Cum să-și exerciți caii în vreme rece

Iarna nu ar trebui să fie o perioadă în care calul tău nu are nici un exercițiu. De fapt, este important ca bunăstarea lor mentală și fizică încât să rămână activi în lunile mai reci. Această activitate nu poate fi atât de obositoare sau extinsă, deoarece ar fi într-o perioadă de timp a anului. Cu toate acestea, vă puteți exercita în siguranță calul în vreme rece dacă îl pregătiți în mod corespunzător, faceți un nivel rezonabil și o cantitate de exerciții fizice și îngrijiți-o bine după aceea.

Pași

Partea 1 din 3:
Pregătirea pentru a exercita un cal în vreme rece
  1. Imagine intitulată Horse de exerciții în vremea rece Pasul 1
1. Ia în considerare condiția calului tău. Dacă aveți grijă să vă luați calul în vreme rece, trebuie să luați în considerare nivelul actual de fitness. Nu au așteptări că nu se poate împlini fizic. Amintiți-vă că exercitarea în timpul iernii poate fi mai dificilă pentru cal, astfel încât să vă înstrăineați așteptările dvs.
  • De exemplu, dacă calul tău nu exercită prea mult în lunile mai temperate, atunci aștepta-o să meargă pe plimbări lungi în condiții reci vă va stabili pentru eșec și, eventual, vătămare.
  • Păstrați nivelul de activitate al calului același sau puțin mai mic când vremea începe să devină mai reci.
  • Imagine intitulată Horse de exerciții în vremea rece Pasul 2
    2. Acționați calul tău la temperaturi scăzute. În timp ce caii pot fi aclimatizați la cele mai multe temperaturi, poate dura ceva timp. Scoate-ți calul la frig treptat. Acest lucru înseamnă să nu-l aruncați în temperaturi de îngheț pentru perioade lungi de timp atunci când nu este obișnuit cu ei.
  • Acest lucru este valabil mai ales dacă relocați un cal care nu a mai experimentat niciodată vremea rece înghețată. Dați-i ceva timp și lăsați-l să se obișnuiască treptat cu frigul înainte de a-și exercita bine.
  • Păstrați pământul sau răcitorul calului (o lână de umiditate sau acoperire de fleece) pe ea peste tack (echipament de echitație) pe măsură ce mergeți pentru a lăsa calul să se încălzească încet. Nu lăsați calul să devină transpirat sub pătură.
  • Imagine intitulată Horse de exerciții în vremea rece Pasul 3
    3. Permiteți calului să se încălzească corect. Una dintre cele mai bune modalități de a vă proteja calul de la rănire sau de boală datorită exercitării în vreme rece este să o încălziți în mod corespunzător. Încălzirea unui cal permite mușchilor să se liniștească și mai mult sânge pentru a curge în articulațiile sale.
  • Ia-ți calul de 10-15 minute de mers pe jos și întinzându-se pentru a permite mușchilor să se încălzească. Acest lucru poate fi un moment bun pentru a face niște exerciții de antrenament ușor, cum ar fi făcând calul pe lângă tine fără să-l tragi fizic cu frânghii sau frâu.
  • Dacă calul tău stătea în standul său pentru o perioadă lungă de timp, atunci va avea nevoie de o perioadă lungă de încălzire pentru a-și pregăti mușchii pentru exerciții fizice. Un cal care a fost dovedit într-un câmp toată ziua și astfel se mișca în jur, va avea nevoie de mai puțin timp.
  • Înainte de a vă face calul pentru a lucra, încălziți gâtul și pieptul calului, făcând niște întinderi de morcov. În timp ce folosiți morcovii ca adeziv, calul face trei mișcări diferite, inclusiv:
  • Rotunjire (flexie)
  • Golire (extensie)
  • Lateral la lateral (lateral) îndoire
  • Partea 2 din 3:
    Exercitarea calului tău în vreme rece în condiții de siguranță
    1. Imagine intitulată Horse de exerciții în vremea rece Pasul 4
    1. Adaptați-vă munca la vreme. Doar pentru că calul tău poate exercita în vreme foarte rece nu înseamnă că ar trebui să fie exercitarea cu adevărat greu sau pentru perioade lungi de timp. Luându-vă calul și păstrarea acestuia la o plimbare va fi mult mai ușoară asupra plămânilor săi decât să o facă cu adevărat greu. Dacă calul tău respiră prea adânc în vreme rece, plămânii pot fi afectați negativ.
    • Dacă calul tău trebuie să respire cu adevărat greu, sistemul său respirator superior nu are suficient timp pentru a încălzi și hidrata aerul înainte de a intra în sistemul respirator inferior al calului. Dacă aerul uscat și rece ajunge în sistemul respirator inferior al calului, acesta poate afecta respirația calului și răspunsurile imune la agenții patogeni ai căilor respiratorii, împreună cu alte probleme.
    • Doar amintiți-vă, dacă sunteți mizerabil rece, atunci calul dvs. este probabil prea. Dacă este dureros să vă călătoriți, luați în considerare abandonarea călătoriei pentru o vreme când vremea este un pic mai cald.
    • De asemenea, luați în considerare vântul. Răcirea vântului poate avea un mare efect asupra impactului meteo reci pe plămânii calului. Verificați răcirea vântului înainte de a merge pe o plimbare afară și luați în considerare atunci când decideți cât de greu trebuie să funcționeze calul.
  • Imagine intitulată Horse de exerciții în vremea rece Pasul 5
    2. Luați în considerare diferite tipuri de exerciții fizice. Doar pentru că este prea rece sau o flurie pentru a merge pe o plimbare, asta nu înseamnă că calul tău nu poate fi exercitat. Faceți alte tipuri de exerciții și instruire. Acest lucru poate fi la fel de simplu ca mersul pe calul dvs. într-un inel de lângă dvs. sau lucrați la alte abilități de bază.
  • Dacă lucrați într-un inel, asigurați-vă că suprafața solului nu este alunecoasă și înghețată înainte de a vă lua calul pe el. O suprafață gheață hard-ambalată poate fi un pericol pentru piciorul calului și, prin urmare, siguranța sa.
  • Includeți munca dealului dacă este disponibilă. Acest lucru se poate face într-un ritm lent de mers pe jos, dacă pământul este sigur să facă acest lucru și este minunat pentru menținerea mușchiului de glume care se deteriorează rapid în timpul iernii fără a funcționa.
  • Luați antrenamente cu arenă de interior ca o oportunitate de a lucra la exerciții și mișcări specifice sau de a face perioade lungi de cantruire.
  • Vedeți dacă există o arenă de interior din apropiere, unde vă puteți lua calul de 3-4 ori pe săptămână. Cele mai multe hambare sunt fericite să împărtășească în timpul iernii când oamenii călătoresc mai puțin oricum.
  • Imagine intitulată Horse de exerciții în vremea rece Pasul 6
    3. Evitați zonele înghețate. La fel ca și în cazul oamenilor, caii pot avea un timp greu de a obține o bază bună pe gheață și zăpadă tare. În timp ce un strat de zăpadă ușoară poate fi ușor pentru un cal pentru a merge, zăpada adâncă poate provoca calul să lucreze prea tare. De asemenea, poate provoca vătămări la tendoanele calului dacă calul se luptă pentru picior.
  • Utilizați cea mai bună judecată despre când și unde ar trebui, și nu ar trebui să-ți iei calul pentru o plimbare. Dacă suspectați că o zonă este înghețată, evitați-o în loc să riscați sănătatea și siguranța calului.
  • Dacă trebuie să vă luați calul într-o zonă înghețată, luați în considerare eliminarea caiilor. Caii cu copite goale au, în general, o tracțiune mai bună în zăpadă și gheață.
  • Dacă veniți pe un plasture de gheață în timpul unei călătorii, demontați-vă și conduceți calul pe jos sau pe jos. Calul tău va fi capabil să navigheze mai bine pe gheață fără un călăreț la bord.
  • Partea 3 din 3:
    Îngrijirea unui cal după exercițiul în vreme rece
    1. Imagine intitulată Horse de exerciții în vremea rece Pasul 7
    1. Răciți pe cal. După exercițiile de cal în vreme rece, trebuie să primească o perioadă de răcire pentru a ajuta mușchii să se recupereze de la exercițiu. Aceasta include de obicei cel puțin 15 minute de mers pe jos.
    • Perioadele răcoroase ajută că mușchii calului dvs. continuă să aibă o circulație bună, care este esențială pentru a-și exercita recuperarea.
    • Răcirea vă va ajuta calul să se aclimatizeze la temperatura aerului și va ajuta și la temperatura corpului să se întoarcă la normal.
    • Calul tău ar trebui să fie uscat odată ce se răcește. Aceasta înseamnă că o plimbare până când este uscată sau luarea într-o zonă caldă în care excesul de umiditate poate fi complet uscat. Lăsând un cal umed, își poate scădea temperatura corpului și poate promova boala.
    • Dacă calul tău este corpul tăiat în timpul iernii, punând un răcitor pe el după exercitarea va face ca tranziția de temperatură să fie mai puțin aspră și va face calul mai confortabil în timp ce mergeți timp de 10-15 minute.
  • Imagine intitulată Horse de exerciții în vremea rece Pasul 8
    2. Verificați calul pentru a construi gheață și zăpadă. Asigurați-vă că picioarele și copitele calului sunt libere de gheață și zăpadă după o plimbare sau alt tip de exercițiu în zăpadă. Ieșiți acest lucru și apoi uscarea picioarelor calului, vă va ajuta să păstrați picioarele calului sănătos și fără infecție.
  • În special, bilele de gheață care se acumulează în copitele unui cal pot face foarte greu să meargă. Acestea ar trebui eliminate pentru a evita riscul de alunecare și cădere.
  • Imagine intitulată Horse de exerciții în vreme rece Pasul 9
    3. Asigurați-vă că calul dvs. are nevoile sale de bază întâlnite. După o plimbare, ar trebui să luați timp pentru a vă asigura că calul dvs. are celelalte nevoi întâlnite. Aceasta înseamnă că cel puțin are acces la acoperire și are alimente și apă la dispoziție.
  • Jgheaburile de apă înghețate pot fi o mare problemă în timpul iernii. Asigurați-vă că întrerupeți orice gheață acumularea pe jgheaburi, astfel încât calul dvs. să aibă acces la apă.
  • Hrănirea trebuie ajustată în timpul iernii. Asigurați-vă că calul dvs. are mai multe fân disponibile în timpul iernii dacă este expus la temperaturi reci. Acest lucru îl va ajuta să-și păstreze temperatura internă.
  • Caii care au straturile lor au tăiat, de asemenea, să li se administreze o pătură și mai mult hrană pentru a-și păstra temperaturile.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar