Cum să închideți un card de credit securizat

Cardurile de credit securizate sunt utile atunci când aveți nevoie pentru a vă reconstrui scorul dvs. de credit și nu puteți împrumuta folosind linii de credit negarantate. Cu toate acestea, odată ce ați îmbunătățit scorul dvs. de credit, probabil că doriți să treceți la un card neasigurat, unde puteți câștiga mai multe recompense și nu trebuie să plătiți un depozit.

Pași

Metoda 1 din 3:
Închiderea unui card de credit securizat
  1. Imagine intitulată Faceți o vânzare Pasul 17
1. Sunați creditorul. Căutați numărul de servicii pentru clienți din spatele cardului dvs. de credit și apelați la anularea contului. Spuneți băncii că doriți să închideți cardul de credit securizat "La cererea deținătorului cardului," și dați data la care doriți ca anularea să fie eficientă. Dacă aveți o sumă remarcabilă pe card, ar trebui să efectuați plata completă la telefon sau să efectuați o plată online sau prin poștă înainte de anularea datei efective. Dacă nu vă puteți plăti în întregime echilibrul, puteți avea în continuare contul dvs. închis la noile taxe, astfel încât să nu puteți adăuga niciun fel de taxe la soldul dvs. existent. Odată ce ați plătit soldul în jos, vă puteți închide complet contul.
  • Păstrați o înregistrare scrisă a apelului dvs. de telefon, inclusiv data, ora de zi și persoana căreia i-ați vorbit, precum și orice acord atins.
  • În timp ce anularea cardului vă va împiedica să efectuați achiziții viitoare, nu va schimba suma pe care o datorezi creditorului. Sunteți responsabil să plătiți orice taxe pe care le-ați făcut pe card înainte de anularea dvs., dacă acele sume sunt afișate în ziua în care anulați.
  • Dacă preferați să nu vă apelați creditorul, puteți trimite, de asemenea, o scrisoare certificată companiei de carduri de credit care afirmă că doriți să vă anulați cardul. Listați numărul dvs. de cont, data la care doriți ca anularea dvs. să fie eficientă și semnați și dată scrisoarea. Ar trebui să primiți o confirmare de la creditor că contul dvs. a fost anulat la solicitarea dvs.
  • Creditorul dvs. probabil că nu va dori să vă pierdeți afacerea, așa că ar trebui să vă așteptați să încercați să vă convingeți să rămâneți. Puteți evita acest lucru, făcând clar la apelul telefonic pe care nu îl interesează să mai țineți cardul și să acordați data specificată pe care doriți să o închideți cardul. Dacă reprezentantul nu vă respectă dorințele, nu ezitați să le mulțumiți pentru ajutorul lor și să spuneți ferm "Solicit să-mi anulez cardul, nu sunt dispus să negociez."
  • Imaginea intitulată face un buget lunar pas 6
    2. Colectați depozitul. Creditorul are un depozit pe cardul dvs. de credit securizat și datorează acea sumă înapoi la dvs. odată ce contul este închis. Cu toate acestea, banca va continua, probabil, banii de 30-90 de zile de la data intrării în vigoare a închiderii dvs., doar pentru a vă asigura că nu există niciun fel de acuzație care nu v-au eliminat încă contul. Când vă numiți creditorul pentru a anula cardul, întrebați cât timp vor deține depozitul și ce metodă vor folosi pentru a vă plăti înapoi.
  • Asigurați-vă că banca are adresa cea mai actualizată, deci dacă vă trimit depozitul prin poștă, îl veți primi imediat.
  • Dacă data la care ați așteptat ca depozitul dvs. să depășească și nu ați primit-o încă, apelați din nou creditorul și întrebați despre starea depozitului. Referire Conversația pe care ați avut-o la anulare și data promisului băncii să vă plătească înapoi. Întrebați ce metodă vor folosi pentru a vă restitui depozitul și când trebuie să vă așteptați.
  • Imagine intitulată BE Datoria Free Pasul 10
    3. Tăiați cardul. Odată ce primiți rambursarea depozitului sau o confirmare de anulare, veți ști că contul dvs. este închis permanent. Ar trebui să vă tăiați cardul și să îl aruncați permanent, astfel încât să nu încercați accidental să o utilizați și astfel încât altcineva să nu încerce să folosească cardul sau să pretindă că ești tu. Nu uitați să actualizați orice plăți automate pe care le-ați configurat de pe cardul de credit anulat.
  • Metoda 2 din 3:
    Conversia unui card securizat la un card negarantat
    1. Imaginea intitulată Scrieți o propunere de grant Pasul 17
    1
    Verificați scorul dvs. de credit. Înainte de a închide un card de credit securizat, trebuie să vă asigurați că ați reconstruit creditul într-un loc unde puteți împrumuta folosind carduri negarantate. În general, pentru a scoate o linie de credit nesecurează, aveți nevoie de un scor de credit de bază de cel puțin 650. Dacă scorul dvs. este mai mare de 700, probabil că sunteți calificat să utilizați cele mai multe carduri de credit disponibile pe piață. Dacă scorul dvs. de credit este încă sub aceste niveluri, trebuie să vă mențineți pe cartela securizată mai mult înainte de a efectua un comutator.
    • Multe carduri de credit securizate includ scorul dvs. de credit pe declarația dvs. lunară. Puteți utiliza declarațiile dvs. pentru a ști când este un moment bun pentru a comuta.
    • Dacă declarația dvs. de credit securizată nu include scorul dvs. de credit, puteți obține o Scorul de credit gratuit și raportați din cele trei mari birouri de credit o dată pe an.Asigurați-vă solicitarea scorului de credit la anualcreditreport.COM.
    • Dacă ați verificat deja scorul dvs. de credit de la agențiile din ultimul an și încă nu sunteți sigur ce este scorul dvs. curent, aveți dreptul la un raport de scor de credit de fiecare dată când aplicați pentru o nouă carte. Ca regulă generală, veți avea nevoie de un an de un raport bun pe cardul dvs. securizat pentru a vă reconstrui creditul și pentru a scoate un card nesecurează.
  • Imagine intitulată Scrieți o propunere de grant Pasul 21
    2. Contactați creditorul de card securizat. Dacă ați efectuat plăți la timp și ați limitat cheltuielile pe cardul dvs. securizat, creditorul dvs. va dori să vă păstreze ca client odată ce sunteți gata să treceți la un card neasigurat. Este posibil să puteți migra cardul de la asigurat la neasigurat, fără a fi nevoie să faceți o aplicație. Apelați numărul pe spatele cardului securizat și întrebați despre opțiunile dvs. pentru conversia cartelei dvs. de credit.
  • Adresați-vă băncii despre detaliile specifice ale cartelei negarantate pe care o veți utiliza, cum ar fi rata dobânzii și dacă există sau nu o taxă anuală. De asemenea, trebuie să vă întrebați dacă puteți păstra același număr de cont pe noul dvs. card, deci comportamentul bun pe cartela dvs. securizat va rămâne pe istoria dvs. de credit cât mai mult posibil. Adresați-vă creditorului dacă aceasta este sau nu o opțiune pentru contul dvs.
  • Banca dvs. vă poate oferi opțiunea de a rămâne pe un card de credit securizat și de a avea o limită de cheltuieli sporită, astfel încât cheltuielile dvs. pot depăși depozitul. Aceasta se numește o carte de credit parțial securizată și poate fi o opțiune bună dacă scorul dvs. de credit este încă prea mic pentru a obține un card neasigurat. Dacă vă puteți califica pentru un card neasigurat, nu există niciun motiv pentru a vă menține economiile legate într-un card securizat.
  • Dacă scorul dvs. de credit este suficient de puternic pentru a vă deplasa la un card neasigurat, nu vă fie frică să spuneți banca că. Spuneți creditorului dvs. că intenționați să treceți la un card neasigurat dacă prin intermediul acestora sau altfel și aflați soluția foarte bună pe care o poate furniza banca.
  • Imagine intitulată Pension Rich Pasul 8
    3. Colectați depozitul. Pentru a configura un card de credit securizat, trebuie să faceți un depozit în numerar al limitei dvs. de credit la creditor. Acest lucru asigură că banca nu va pierde banii pe care îi cheltuiți și încurajează banca să vă împrumute atunci când aveți un scor de credit scăzut. Odată ce ați reconstruit scorul dvs. și ați închis contul dvs., obțineți depozitul înapoi! Banca va ține, probabil, depunerea dvs. încă 30-90 de zile după ce vă închideți contul, doar pentru a vă asigura că nu se efectuează nicio taxă suplimentară după închiderea contului. După expirarea acestei perioade, banca vă va plăti înapoi depozitul, mai puțin orice taxe mai puține sau un sold neplătit neremunerat pe card.
  • Pentru a vă întoarce la depozitul cât mai repede posibil, este posibil să aveți nevoie să vă bați creditorul. Când apelați pentru a vă închide contul, trebuie să cereți cât timp va fi până când banca va returnează depozitul și cum o vor returna. Asigurați-vă că banca are o adresă actualizată în dosar pentru a trimite un cec sau pentru a le instrui pentru a depune fondurile în contul dvs. de verificare sau economii, dacă aveți cu acel creditor.
  • Dacă banca vă oferă o nouă carte de utilizat în contul dvs. nesecurizat, așteptați până când ați primit depunerea pe cartela securizată și apoi ați tăiat cardul în sus și aruncați-l departe. Acest lucru vă va asigura că nu încercați accidental să utilizați cardul.
  • Imagine intitulată Obțineți un card de credit Pasul 8
    4. Utilizați răspunsul liniei de credit negarantate. Este la fel de important să plătiți la timp și să echilibrați cheltuielile pe noul dvs. card negarantat, așa cum a fost pe cartela securizată. Amintiți-vă să faceți întotdeauna plățile la timp și să nu utilizați niciodată mai mult de 1/3 din suma pe care o aprobați pe linia dvs. de credit. Linia dvs. de credit nu mai este protejată de un depozit, deci monitorizați-vă cheltuielile pentru a vă asigura că nu ajungeți cu un sold mare pe care nu îl puteți plăti. Acest lucru vă va asigura că scorul dvs. de credit păstrează îmbunătățirea.
  • Metoda 3 din 3:
    Închiderea unui card securizat pentru a deschide un card negarantat
    1. Image denumită obținerea unui card de credit fără nici un credit de credit 13
    1. Alegeți noul dvs. card de credit. Alegeți cardul de credit care se potrivește nevoilor dvs. Deoarece treceți de la un card securizat, este posibil să fiți limitată pe baza scorului dvs. de credit. Dacă scorul dvs. este mai mare de 700, va fi probabil să vă calificați pentru majoritatea cardurilor de credit disponibile pe piață. Dacă scorul dvs. este mai mic de 700, este posibil să trebuiască să căutați o cartelă care nu percepe taxe anuale sau să aibă o rată ridicată a dobânzii.
    • În general, cele mai bune carduri de credit sunt cele care câștigă recompense în numerar pe măsură ce le folosiți, numite cărți din numerar. Cardurile din numerar oferă adesea opțiuni privind modul de răscumpărare a punctelor, inclusiv numerar, dar inclusiv opțiuni cum ar fi cardurile cadou sau recompensele de călătorie. Aceste carduri de rezervă de numerar oferă, în general, mai multă valoare decât alte carduri de recompense.
    • Unele magazine departament, cum ar fi Walmart, emite cărți de credit de taxe care pot fi folosite la alte magazine și vor împrumuta adesea consumatorilor cu scoruri scăzute de credit. Aceasta poate fi o opțiune bună dacă încă nu vă calificați pentru cardurile generale de numerar.
    • Deoarece scorul dvs. de credit se bazează parțial pe limita dvs. de credit aprobată, închiderea cardului dvs. securizat înainte de a deschide o nouă cartelă poate reduce scorul dvs. de credit și vă poate afecta capacitatea de a deschide noul card. Ar trebui să începeți prin alegerea cardului de credit negarantat pe care doriți să îl utilizați și închideți contul dvs. securizat după ce unul nou este deschis.
  • Imagine intitulată Obțineți un card de credit Pasul 4
    2. Aplicați pentru noua dvs. carte. Completați o aplicație pentru cardul pe care doriți să îl utilizați. Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de numărul dvs. de securitate socială, adresa, numărul de telefon și data nașterii. Odată ce ați aprobat, noul creditor vă va trimite cardul dvs. în poștă și ar trebui să îl activați prin apelarea numărului furnizat împreună cu noua carte. Faceți o achiziție pe noua dvs. carte pentru a vă asigura că funcționează înainte de a închide cardul securizat.
  • Dacă aplicați pentru o carte și nu sunt aprobate, creditorul vă va trimite detalii despre motivul pentru care nu ați fost aprobat pentru card, inclusiv scorul dvs. de credit. Citiți cu atenție aceste informații și să vă gândiți dacă doriți să așteptați și să continuați să utilizați cardul de credit securizat până când scorul dvs. este mai puternic.
  • Imagine intitulată Închide un cont bancar Pasul 17
    3. Închideți cartea securizată. Amintiți-vă să nu închideți cardul securizat până când nu ați fost aprobat pentru noua dvs. carte și ați primit-o și ați activat-o. Odată ce acest lucru se face, puteți închide cardul securizat prin apelarea numărului de telefon de pe spatele cardului dvs. de credit securizat și solicitați închiderea contului dvs. Dacă aveți un echilibru remarcabil pe card, puteți cere creditorului să ia balanța remarcabilă din depozitul dvs. înainte de a plăti depozitul înapoi la dvs.
  • Creditorul dvs. de card securizat vă poate cere să rămâneți și ar trebui să luați în considerare această opțiune. Dacă obiectivul dvs. este de a crește scorul dvs. de credit, având două cărți nu va fi rănit și folosind doar o mică parte din suma pentru care sunteți aprobat va crește scorul. Cu toate acestea, deoarece ați fost deja aprobat pentru un card neasigurat, spuneți banca dvs. de card securizată pe care nu mai doriți să o utilizați carduri securizate. Întrebați ce opțiuni au pentru a vă transforma cardul securizat într-un card neasigurat și asigurați-vă că evitați să treceți la o cartelă care are taxe anuale.
  • Odată ce închideți cardul dvs. securizat, creditorul va fi probabil să vă mențină depozitul pentru încă 30-90 de zile pentru a vă asigura că nu există taxe suplimentare în contul dvs. Odată ce perioada de așteptare sa terminat, vă vor plăti depozitul înapoi. Asigurați-vă că atunci când închideți cardul pe care îl întrebați despre cronologia pentru a obține depozitul înapoi și pentru a renunța la informații despre adresa sau contul dvs. bancar, pentru a obține un depozit înapoi fără probleme.
  • Când ați primit depozitul înapoi și știți că contul dvs. este închis, tăiați vechea carte de credit și aruncați-o departe. Acest lucru vă va asigura că nu încercați niciodată accidental să utilizați cardul de credit închis și că nimeni nu poate să-l fure și să încerce să vă reactiveze contul.
  • Imaginea intitulată Obțineți un împrumut personal Pasul 7
    4. Utilizați noua dvs. carte. Ar trebui să vă îmbunătățiți creditul prin utilizarea noului card neasigurat în mod responsabil, în același mod în care ați făcut cartea dvs. securizată. Nu uitați să efectuați întotdeauna plăți la timp și să utilizați doar o mică parte a liniei dvs. de credit aprobate. Ar trebui să vizitați să utilizați aproximativ 20% din limita de credit aprobată și să nu utilizați mai mult decât ⅓ pentru a vă menține scorul de credit de la scădere.
  • Avertizări

    Închiderea unui card de credit va reduce scorul dvs. de credit, deoarece reduceți valoarea totală a creditului aprobat în numele dvs. Dacă intenționați să deschideți un alt card de credit, faceți acest lucru înainte de a închide cel vechi. Dacă nu veți deschide un alt card, gândiți-vă la efectele asupra scorului dvs. de credit de închidere a contului dvs. înainte de a face acest lucru.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar