Cum de a construi un arc

Ați primit o viziune a calamității de la înălțime? Ești singurul sufletul neprihănit rămas pe un pământ înfricoșător în violență, rău și corupție? Să supraviețuiască inundațiilor care se cumpără să-ți construiască chivotul propriu și să o populeze "două dintre toate creaturile vii, masculi și femeile". Vedeți pasul 1 de mai jos pentru a începe construirea unui arc în conformitate cu specificațiile din Biblie!

Pași

  1. Imagine intitulată Construiți un pas de arcă 1
1. Alegeți un factor consistent de conversie pentru conversia cotiturilor la măsurătorile moderne. Biblia ne spune că Dumnezeu a poruncit lui Noe să construiască chivotul original la anumite specificații exacte. A spus Dumnezeu lui Noe, "Acesta este modul în care trebuie să-l construiți: Arca trebuie să fie de trei sute de coți lung, cincizeci de coți lățime și treizeci de coți înălțime". Astăzi, aceste măsurători sunt oarecum problematice pentru că nu știm exact Cât timp este un cubit. Coști sunt o unitate veche de măsură bazată pe distanța de la cot la vârfurile degetelor, astfel încât diferite culturi au avut valori diferite pentru lungimea unui cot. În general, majoritatea culturilor antice au avut coți care erau între 17 ani.5 și 20.6 inci (44.5 - 52.3 cm) lung.
  • Cel mai important lucru este să fii consistent - Alegeți o lungime cubită și lipiți-o pentru a vă asigura că proporțiile arcului dvs. sunt corecte. Pentru motivele comodelor, acest ghid va presupune că lucrăm cu un tip de Cubit numit "coți comune", astfel încât factorul nostru de conversie va fi 1 Cubit = 18 inci (45.7 cm).
  • Imagine intitulată Construiți o etapă de arcă 2
    2. Cumpărați sau tăiați multe din lemn de cypress. Biblia ne spune că arca originală a fost făcută exclusiv din lemn de chiparos. Azi, "chiparos" se referă la un număr de arbori de conifere și arbuști din cuporața familiei familiei. Noe ar fi putut folosi Cypress Mediteranean (Cupresus Sempervirens), o varietate de copac de chiparos nativ la Marea Mediterană și Levant. Indiferent de tipul de chiparos pe care îl folosiți, veți avea nevoie suficient pentru a construi corpul unei nave trei sute de coți lung, cincizeci de coți lățime și treizeci de coți înălțime în plus față de punte, acoperiș și pardoseală de sub punte.
  • Dacă, pentru comoditate, presupunem o arcă în formă de cutie și 18-inch (45.7 cm) Cubituri, navele noastre de 300 × 50 × 30 cbit vor necesita cel puțin 114.750 metri pătrați de lemn de cypress. Suma reală va fi probabil mai mare decât aceasta, deoarece va trebui să construiți o corpul mai mare de un strat gros, precum și un acoperiș și podele în interiorul arcului.
  • Imagine intitulată Construiți o etapă de arcă 3
    3. Construiți o corp de lemn curbată pentru a se potrivi dimensiunilor Bibliei. Pentru ca arca ta să poată pluti în apele tumultuoase ale unei inundații de distrugere mondială, va trebui să fie de construcție foarte robustă. Veți dori să construiți o coca groasă cu o secțiune transversală largă, ușor de curbată, care se potrivesc la fiecare capăt. Adăugați o chilă (o verticală "Fin" care rulează lungimea fundului corpului) pentru stabilitatea suplimentară. După ce ați construit corpul principal, adăugați grinzi încrucișate orizontale și diagonale care se întind pe interiorul corpului pentru a mări forța pereților arcului.
  • Arca este cu adevărat o întreprindere masivă. Presupunând 18-inch (45.7 cm) coți, corpul chivotului dvs. ar trebui să fie de 450 de picioare (137.2 m) lung, 75 de picioare (22.9 m) lățime și 45 de picioare (13.7 m) ridicat. Procesul de construire a corpului poate fi accelerat foarte mult cu instrumentele moderne și metodele de construcție, dar dacă utilizați numai instrumente antice, poate dura luni sau ani!
  • Imagine intitulată Construiți o etapă de arcă 4
    4. Adăugați podele în interiorul chivotului și o ușă pe lateral. Biblia ne spune că Dumnezeu a poruncit lui Noe, "Puneți o ușă în partea laterală a chivotului și faceți punțile inferioare, mijlocii și superioare". Adăugarea de punți multiple vă va permite să profitați cât mai mult de spațiul vertical din chivot, stocând cât mai multe animale posibil, în timp ce adăugarea unei uși la partea laterală a arcului face posibil ca animalele de teren să se îmbarce cu ușurință arca.
  • Biblia nu specifică dimensiunile pentru diferitele punți din arcă, astfel încât să utilizați cea mai bună judecată. Puteți, de exemplu, doriți ca puntea de jos să fie mai înaltă decât celelalte pentru a găzdui cele mai mari animale, cum ar fi elefanții și girafele.
  • Imagine intitulată Construiți o etapă de arcă 5
    5. Adăugați un acoperiș. Un acoperiș ferm, robust este o parte importantă a arca dvs. Inundațiile originale de distrugere a lumii a fost cauzată de patruzeci de zile și patruzeci de nopți de ploaie - în cazul unei situații similare, este important să aveți o cale să păstrați ploaia de la adunarea sub punte și să vă scufundați arca! Biblia ne spune că Dumnezeu a poruncit lui Noe "Faceți un acoperiș pentru [arca], lăsând sub acoperiș o deschizătură cu o înălțime mare în jur".
  • Asigurați-vă că ați construit acoperișul astfel încât marginile acoperișului să ajungă peste marginile punții superioare. Vrei ca orice apa de ploaie să se scurgă departe de la puntea superioară și în apele inundațiilor.
  • Imagine intitulată Construiți un arc pas 6
    6. Acoperă lemnul coca cu pitch. Este (evident) extrem de important ca arca ta să fie cât mai impermeabilă. Dumnezeu știa asta și a poruncit lui Noe "haina [arca] cu pitch în interior și în afara". Pitch este o rășină groasă, vâscoasă, care nu este diferită de faptul că, în antichitate, a fost folosit pentru bărci impermeabile. Pitch-ul poate fi fabricat din plante naturale (în special de pin) sau din petrol - în mod natural, Noe a folosit probabil cea dintâi.
  • Imagine intitulată Construiți o etapă de arcă 7
    7. Umpleți chivotul cu animalele. Felicitări, ați construit o arcă modernă pe baza specificațiilor originale date lui Noe de către Dumnezeu! Acum, tot ce trebuie să faceți este să găsiți perechi de sex feminin de sex feminin din fiecare specie majoră de păsări și animal de teren pentru a repopula pământul după inundațiile apocaliptice. Cu toate acestea, potrivit Bibliei, unele animale sunt mai importante decât altele. Luați în considerare sfatul original al lui Dumnezeu pentru Noe atunci când adunați animale: "Luați cu voi șapte perechi de orice fel de animal curat, un bărbat și partenerul său și o pereche de orice fel de animal necurat, un bărbat și partenerul său, și, de asemenea, șapte perechi de orice fel de pasăre, bărbat și femeie, pentru a păstra diferitele lor tipuri vii pe tot pământul".
  • "Curat" și "necurat" se referă la obiceiurile evreiești vechi care reglementează adecvarea anumitor tipuri de animale pentru a mânca și sacrificiul. Distincția dintre care sunt animalele "curat" și care sunt "necurat este oarecum complex, dar, în general, "curat" Animalele sunt:
  • Quadrupeds care mestecă cud și posedă o copită.
  • Peşte.
  • Cele mai multe păsări, cu excepția păsărilor de pradă și cele mai multe păsări de apă.
  • Câteva tipuri de tipuri de vermină și insecte.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • 60 de bucăți de lemn, 6 dintre ele ar trebui să fie cadre, 4 dintre ele ar trebui să fie lungi
    • 4 bucăți de lemn, partea de sus a lor ar trebui să fie ascuțită la mijlocul și celelalte două ar trebui să se înclină la stânga și ascuțită la stânga sus
    • Nails
    • Un ciocan
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar