Cum se îmbracă pentru o lecție de echitatie

Călăria de echitatie este o sursă excelentă de exerciții fizice. Ca și în cazul oricărui sport, este important să se îmbrace pentru succes. Deși costumul potrivit de călărie poate varia în stilul de echitație, echipamentul dvs. ar trebui să fie confortabil și sigur, astfel încât să vă puteți concentra pe ceea ce contează cu adevărat - tehnica dvs!

Pași

Partea 1 din 5:
Purtând pantofii adecvați
  1. Imagine intitulată rochie pentru o lecție de echitatie Pasul 1
1. Purtați o pereche de pantofi de susținere robusi. Alegeți o pereche de pantofi care vă protejează picioarele și picioarele de la rănire. Ei ar trebui să vină peste gleznă, astfel încât nu există nici un risc ca și lacesul sau limbile scăzute să fie prinse în etrieri. Căutați pantofi cu o coadă puternică care vă sprijină gleznele. Este o idee bună să investești în niște cizme scurte, care sunt mai puțin costisitoare decât cele înalte și au degetele de frunte pentru a vă proteja picioarele de la copite. Saxon este un brand bun. Dacă începeți doar obțineți o pereche scăzută în loc de o pereche înaltă doar pentru a vă asigura că vă place să călătoriți înainte de a petrece o mulțime de bani pe cizme înalte.
  • Imagine intitulată rochie pentru o lecție de echitatie Pasul 2
    2. Alegeți pantofi cu 1.5 inch, sau 3.8 centimetri, călcâi. Un pantof cu un călcâi mic vă va păstra picioarele să alunece din etriere. Cizmele engleze sau occidentale este cea mai bună opțiune în locul pantofilor oficiali de echitatie.
  • Imagine intitulată rochie pentru o lecție de echitatie Pasul 3
    3. Căutați pantofi cu tracțiune adecvată. Căutați pantofi cu o suprafață de rulare medie pentru a oferi nivelul corespunzător de tracțiune. Cizmele de cowboy cu o talpă de piele netedă va fi prea alunecoasă și vă puneți picioarele în pericol de alunecare din etriere. La celălalt capăt al spectrului, pantofii cu suport de vafe grele pot fi periculoase dacă cădeți. Treadul care este prea greu poate provoca blocarea pantofului dvs. în etrier. Tălpile cizmelor engleze au caneluri mici în ele, ca și pantofii tăi.
  • Imagine intitulată rochie pentru o lecție de echitatie Pasul 4
    4. Investiți în pantofi oficiali de echitatie. Protejați piciorul inferior și sprijiniți glezna pe măsură ce deveniți un călăreț mai avansat. Căutați cizme relativ accesibile, de pe piele standard sau adidași de călărie care oferă suportul necesar al arcului. De obicei, încep de la 100 $.
  • Dacă călăriți în stil englezesc, investiți într-o pereche de cizme padock.
  • Partea 2 din 5:
    Alegerea celor mai buni pantaloni
    1. Imagine intitulată rochie pentru o lecție de echitatie Pasul 5
    1. Purtați blugi care se potrivesc bine. Purtați întotdeauna un pantalon lung pentru a vă proteja picioarele de la plecare împotriva șei. Blugi ar trebui să fie suficient de strâns, astfel încât să nu se alapacă sau să se prindă pe ceva, dar destul de liberi că vă puteți ridica în continuare piciorul fără dificultate. Încercați blugi puternici sau jelguri fără o cusătură interioară pentru o mai mare flexibilitate. Jambierele vor fi mult mai bune decât blugi ca blugi vor fi Chafe și vor fi destul de calde.
    • Pentru călărie în stil occidental, blugi sunt cel mai bun pariu. Uniforma pentru lecțiile în stil englezesc, pe de altă parte, devine mai specifică pe măsură ce avansează.
  • Imagine intitulată rochie pentru o lecție de echitatie Pasul 6
    2. Investiți în jodhpurs sau pantaloni. Dacă sunteți serios în legătură cu lecțiile în stil englez, luați în considerare cumpărarea unei perechi de acești pantaloni de echitatie, pentru a crește flexibilitatea piciorului. Fabricul este suficient de rezistent pentru a vă împiedica să fiți ciupit în șa, dar suficient de întinsă încât să vă puteți mișca liber. Chiar obțineți o apărare suplimentară împotriva rănirii cu patch-uri de suede sau faux-suede. Dacă doriți, o pereche ieftină de jambiere va face aproape același lucru.
  • Imagine intitulată rochie pentru o lecție de echitatie Pasul 7
    3. Alegeți pantaloni calzi de călărie în timpul iernii. Îmbunătățiți performanța și prinderea piciorului cu chaps de călărie rezistent la vânt. Nu veți avea doar o aderență foarte puternică pe cal, ci și o toleranță mai mare față de vânturile reci. Jumătate de chaps care merg de la genunchi la glezna dvs. sunt, de asemenea, o investiție bună pentru o protecție mai mică a piciorului.
  • Pantaloni de echitatie Fleece, lenjerie lungă, pantaloni de schi izolați sau pantaloni de vânt sunt cel mai bine pentru a menține aerul rece la Bay în timpul lecțiilor de iarnă.
  • Partea 3 din 5:
    Alegerea unui top corespunzător
    1. Imagine intitulată rochie pentru o lecție de echitatie Pasul 8
    1. Purtați un tricou sau pulover montat. Alegerea unui top pentru lecția dvs. este relativ simplă, deoarece orice vârf bine montat care vă permite să vă deplasați în jurul valorii de va face truc. Este mai important pentru a evita anumite stiluri cum ar fi topurile rezervorului cu curele subțiri sau pulovere lungi, libere și tricouri care ar putea fi încurcate în echipamentul de echitație.
    • Purtați un vârf colorat luminos pentru vizibilitate adăugată în timp ce vă plimbați.
    • Păstrați-vă brațele și umerii liberi în timp ce încă o strat pentru căldură cu vesta.
  • Imagine intitulată rochie pentru o lecție de echitatie Pasul 9
    2. Du-te cu o cămașă de polo. Veți simți ca un expert în prima lecție de călărie într-o cămașă de polo profesională. Dacă purtați acest top tradițional în stil englezesc, veți demonstra cât de serios sunteți despre a învăța să călătoriți și să faceți o primă impresie bună pentru instructorul dvs.
  • Imagine intitulată rochie pentru o lecție de echitatie Pasul 10
    3. Investiți într-o haină făcută în special pentru călăreți. Dacă intenționați să călătoriți în frig în mod regulat, o haină de echitatie oferă cameră prin tors, astfel încât să puteți rămâne cald fără mișcare restrânsă. Gussets fac loc sacoul tău să se răspândească în șa mai degrabă decât să fii ascuns sub tine. Multe dintre aceste haine speciale vin cu patch-uri reflectorizante care vă vor oferi vizibilitate suplimentară pe trasee.
  • Partea 4 din 5:
    Sporting Headwear Safe
    1. Imagine intitulată rochie pentru o lecție de echitatie Pasul 11
    1. Purtați întotdeauna o casca. În orice moment, calul tău s-ar putea să se spele sau să se poticnească și să te arunce accidental. Cea mai bună modalitate de a vă asigura siguranța este purtând o casca certificată ASTM / SEI certificată. Certificarea ASTM / SEI denotă un standard de calitate care a fost testat în mod specific pentru călărie. Dacă școala dvs. de echitatie nu oferă o casca, va trebui să cumpărați unul.
    • Căștile încep de obicei la 30 $ și merg până la 300 $.
  • Imagine intitulată rochie pentru o lecție de echitatie Pasul 12
    2. Evitați utilizarea unei coi de biciclete. Căștile de biciclete sunt concepute pentru a vă proteja de leziunile cu bicicleta. Ei părăsesc spatele capului, fruntea și părțile laterale ale capului vulnerabile dacă intri în contact cu copita unui cal. O cască de bicicletă este pur și simplu prea subțire în cazul în care cădeți. Cu toate acestea, o casca de echitatie va face mult mai bine decat o casca de bicicleta pentru orice ocazie.
  • Imagine intitulată rochie pentru o lecție de echitatie Pasul 13
    3. Legați-vă părul înapoi. Păstrați-vă părul din cale trăgându-l într-o coadă mică sau un bun care nu va interfera cu confortul casca. Părul liber poate fi prins și face mai greu pentru tine să vezi. Dacă vă cădeți și pașii de cal pe părul dvs. ar putea fi dureros.
  • Partea 5 din 5:
    Accesoriu pentru temperaturi diferite
    1. Imagine intitulată rochie pentru o lecție de echitatie Pasul 14
    1. Purtați mănuși de piele cutanate pentru a vă proteja mâinile. Mănușile vă vor proteja mâinile împotriva chafingului cauzate de reini. Din acest motiv, mulți călăreți optează să poarte mănuși de echitatie pe tot parcursul anului. Mănușile de nailon subțire sunt alunecoase și oferă un scut mai puțin decât ideal împotriva vântului. O pereche bună de mănuși vă va ajuta să mențineți o aderență puternică pe reini în timp ce vă protejați mâinile împotriva frigului. Puteți cumpăra mănuși care au o zonă separată pentru rozurile dvs. dacă călătoriți engleza.
  • Imagine intitulată rochie pentru o lecție de echitatie Pasul 15
    2. Păstrați-vă capul, fața și gâtul izolat cu o căptușeală de pălărie sau o bandă de cap greu. Păstrați căldura sub casca de echitatie prin adăugarea unor straturi suplimentare ca o căptușeală de pălărie sau o bandă de cap. Luați-o și mai mult cu o combinație de mască a capacului și a feței. În cazul vântului, vă protejați gâtul și pieptul cu un încălzitor de gât pentru a preveni capitolul. Țineți minte că chiar și cu o pălărie, casca dvs. ar trebui să se potrivească liniștit. O casca liberă va deveni inutilă dacă vă cădeți.
  • Imagine intitulată rochie pentru o lecție de echitatie Pasul 16
    3. Purtați șosete de lână sau încălzitoare chimice de picior în vreme rece. Adăugați un strat gros sub cizmele din piele rece pentru a vă menține picioarele încărcate în cele mai reci de zile.
  • Imagine intitulată rochie pentru o lecție de echitatie Pasul 17
    4. Purtați un impermeabil montat sau poncho în caz de ploaie. Dacă plouă în timpul lecției, purtați un impermeabil montat care vă va oferi flexibilitatea de a vă deplasa după cum este necesar. Dacă nu aveți un impermeabil, nu aduceți un poncho. Este posibil să vă sperie calul și să adăugați distrageri suplimentare la plimbare.
  • Ca începător puteți scăpa cu poartă cizme de cauciuc sau welties la o lecție ploioasă.
  • Imagine intitulată rochie pentru o lecție de echitatie Pasul 18
    5. Aduceți o sticlă de apă. Călăria de echitatie poate fi fierbinte foarte repede, așa că nu uitați să aduceți o sticlă de apă la lecția dvs. Încercați o cămilă, sau cârlig o sticlă la șa, în special în zilele fierbinți.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă luați o cădere tare sau orice cădere, înlocuiți-vă casca. Ele sunt concepute doar pentru a lua o cădere majoră. În unele cazuri, dacă contactați compania, o vor înlocui pentru jumătate din preț, sau chiar gratuit.

    Avertizări

    Aveți grijă când faceți cumpărături pentru uneltele de echitatie. Fi pretențios și așteptați doar cea mai bună calitate. Călăria este scumpă și ar trebui să obțineți cu siguranță cel mai mare bang pentru dolarul dvs!
  • Atunci când alegeți pantofii corespunzători, evitați sandalele cu dispoziție, care vă vor expune degetele de la picioare la posibile răniri, precum și pantofi standard de tenis care nu au suport arc.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar