Cum să vă bucurați de ploaia care se încadrează

Oh, plouă din nou! Drat și drat dublu? Timp pentru a vă simți în jos și obosit? Nu! Învățați să iubiți ploaia care se încadrează, ceea ce apără lumea noastră și ar trebui să ne țină spiritele.

Pași

  1. Imaginea intitulată Bucurați-vă de pasul de ploaie care se încadrează 1
1. Deschideți fereastra în vremea ploioasă. Se întinde și lăsați sunetul ploii să vă calmeze.Dacă este timpul de culcare, dați adormit la sunetul ploii.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de ploaie de cădere Pasul 2
    2. Păstrați cald în vreme mai rece. Nu deschideți fereastra decât dacă este suportabilă - în schimb, ascundeți-vă sub pilotul sau păturile preferate și ascultați sunetul ploii de pe acoperiș.Da, întoarceți televizorul!
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de ploaie de cădere Pasul 3
    3. Concentrați-vă asupra simțurilor dvs.Urmăriți picăturile de ploaie în timp ce creează baloane, ascultați tonurile diferite, de la zgomotul alb al ploii îndepărtate la picăturile mari melodice care au lovit bălți atunci când se scurge de pe acoperiș.Mai ales respirați adânc, luând în prospețimea aerului pe care numai o precipitație proaspătă oferă.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de ploaie de cădere Pasul 4
    4. Ia copiii în ploaie în cizmele lor de cauciuc și de ploaie.Lăsați-i să strige în baie și ploaie (aduceți-vă propriile cizme de cauciuc și vă alăturați dacă doriți să vă simțiți ca un copil din nou).Ei își pot lua rațele de cauciuc și jucăriile de baie cu ei sau pot încerca să se afle unde animalele s-au ascuns de ploaie (păsări, veverițe, posibiluri etc., indiferent de partea din lume).Dacă aveți un om în apropiere, lăsați-i să investigheze ceea ce fac furnicile.Întreabă-i dacă furnicile vin în casa ta mai devreme pentru a vă avertiza ploaia venea?
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de ploaie de cădere Pasul 5
    5. Scoateți ceva timp de la serviciu sau de a juca pentru a urmări ploaia care se încadrează prin ferestrele dvs. Relaxați-vă și respirați adânc.Cereți altora să aprecieze ploaia cu dvs.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de ploaie de cădere Pasul 6
    6. Gatiti masa ta preferata pe care o asociti cu zile ploioase.O să aducă amintiri și să vă înveselească.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de pasul de ploaie de cădere 7
    7. Faceți toate acele lucruri pe care le-ați spus că veți salva până la o zi ploioasă.Scoateți puzzle-urile vechi și jocurile - terminați că proiectul de cusut sau lemn de lungă durată - citiți acel roman - dans cu iubitul dvs. pe podeaua camerei.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de ploaie de cădere Pasul 8
    8. Du-te pe o excursie interioară ca cinema sau un restaurant.În afară de nevoia de a lua o umbrelă sau haină de ploaie, odată ce sunteți din nou în interior, veți uita de vreme și veți regreta pierderea soarelui.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de ploaie de cădere Pasul 9
    9. Beți ceai fierbinte și bucurați-vă de SIP cu cei apropiați și dragi.
  • sfaturi

    Ai putea încerca un experiment cu ploaia. Dacă sunteți plictisit, fiți creativi și veniți cu un experiment.
  • Dacă sunteți stresat într-o zi ploioasă, o modalitate de relaxare este doar culcat pe o canapea sau o canapea și ascultând ploaia bătând pe acoperiș.
  • Oportunitatea perfectă de a petrece timp cu familia dvs. este o zi ploioasă! Se distrează cu ei!
  • Artele și meșteșugurile cu copiii dvs. sunt întotdeauna distractivi. Și dacă nu sunteți tipul de artă, aveți o zi de familie. Petreceți timp cu familia.
  • Deschideți-vă ferestrele un pic așezați pe un scaun sau pe o parte a ferestrei unde puteți sta și citiți o carte bună. Romane romane sunt minunate pentru asta.Ultimul cântec și dragă Ioan de Nicholas Sparks sunt prea mari.
  • O noapte de familie de familie este o modalitate distractivă de a vă bucura de ploaie în timp ce nu se îmbătrânește în afara.
  • Unele activități din ploaie sunt uimitoare, dar adesea nu sunt luate în considerare.Încercați să înotați în ploaie (ploaie caldă meteo) - călărie în ploaie (ploaie moale) - drumeții în ploaie într-o pădure care se înmoaie totul (vreme caldă), canoe / caiac în ploaie pe un râu calm etc.Să fie creativ în găsirea unor modalități de a vă bucura de ploaie.
  • Dacă conduceți, încetiniți.Timpul de reacție este dublat în ploaie, cu vederea afectată și frânele trebuie să funcționeze pe teren umed.Permiteți altora care nu au încetinit.
  • Dacă vă plimbați în ploaie fără o umbrelă sau o haină de ploaie, luați adăpost în cea mai apropiată ușă sau magazin.Dacă nu puteți și veți obține bine umed, schimbați hainele de îndată ce sunteți în stare.Cu toate acestea, nu sunteți mai susceptibili să prindeți o răceală în aceste condiții meteorologice, în ciuda concepției greșite comune, deoarece răcelile sunt cauzate de infecție și nu sunt afectate de vreme.
  • Dacă veți fi în ploaie pentru perioade lungi de timp, luați în considerare purtarea unui haine de ploaie și alte îmbrăcăminte impermeabilă.
  • Avertizări

    Dacă înotați în ploaie (așa cum a sugerat mai sus), ieșiți la primul sunet al tunetului.Electricitatea poate călători o distanță mare prin apă, făcând fulgere super periculoasă pentru înotătorii.
  • Dacă vă bucurați de ploaia afară în vremea mai caldă (drumeții, călărie, etc.) În mod normal, devine extrem de umed după ce ploaia se oprește, mai ales într-o pădure.
  • Dacă este o furtună de tunet și fulgere, nu stați sub copaci sau obiecte metalice (cum ar fi Parc Gazebos), deoarece acestea ar putea atrage fulgerul pentru tine.Nu fi fie cel mai înalt obiect dintr-un câmp, fie!Păstrați mai jos decât alte obiecte din jurul dvs.Mașinile sunt de fapt destul de sigure în furtuni, cel puțin ușor.Conducerea atentă încă necesară!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar