poate încurca cu frâu și alte părți ale șei.
  • Alte tipuri de încălțăminte și cizme de echitație pot fi prinse în etrieri, care vă pot trage în cazul unei căderi. În plus, cizmele robuste vă ajută să vă protejați piciorul dacă ștampilele de cal.
  • Imaginea intitulată Evitați rănile în timp ce cădea de pe un pas de cal 16
    4
    Verificați dacă partea este confortabilă pentru calul. Calul ar putea fi incomod sau în durere dacă șaua nu se potrivește corect sau dacă este prea departe înapoi sau înainte. Dacă calul este inconfortabil, poate fi dezolalizat prin înclinarea, creșterea sau bucurarea pentru a scăpa de tactul dureros. Făcând o problemă dureroasă mai confortabilă este un mod adesea trecut cu vederea de a rezolva multe probleme comportamentale.
  • De exemplu, asigurați-vă că șaua nu este prea departe înainte, făcându-l să lovească lamelele umărului calului în timp ce merge. Care face șaua incomodă pentru cal.
  • Verificați partea de jos a șei înainte de ao pune pe cal pentru a vă asigura că nu are spoturi rupte sau dure care ar putea să vă rănească calul.
  • Adăugați un strat gros, lână de lână sub șa pentru ao face cel mai confortabil pentru calul tău.
  • Imaginea intitulată Evitați rănile în timp ce cădea de pe un pas de cal 17
    5. Plimbare folosind a "moale" mai degrabă decât un pic dur. Cu alte cuvinte, nu face prea mult prea strâns. Când bitul se potrivește corect, ar trebui să vedeți un singur rid în colțul gurii calului chiar deasupra bitului. Căutați un cap relaxat și gura pentru a spune dacă calul este fericit. Dacă nu este, va arunca capul și își va mișca gura pe un pic foarte mult.
  • Biturile mai aspre fac calul mai sensibil, dar asta poate face ca calul mai greu de controlat, pe masura ce calul va fi supus la comenzile tale. În plus, un pic dureros poate provoca chiar un cal pentru șurub.
  • Imaginea intitulată Evitați rănile în timp ce cădea de pe un pas cu pas 18
    6. Utilizați etrieri de siguranță și tampoane de etanșare anti-alunecare. Etrierii de siguranță vin în diferite modele, dar toate sunt menite să împiedice ca piciorul să devină prins în cazul unei căderi. Unele chiar se desprind de șa pentru a vă împiedica să fiți prinși picioarele.
  • Chiar și cu etrieri de siguranță, asigurați-vă că vă păstrați călcâiul în jos. Este mai bine să fii în siguranță decât să-ți pare rău.
  • Imaginea intitulată Evitați rănile în timp ce cădea de pe un cal pasul 19
    7. Verificați semnele de durere. Dacă calul dvs. acționează sau prezintă un comportament neobișnuit, durează ceva timp pentru ao examina. Frecați mâna peste corpul calului. Dacă arată semne de durere oriunde, verificați-l pe Veter. Dacă calul dvs. continuă comportamentul inexplicabil, cereți ajutor de la un călăreț experimentat.
  • Metoda 4 din 4:
    Reducerea riscului în timpul călătoriei
    1. Imaginea intitulată Evitați rănile în timp ce cădea de pe un pas de cal 20
    1. Cereți un cal blând, mai vechi dacă nu sunteți fără experiență. Nu încercați să călătoriți pe calul spiritului dacă nu ați avut prea multă experiență. În plus, lucrați sub îndrumarea unui ghid sau instructor dacă nu ați călătorit înainte, după cum aveți nevoie pentru a afla INS și OUTS de echitatie.
  • Imaginea intitulată Evitați rănile în timp ce cădea de pe un pas de cal 21
    2. Rămâi cu turma când călărește într-un grup. Caii doresc să fie aproape de alți cai, și cai timizi sau timizi se pot supăra dacă le dați departe de grup. Stick cu grupul și calul tău va fi mai fericit.
  • Se deplasează departe de grupul poate determina calul tău să se bucure sau să devină supărat.
  • Cu toate acestea, încercați să nu mergeți prea aproape împreună, deoarece acest lucru poate provoca un cal pentru a lovi cu piciorul. Adesea, acest lucru se întâmplă atunci când vă aflați în urmă când călătoriți cu un grup și calul dvs. vrea brusc să se prindă. Se poate panica un pic și se va grăbi să se grăbească în grup, provocând haos și eventual lovind.
  • Imaginea intitulată Evitați rănile în timp ce cădea de pe un pas de cal 22
    3. Mențineți echilibrul dvs. Această abilitate este esențială în toate călăriile și vă va ajuta să vă păstrați în siguranță atunci când calul spooks sau încearcă o manevră dificilă. Împingeți umerii înapoi, așa că vă așezați drept și asigurați-vă că umerii dvs. sunt perpendiculari pe degetele de la picioare. Mențineți o greutate uniformă pe fiecare picior în etrieri, cu excepția cazului în care puneți în mod intenționat greutatea pe ele.
  • Întotdeauna reveniți la această poziție, chiar dacă aveți nevoie să vă deplasați pentru a face un salt sau o altă manevră.
  • Nu lăsați niciodată în jur în șa în mod intenționat. Nu numai că acest lucru ar putea să vă pierdeți echilibrul, acest lucru poate face ca calul din spate, buck sau să crească brusc viteza.
  • Imaginea intitulată Evitați rănile în timp ce cădea de pe un pas de cal 23
    4. Utilizați reins în mod corespunzător. Niciodată nu se târăsc pe frâiele dvs. cu mai multă forță decât este necesar. O tragere bruscă poate surprinde calul și provoacă un comportament periculos. În schimb, folosiți întotdeauna o presiune constantă și ușoară atunci când trageți pe frunze.
  • Imaginea intitulată Evitați rănile în timp ce cădea de pe un pas de cal 24
    5. Păstrați picioarele într-o poziție sigură. Când în șa, împingeți tocurile în jos și păstrați-vă etrieri pe mingea piciorului. În această poziție, vă puteți aluneca cu ușurință picioarele din etriere. Alunecați-vă picioarele în cazul în care calul începe să se bucure sau să acționeze periculos pentru a evita prinderea picioarelor și a fi târât în ​​spatele calului.
  • Imaginea intitulată Evitați rănile în timp ce cădea de pe un pas de cal 25
    6. Du-te încet pe teren accidentat. Încetiniți în zonele fără traseu. Pericolele necunoscute ar putea face ca calul să cadă, aducându-vă cu el. Dacă nu sunteți sigur de zonă, brațului dvs. pentru a încetini.
  • Țineți minte că caii le place să curgă, așa că fiți atenți să vă lăsați calul să meargă prea repede. Dacă calul tău este la curent cu alți cai, poate încerca să meargă mai repede și mai repede, mai ales dacă știe că se îndreaptă spre casă. Încetiniți-l pentru a păstra lucrurile de la a ieși din control.
  • Imaginea intitulată Evitați rănile în timp ce cădea de pe un pas de cal 26
    7. Ține controlul asupra calului. Dacă calul nu vă ascultă, veți avea un timp mai greu, controlați-l când el speră. Dacă bănuiți că calul nu acordă atenție, încercați "Sponging" răsturnările prin stoarcerea lor în mâinile alternative. Bitul va urca ușor și va alerta calul pentru a acorda atenție.
  • Opriți dacă este necesar. Dacă calul tău devine nervos când un alt cal trece, când o pungă de plastic se apropie de sau din orice alt motiv, opriți calul. Lăsați un alt călăreț să știe ce se întâmplă și să încerce să calmeze calul înainte de a se mișca.
  • Imaginea intitulată Evitați rănile în timp ce cădea de pe un pas de cal 27
    8. Trageți capul calului în lateral pentru a preveni creșterea acestuia. Dacă reacționați rapid, puteți împiedica creșterea calului. De îndată ce începe să spună, trageți capul într-o parte cu o rein și împingeți postul posterior spre cealaltă parte, aruncându-vă greutatea invers. Acum, greutatea calului va fi pe anii ei, dezactivând capacitatea sa de a-și împinge postul posteriori și din spate.
  • Nu trageți niciodată în jos și înapoi. Acest lucru vă poate face ca dvs. sau calul să răstoarne.
  • Imaginea intitulată Evitați rănile în timp ce cădea de pe un pas de cal 28
    9. Încercați să rămâneți pe un cal de bolț. Dacă pierdeți controlul asupra calului, faceți tot ce este mai bun pentru a rămâne cu mișcarea calului și pentru a vă lărgi treptat și calmați-vă Muntele. Cei mai mulți cai vor încetini în cele din urmă și se vor opri, chiar dacă au alergat sălbatic. Țineți mai ales cu coapsele, folosind propriul echilibru pentru a rămâne cu mișcarea calului.
  • Ținând cont de vițeii dvs. poate cuge calul pentru a-și mări viteza.
  • Dacă nu există nici o modalitate de a rămâne pe cal, începeți să planificați să săriți și să vă rotiți.
  • sfaturi

    Împiedicați calul tău de la șurubul de a-l face să se miște în cercuri strânse până când el încetinește. Nu faceți cercurile atât de strânse încât calul cade.
  • Plimbare cu un telefon mobil, complet încărcat, dar oprit pentru a evita schimbarea calului. Păstrați numerele curții de cal și un medic veterinar local. Păstrați telefonul în cazul său și tăiați la suportul curelei sau într-un caz de gleznă. Nu țineți telefonul atașat la șa, deoarece calul poate scurge.
  • Dacă calul tău este supărat, încercați să-l calmați prin bătuți gâtul și vorbind cu el într-un ton pozitiv și calm al vocii.
  • Avertizări

    Verificați vremea înainte de a merge. Anulați plimbarea dacă se pare că va exista o furtună, ploaie severă sau o vizibilitate redusă.
  • Un impact grav va ruina casca, chiar daca pare a fi bine. Multe companii de cască vă vor înlocui gratuit casca.
  • Nu mergeți niciodată singuri sau noaptea. Este mai sigur să călătoriți cu supravegherea.
  • Evitați să călătoriți pe un drum, pe măsură ce tu și calul tău ar putea fi lovit de o mașină.
  • Țineți un ochi pentru găuri în timp ce vă plimbați pentru a evita declanșarea.
  • Dacă sunteți copil, nu mergeți niciodată fără supravegherea adulților. Călăria fără supravegherea adulților este o modalitate bună de a se întâmpla accidente.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar