Cum să aflați de ce un cal este crow sopping

Crow Hopping este atunci când calul tău dă un dolar mic prin lovirea picioarelor înapoi, care vă poate dezvălui sau vă va forța înainte în șa. Caii pot bucura din mai multe motive, cum ar fi dorința de a încheia o plimbare devreme. Deși Crow Hopping este frustrant și uneori dureros pentru tine, poți să-ți dai seama de ce calul tău o face. În primul rând, verificați-vă tehnica pentru a vă asigura că nu faceți ceva pentru a provoca bucuria. Dacă nu aveți probleme tehnice, luați în considerare dacă starea de spirit a calului dvs. ar putea provoca crowingul. Odată ce știți motivul, puteți lucra la o soluție.

Pași

Metoda 1 din 3:
Verificarea tehnicii dvs
  1. Imaginea intitulată Aflați de ce un cal este Crow Hopping Pasul 1
1. Asigurați-vă că fișa se potrivește cu calul dvs. și nu provoacă iritarea. Durerea sau disconfortul vă vor face ca calul să nu vină să vă lași să călătoriți, rezultând în croad hopping. Din fericire, aceasta este o soluție relativ ușoară. Asigurați-vă că montați și asigurați-vă fiecare parte a tăului, astfel încât calul dvs. să fie confortabil.
  • În plus, uitați-vă peste păturile sau foaia de sferturi pentru a căuta eventuale iritante, cum ar fi fânul, care ar putea fi blocat. Dacă un iritant este prins sub șa, calul tău va fi grumpy.
  • Imagine intitulată Aflați de ce un cal este Crow Hopping Pasul 2
    2. Verificați-vă indicii pentru a verifica dacă le utilizați corect. Un cal confuz va acționa, uneori sub formă de lovire. Calul tău ar putea să te lase să știi că nu înțelege ce vrei. Lucrați la indiciile dvs. și petreceți mai mult timp să vă antrenați calul, astfel încât să știe ce să facă.
  • Calul tău poate fi frustrat, așa că taie-l niște slăbiciune. Amândoi ați putea beneficia de anumite grade.
  • Luați în considerare lucrul cu un antrenor care vă poate ajuta să vă întoarceți la elementele de bază și să vă dați seama de greșelile de călărie pe care le puteți face.
  • Imaginea intitulată Aflați de ce un cal este Crow Hopping Pasul 3
    3. Recunoașteți dacă ați făcut o pauză de la antrenamentul calului. Un cal care nu a fost în antrenament nu ar vrea să vă asculte. Este posibil să înceapă să se sperie în încercarea de a vă lăsa să o lași singur. În plus, s-ar putea să nu-și amintească ce ar trebui să facă, ceea ce ar putea frustra calul.
  • Dacă credeți că calul dvs. ar putea fi cior să se sperie din cauza unui decalaj în formare, este mai bine să vă întoarceți într-o rutină de antrenament. Faceți o bază suplimentară cu calul pentru a reaminti ceea ce ar trebui să facă.
  • Imagine intitulată Aflați de ce un cal este Crow Hopping Pasul 4
    4. Determinați dacă ați supraestimați calul. Un cal suprapus poate obține supraponderal, lent și obosit. Acest lucru poate cauza calul pentru a rezista la exercițiu, care include o plimbare. Cereți medicului veterinar să vă ajute să determinați dacă calul dvs. este supraponderal, apoi aflați cât de mult este recomandat mâncarea pentru ca calul dvs. să rămână în formă. Ajustați dieta în consecință.
  • Dacă nu doriți să vă sunați la veterinar, puteți utiliza o bandă de greutate sau o scară de animale pentru a verifica greutatea calului.
  • Imaginea intitulată Aflați de ce un cal este Crow Hopping Pasul 5
    5. Luați în considerare dacă vă împingeți calul pentru a face prea mult prea repede. Calul tău ar putea citi hop dacă nu este gata să facă o anumită activitate. De exemplu, s-ar putea să nu fie gata fizic să vă ducă la un galop. Acest lucru poate face ca calul să se simtă copleșit, determinând-o să acționeze de Crow Hopping. Dă-ți cai timpul să lucrezi la ceea ce vrei să faci.
  • Acest lucru se întoarce la antrenament. Asigurați-vă că petreceți timpul potrivit de formare a calului înainte de a-l împinge în timpul unei călătorii.
  • Imagine intitulată Aflați de ce un cal este Crow Hopping Pasul 6
    6. VET-ul dvs. verificați calul pentru durerea de spate. La fel ca oamenii, caii sunt susceptibile de a fixa vertebrele, ligamente dureroase și articulații inflamate sau nealiniate. Dacă calul tău este cior, adresați-vă votul de ecvine să iasă și să facă un examen. Ele pot determina dacă calul dvs. are vreo problemă înapoi sau în comun, care ar putea provoca dureri și o făcând iritabil.
  • Dacă medicul veterinar găsește o problemă, aceștia pot recomanda injecții pentru a reduce inflamația în zonele problematice. De asemenea, vă pot trimite la un chiropractician care vă poate ajuta să vă faceți mai confortabil calul.
  • Metoda 2 din 3:
    Monitorizarea stării calului
    1. Imaginea intitulată Aflați de ce un cal este Crow Hopping Pasul 7
    1. Observați dacă cocoșul ar putea fi un mijloc de a evita o plimbare. Un cal leneș sau neexperimentat ar putea să nu vrea să-l călătoriți, și să vă bateți de pe șa este o modalitate excelentă de a vă descuraja de la călărie. Dacă credeți că este cazul cu calul dvs., dați-i un antrenament greu pentru a arăta că Hopping-ul îl va descuraja să lucreze.
    • Dacă puteți rămâne în siguranță pe calul dvs., continuarea călătoriei este cea mai bună modalitate de a arăta că Crow Hopping nu va funcționa. Cu toate acestea, nu este sigur să rămâneți pe un cal care păstrează cocoșul. În schimb, puteți face baza pentru a vă stabili rolul de alfa.
  • Imagine intitulată Aflați de ce un cal este Crow Hopping Pasul 8
    2. Recunoașteți dacă Crow Hopping îți taie munca pe calul tău. Dacă aveți tendința de a-ți pune calul înapoi în stabile atunci când începe să bată sau să croi, calul poate să-și dea seama de conexiune și să profite de ea. Acest lucru poate să-l încurajeze să înceapă Crow Hopping de îndată ce este gata să se întoarcă la standul său pentru a mânca pe niște fân.
  • Nu puneți o sesiune de antrenament doar pentru că calul tău este cior, sau va învăța să continue să o faci. Este mai bine să lucrați cu calul dvs. puțin mai mult, astfel încât să învețe Crow Hopping va duce la lecții mai lungi.
  • Imagine intitulată Aflați de ce un cal este Crow Hopping Pasul 9
    3. Căutați un motiv pentru care calul dvs. se poate frică. Un cal fricos ar putea începe să croi să se opună unei situații care îi face să se teamă. S-ar putea găsi un nou traseu înfricoșător, poate fi intimidat de prezența unei persoane nefamiliare sau a unui animal sau poate fi neutilizată de antrenamentul pe care îl faceți. Dacă credeți că calul tău se poate tem, ia timp să-l calmeze cu o voce și o afecțiune blândă.
  • Dacă credeți că este potrivit, eliminați lucrul pe care îl credeți că declanșează teama. De exemplu, s-ar putea să vă întoarceți la o potecă familiară pentru a calma un cal care se teme de necunoscut sau stiloul tău, dacă se sperie calul. Utilizați judecata dvs. pentru a decide dacă frica calului dvs. este rezonabilă.
  • Odată ce ați dat seama ce este frică de calul dvs., puteți începe să lucrați la o instruire de desensibilizare. Această formare implică expunerea treptată a calului în ceea ce privește ceea ce se teme până când devine mai confortabil și încrezător.
  • Imagine intitulată Aflați de ce un cal este Crow Hopping Pasul 10
    4. Verificați condițiile meteorologice în cazul în care hopurile de cai de cai ocazional. Unii cai vor fi speriat prin schimbarea modelelor meteorologice. Ei ar putea rezista la lucru dacă văd un nor de ploaie sau simt vântul ridicându-se. În cazul în care calul dvs. doar cioară hamei ocazional, este posibil ca vremea să fie vina.
  • Lucrați la calmarea calului dacă se întâmplă acest lucru. Cu toate acestea, nu le puneți după ce au fost loviți, deoarece acest lucru va încuraja comportamentul.
  • Metoda 3 din 3:
    Oprirea cocoșului
    1. Imagine intitulată Aflați de ce un cal este Crow Hopping Pasul 11
    1. Faceți cercurile de cârmă ca disciplină. De asemenea, puteți să vă strigați "Nu!"Pentru a arăta acest comportament este inacceptabil. Acest lucru îl face clar pentru calul dvs. că Crow Hopping nu este tolerată și nu este o modalitate eficientă de a obține ceea ce vrea.
    • De asemenea, vă puteți reafirma dominația oferindu-vă calului "Back Up" de câteva ori. Instruirea calului dvs. pentru a vă sprijini va ajuta să vă dați seama că sunteți responsabil.
    • Nu vă pedepsiți vreodată calul prin lovirea sau abuzul verbal la el. Aceste tipuri de pedepse sunt contraproductive și vă vor face calul să vă respingă.
  • Imagine intitulată Aflați de ce un cal este cioară Pasul 12
    2. Faceți o bază suplimentară cu calul pentru a sparge obiceiul. Exercițiile de bază vă învață calul pe care îl aveți în sarcină, plus cel mai bun mod de a preda și de a întări indicii pe care îl veți folosi în timpul călătoriei. Practicați-vă indicii pentru a începe, oprirea, întoarcerea și mâncarea înainte de a începe să încercați să călătoriți calul. În acest fel calul știe ce vă așteptați să facă.
  • De exemplu, s-ar putea să vă lăsați calul pe o linie pentru a întări că sunteți responsabil.
  • Făcândm o rețea vă permite să vă antrenați calul fără a risca o cădere.
  • Imagine intitulată Aflați de ce un cal este Crow Hopping Pasul 13
    3. Obțineți calul pentru a merge mai departe pentru a opri mișcarea de bucată. Când o coardă de cai, își lovește picioarele din spate, păstrându-și picioarele din față în poziție. E greu de făcut dacă calul merge înainte! Închideți limba și dați calului un spank delicat pe posterioare. Dacă nu merge mai departe, demontați și umblați de la sol.
  • Luați în considerare întotdeauna siguranța dvs. Lucrați calul dvs. de la sol poate fi cea mai sigură opțiune.
  • Imagine intitulată Aflați de ce un cal este Crow Hopping Pasul 14
    4. Lucrați cu un instructor de călărie sau un antrenor de cal dacă nu vă ajută altceva. S-ar putea să nu fiți capabili să vă rupeți obiceiul că calului dvs. de hopping pe cont propriu și asta e în regulă. Dacă nu ați încercat nimic sau vă simțiți ca și cum sunteți prea neexperimentați, un instructor de călărie sau un antrenor de cal poate ajuta. Nu numai că vor învăța calul dvs. ceea ce se așteaptă de la ea, dar vă vor ajuta, de asemenea, să vă îmbunătățiți tehnicile de echitație și încrederea.
  • Adresați-vă ecvine veterinar sau colegii de luptă pentru o recomandare pentru un instructor de călărie și un antrenor de cal. De asemenea, puteți căuta un singur online.
  • Discutați cu instructorul sau antrenorul înainte de a le angaja să afle despre educația, experiența lor și ce tip de formare pe care o oferă.
  • sfaturi

    Asigurați-vă că verificați bine echipamentul calului înainte de a le pune pe ele. Păturile de șa pot colecta rapid fân și autocolante, provocând iritații anuale pentru calul tău.
  • Nu lăsați calul să obțină ceea ce dorește prin crow. În caz contrar, va deveni un obicei.
  • Dacă Crow Hopping te-a făcut să te temi de a-ți monta calul, să faci un călăreț mai experimentat să-l călărească de câteva ori înainte să te întorci.
  • Caii tineri, neexperimentați sunt cel mai probabil să cumpere hop, deoarece nu sunt instruiți, de asemenea. Mai multă pregătire va ajuta la ruperea acestui comportament.
  • Avertizări

    Dacă vă bucurați de cal, nu vă întoarceți imediat pe ea. Acest lucru ar putea duce la răniri, deoarece probabil că calul va încerca să te bată din nou. În schimb, faceți niște temei, astfel încât calul dvs. încă mai lucrează fără să fiți în pericol.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar